Galatasaray-Telekom işbirliği(anket eklendi)

Yeni sezonda sponsorumuz kim olsun?


  • Kullanılan toplam oy
    116
Fakir fukara edebiyatı senin yaptığın.O zaman hiçbir başarı beklemiyeceksin.Bugün BArcelona,R.MAdrid,Panathınaıkos adlarının önüne bie sponsor alırken ben almıyorum demek komik oluyor.Bizim etimiz ne budumuz ne.Fb ile asla dalga geçmedim.Bu onların yöneticilik başarısıdır.Ülker sana sadaka gibi 3 mılyon dolar verirken adamlara en iyi oyuncularını ve 15 Mılyon Dolarlık bütçe verdi.

MAdem bu kadar delikanlıysak,Atl.Bılboa gibi olacaksın.Formana da reklam almıyacaksın.Kocaman Avea yazısıda zoruna gidiyordur.Onu da almıyacaksın.Formanı Adidas'a yaptırmıycan.Kendin yapıcan.Sahaya yabancısız çıkacaksın.....

Siz bu kafayla devam edin.....

Not:Şu linki biraz inceleyin.Dünyanın en milliyetçi Klübü olarak gösterilen Barcelonanın BAsketbol sitesi.Axa Barcelona diye geçiyor.Navarro'dan sonra CSKA'dan Andersen'ide transfer etmişler.Bütçeleri 30 Mılyon Euro...

http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... index.html
 
En başından beri diyorum bize enbüyük örnek barça,basketbol da adamlar milliyetçilik falan dinlemiyor, Laporta parayı bastırıyor, PROFESYONEL bu işi bilen ekip ise basketbol şubesini yönetiyor,bize örnek olması gerekende bu ne başkan karışıyor nede yöneticileri,sadece finanse ediyo başkanları.Bizde maşallah karışmayan yok şube bi kaç kişinin tek elinde bu işten anlamaynların arasında dönüyor malasef hala profesyonelleşemedik,hala koçumuz bile belli değil lig biteli ne kadar oldu...
 
Timur Abi'nin dediği gibi bazı GS'li ve TT'li kişilerin karşı çıkmasını anlayabiliyorum. Ama düşünmek lazım diğerleri neden karşı çıkıyor. Basketbol sevgisi? Yok... Ankara basketbolu bitmesin? Yok... Bu da değil. Biraz olayın farkında olmak gerekiyor. Hiç kimse güçlenmemizi istemiyor.Aziz ve yandaşları(!) alttan kamu oyunu yönlendiriyorlar. Umarım bu olay gerçekleşir...
 
Çağlar Bey önce ne yazdıklarımızı okuyun ona göre cevaplar verin.Biz sponsorluğa karşı değiliz biz birleşmeye karşıyız . !
 
Burak Barut' Alıntı:
Çağlar Bey önce ne yazdıklarımızı okuyun ona göre cevaplar verin.Biz sponsorluğa karşı değiliz biz birleşmeye karşıyız . !

Türk Telekom bir takım değildir.Bir şirkettir.Saçma olan türk Telekom,Halk BAnk,Vakıfbank gibi takımların olmasıdır zaten.Bunun doğrusu büyük şirketlerin büyük takımlara sponsor olmasıdır.

Yöneticilik başrısı Türk Telekom,Coca Cola yada buna benzer büyük şirketlerin sponsorluğua ikna edilebilmesidir.Yöneticilik burda ortya çıkar..

Nasıl Opel Bayern Münih'e sponsor olup futbolcu alımında yardım ediyorsa,Nokıa Panathınaıkos'a sponsor olup salon yapıyorsa umarım bizde Telekom'la bu sponsorluk anlaşmasını yaparız.
 
Çağlar Şentürk' Alıntı:
Bizim etimiz ne budumuz ne.Fb ile asla dalga geçmedim.Bu onların yöneticilik başarısıdır

Afedersin ama onların yöneticilerine de tüküreyim, başarılarına da..
Kimleri örnek alıyoruz, ne yapıyoruz, kendimizde miyiz, ne içiyoruz da bunları yazıyoruz?
 
