Galatasaray-Telekom işbirliği(anket eklendi)

Yeni sezonda sponsorumuz kim olsun?


  • Kullanılan toplam oy
    116
Hakkı Balkancı' Alıntı:
... önce kendi içimizdekilerin kime hizmet ettiğini bilmek lazım ondan sonnra temizliği biz yaparız.
Hakkı Bey size söyleyebileceğim tek söz; bakış açınıza acıdım ...

onur bey mademki bakış açılarımız farklı üstüne üstün haddinizi aşarak benim fikrime saygı duymayıp acıdığınızı ifade ediyonuz,peki sizin baktığınız pencereden bakalım 6 karanlık yılda bayan basket ve voleybol takımlarının küme düşmesi, erkek basketbol takımımızın yerlerde sürünmesine kim acıcak? benim yazılarımda iki kulübün birleşmesi yok bunu bende istemiyorum beni anlamadığınız ortada anlamanız içinde ayrı bi efor sarf etmicem. 2008yılı galatasarayın menfaati için neyi gerektiriyosa öyle davranmalıyız belki 2058i çok daha uçlarda yaşıcaz ama asla 1958'kafa tasçı yapısıyla yaşamıcaz bi laf vardır zaman sana ayak uyduramıyosa sen zamana ayak uyduracaksın.
içimizdekileri temizleme konusuna gelince ben bu lafı burdaki arkadaşlara atıfta bulunarak yazmadım bizi bu sisteme mahkum eden tüzüğe bu tüzüğü değiştirilmemesi için türlü bizanslara başvuranlardan bahsettim...galatasarayın kültüründe; herşeye evet diyip el kaldırmak,milletin fikirlerine acıyıp sürekli bişeylere karşı olmak,fikir üretememek en önemliside gelenekçiliğin yanına yenilikçilikten uzak durmak yoktur. ewet bu şahıslar galatasarayı yok etmek için uğraşmıyorlar ama uğraşanlara çanak tutuyolar bunu görmezden gelemeyiz.
 
Yılmaz Yıldırım' Alıntı:
Bende öyle düşünüyorum.Ülker fenerle birleşince kimse sesini çıkartmıyor.Ne olcak ülker seyircisi diye.(İnanmayabilirsiniz ama gerçekten sadece ülkeri destekleyen kişileri tanıyordum.)
Bazı kişilerde sadece Ankara da güçlü bir takımı izlemek için bu birlikteliğe karşı çıkıyorlar.Böyle düşünenler gidin maçlara bedaca girmeyin ve diğer ankara takımını destekleyin.

Telekom-Fenerbahçe maçı biletleri karaborsada satılmış,Onur Abi söylemişti.İlla bedava girmek mi lazım,birleşmenin zararlı olacağını savunmak için.Ankaralı basketbolseverelrin neden Telekom gibi bir takımı izlemek hakkı olmasın ki?

Okan BAKIR' Alıntı:
Ya allah aşkına biri şu işi bana anlatsın şimdi hepimizin ortak paydası GALATASARAY değilmi?
öyleyse bizene Ankara'daki basketbol sevgisinden .......

Kusura bakma,ben senin gibi kendine müslüman olamayacağım.Basketbolu seviyorum ve dolu salonlarda,hatta sadece Ankara'da değil,Anadolu'daki diğer şehirlerde de iddialı takımların olması gerektiğini savunuyorum.Eğer Galatasaray bu şubeyi kapatsa ya da iddiası olmayan bir takım da kursa ben bu ligi izlemeye devam edeceğim.O yüzden Ankara'daki basketbol sevgisi beni ilgilendiriyor.
 
Okan BAKIR' Alıntı:
Ya allah aşkına biri şu işi bana anlatsın şimdi hepimizin ortak paydası GALATASARAY değilmi?
öyleyse bizene Ankara'daki basketbol sevgisinden .......
EMRE SARP KOCAOGLU YAZDI:
Kusura bakma,ben senin gibi kendine müslüman olamayacağım.Basketbolu seviyorum ve dolu salonlarda,hatta sadece Ankara'da değil,Anadolu'daki diğer şehirlerde de iddialı takımların olması gerektiğini savunuyorum.Eğer Galatasaray bu şubeyi kapatsa ya da iddiası olmayan bir takım da kursa ben bu ligi izlemeye devam edeceğim.O yüzden Ankara'daki basketbol sevgisi beni ilgilendiriyor.[/quote]
OKAN BAKIR YAZDI:
O zaman sen basketbol u sevmeye devam et ama beni ilgillendiren basketbolun içindeki GALATASARAY
dır.
 
