Galatasaray CC: 71 - Pınar Karşıyaka: 56

  • Konbuyu başlatan Necati
  • Başlangıç tarihi
merhabalr...

tribünlere laf eden arkadasların haklı olduğu noktalar elbetteki var...ama bunu oraya gelen herkese mal etmek ve olaya sadece bir açıdan bakmak çok yanlış olur ...bence burda ilk hatayı benchlerinin arkasına sırf ortamı germek ve şov yapmak için gelen 3-5 ksklı zibidiyi hemen dışarı çıkarmayan birde onların yaptığı el kol hareketlerine ses çıkarmayıp iş işten geçtikten sonra dışarı çıkarma kararı alan polis yapmıştır...onlar dışarı çıkarkende galeyana gelip sahaya atlayan taraftarlarımızın yaptığıda çok gereksiz bir hamleydi kabul etmek lazım...ama şurası bir gerçekki bugün taraftar olarak inanılmaz ateşliydik ve genele baktığımızda fena desetk vermedik...oyüzden lafları seçerken biraz daha dikkat edelim...sonuç olarak hem baskette hem futbolda febe maçlarının arifesindeyiz ve taraftar bu maçlara girilmeden önce belki biraz fazla motiveydi...
 
sleazy' Alıntı:
böyle ateşli destek olacağına hiç olmasın daha iyi... zira orada bu adamlar olmamış olsaydı maç her 10 dakikada bir durmayacak, oyuncular soğumayacak ve çok daha zevkli bir maç izleyecektik...

anlayamadığım nokta bu olayların çıkış nedeni nedir? oalyların içinde bulunan biri gayet düzgün bir şekilde anlatabilir mi?

karşıyakalılardan şikayet ediyorsunuz. tamam onlar çıktı. ama bu seferde kendi aranızda başladınız tartışmaya.. o konuda kapandı bu sefer nereden aklınıza geldide fener lilere küfür ettiniz. biliyoruz gsliler olarak onları sevmeyiz hatta nefret ederiz ama bu yaptığınız işi fbliler gelse yapamazdı.

ayrıca son olarak şunuda söylemek istiyorum. manu arkadaşım demişsinki taraftar olarak mükemmeldil vs.. peki basketbol seyircisi bu demek değilki. basketbolda seyircinin görevi hakemi tesir altına almak, rakip takım oyuncularının dikatlerini dağıtmak ve kendi takımını destekleyici baskıyı oluşturmaktır... Şimdi hakeme bir baskı oluştumu? tam tersi antipati kazandırdı... Rakibin düzenini bozan, kendi takımına destek olucu tezahurat fblilere küfretmekle mi oluyor? buda olmadı... yapılan neredeyse 2-3 çeşit tez. vardı. ooo cimbombum oley..., galatasaray karşıyanın biyerine takar..., geri kalanlarda fb marşları...

eğer buysa destek eksik kalsın. gitmesin maçlarımıza birkaç bin kişi.. aklı başında 100 kişi gitsin daha iyi. en azından oyun durmadan izlenebilir...

fblilere küfrediyorsunuz ama unuttuğunuz bir nokta varki o aciz takımın taraftarları bile bunların yapılmayacağının bilincinde...


kardeş son yazdığın cümleye bakıp cvp vermemeyi düşündüm ama ii niyetli olduğunu varsayıyorum...biraz sakin ol dikkat ettiysen senin sıraladığın şeylerin yanlış olduğunu bende kabul ediyorum...

burda affedilmeyecek tek hata sahaya atlamaktır...hiçbir amacı olmayan bir hareketti adamlar zaten çıkıorlar sen neyine atlıosun zaten onlar açısından amaç tvye çıkmak filandı herald bilemiyorum...

sahaya atlandıktan sonra bizim taraftar arasında çıkan kavga o kadar saçmaki bi bilsen adamı tribünden soutur...salon görevlisi gelmiş amigoya laf anlatıor işte bakın en ufak bi hatanızda salon boşaltılır filan gibilerinden en arkada 10-15 eleman adamın sesini bastırmak için tezahürata giriştiler...bizde şişştt beyler yapmayın filan dedik adamlar size neoluor lan gibilerinden bi harteketlendiler sonra bir abide gereksiz bi tartışmaya girdi bunlarla..tabi kötü oldu bikaç yumruk yedi filan kocaman adamın gözleri doldu...ne bileyim galatasaray tribünleri için gerçekten acınası bi durum


sonra şu fenere saydırma geleneği..tamam fenere sövmenin o anki maça hiçbir tesiri yok ama bu 3.çeyreğin ortalarında yani farkın artık iice açıldığı dakikalarda başladı...yani belki o anki oyuna destek olmadı ama sonuç olarak köstekte olmadı...dediğim gibi fener maçlarının arifesindeyken bunlar gayet normal...

