Hakkı Bey size söyleyebileceğim tek söz; bakış açınıza acıdım ...Hakkı Balkancı' Alıntı:... önce kendi içimizdekilerin kime hizmet ettiğini bilmek lazım ondan sonnra temizliği biz yaparız.
onur bey mademki bakış açılarımız farklı üstüne üstün haddinizi aşarak benim fikrime saygı duymayıp acıdığınızı ifade ediyonuz,peki sizin baktığınız pencereden bakalım 6 karanlık yılda bayan basket ve voleybol takımlarının küme düşmesi, erkek basketbol takımımızın yerlerde sürünmesine kim acıcak? benim yazılarımda iki kulübün birleşmesi yok bunu bende istemiyorum beni anlamadığınız ortada anlamanız içinde ayrı bi efor sarf etmicem. 2008yılı galatasarayın menfaati için neyi gerektiriyosa öyle davranmalıyız belki 2058i çok daha uçlarda yaşıcaz ama asla 1958'kafa tasçı yapısıyla yaşamıcaz bi laf vardır zaman sana ayak uyduramıyosa sen zamana ayak uyduracaksın.
içimizdekileri temizleme konusuna gelince ben bu lafı burdaki arkadaşlara atıfta bulunarak yazmadım bizi bu sisteme mahkum eden tüzüğe bu tüzüğü değiştirilmemesi için türlü bizanslara başvuranlardan bahsettim...galatasarayın kültüründe; herşeye evet diyip el kaldırmak,milletin fikirlerine acıyıp sürekli bişeylere karşı olmak,fikir üretememek en önemliside gelenekçiliğin yanına yenilikçilikten uzak durmak yoktur. ewet bu şahıslar galatasarayı yok etmek için uğraşmıyorlar ama uğraşanlara çanak tutuyolar bunu görmezden gelemeyiz.