Tabiki Amacımız Galatasaray'ın daha iyi yerlere gelmesi .. Bizim için Birleşmeden daha çok iyi bir sponsorluk daha iyi olur ... Yani birleşme olursa'da şu olmasın Telekom ve Galatasaray oyuncularının karması ..

Ben birleşmeye karşı değilim ... Eğer Biz kendi antrenörümüzü kendimiz seçeceksek + telekom'dan gelen parayla kendi transferlerimizi yapacaksak + telekom'un eurolig hakkı bize verilecekse + takımın ismi Galatasaray Türk Telekom olacaksa birleşme olsun ... Bu durumda Ankarada Telekom'un oyuncuları yeni bir isim altında devam etsin ttnet falan gibi .. Yani Ülker'in Alpella örneği gibi ..

Bu birleşmeye karşı çıkmıyorum yalnız yukarıda yazdığım şartlar geçerli olursa .. Çünkü mecburen her konuda Galatasaray'ın menfaatlerini düşünmek zorundayız ...
 
Hakkı Balkancı' Alıntı:
[quote="Hakkı Balkancı":2sfisubb] ... önce kendi içimizdekilerin kime hizmet ettiğini bilmek lazım ondan sonnra temizliği biz yaparız.
Hakkı Bey size söyleyebileceğim tek söz; bakış açınıza acıdım ...

onur bey mademki bakış açılarımız farklı üstüne üstün haddinizi aşarak benim fikrime saygı duymayıp acıdığınızı ifade ediyonuz ...

içimizdekileri temizleme konusuna gelince ben bu lafı burdaki arkadaşlara atıfta bulunarak yazmadım bizi bu sisteme mahkum eden tüzüğe bu tüzüğü değiştirilmemesi için türlü bizanslara başvuranlardan bahsettim...[/quote:2sfisubb]
Hakkı Bey birleşmeliyiz diyenlere saygı duyarım, fikirlerine katılmasam da. Bakış açınıza acıdım derken "kendi içimizdekilerin kime hizmet ettiğini bilmek lazım ondan sonra temizliği biz yaparız" sözünüzle forumda birleşmeye karşı olanları hedef aldığınızı düşündüm. (hala da öyle düşünüyorum) Cümleniz gayet açık (yazınızda tüzüğe atıfta bulunup kongre üyelerini hedef almamışınız) , ben öyle demek istemedim derseniz o başka. Taraftar olarak bize aykırı düşüncede olan kongre üyelerini tespit edip tasfiye etmek gibi bir hedefimiz ne zaman oldu ki? Ayrıca o gücümüz var mı?

Yılmaz Yıldırım' Alıntı:
Bazı kişilerde sadece Ankara da güçlü bir takımı izlemek için bu birlikteliğe karşı çıkıyorlar.Böyle düşünenler gidin maçlara bedava girmeyin ve diğer ankara takımını destekleyin.
Yılmaz boyundan büyük laflar ediyorsun. Kim maçlara bedava girme derdinde? Ben Ankara´daki Telekom-BJK maçına Telekom tribünü biletleri bittiği için rakip taraftar bölümünden bilet alıp Telekom tarafına girdim. Bahsettiğin bedavacı taraftar taş çatlasa 100´ü geçmez.

Bu konu başlığında düşüncelerimi yeterince ifade ettiğimi düşünüyorum. Onun için yönetimin yapacağı açıklamaya kadar yorum yapmayacağım.
 
Bir şeyi çok merak ettim.
Zamanında Ülker Ankara'dan İstanbul'a taşınınca bu kadar kıyamet kopmuşmuydu.Ben hatırlayamıyorum galiba ortaokulda falandım.Ankara'da basketbol bitti.Ankara seyircisi basketbol seyredemiycek dendimi.Telekom taraftar siteleri gibi Ülker taraftarından herhangibir oluşum böyle karşı savaş açtı mı?
Ankaralı arkadaşlarım birilerine kızacaksa Ankaragücü'ne,Gençlerbirliği'ne kızsın.Bunların görevidir spora hizmet etmek.Telekom,Ülker kar amacı güden şirketlerdir.Eczacıbaşı gibi,Tofaş gibi bugün varlar yarın yoklar.
 