biraz içinde olsan olayın daha ii anlardın bugünkü desteğin ne kadar sağlam olduğunu...ama işte bu istenmeyen olaylar yüzünden gölgelendi...yazık oldu..
 
:S

burdaki arkadaşlara sesleniyorum siz çok biliyosunuz ya .. size bi misal vereyim.. siz antalyaya geldinizde 17 yaşınızdasınız.. polis jopla gözbebeğinizi yırtıp kör ettimi sizi ? bırakın bu işeri bi akıllı da aklı sıra halk kahramanlığı yapmış.. biz birilerine amigo reis bilmem ne diyomuşz sen vitaminken biz emek veriyoduk.. neyse.. hiç bi hesap açık kalmaz abiler .. siz ii biliyosunuz ama çok tehlikeli sularda yüzüyosunuz.. iyi akşamlar.. ultrAslan - Tayfa.. bana ulaşmak isteyen arkadaşlar olacaktır ekran arkası abiliği olmasın mailto:bloodakiss@hotmail.com eklesin konuşalım.. saygılar..


ARdaQue : Yazındaki bazı cumle ve kelimeleri sildim. Direk tum mesajı silmek istemiyorum. Akıllı uslu ve küfürsüz yazmazsan bu forumda barınamazsın. Tekrar uyarmayacagım. Bahsettigin üzere bu alemde bazı insanlar vitaminken, sen kovalıyordun. Ama sen de vitaminken senden büyüklerin kovalıyordu. Saygıda kusur etme.
 
Sahaya atlamak tek kabul edilemeyecek davranış değildi bence. Kusura bakmayın ama bir dakika küfredersin, iki dakika küfredersin ama 5-10 dk küfretmezsin. Hele de sahaya ses bombası atılmış, sahaya girilmiş ve sinirler ardına kadar gerilmişken.

Manu renkdaşım söyle bana "Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek..." veya "Fenerbahçe köpeğine..." diye bağırılsa yeterli olmaz mıydı ?

Galatasaray taraftarı, bu kadar olayın üstüne küfür etmemesi gerektiğini bilecek kadar bilinçli olmalı.

Sahaya girmeyi tamamen geçiyorum zaten, adamın biri çıkarken ana avrat düz gidiyor, ya sahaya girip atlasan, öteki tarafa geçsen, hadi merdivenleri de çıktın diyelim, adama kadar yetiştirirler mi seni ? Nedir bunun mantığı ? İki el hareketi çek geç çok sinirliysen, madem ana avrat düz gidiyor ksklı herif.

Galatasaray taraftarı bu olayda %100 suçlu olmasa da tahriklere kapılarak ve bilinçsiz hareket ederek %80 suçlu olmuştur.

Eğer yönetime bir tepki olacaksa bu basketbol maçında değil de futbol maçında olmalıydı, basketbol takımımız gayet iyi giderken değil.

Ayrıca alakasız tezahurat duymaktan sıkıldım. Ankara'da Hakan Şükür, burada İnamoto... Bu tarz tezahuratlar sadece ego tatmin eder.

Canaydın da tam gelecek zamanı buldu, adam bi Tofaş maçına geldi sonra kayıplardaydı, bu kadar tepkili zamanda niye gelirsin ki ? Taraftar tepkisini tetikledi adeta...