Yıldırım Kansak' Alıntı:
[quote="Çağlar Şentürk":ebqviw5j]Bizim etimiz ne budumuz ne.Fb ile asla dalga geçmedim.Bu onların yöneticilik başarısıdır

Afedersin ama onların yöneticilerine de tüküreyim, başarılarına da..
Kimleri örnek alıyoruz, ne yapıyoruz, kendimizde miyiz, ne içiyoruz da bunları yazıyoruz?[/quote:ebqviw5j]

Bakın Aziz Yıldırım ve tayfasından,onun tarzından,karaktersinden,yaptığı işten,müteahitliğinden nefret ederim.Hangi dalaverelerle o çok övündükleri stadı yaptıklarını da biliyorum.Mimarı benim hocamdır.
Ama Ülkerle yaptıkları anlaşma bir yöneticilik başarısıdır.Beşiktaşın ve bizim bu olayı kabullenmesi tek kelimeyle acizliktir.Bunu söylemeye de cesaretim vardır.Şu anda da capy elma suyu içiyorum :)
 
Bir kere giriş durumu enteresan. Daha düne kadar ismimizin yanında bir şey olmasın derken şimdi sponsorlardan sponsor beğeniyoruz; o da kesmiyor birleşelim etimiz budumuz sizin olsun diye kendimizi meydanlara atıyoruz.

Ya bir önce ağır olmak lazım. Önce bir soruyu baştan almak lazım biz istiyormuyuz istemiyormuyuz diye...
Önce onu bir çözelim sonra aday kısmına girelim. Nasıl bir heves bu yarabbim... Birleşin bizle diye taraftarda komite kurar yakında bende şaşırmam.

Hani tükürülen yalanacak mı ona girmiyorum; şirketlere bırakmayalım, Fülker'ler birer hayal görüntüsüymüş. Bu kadar hızlı kabul ediş ne yazık ki omurgada bir sorun olduğu izlenimi yaratıyor. Hayır sorun kalıcı olursa sağa sola eğilip dururuz ki bu da hoş değil. Zaten ne hoş ki?

Her kuşla işimiz bitti şimdi kafamızı çevirip yurt dışına bakıyoruz. Zaten bu öykümelerin sonu yok. Onlarda var niye bizde olmasın? Onlar yaptı bizde yapalım. Hayır bu yıla kadar nasıl geldiysek öyle gideriz.
Gitmiyor mu o zaman neden gitmediğinin hesabınıda pek tabii sorarız. Yöneticilik başarısı Galatasaray ismini bir yerlere yamamak değil, yöneticisi olduğu kulübün tarihine uygun davranışları sergilemektir. Peşinden koşulan Galatasaray olmalıdır, Galatasaray marka olarak Türk Telekom'u sekizle çarpar beşle toplar.

Bugün Telekom var yarın olmadığında ne yapacağız. Her yıl ayrı bir ismi sindiribilecekmiyiz? Her yıl ayrı bir promosyon malzemesi olacakmıyız? Gidişat onu gösteriyor ne yazık ki...

Demek ki gelecek yıl Ukrayna'dan yüzücü alıp şampiyon olsak, içimize sinecek. Mantıken ortaya çıkan sonuç bu konu başlığı ile; başarıya giden her yol mübahdır.

Hani neyse ki hala " Başarılar Gelir Geçer Asaletin Bize Yeter" diyecek, demeye hazır taraftarlar var. Başarı histerisine kapılmamış tüm bu taraftarlardır biraz teselli veren...
 
Ali Bozgeyik' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":vrup913j][quote="Hüseyin Karaçil":vrup913j]
Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'in, Galatasaray ile Türk Telekom'un birleşme projesine olumlu bakmadığı öğrenildi.

Demirel'in, Telekom'un Ankara'dan taşınmasının basketbol için kayıp olacağını düşündüğü için birleşmeye soğuk baktığı vurgulandı.

İlk kez de olsa aynı fikirdeyiz Başkanla..[/quote:vrup913j]


Sana sert çıkmak istemiyorum ama bu kadarda şuursuzluk olmaz be kardeşim,fenerliler bas bas bağırıyo bu birleşme olmasın diye sence nedeni nedir acaba,bir düşün bakalım,bırakın bu yeşilçam olaylarını,bırakın şu çocukluğu senin gibi adamlar yüzünden taraftarlığımdan soğuyorum,farklı düşüncelere farklı görüşlere açık olmaya çalışıyorum ama bu kadarda alt yapısı olmayan saçma bir görüşte insanı çığrından çıkarıyor...Yorumlarını okuyorum,gerçeği anlayıcak her yetişkin rasyonel insan gibi diyorum,yok ama nerde!!!İlk defa başkanla aynı fikirdeymiş,evet fenerlilerle ve federasyon başkanıyla aynı fikirde olmanı bir sorgula bakalım hangi sonuca varacaksın...[/quote:vrup913j]

Şahsıma hakaret edilirken yönetici arkadaşlar bu mesajı okumuyorlar mı?
Şuursuz,çocukluk,senin gibi adamlar yüzünden vb.
Hakaret kabul ediyorum ama yöneticiler maalesef gerekeni yapmıyor.
Gereken yapılmadığı zaman bende cevap veririm ve konu uzar,gider.Ya da şöyle söyliyim illa ki bende kendi görüşümü insanlara kabul ettirmek amacıyla insanlara hakaret mi edeyim?
 
