Galatasaray-Telekom işbirliği(anket eklendi)

Yeni sezonda sponsorumuz kim olsun?


  • Kullanılan toplam oy
    116
Yılmaz boyundan büyük laflar ediyorsun. Kim maçlara bedava girme derdinde? Ben Ankara´daki Telekom-BJK maçına Telekom tribünü biletleri bittiği için rakip taraftar bölümünden bilet alıp Telekom tarafına girdim. Bahsettiğin bedavacı taraftar taş çatlasa 100´ü geçmez.

Onur bey ben sadece düşüncelerimi yazdım.
Bjk maçına nasıl girdiğiniz üzerşne de birşey yazmadım benide ilgilendirmez.
Yazdığım kişilerden biri olmadığınızı da düşünüyorum.
Sadece yazdıklarımı bir bütün olarak değerlendirmenizi beklerdim.
Zaten telekom bunca yıldır verdiği kaynaktan istediğini almış olduğuna inansaydı bu görüşmeler başlamazdı.
Demek ki bu işi tam olarak yapabildiklerini düşünmüyorlar.
Bu birleşme olur olmaz beni ilgilendirmez.
Ben görüşlerimi yazdım.Anlayamadığım bir konu Bjk veya Fb adı geçince herkes niye sus pus oluyorda Galatasarayımızın adı geçince herkes birden ayaklanıyor.
Bu arada o bedavacı taraftar grubunun yüz kişi ile sınırlı olduğuna da inanmıyorum.
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Can Bulubay":qetlpdt9]Cafe crown a da zamanında çok karşı çıktım,çıktık ama bunda yine cafe crown ismi geri planda kalıyordu epey...
Ama telekom ismi bambaşka duygular yaratıyor...
Sanki bu birleşmeyle herşey dibe vuracakmış gibi...
Hatta buna birleşme falan da denmez artık,düpediz kucağa oturma denir...
Koccca Galatasaray oturacak kucak arıyor,işin özeti budur...
Gerisi hava,cıvadır...
Bu anlaşma ile ilgili olarak bu tabirleri kullanamazsın, burası GS forumu eleştirirkende buna göre eleştir, kucağa oturmak tabirini fenerliler bile kullanmıyor.

Galatasaray'a hakaret etmenin bu forumda bir cezası var, bundan sonraki tabirlerin umarım forum kuralları içinde olur.[/quote:qetlpdt9]

Kim Galatasaray'a hakaret etmiş..?
Kimse kimseyi hedef göstermesin,arzu eden cezasını versin,yaksın sigarasını...
Yapılmamış şeyleri yapılmış gösterip saptırmayın...
Lütfen...
 
Koccca Galatasaray oturacak kucak arıyor,işin özeti budur...


Böyle bir söz sarf eden sizsiniz ve hiç yakışmamış!!!

Kendi duygularınızı ifade etmeye çalışırken,Lütfen daha saygılı ve forumun tepkisini çekecek söylemlerden uzak durun,böyle söylemlere tepki vermek için Mod olmaya gerek yok! Bizlerin sevdasına bu tür sözler söyleyemezsiniz!!!
 
Ali Demirci' Alıntı:
Telekom,TTNET olur ve kadro onlarda kalır.Ankara da bu yeni oluşumdan etkilenmemiş olur.

Fenerbahçe Ülker ile birleşirken Alpella takımı ligimizde devam etti.Peki bizler Alpella hakkında nasıl bir tabir kullandık?
Fenerbahçe'nin arka bahçesi.. Dedik mi demedik mi? Buna isyan etmedik mi?
Biz Telekom ile birleştiğimizde TTNET takımı ligimizde devam edecek.
Galatasaray'ın arka sarayı olacak mı olmayacak mı? İsyan ettiğimiz bir konunun ibresi bizim lehimize döndüğünde geçmişte söylediklerimi yutabilecek miyiz?
 
Karşı çıkanlar bir de basketbol şubesine ne kadar para katkısı yapıyorlar onu da açıklasınlar. Sanki para gökten yağıyor. Herkes de Galatasaray değerlerine sahip çıkma derdinde. Murat Hoca ile dalga geçilirken Galatasaray değerleri yok muydu? Yada Canaydın'a onca şey söylenirken? Liselilere de laf atarız, onlar Galatasaray değerleri değil mi? İşinize gelince Galatasaray değerleri tabi.
 
Can,
Kucağa oturmak pek güzel bir tabir olmamış gerçekten. Kaldı ki kimse Galatasaray'ın arkasına çeşitli isimler gelmesini istemez ama formasına reklam almayan Barcelona bile basketbolda bunu yapıyor. Klübe her sene basketbol için dışardan verecek 10 milyon dolarımız yoksa bu konuyu eleştirmek pek mantıklı değil. Ne yazık ki bir futbol ülkesindeyiz ve basketbolun gördüğü ilgi ortada. Buna göre de basketboldan elde edilen gelirler yerlerde sürünüyor. Ha ben her sene düşmemeye oynayayım kendi imkanlarımla son anda ligde kalayım, kabuslar yaşayalım diyorsak o ayrı.

Telekom olayı kesinleşmiş deniyor cuma günü ama ne derece doğru bilmiyorum, bu haftaiçi açıklama gelir sanırım detaylar hakkında.
 