Maç hakkında yorum yapmayacağım çünkü bu olaylar çok canımı sıktı. Tek diyebileceğim, Mithat dışındaki herkese teşekkürler. Fitch bile o kadar top kaybı yapmasına rağmen ribauntlarda ve savunmada etkiliydi. Umarım Mithat da bir an önce kendini toparlar. Kendisinden beklediğimiz oyun bu değil. Alman milli takımındaki bir oyuncunun oynayabileceği kapasite bu değil.
 
uAozi' Alıntı:
şimdi geldim maçtan.taaa dumlupınardan gelmiştim bu sa bah ve unılerler gittik.şimid maça gelmeyenler için buırdan ordakiş seyirciye atıp tutmak kolay.yok türübün liderleri şunlar bunlar.sizde orda olsaydınız aynı tepkiyi vercektiniz hiç hayır mayır.demeyin seyirci mükemmeldi.yok basket seyircisi ayrıymış falan filan,kusura bakmayın ama tiyatroya gitmioz.orda olmayanlar tvden gördükelrinle yorum yaparken dikkatli olsun bence saygılar.

Sen bu maça gelmişsin dumlupınardan ben giderim her maça ve bugünde oradaydım emin ol tiyatro izler gibi izlemem maçları (ki izLEYENEDE SAYGI DUYARIM) ANCAK BUGÜN OLAN olaylarda kim olsa destek vermemeliydi sen yapmışsın bence biraz düşünürsen takıma verdiğin zararı farkedeceksin .... Basketbol maçlarında gerçekten çok mükemmel seyircimiz olduğu ve tezahüratın takımı motive edecek sekilde çok MAÇA gittim ancak sen İNAMOTO tezahüratını muhteşem destek diye tanımlıyorsan kendine iyi bak ...
 
Bu forumun da suyunun çıktığı çok açık bi biçimde belli oldu kanımca,takımımıza zarar veren bi konuda konuşmamız engelleniyo tek tek kelimeleri kontrol ettim hiçbi hakaret yok ve üstüne üstük her hafta kavgaya karışmayı,dayak yemeyi,atmayı üstünlük gören biri tehditler savuruyo ve özel mesajda attığı küfürlerin haddi hesabı yok ama sanırım susmamız gerekiyormuş.

Ben bundan sonra bi daha konuşmamak üzere susuyorum.Hoşçakalın...
 
Bir hızlı arkadaşın "Taraftar Bu Mu" konu başlığı, haklı bir gerekçe ile kapatılmış.Keşke insanlık sorgulayan sonla biten mesajda silinseydi.Ne yazık ki bizim tribünde faşizan eğilimler ara sıra çıkıyor.

Üzgünüm ama taraftarımız bu.Bu toplumun yansıması, bir takım yanlışlıklar olsada ben tribünde kıyım yapacak kadar şikayetçi değilim.
Hepsi aslan gibi Galatasaray'lıdır, yanlışlıklarda bizimdir.Bu yanlışlıklardan dolayı ultrAslan'a (Yahu kim kuruluşundaysa o kuruluşundadır kim değilim diyorsa o değildir ama bunu illa yazmayın) yüklenilmiş hatta tribün şovlarıda 3 yıldız karton şovuyla bitirilmiş.Salonda Inamoto ne ayak diye sorulmuş ama konu Hagi ve Petre'ye kadar uzanmış.
Ne yazık ki tribünde gizli nefret var, sevgisizlik var.Bunun ortaya çıkması için sanırım pusuda bekleniyor.Kıvılcım atılıncada herkes birbirini mayalayıp ortaya linç çıkıyor.

Yapmayın....Bu tribünde bugün değil yarın, bir arada olacağınız, aynı zafer omuz omuza mücadele edeceğiniz insanlar için ağır konuşmayın.Omuz omuza kapalıda bir ucdan uca yapılınca ne güzeldir ha illa ben dışarıda kalacağım diyorsanız Cafe Crown'ı bünyeden ayırın, onun peşinden gidin.Galatasaray sevdalıları bu işte, 20 maç gelir 1, hadi, hatırınız için 5 maçta olay çıkar ama anında yargısız infazlar yapılır insanlar asılır aşağılanır.

Gerçekten taraftar bu, kendi içinde sessiz sakin yanlışlıkları halletmeye çalışsada sihirli değnek yok...

Oyun ve takım içinde yazacaktım ama tad kalmadı...

Sevgili Arda,Önder ve Murat çok tartışma yaratacaksa silebilirsiniz mesajı...
 
Baketbol olarak Murat aklımda kalan 3 lükleri haftaya oyanayacağımız maç için umud vericiydi.

