Galatasaray-Telekom işbirliği(anket eklendi)

Yeni sezonda sponsorumuz kim olsun?


  • Kullanılan toplam oy
    116
Bence o telekomu istemeyen arkadaslar ya muhalefet olmak ıcın istemıyolar yada ülkerın suspayını sındırıyolar oyuncak gıbı kulanılmaydı fülker sampiyon oldu kim kazandi fb ülker degil biz sampiyon olursakda biz kazanclı cıkarız ömür boyu galatasaray tt olucak degilya en azından kendımızı düzeltene kadar yönetimin bizde oldugu sus payı degil aslan payının bızde oldugu bir anlasma ile hersey güzel olucaktır
 
Ankara basketbolu dinamitleniyor / ÜNAL ÖZÜAK Tarih: 6/23/2008 09:58:57


İstanbul güzel şehir velkin ahali.. Dememiş mi Acem şair. Peki ben size "Bizans Refleksi"nden bahsedip durmuyor muyum yıllardır.


Şimdi geldiniz mi lafıma. Gerekçelerini sonra tartışırız ama Türk Telekom'u Galatasaray'a sponsor ederek İstanbul'a taşıma girişimi Ankara basketbolunun altına dinamit koymak değil de nedir? Kırk yıldır değişmez kuraldır; Allem eder kalem eder İstanbul ahalisi Ankara'dan bir takımı şampiyon yapmaz. Türk Telekom hedefe ağır da olsa emin adımlarla yaklaşıyordu. İstediğiniz kadar paraşüt kulesi etrafına 15000 kişilik salon yapın. Telekom'un doldurmaya başladığı tribünler boşalır. Ankara artık sittin sene kupa filan göremez.
Akla mantığa sığanı pek yok ama tevatür çeşitli; ÜLKER grubu paketinden kendine düşeni ve onların Fenerbahçe merkezli koç seçimine kadar müdahalelerine dayanamayan Yiğit Şardan'ın başı çektiği Aslan Yönetimi ana sponsor olarak Türk Telekom ile anlaşıyormuş. İki yıllık ÜLKER paketi uygulamasının parasal ve şampiyonluk yönünden sadece Fenerbahçe'ye yaradığına nihayet uyanmışlar. Pastadan üçün birini alarak bir yere varamayacaklarını bu sütunlardan daha ilk günden söylemiştim hatırlarsanız.
Duyumlara göre Telekom'cular da sportif anlamda takıma müdahil olup, mesela koçu kendileri tayin etme dayatmasındalar. Sponsor mali konulara bakmalı, takımı G.Saray kendisi yönetmeli. Ha bu, bir sabah kalktığında basketboldan anlar adam kesilen Ahmet Dedehayır mıdır? Yoksa Tuğrul ağabeyin (Demir) tek kişilik ağabeyler cuntası mıdır bilemem?
Koç konusunda; ÜLKER "Murat Özyer kalırsa 7, kalmazsa 3,5 Milyon veririm", Telekom ise "Ercüment Sunter takımın başına geçerse sponsor olurum" diyorlarmış. Kulübün neredeyse deklare ettiği Erman Kunter'in destekçisi ise ağabeyler sanırım.
Tablo şunu gösteriyor ki.. Galatasaray gene açmazlarda.
 
Şimdi bir kere yazarken yazdıklarımızın nereye gittiğini iyi tartalım ve arkasında duramayacağımız bir anlam varsa hiç yazmayalım.

Telekom'a karşı çıkıyor olmak Ülker'i olumlamak anlamına gelmez. Hatta bir çıkar iması boyundan büyük laflara girer ve lafın altında kalmak büyük olasılıktır ve hiç hoş değildir.

Burada bir birleşmeden söz ediliyor, bir sponsorluktan değil. Ayrıca bu bir haberden yola çıkarak tartışmaya açılmış bir konudur, sabah uyanınca uydurulmuş bir şey değildir. Bu mantıkla oynanmamış bir maçıda hiç konuşmayalım.
 
daha hiç birşey belli değil ama forumun maşallahı var. Allah aşkına karşıcalar bir ülker komedisini de açıklasın. Bir ana sponsor, 2 yan sponsor yermezmiş gibi kendi takımları ve adalet. Arkadaşlar ister beğenelim ister beğenmeyelim profesyonel dünyanın kendine has kuralları var. Uymak uymamak size kalmış. Ülkere yarım ağız bil evet demem ama tt bu ülkenin en büyük şirketlerinden biri ve üstelik tekel konumunda yani kime isterse ona destek verir ama kimse ben xxxtelekoma geçerim diyemez. BÖyle bi güç destek için bizi seç(erse)mesine sevinmek gerekir.
Yine küçük olsun bizim olsun mu diyelim?
 
Çağlar Şentürk' Alıntı:
G.Saray ile Telekom arasında nasıl bir anlaşma yapılacağı tam belli değilken insanların bu kadar karşı çıkmasını anlamıyorum.Önce anlaşmayı bir görelim ondan sonra eteğimizdeki taşları dökeriz.

Ülker'in sus payına gıkını çıkarmayanların Telekom ile olacak dev bir anlaşmaya karşı olmalarıda çok enteresan.Sponsor olmadan sadece basketbol değil hiçbir amatör branşta başarılı olamayız.Bu sene sponsoru olmayan tek takımımız hangisi bilen varmı?..Ben söyliyim GS Bayan Voleybol Takımı.