Ben her zaman dediğim gibi birleşmeden çok sponsorluktan yanayım .. Bundada kötü birşey yok onlar sponsor olsun parayı versin bizde istediğimiz oyuncuyu alalım ama telekom ankarada kalsın .. Bunda eleştirecek ne var anlamıyorum .. Şampiyon olALIMDA nasıl olursak olalım diyenler için bir önerim telekom+efes+banvit'le birleşelim o zaman çok daha rahat şampiyon oluruz .. sizin içinize hertürlü şampiyonluk siniyor nede olsa ..
 
Çağlar Bey dediklerinizle neden çelişiyorsunuz.Bizler sponsor olmasın demiyoruz.Nokia daha önce tek başına bir takım mıydı da kendini kapatıp Pana'ya gitti ya da aynı şey BArca içinde geçerli biz sponsorumuz olsun diyoruz ama Fener'in yaptığını biz yapmayalım diyoruz.
 
Burak Barut' Alıntı:
Çağlar Bey dediklerinizle neden çelişiyorsunuz.Bizler sponsor olmasın demiyoruz.Nokia daha önce tek başına bir takım mıydı da kendini kapatıp Pana'ya gitti ya da aynı şey BArca içinde geçerli biz sponsorumuz olsun diyoruz ama Fener'in yaptığını biz yapmayalım diyoruz.
Ama bunu anlamak istemeyenler kalkıp bizim Galatasaraylılığımızı sorgulama gafletine düşüyorlar ..
Dediğin gibi burak Sponsorumuz olsun tabi ama telekom'la birleştikten sonra gönül rahatlığıyla bu takım Galatasaray diye izleyemem ben açıkçası ..
 
Kimse kimsenin Galatasaraylılığını sorgulayamaz kimsenin haddi değildir.Kaç yaşında olursa olsun makamı ne olursa olsun ben Galatasaraylılığımı kimseye sorgutlamam o yüzden buralarda o işlere girmesin kimse.Herkes kendine göre Gerçek Galatasaraylıdır bunun sorgulamasını yapmayı düşünmek bile ayıptır.
 
Boşuna tartışıyoruz efem, taraftarın isteği açık .
Cafe Crown yerine 2 3 katı parayı verebilecek başka bir sponsor anladığım kadarı ile herkes bunda hem fikir.
 
Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":11jx90i4]aynen katılıyorum kerem abi bide telekomlu seyirciler yürüyüş yapacaklarmış protesto için ya iş bu kadar ciddi mi arkadaşlar ???

Senin takımın elinden alınsa aynı hassasiyeti sen göstermez misin?
Ankara'daki basketbolseverler maç izlemek istiyor,kendi takımlarına destek vermek istiyorlar.
Ancak bunu kimse anlamıyor.Herkes kendi derdine düşmüş.Biraz objektif bakın Allah aşkına..
Galatasaray Telekom birleşsin ama maçları Ankara'da oynayalım.
İstanbul'da yaşayıp bunu kabul edebilecek birileri var mı?[/quote:11jx90i4]

Ne takımı abi allahaşkına.Telekomun maçına giden taraftar grubu zaten Ankaragüçlüler.Onlarda Telekom yönetiminden beslendiği için gidiyorlar.

Ayrıca illa birleşmeyede gerek yok sezon içinde bir kaç maç Anadoluda oynanmalı.Zaten kaç İstanbullu bu takıma sahip çıkıyor ki.Kaç kişi Galatasarayı sürekli takip ediyor.En azından sezonda bir kaç maçı anadoluda oynarsak daha fazla destek görür bu takım.İstanbul takımı olacağımıza tüm ülkenin takımı oluruz.Her açıdan çokta iyi olur.Bunu sağlayacak olan sistem birleşmeyse ona da karşı değilim
 
Çağrı Çankaya' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":2qi138ih][quote="Onur Karakuzu":2qi138ih]aynen katılıyorum kerem abi bide telekomlu seyirciler yürüyüş yapacaklarmış protesto için ya iş bu kadar ciddi mi arkadaşlar ???

