Ben ortada bi tepki de görmedim herkes Canaydınla fotoğraf çektirme yarışındaydı
sleazy' Alıntı:böyle ateşli destek olacağına hiç olmasın daha iyi... zira orada bu adamlar olmamış olsaydı maç her 10 dakikada bir durmayacak, oyuncular soğumayacak ve çok daha zevkli bir maç izleyecektik...
anlayamadığım nokta bu olayların çıkış nedeni nedir? oalyların içinde bulunan biri gayet düzgün bir şekilde anlatabilir mi?
karşıyakalılardan şikayet ediyorsunuz. tamam onlar çıktı. ama bu seferde kendi aranızda başladınız tartışmaya.. o konuda kapandı bu sefer nereden aklınıza geldide fener lilere küfür ettiniz. biliyoruz gsliler olarak onları sevmeyiz hatta nefret ederiz ama bu yaptığınız işi fbliler gelse yapamazdı.
ayrıca son olarak şunuda söylemek istiyorum. manu arkadaşım demişsinki taraftar olarak mükemmeldil vs.. peki basketbol seyircisi bu demek değilki. basketbolda seyircinin görevi hakemi tesir altına almak, rakip takım oyuncularının dikatlerini dağıtmak ve kendi takımını destekleyici baskıyı oluşturmaktır... Şimdi hakeme bir baskı oluştumu? tam tersi antipati kazandırdı... Rakibin düzenini bozan, kendi takımına destek olucu tezahurat fblilere küfretmekle mi oluyor? buda olmadı... yapılan neredeyse 2-3 çeşit tez. vardı. ooo cimbombum oley..., galatasaray karşıyanın biyerine takar..., geri kalanlarda fb marşları...
eğer buysa destek eksik kalsın. gitmesin maçlarımıza birkaç bin kişi.. aklı başında 100 kişi gitsin daha iyi. en azından oyun durmadan izlenebilir...
fblilere küfrediyorsunuz ama unuttuğunuz bir nokta varki o aciz takımın taraftarları bile bunların yapılmayacağının bilincinde...
uAozi' Alıntı:şimdi geldim maçtan.taaa dumlupınardan gelmiştim bu sa bah ve unılerler gittik.şimid maça gelmeyenler için buırdan ordakiş seyirciye atıp tutmak kolay.yok türübün liderleri şunlar bunlar.sizde orda olsaydınız aynı tepkiyi vercektiniz hiç hayır mayır.demeyin seyirci mükemmeldi.yok basket seyircisi ayrıymış falan filan,kusura bakmayın ama tiyatroya gitmioz.orda olmayanlar tvden gördükelrinle yorum yaparken dikkatli olsun bence saygılar.
CanuAltay' Alıntı:Sahaya atlamak tek kabul edilemeyecek davranış değildi bence. Kusura bakmayın ama bir dakika küfredersin, iki dakika küfredersin ama 5-10 dk küfretmezsin. Hele de sahaya ses bombası atılmış, sahaya girilmiş ve sinirler ardına kadar gerilmişken.
Manu renkdaşım söyle bana "Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek..." veya "Fenerbahçe köpeğine..." diye bağırılsa yeterli olmaz mıydı ?
Galatasaray taraftarı, bu kadar olayın üstüne küfür etmemesi gerektiğini bilecek kadar bilinçli olmalı.
Sahaya girmeyi tamamen geçiyorum zaten, adamın biri çıkarken ana avrat düz gidiyor, ya sahaya girip atlasan, öteki tarafa geçsen, hadi merdivenleri de çıktın diyelim, adama kadar yetiştirirler mi seni ? Nedir bunun mantığı ? İki el hareketi çek geç çok sinirliysen, madem ana avrat düz gidiyor ksklı herif.
Galatasaray taraftarı bu olayda %100 suçlu olmasa da tahriklere kapılarak ve bilinçsiz hareket ederek %80 suçlu olmuştur.
Eğer yönetime bir tepki olacaksa bu basketbol maçında değil de futbol maçında olmalıydı, basketbol takımımız gayet iyi giderken değil.
Ayrıca alakasız tezahurat duymaktan sıkıldım. Ankara'da Hakan Şükür, burada İnamoto... Bu tarz tezahuratlar sadece ego tatmin eder.
Canaydın da tam gelecek zamanı buldu, adam bi Tofaş maçına geldi sonra kayıplardaydı, bu kadar tepkili zamanda niye gelirsin ki ? Taraftar tepkisini tetikledi adeta...
Maç hakkında yorum yapmayacağım çünkü bu olaylar çok canımı sıktı. Tek diyebileceğim, Mithat dışındaki herkese teşekkürler. Fitch bile o kadar top kaybı yapmasına rağmen ribauntlarda ve savunmada etkiliydi. Umarım Mithat da bir an önce kendini toparlar. Kendisinden beklediğimiz oyun bu değil. Alman milli takımındaki bir oyuncunun oynayabileceği kapasite bu değil.