Tribün olarak karşı tarafa gelen 1 tane kendini bilmez sinirlerimizi oynatmaya yetiyor.Atılacak konuma geliyoruz.Bunu Fenerbahçe amçalarında da yaşıyoruz.O 15 kişi Fener olur Kafkaf olur uğraşmaya değmez bence.O 1 kişi zaten içeri girerken yaptığı hareketlerin cezasını çekti.Kaldıki adam zil zurna sarhoş.Sahanın üstünlüğü bizde takım iyi oynuyor Tarafatra desek sadece biz varız arada KAFSİNKAF çekseler kaç yazar.Ama sonuç biz atılmaya giden yolda ilerliyoruz.Atılmak takımıza eksi karşı tarafa artı fFener maçında dahada komik oluyoruz Karşı taraf seyircisiz oynuyor bunun içinde oyuncuları bizi çıkartmaya oynuyorlar her seferinde de başarılı oluyorlar.
Acaba diyorum biraz daha sakin olsak takım lehine olan sloganlarla destek versek onla bunla uğraşmasak illa uğrasaşacaksak maçta olmayanlarla bir 3 dakika 5 dakika uğraşsak.Sahaya birşey atmasak.Takıma dah afaydalı olurmuyuz acaba?
 
Obur topige yazdigim mesaji bir daha okudum. Evet cok agir ifadeler var. Uzuldum simdi. Sinir aninda yazilmis bir yazi. Hakaretlerimi geri aliyor, eger ustune alinmis olan varsa da ondan ozur diliyorum.

Ancak ultrAslan forumunda cok sikca rastlanan tehditvari mesajlardan bor ornegi burda gorunce dayanamadim, kan beynime sicradi. O grubun icinden pek cok kisiyi tanirim. Cok kaliteli, gercekten Galatasaray i gonulden seven insanlar var. Ama konusmaya konusmaya, ozelestiri yapmaya yapmaya bugunlere gelindi. Bir tane bebe artislik yapip kufur etti diye sahaya girmeler falan artik kurutlmaliyiz bunlardan. Yani tribunlerde son 3 senede yasanan olaylari dusunuyorum da (Galatasaray taraftarinin kendi arasinda yasadigi olaylar da dahil) kimlerin nasil tribunlerden kovuldugunu, offff.

Neyse, dedigim gibi hakaretler icin kusura bakmasin kimse. Mesaji da silin isterseniz.

Hayir, isin kotusu burada adam gibi maclari izleyemiyorum o yuzden de mac topiklerine uc bes yorum bile yazamiyorum. Bi yazi yazalim dedik onda da ipin ucunu kacirdik galiba.

Hakaretler disinda, yazinin geri kalani hala benim icin yuzde yuz gecerlidir. Bir adamin tahrigine kapilmak ne demektir anlamiyorum. Sonucta kadikoye gidildiginde ordaki 1000 adam da rakip seyirci icin tahrik degil mi? Malum macta kafamiza tuvalet molozlarini yedigimiz zaman kadikoyde, otu boku yagmur gibi yagdiran fenerliler de bizi tahrik ettiniz kardesim o yuzden attik dedigi zaman hakli duruma mi gecmis olacaklar? Bu gecerli bir mazeret midir?
 
evet bir hata yapılmıştır olaylar takıma zarar verecek düzeyde olmuştur...
artık önümüze bakmalıyız geçmiş geçmişte kalmıştır bu konuyu fazla uzatmanın birbirimizin gönlünü kırmanın hiçbir anlamı yok.önemli olan yapılan hatalardan ders almaktır...hepimiz GALATASARAYLIYIZ RENKDAŞIZ ve KARDEŞİZ !!!
 
CanuAltay' Alıntı:
Sahaya atlamak tek kabul edilemeyecek davranış değildi bence. Kusura bakmayın ama bir dakika küfredersin, iki dakika küfredersin ama 5-10 dk küfretmezsin. Hele de sahaya ses bombası atılmış, sahaya girilmiş ve sinirler ardına kadar gerilmişken.

Manu renkdaşım söyle bana "Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek..." veya "Fenerbahçe köpeğine..." diye bağırılsa yeterli olmaz mıydı ?

Galatasaray taraftarı, bu kadar olayın üstüne küfür etmemesi gerektiğini bilecek kadar bilinçli olmalı.