@ Can Bulubay -- Senin ne demek istediğini çok iyi anlıyorum, fakat Önder Abi'nin dedikleri çok doğru. Bunu dünyada herkes yapıyor. NBA gibi basketbolu pazarlama ve bunu iyi bir nakit akışına çevirme modelin olmadığı sürece (ki Türkiye'de yeterince talep yok, Avrupa ve NBA kadar büyük bir pazar değil) bu tarz sponsorluklar gerekli oluyor.

@ Ali Demirci -- Alt yapı sağlayıcısı olup olmadığını bilmiyorum, ama Vodafone Turkcell ve Avea'nın kendi altyapıları olduğunu biliyorum. Bir de, Telekom her ne kadar sabit telefon kategorisinde gözükse de, Türkiye'deki cep telefonu pazarından pay kapmaya çalışıyor, bunu reklamlarından da, stratejilerinden de görebilirsiniz. Bu da onları GSM operatörleriyle rekabete sokuyor.

Ben bu birleşmenin olmasından yanayım. Ülker'den kurtulmak adına, yeni bir atılım yapabilmek adına çok önemli bir adım olur.

Bu arada Kaya Peker olayı ne kadar doğru ? Haberi de çıktı ama...
 
Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Ali Demirci":2ybzk6au]Telekom,TTNET olur ve kadro onlarda kalır.Ankara da bu yeni oluşumdan etkilenmemiş olur.

Fenerbahçe Ülker ile birleşirken Alpella takımı ligimizde devam etti.Peki bizler Alpella hakkında nasıl bir tabir kullandık?
Fenerbahçe'nin arka bahçesi.. Dedik mi demedik mi? Buna isyan etmedik mi?
Biz Telekom ile birleştiğimizde TTNET takımı ligimizde devam edecek.
Galatasaray'ın arka sarayı olacak mı olmayacak mı? İsyan ettiğimiz bir konunun ibresi bizim lehimize döndüğünde geçmişte söylediklerimi yutabilecek miyiz?[/quote:2ybzk6au]


Öncelikle biz Telekom ile birleşirken Ülker'in yaptığını yapmayacaktır Telekom sadece isim olarak yanımızda olacaktır,Ülker'in yaptığı gibi bütün kadrosunu hibe etmeyecektir.Kaldıki Telekom sadece isim değiştirecek TTNET adı altında bu sezon mücadele ettiği kadrosu ile devam edecektir.Alpella çok daha farklıydı FB Alt Yapısındaki çocukları oynatıyorlardı binevi FBÜLKER Alt yapısı ligde 2 takım olarak devam ediyordu.Ama burada durum bu şekilde değil biz sadece isim birleşmesi yapacağız,kadroları onlarda kalsın.Bize sağlam bir sponsorluk yapmaları kafi.

Elma ile Armut'u karşılaştırmak gibi bir durum olmuş;Telekom-Ülker,Alpella-TTNET yapı olarak çok farklı bir durum.
 
Geçti Galatasaray kalalımmı yoksa isim alalım mı günleri önce bunun farkına varın.
Bir de kimsenin bu ülkeye basketbolu getiren takım olan Galatasaray'ın basketbol geçmişine rezil demeye hakkı yoktur. Komik olur.
Son 10 sene de efes-ülker-tofaş-telekom şirketleri götürüyordu ülkede basketbolu. Fenerbahçe Ülkerle birleşip şampiyon olunca insanların aklına basketbol geldi nedense. Bu işler böyle.
Umarım geçici bir durum olmaz ne olursa olsun.
 
Birleşmeye veto

Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'in, Galatasaray ile Türk Telekom'un birleşme projesine olumlu bakmadığı öğrenildi.

Demirel'in, Telekom'un Ankara'dan taşınmasının basketbol için kayıp olacağını düşündüğü için birleşmeye soğuk baktığı vurgulandı
kaynak:fanatik,sabah,basketdergisi
 
Hüseyin Karaçil' Alıntı:
Birleşmeye veto

Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'in, Galatasaray ile Türk Telekom'un birleşme projesine olumlu bakmadığı öğrenildi.

Demirel'in, Telekom'un Ankara'dan taşınmasının basketbol için kayıp olacağını düşündüğü için birleşmeye soğuk baktığı vurgulandı
kaynak:fanatik,sabah,basketdergisi



Zoruna gitmiştir :)
 
Aziz gene olaya el koydurmuş...Turgay da kırarmı,hemen veto yu vermiş.Çeksin artık elini şu basketboldan.2010 geldi hala bi icraat yok alacaklar elimizden nerdeyse,bu nasıl rezillik.Pardon ama kimsenin gücü yetmez koca Galatasaray camiasını durdurmaya...
 
Hüseyin Karaçil' Alıntı:
Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'in, Galatasaray ile Türk Telekom'un birleşme projesine olumlu bakmadığı öğrenildi.

Demirel'in, Telekom'un Ankara'dan taşınmasının basketbol için kayıp olacağını düşündüğü için birleşmeye soğuk baktığı vurgulandı.

İlk kez de olsa aynı fikirdeyiz Başkanla..
 
Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
Fenerbahçe uşağı Galatasaray düşmanı federasyon başkanından ne beklenirdi ki?
önder abinin yazısına sadece imzamı atarım diyorum yani düşünün bu başkan bile birleşmesin diyor bakın ne kadar doğru bir iş yapmış oluyoruz helal bize ... ;)
 

Üst