Senin takımın elinden alınsa aynı hassasiyeti sen göstermez misin?
Ankara'daki basketbolseverler maç izlemek istiyor,kendi takımlarına destek vermek istiyorlar.
Ancak bunu kimse anlamıyor.Herkes kendi derdine düşmüş.Biraz objektif bakın Allah aşkına..
Galatasaray Telekom birleşsin ama maçları Ankara'da oynayalım.
İstanbul'da yaşayıp bunu kabul edebilecek birileri var mı?[/quote:2qi138ih]

Ne takımı abi allahaşkına.Telekomun maçına giden taraftar grubu zaten Ankaragüçlüler.Onlarda Telekom yönetiminden beslendiği için gidiyorlar.

Ayrıca illa birleşmeyede gerek yok sezon içinde bir kaç maç Anadoluda oynanmalı.Zaten kaç İstanbullu bu takıma sahip çıkıyor ki.Kaç kişi Galatasarayı sürekli takip ediyor.En azından sezonda bir kaç maçı anadoluda oynarsak daha fazla destek görür bu takım.İstanbul takımı olacağımıza tüm ülkenin takımı oluruz.Her açıdan çokta iyi olur.Bunu sağlayacak olan sistem birleşmeyse ona da karşı değilim[/quote:2qi138ih]

Zaten bu takım anadoluya deplasmanlara gidiyor ... Böyle bir şeye gerek yok .. Bu takım antalyada,balıkersirde taraftar desteği görüyor zaten deplasman maçlarında ...
 
Forumda bazı arkadaşlar ''Ankaralı baskebol severler'' için türk telekom un bizimle herhangi bir birleşme yaşamamasını savunmuşlar ama arkaşlar allah aşkına bizene ''Ankaralı baskebol severler'' den sonuçta ALİ SAMİYEN'DE( mabedimizde ) bir yazı vardır
SÖZ KONUSU GALATASARAY'SA GERİSİ TEFERRUATTIR
 
Biz kimsenin elinden haklarını veya gücünü aldığımız yok!!!

Bunu artık bazıları anlasın!

Ne alaka FBÜLKER ortaklığı ile bizim Telekom ortaklığı ki bu birleşme çok daha farklı boyutlarda olacaktır ve bizlerin dar kapsamda baktığı durumların çok daha geniş olduğu bir anlaşma yaparız umarım.

İnanın o Ankaralı taraftarı adına nameler yapanlar bu forum içi için söylemiyorum rakip taraftarlardan başkası değildir buna emin olun.

Basketbol ve diğer branşlardan sponsor ve birleşme olmadığı sürece bu ekonomik koşullarda ayakta kalmalarını beklemeyin.Kaldıki artık sponsorsuz kulüp yok herkes gelirlerini arttırmayı planlıyor bu yönetimin hamlesini takdir ediyorum ve sonuna kadar savunuyorum.

Bir parmak bal çalınıp avunmaktansa,balı kendim ortaklaşa üretirim daha iyi......
 
Şahsi görüşüm şudur ;

-Birleşmede karşı olduğum nokta Telekom Oyuncuları İle Bizim Oyuncularımızın karma yapılmasıdır ..

-Tabiki bende fb'nin üst üste 3.kez şampiyon olmaması için ne gerekiyorsa yapılması taraftarıyım ..

-CafeCrown Sponsorluğundan bende çok rahatsızım zaten bundan rahatsız olmayan yoktur ..

-Telekom veya başka bir sponsor daha iyi bütçe oluşturmamıza katkı sağlayacak kim varsa onunla anlaşılsın illa telekom olacak takıntım yok ..

-Keşke Vestel sponsorumuz olsa diyorum ..

-Ve Son olarak yine söylüyorum birleşmeye hayır sponsorluğa evet ..
 
Okan BAKIR' Alıntı:
Forumda bazı arkadaşlar ''Ankaralı baskebol severler'' için türk telekom un bizimle herhangi bir birleşme yaşamamasını savunmuşlar ama arkaşlar allah aşkına bizene ''Ankaralı baskebol severler'' den sonuçta ALİ SAMİYEN'DE( mabedimizde ) bir yazı vardır
SÖZ KONUSU GALATASARAY'SA GERİSİ TEFERRUATTIR


Bizde en az senin kadar Galatasarayız okan merak etme,böyle sığ düşünmen...Bizde tabiki kendi takımımız için en iyisini düşünüyoruz ve istiyoruz.Fakat bi Ankaralı ve basketbol sever olarakta ligimizi kalitesi bu kadar artmış,başa oynayan takımların sayısı bu kadar fazla iken,lige ve Ankara ya böyle renk katan bi takımın kapanmasını istemem.Birleşme büyüme sponsorluk ille de kapanma şeklinde olmak zorunda değil gene gereken desteği belli şartlarla yapar fakat takımını korur ve başa oynar.Bu hem ligize değer katar hemde bize...
 

Üst