Ben sırtını Telekom a dayamış bir Galatasaray istemiyorum,bu Türk Telekom olsaydı belki ama,şu an asla istemem.Varsın şampiyon olmasın,varsın avrupa yıldızları gelmesin,kendi adıma razıyım,yeterki parkelerde Takımımı izleyeyip,kulaklarıma SADECE Galatasaray ismi gelsin.
 
Onur Çanka' Alıntı:
Ben sırtını Telekom a dayamış bir Galatasaray istemiyorum,bu Türk Telekom olsaydı belki ama,şu an asla istemem.Varsın şampiyon olmasın,varsın avrupa yıldızları gelmesin,kendi adıma razıyım,yeterki parkelerde Takımımı izleyeyip,kulaklarıma SADECE Galatasaray ismi gelsin.

Benim anlayamadığım dünyadaki birçok basketbol takımının kabullenip bizim kabullenemediğimiz olay nedir? Ezeli rakibimiz olan takım bile kabullendi ama biz hala kabul edemiyoruz....
 
Onur Çanka' Alıntı:
Ben sırtını Telekom a dayamış bir Galatasaray istemiyorum,bu Türk Telekom olsaydı belki ama,şu an asla istemem.Varsın şampiyon olmasın,varsın avrupa yıldızları gelmesin,kendi adıma razıyım,yeterki parkelerde Takımımı izleyeyip,kulaklarıma SADECE Galatasaray ismi gelsin.
Hepimizin amacı o kimilerinin gözünü başarı hırsı bürümüş başarı nasıl gelirse gelsin önemli değil onlar için ... Ama biz hep bu sözü söyleriz BAŞARILARIN GELİP GEÇER ASALETİN BİZE YETER !!! Hep asil kalacaksın Galatasarayım ..
 
Okan BAKIR' Alıntı:
[quote="Onur Çanka":7gf3k1jg]Ben sırtını Telekom a dayamış bir Galatasaray istemiyorum,bu Türk Telekom olsaydı belki ama,şu an asla istemem.Varsın şampiyon olmasın,varsın avrupa yıldızları gelmesin,kendi adıma razıyım,yeterki parkelerde Takımımı izleyeyip,kulaklarıma SADECE Galatasaray ismi gelsin.

Benim anlayamadığım dünyadaki birçok basketbol takımının kabullenip bizim kabullenemediğimiz olay nedir? Ezeli rakibimiz olan takım bile kabullendi ama biz hala kabul edemiyoruz....[/quote:7gf3k1jg]
Çünkü biz Galatasarayız aradaki fark budur ..
 
Ya Allah aşkına yapmayın,görenler çok zengin bi klüp sancak bizi,sponsor istemiyorsunuz..bu takım play-out oynamadı mı?bu takımın şampiyonluğa oynayabilmesi için sponsor şart ve ülkerden kurtulması da şart oğlu şart.fenerin liginde oynuyoruz resmen şu ülker zımbırtısı yüzünden.bu işten telekomda karlı çıkar galatasarayımızda.tek zararlı çıkan fener ve ankara seyircisi olur.kusura bakmayın ama ben bir sene daha fener şampiyonluğu görmek istemiyorum.
 
Okan BAKIR' Alıntı:
[quote="Onur Çanka":1dzg66h1]Ben sırtını Telekom a dayamış bir Galatasaray istemiyorum,bu Türk Telekom olsaydı belki ama,şu an asla istemem.Varsın şampiyon olmasın,varsın avrupa yıldızları gelmesin,kendi adıma razıyım,yeterki parkelerde Takımımı izleyeyip,kulaklarıma SADECE Galatasaray ismi gelsin.

Benim anlayamadığım dünyadaki birçok basketbol takımının kabullenip bizim kabullenemediğimiz olay nedir? Ezeli rakibimiz olan takım bile kabullendi ama biz hala kabul edemiyoruz....[/quote:1dzg66h1]
Bizim adımızın Galatasaray olması olabilir mi?

