Galatasaray CC: 71 - Pınar Karşıyaka: 56

  • Konbuyu başlatan Necati
  • Başlangıç tarihi
Bir Ahmet Comert tribun klasigi...

Taraftar sahada mac en guzel yerinde 15 dakka ara da ...

10 tane karsiyakalinin provokasyonuna uydular sahaya girdiler gercekten buyuk komedi:)

bence de canguvenligi yok karsi takimin tepkilerinde haklilar
 
yaw seyirciler gaza gelmeyin bırakın o karşıyakalıları .



bu arada gözlemci maç seyircili oynancak dedi karşıyaka itiraz ediyo :ehue
 
Bi takıma seyicisi bu kadar zarar verir.Yazıklar olsun zorla kendilerini salondan attırmaya uğraşıolar bu kadar olmaz.Maçla alakası yok seyircinin fitch kötü başladı ona moral vermek yerine rakip takıma, malum takıma küfür,10 tane karşıyaka seyircisiyle uğraşıolar maç dışında herşeyle ilgileniolar bu seyirci ahmer cömert ten defalarca atılmadı mı insan azcık sağ duyulu olur yazık çok yazık takımamızı resmen ihanet edior seyircimiz...
 
Yani içeri girip o karşıyakalıya vursan ne olacak sanki?Anlamış değilim tamam belki küfür etti belki el kol hareketi yaptı.Onun yaptığı doğru olmayabilir.Ama senin sahaya girmen çok mu doğru?Bu durumlar genelde takımın oyununu etkilir.İnşallah takım etkilenmeden ii savunma yapmaya devam eder.
 
30 sayı yediğimize bakmayın, gayet kötü savunma yapıyoruz.

10 küsür tane hücum ribaundu var ksk'nın, bir ton da kolay sayı verdik Mr. Fitch sayesinde.

Ya bu adam atamayacağını anladığı zaman niye takıma oynamıyor ? Gene asist yap, ribaunt al, savunmaya koy kendini. Uygun pozisyonlarda da yaz sayını.

Takımda konsantrasyon eksikliği var açık bir şekilde. Geri koşmuyoruz, savunmada istekli değiliz, ksk kötü yüzdeyle oynamasa şu anda geride olabilirdik.

Mitchell bir fast breakte uygun pozisyondaki Fitch'i gördü. Açıkçası çok güzel bir hareketti. Umarım bu ikili arasındaki liderlik çekişmesi bitmiştir.

Bugun Mitchell çok iyi bu arada.Maşallah
 
Biz Fitch dışında iyi oynuyoruz, onlar baskı ile bi şeyler yapmaya çalışıyor ama baskı ile olmayacak sete sette bi şey üretemyorlar.Bence Fitch in de devreye girmesiyle 2.yarı farka gideriz.(Fitch şu anda 8 ribaund 7 sayıda) Bence ilk yarının yıldızı Murat Kaya..Gerek asisitlerile gerekse şutlarıyla..
 
fitch bugün gereksiz zorluo.Ama kaan kural ın dediği gibi şutör lerde bu vardır kendiyle mücadele edio şuan ve olayı abarttı baya.Ama ikinci yarı bambaşka bi fitch izleyebiliriz bir iki tane 3 lük sokarsa kendine gelir kesin 25 sayıdan aşağı tamamlamaz.Takım olarak dağınık gibiyiz bugün konsantre deiliz gibi sanki ama herşeye rağmen bu maçı alacağımızı düşünüyorum.
 
Gerçekten bravo böyle bilinçsiz seyirciye... 10 tane karşıyakalıyı görüp gaza gelmek nası bir olaydır, fark açılmışken özellikle yapılmış gibi saçmalık...

Tv başında babamla izlerken yaptığı yorum aynen şöleydi: 'bostancıdan kalk ataköylere git bu trafikte salondan atılma şansın %50 aferin bu büyük basketbol!!! seyircisine'

Neyse işler iyi gidiyo gibi ilk yarıda hadi artık fitch ver kendini oyuna...

Son sözümde antipatik yorumcu kaan kural'a böyle yorum yapılmaz...Hatta hakemler boşaltmadı salonu ama disiplin kurulu kesin cezasını verir bu olayların filan gibi saçmaladı...Neyse devre arasında 10-15 sosisli yesinde kendine gelsin bari :ehue
 
koch' Alıntı:
Bu arada Edi formunda yine.Bu olayları kendi penceresinden çok güzel (!) aktarıyor.Ne olursa olsun bu adama bu kozu vermemeliydik.

ediden kastın kaan kural mı bilmiyorum ama o ise bence kaan kural hep galatasaray yanlısı yorum yapıyor. maçta olay çıktığında o sırada elektrik kesintisi yüzünden tv açık değildi ne yorum yaptı bilmiyorum ama bence kaan abi galatasaraylı laf söylemek pek doğru olmaz. ama eğer sakallıoğlundan bahsediyosan ondan ben de kıllanıyorum.
 
Hakemler bu maçı taraftarla tamamlamak için büyük çaba gösterdi ancak taraftarımız inat etti salonun boşaltılmasını sağlamak için. Teşekkürler büyük Galatasaray taraftarı gene başardınız...
 
küfürler başladı.hakemler içeri girdi.salon boşaltılıyor...bazen taraftarlar anlaşılamıyor.ksk'li taraftarlar dışarı çıktı.daha neyin küfürünü yapıyorlar?
 
Bu insanlar kim ya
Kendini tatmin etmek icin maclara gelen insanlar kim bunlar ?
Nasil Galatasaray i destekliyoruz diye gecinirler ?
Allah kahretsin boyle taraftari
Hangi taraftar takimi 15 sayi ondeyken atilabilir salondan???

Lanet olsun sizin vereceginiz destege.

SIZIN GIBI TARAFTAR OLMAZ OLSUN

SIZ GALATASARAYLIYSANIZ BEN DEGILIM
 
yazıklar olsun bir taraftar toplulugundan bukadar utanabilirim
ben bide bu maca kardesimle gitmeyi dusunuyodum iyiki gitmedim
bu taskınlıkları yapanlar mutlu olmuslardır umarım herkez alınmasın ustune sozum meclisten dısarı ama UltrAslan ın bazı gruplarının bu salonlara alınmaması lazım artık
 
oofffff... seyirci böle takımı destekleyeceksek hiç desteklemesin.Zorla kendilerini attırdılar attırmak için uğraştılar anlamak mümkün deil artık böle syirciyi lmasınlar maça hakkaten basketbol izlemek ve sadece bunun altına çiziyorum kendi takımını destekleyecek seyirci gelsin ona buna küfür edip saçmalamayan seyirci gelsin artık yeter bu kaıncı atılışları klübün imajını zedeliolar.
 
efes maçını seyircisiz oynicaz.. YA YETER YA SİZ FUTBOL MAÇLARINA GİTSENİZE ARTIK BASKET MAÇLARINDA OLAY ÇIKARMAYI BIRAKIN NETİCEDE ÜZÜLEN YİNE GSBASKETİN GERÇEK SEVERLERİ OLAN BİZİZ O OLAYLARI ÇIKARANLAR DEĞİLLER..

not: fatihin serhata olan bloğu mükemmel ötesiydi :)
 

Üst