Galatasaray ilkeleri var.Ben para için herşeyi yapmam FB gibi,benim gözümü para ve hırs bürümedi.Onur Çanka' Alıntı:[quote="Okan BAKIR":3xuv1stn]senin için GALATASARAY'ın menfaatlerinden başka önemli ne var
Adımızın arkasına o ismin yazılmasına ne kadar üzüldüğümü forumdan bazı arkadaşlar bilir,MSN de bazen sohbet ediyoruz.Üzgünüm ama benim o konuda ne düğündüğümü bilmeden yorum yapmanız talihsizce.Eyüp YILDIZ' Alıntı:Onur; Adımızın arkasına 3. yıl önce isim geldi günaydın diyorum sana
O isim gelmeden önce iyimiydik peki??? vakur vede gururlumuyduk????
Hayır yüzbinkere hayır, rezaletleri oynuyorduk....
Play out senesi sezon başı bir maçta ismini vermek istemediğim bir oyuncumuz, Baba açız varya sizin için oynuyoruz demişti utanmıştım
O isim gelmeden önce kötüydük tamam,ya o ismi alınca ne oldu?şampiyon mu olduk?Hayır,Ülker e teslim olduk.
Dediğiniz sezon başı bir oyuncumuz öyle demiş olabilir,ama o zaman başkanımız maalesef sayın Canaydın dı,kendisinin nasıl başarısız olduğunu dememe gerek yok sanırım,basketbol takımına ilgisizdi.
Ben isim sponsoru ve birleşmemizi istemiyorum kardeşim,ilk yazımda fikrimi yazdım,daha niye uzatılıyor anlamış değilim.[/quote:3xuv1stn]
peki GALATASARAY ilkeleri ezeli rakiplerinizin yayında hep ezik kalın onlar her konuda büyüsün ama siz hala fakir ama gururlu edebiyatı yapın der mi?