Demekki ezeli rakibimiz şübeyi kapatsa ne var bunda deyip bizimde kapatmamız kötü karşılanmaz.Nasılsa onlar kabullendi ya
 
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
[quote="Okan BAKIR":2uqf1lhv][quote="Onur Çanka":2uqf1lhv]Ben sırtını Telekom a dayamış bir Galatasaray istemiyorum,bu Türk Telekom olsaydı belki ama,şu an asla istemem.Varsın şampiyon olmasın,varsın avrupa yıldızları gelmesin,kendi adıma razıyım,yeterki parkelerde Takımımı izleyeyip,kulaklarıma SADECE Galatasaray ismi gelsin.

Benim anlayamadığım dünyadaki birçok basketbol takımının kabullenip bizim kabullenemediğimiz olay nedir? Ezeli rakibimiz olan takım bile kabullendi ama biz hala kabul edemiyoruz....[/quote:2uqf1lhv]
Çünkü biz Galatasarayız aradaki fark budur ..[/quote:2uqf1lhv]

Peki tamam biz GALATASARAY'ız ve aramızdaki farkda budur.
Peki siz bu GALATASARAY'ı her branşta ezeli rakiblerimizin üstünde görmek istemezmisiniz ve bu başarının sadece birleşme veya sponsorlukla gelebileceğini göremezmisiniz_?
 
Bu anlaşmayı isteyenler başarı gelsinde nasıl gelirse gelsin zihniyetinde gösterilmyeye çalışılıyor bu çok yanlış!!!
Doğrusunu anlatalım hemen, biz daha güçlü bir Galatasaray istiyoruz, buda şuan için sponsorla olabiliyor, bunun için Türk Telekom gibi entarnasyonel vede ulusal nosyonlar taşıyan bir şirketle işbirliği yapmaya sıcak bakıyoruz.....

Ha birde sponsorsuz 10. luğa oynayan yada 2. ligte olsakta önemsiz diye düşünceleri dile getiren arkadaşlar bu durumu gerçekten yaşarsak ''ölmeyi bayılmak sandıklarını görecekler''!!!
 
Okan BAKIR' Alıntı:
tamam biz GALATASARAY'ız ve aramızdaki farkda budur.
Peki siz bu GALATASARAY'ı her branşta ezeli rakiblerimizin üstünde görmek istemezmisiniz ve bu başarının sadece birleşme veya sponsorlukla gelebileceğini göremezmisiniz_?
Tabiki isterim,ama bunun için adımızın önüne yada arkasına başka isim gelecekse asla.Bence şampiyonluklardan ve paradan ÇOK DAHA önemli şeyler var.
 
Galatasaray'ın futbol klübü olmadığını Spor klübü olduğunu en iyi bilenlerdeniz .. Ama birşeyler yapılacaksa Galatasaray Camiasının kabul edebileceği,herkesin gönül rahatlığıyla destekleyebileceği birşey gerçekleştirilmelidir .. Ama birleşme olayı hiçbir zaman hoş gelmiyor bana sponsorluk olayına ise sonuna kadar evet .. Telekom'la birleşmeyelim ama bize sponsor olsun .. Sorun ismimizin arkasına telekom eklenmesi değil önemli olan formadaki armadır dahada önemlisi kalplerdeki ruhtur bu sözler adnan polat'a ait .. Yani burda bir sürü yazı yazılıyor kimileri paragraflarca yazıyor rahatlıyor,kimileri birileriyle düşüncelerini savaştırıyor .. Burada bir başkasının zıttını yazmadıktan sonra sizin yazdıklarınıza asla değer verilmiyor ... Bu forum'da düzen bu şekilde .. Birilerinin aksini,tersini savunmazsan ne yazını okuyan olur nede cevap veren .. Galatasaray'ın Amatör Şubelerdeki Başarısını hayal ediyorum yıllardan beri en son ben doğduğumda Şampiyon olmuş Galatasaray Erkek Basketbol takımı bunca yıldan sonra yine Şampiyon olur bu takım hiç şüphemiz yok ... Sizler burada eleştireceksiniz,öveceksiniz,tartışacaksınız ama ben izlemekle yetineceğim Yönetimimiz Galatasaray'ın Layık olduğu atılımları yapacak,yapıyorda icraatler gerçeğe dönmeye başlayacak az vakit sonra o zaman buradaki tartışma havası tamamen dağılacak buraya göz atmak için geldiğimde gelen oyuncuların fotoğraflarını göreceğim avatarlarınızda .. Re Re Re Ra Ra Ra
 