Sahaya girmeyi tamamen geçiyorum zaten, adamın biri çıkarken ana avrat düz gidiyor, ya sahaya girip atlasan, öteki tarafa geçsen, hadi merdivenleri de çıktın diyelim, adama kadar yetiştirirler mi seni ? Nedir bunun mantığı ? İki el hareketi çek geç çok sinirliysen, madem ana avrat düz gidiyor ksklı herif.

Galatasaray taraftarı bu olayda %100 suçlu olmasa da tahriklere kapılarak ve bilinçsiz hareket ederek %80 suçlu olmuştur.

Eğer yönetime bir tepki olacaksa bu basketbol maçında değil de futbol maçında olmalıydı, basketbol takımımız gayet iyi giderken değil.

Ayrıca alakasız tezahurat duymaktan sıkıldım. Ankara'da Hakan Şükür, burada İnamoto... Bu tarz tezahuratlar sadece ego tatmin eder.

Canaydın da tam gelecek zamanı buldu, adam bi Tofaş maçına geldi sonra kayıplardaydı, bu kadar tepkili zamanda niye gelirsin ki ? Taraftar tepkisini tetikledi adeta...

Maç hakkında yorum yapmayacağım çünkü bu olaylar çok canımı sıktı. Tek diyebileceğim, Mithat dışındaki herkese teşekkürler. Fitch bile o kadar top kaybı yapmasına rağmen ribauntlarda ve savunmada etkiliydi. Umarım Mithat da bir an önce kendini toparlar. Kendisinden beklediğimiz oyun bu değil. Alman milli takımındaki bir oyuncunun oynayabileceği kapasite bu değil.


yazdığın şeylere büyük oranda katılıyorum...tarftarda olması gereken bilinçten bahsediyorsun ama yok işte...yapacak bişiyde yok...adam ucuz kahramanlık peşinde..bu söylediğim saldırganlık olarak anlaşılmasın ama o zibidiyi gerçekten dövmek isteyen adam zaten dediğin gibi o anda sahaya atlamazdı...şunuda söyleyeyim bugünkü maçta çıkan olayları bende tvden izlemiş olsam muhtemelen senin yaptığın yorumların aynısını yapardım..ama işte orda olup yaşasan biraz daha hak verirsin bana...çünkü o zibidi hareket çeke çeke küfür ede ede sahaya giriyor karşı tribünde 3-5 tarftarımız buna saldırıyor...sonra poliste o adamı koruması altına alıor sanki çok normal bir taraftar girmiş içeri...polisinde hatası var diorum bu duruma gelinmesinde...hemen çıkarsaydı o elemanı ne o kadar gerilirdi ortam,nede ceza alabilecek konuma gelirdik..Sonra fenere sövme olayı...o olaydada bilinçten bahsediyorsun ama işte fener bu sonuçta...en bilinçli Galatasaray taraftarı bile sövüor fenere...hafta içi yaşanan rezaletten ve bu kadar gergin bir ortamdan sonra o seans yaşanmasaydı şaşardım zaten..


bunları yazıorum die dün yaşanan yanlışları savunuorum sanmayın..sadece dünkü ateş ve potansiyel çok yanlış yerlerde kullanıldı ve istenmeyen olaylar yüzünden,verdiğimiz destek gölgede kaldı...üzüntüm bundandır...
 
üzülmekten baska bisey yapamiyorum. orda o isleri yapan kisileri kendi gözlerimle canli canli izledigim icinde ileriye hic umutlu bakamiyorum dogrusu. futbol stadinda bile mac bakmak yerine bagirmayanlara sise firtlatan anasina küfür eden adam basketbol gibi seviyeli bir spor icin niye ilgilensin ki. neyse bosverelim artik olan olmus. daha nice böyle olaylara. ilk degil son degil ne de olsa. her zaman ayni senaryo. olay cikar,millet elestirir, olan olmus denir bir dahaki mac ayni tas ayni hamam. sonrada vay efendim ne kötü yönetim var. böyle taraftara böyle yönetim. Insanlar hak ettikleri gibi yönetilir!! bu söz cok anlamli aslinda.
 