Onur Çanka' Alıntı:
[quote="Okan BAKIR":1zuf0kr1]tamam biz GALATASARAY'ız ve aramızdaki farkda budur.
Peki siz bu GALATASARAY'ı her branşta ezeli rakiblerimizin üstünde görmek istemezmisiniz ve bu başarının sadece birleşme veya sponsorlukla gelebileceğini göremezmisiniz_?
Tabiki isterim,ama bunun için adımızın önüne yada arkasına başka isim gelecekse asla.Bence şampiyonluklardan ve paradan ÇOK DAHA önemli şeyler var.[/quote:1zuf0kr1]

senin için GALATASARAY'ın menfaatlerinden başka önemli ne var
sonuçta yöneticiler bu projeyi GALATASARAY'ın menfaatleri doğrultusunda görmeselerdi zaten böle bişi olmazdı.
 
Onur Çanka' Alıntı:
[quote="Okan BAKIR":1bmkis4o]tamam biz GALATASARAY'ız ve aramızdaki farkda budur.
Peki siz bu GALATASARAY'ı her branşta ezeli rakiblerimizin üstünde görmek istemezmisiniz ve bu başarının sadece birleşme veya sponsorlukla gelebileceğini göremezmisiniz_?
Tabiki isterim,ama bunun için adımızın önüne yada arkasına başka isim gelecekse asla.Bence şampiyonluklardan ve paradan ÇOK DAHA önemli şeyler var.[/quote:1bmkis4o]
Onur; Adımızın arkasına 3. yıl önce isim geldi günaydın diyorum sana :) :)

O isim gelmeden önce iyimiydik peki??? vakur vede gururlumuyduk????

Hayır yüzbinkere hayır, rezaletleri oynuyorduk....

Play out senesi sezon başı bir maçta ismini vermek istemediğim bir oyuncumuz, Baba açız varya sizin için oynuyoruz demişti utanmıştım :( :( :(
 
tt nete vermıstım oyumu ama telekom almıs gıtmıs basını yanı fülker organizasyonu gıbı olsun istıyo sanırım cogunluk onada saygılıyım ama ttnet ne olursa olsun daha iyi olur bence yınede herseyın hayırlısı
 
Okan BAKIR' Alıntı:
senin için GALATASARAY'ın menfaatlerinden başka önemli ne var
Galatasaray ilkeleri var.Ben para için herşeyi yapmam FB gibi,benim gözümü para ve hırs bürümedi.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Onur; Adımızın arkasına 3. yıl önce isim geldi günaydın diyorum sana :) :)

O isim gelmeden önce iyimiydik peki??? vakur vede gururlumuyduk????

Hayır yüzbinkere hayır, rezaletleri oynuyorduk....

Play out senesi sezon başı bir maçta ismini vermek istemediğim bir oyuncumuz, Baba açız varya sizin için oynuyoruz demişti utanmıştım :( :( :(
Adımızın arkasına o ismin yazılmasına ne kadar üzüldüğümü forumdan bazı arkadaşlar bilir,MSN de bazen sohbet ediyoruz.Üzgünüm ama benim o konuda ne düğündüğümü bilmeden yorum yapmanız talihsizce.
O isim gelmeden önce kötüydük tamam,ya o ismi alınca ne oldu?şampiyon mu olduk?Hayır,Ülker e teslim olduk.
Dediğiniz sezon başı bir oyuncumuz öyle demiş olabilir,ama o zaman başkanımız maalesef sayın Canaydın dı,kendisinin nasıl başarısız olduğunu dememe gerek yok sanırım,basketbol takımına ilgisizdi.
Ben isim sponsoru ve birleşmemizi istemiyorum kardeşim,ilk yazımda fikrimi yazdım,daha niye uzatılıyor anlamış değilim.
 

Üst