her taraftar grubunun içinde iyi ve kötü olan bilinçli olan ve bilinçsiz olan vardır illaki bundan dolayı yargılayamyız kimseyi,

ancak maç kopmuş takım açık ara önde zafer şarkıları söylemek yewrine rakip takıma hem de oynanacak futbol maçı için küfretmenin esprisi yok, şimdi diyecekler ki ya onlarda yapıyor aynısı , evet doğru yapıyorlar ancak o maçlarda gerilim bu kadar üst seviyede değildi hakem iki kere oyunu durdurmuş ve sen hala orada küfür etmeye devam ediyorsan ( lafım edenlere orada takımı desteklemek için bulunanlar lütfen alınmasın buna ) burada ciddi bir bilgi eksikliği ya da sorumsuzluk vardır,


her neyse şu oldu bu oldu hamsi kavağa çıktı kırmızı kar yağdı gibi şeyleri geride bırakıp maça bakarsak tek bir cümle ile özetleyebilirim maçı

" GS dün akşam Fitchsaray olmadığını gösterdi" gerisi hakkında ne yazsam boş zaten en önemli ayrıntı buydu
 
dün bizim açımızdan çok iyi maçtı, en azından bir çok şeyi görmüş olduk. x'lede hafta içi konuşmuştuk Fiç'i kim tutar diye,gerçekten ilk yarıda İnanç süper tuttu,adamı basketbola küstürdü nerdeyse bu yarıda Fiç'i iyi tuttukları zaman takımın nasıl oynayacağını görmüş olduk hucum'da gereksiz zorlamaları olmasına rağmen farkı genelde 10 sayı'da tutabiliyoruz bu durumda,inanılmaz bir müdafa yapıyor takım bunda Murat Kaya ve Fatih'in çok büyük etkisi var tabi.

2. yarıda ise tamamen Fiçsiz oynadık,bundada geçen hafta söylediğimiz onsuz alternatifler varmı diye,2. yarıdada onsuz bir çok alternatif görmüş olduk farkıda 16 sayıya kadar açtık zaten.

Özellikle bu takımda Murat Kaya 40 dk oynar inanılmaz bi stili var sırf hucum'da değil müdafada'da süper, kim aldıysa Murat'ı ellerine sağlık onun.

Taraftara gelince, bu takım çok fazla bu taraftara.. 20 sayı önde takım, hala savunmada inanılmaz gayret içindeler siz hala fenere küfrededurun, yazık parasını verip maça giren insanların haklarınıda gaspediyosunuz. İnsanların maça gelmediği kadar var valla sizin yüzünüzden..
 
cuma aksam saati oldugu için gelemedim maça
ayrıca eve de gelemediğim için izlemedim maçı
forumu su anda actım ve gerek skor olrak gerkese de olaylar olarak herseyi simdi okuyup ögrendim..

maalesef bi basketbol taraftarı yok.. nerde neyi yapıcagımızı bilmiyoruz. bize ne fenerden ksk macında.. 1 kişi koca bi tribünü tahrik edip macın nası içine edebilir? nası bi tribün ki 1 kişi yüzünden dagılabiliyo bu sekilde? bu sekilde uzar gider sorular ama hiçbirinin cevaı yok maalesef.. aslında var da yok..

skora gelince beklediğim gibi rahat bi galibiyet olmus. ksk ligin en dagılmıs ekibi su anda bi çok sorunları var eksikleri var.. o acıdan bakıldıgında dediğim gibi kolay bi mactı ve zorlanmadan kazanmısız.
 
bence olaylar maçın önüne gecti zaten seyirci sahaya inince maçtan cıktım evime geldim evden izledim maçı zaten seyirciler de cıkarıldı sonra maç analizi yapmak isterdim ama seyirci sahaya indikten sonra maç bitii bence bize hiç yakışmayan hareketler bunlar olay neden cıktı hiç bilmiyorum zaten olayın oldugu tribunde değildim seyirci sahaya inice ŞOK oldum inanamadım hele hele ses bombasını duyunca acayip sinirlenip aglayacaktım iyi oynadık murat kaya gercekten iyi di fitch olmayıncada oynayabileceğimizi gösterdik derbi öncesi moral bulduık ama olaylar cok cok cok üzücüüüüüüü malesef :( :roll:
 
dün tam bir rezalettik tribün olarak kalabalık basket takımına destek olmaya değil kendi içindeki şiddet eğilimin tatmin etmeye gelmişti sonuçta kötü oldu şampiyonluğa oynayan bir takımımız var ve efesle oynayacağı maç seyircisiz olacak rezalet.
 

Üst