Son olarak sponsora karşıysak bunun sadece Basketbolda değil her branşta uygulamalıyız.
Çağlar bey 1 tane sponsorumuz vardı (Yurtiçi kargo ) ama verdikleri para çok azdı.
 
kendi tribününden kendi camiasından bu kadar bihaber şekilde çeşitli platformlarda konuşan bunca insan varken umarım kimsenin kalbi kırılmadan gerekli resmi açıklama gelir ve durumun şekli şemali ortaya dökülür..
 
Birleşme mi olur,sponsorluk mu olur bilmem ama ben bu olaya soğuk bakmıyorum.Üçüncü bir seçenek göremiyorum ben.Ya Ülker olacak ya Telekom.Ülker'in şartları belli.Bizi sömürdüklerini düşünüyorum.Adamlar iyice tekelleşmeden,hanedanlaşmadan bu tür bir hamleyle şampiyon olabiliriz.
Telekom'un Ercüment Sunterle,Ankarayla filan şampiyon olması imkansız.Final serisinde oldukları gibi çerez olurlar FB Ülkere.
 
Ligimizin ''Ülker ve Aziz Ligi'' olmasındansa ''İstanbul Ligi'' olmasını ben tercih ederim. Ben yine Aziz'in domine ettiği dediğim dedik bir tavırla herkesi kontrol ettiği, Ülker'in önümüze üç-beş kuruş para atarak avutacağı ve ne yaparsak yapalım sonucun değişmeyeceğini bildiğim bir lig istemiyorum. Ülker'in bize verdiği paray ne kadar verimli kullansakta FB ve Efes'in önüne geçmemiz mümkün olamaz. Zaten Üler'in düşünceside bu. Sonunda da FB şampiyonluğunu bir kez daha ilan eder. Bu şampiyonluklar sonuçta FB'ye yazılıyor. Kimse Ülker'in bilmem kaçıcı şampiyonluğu demiyor. Çünkü orda esas olan FB'dir. Bizde de şampiyonluk bize yazılır. Telekom şubeyi kapattı geldi ona verelim şampiyonluğu demez. Taraftarlar Telekom diye bağırmaz. Çünkü burda ana unsur GALATASARAY'dır. Yani ne olursa olsun bu iş en erken sürede bitmelidir. Ülker'den kurtulmalıyız. Bunun sonucunda belki de oluşabilecek ''İstanbul Ligi'' ni ben ''Ülker ve Aziz Ligi'ne'' tercih ederim...
 
Uleb Cup başvuruları yarın bitiyormuş ve 3 takımlık kontenjan hakkında sadece biz ve Bjk başvuru yapmış. Telekom yarına kadar yapmazsa Galatasaray Türk Telekom diyebiliriz.
 
Kerem Abiye!

Kerem abi içimden sana yapma Kerem abi diye sürekli sitem ediyorum, gerçekten yazdıklarını ve nedemek istediğini çok iyi anlıyorum ama bugünü çözmeye dönük olmadığını görüyorum!

'Bozuk düzende sağlam çark olmaz'
Çok ünlü vede özlü bir sözdür bu söz, bana okadar çok şey anlatıyorki keşke kalemim yetsede burada açıklayabilsem, ama kestirmeden gidebilirim sanırım, abi ya reformistsindir yada radikal, şayet endüstriyelleşmeye karşıysak bayaağı uzun bir süre hiç bir takımı tutmamamız gerektiğini düşünüyorum, keze ne GS ne fb nede Livorno hatta içinden para geçen bütün spor dalları çok uzun süredir bizim bugün tartıştığımız yerdeler!

Ama gelgörki seviyoruz bu mereti vede aslan armayı yani sarıyı yücelten kırmızıyı, bunun için lanetta peşindeyiz sevdamızın, yada kalemiz düşeli uzun yıllar oldu bize kalan ya devam demek yada 'doğayı sarsacak günü beklemek' diye düşünüyorum!

Sende bu forumdasın, tribündesin, sokaktasın, salondasın, hatta nevizade gecelerinde arma sevgisiyle sarhoşsun, yani diyememişiz sadece kusursuz sevdanın peşindeyiz diye, bazı şeyleri kerhen sevmişsin benim gibi belkide!

Hal böyleyken GS sevgimiz ertelenmemişse başka depremlere, o zaman bırakalımda şaha kalksın en azından sahadaki armamız-formamız, GS hakettiği yere şimdilik böyle gelsin!

Kerem abi nedemek istiyorum biliyormusun Türk Telekom go home demek temizlemiyecek herşeyi, ruhumuzu böyle yıkayamayız şimdilik, ya bırakacağız bazılarımız gibi GS sevgisini!! yada bekleyeceğiz bir gün her şeyin hayal ettiğimiz gibi olmasını!!!

Kerem abi sen birde bunları düşün beni kırma lütfen saygılar :p :p
 
Endüstriyel Spora karşı çıkmak romantizmdir.Sponsor olmasın gerekirse 2.ligde oynıyalım.Bazı forumlarda bu yorumları okuyorum.Küçük olsun bizim olsun yani.O zaman formanada Avea reklamı almıyacan,doğan grubunun katkısıyla gelen Lıncoln'üde protesto edicen.Ali Sami Yen'in her yerine reklam almıycan.Gerekirse sahaya yabancısız çıkıcan.Aynı Atl.Bılbao gibi.Hedefim avrupa demiycen.Neden stad yapılmıyor,neden her sene fb ülker şampiyon oluyor diye ona buna sallamıycan.Bu mantıkla hoca Murat Özyer olsa ne olur,erman kunter olsa ne olur.Dünyanın en milliyetçi klüpleri sponsor üstüne sponsor alıp güçlenirken biz istemiyoruz demek komik ötesidir.

Ankara'da yapılacak yürüyüşe katılacak GS'lılar varmış.Yazıklar olsun.Fb'lilerle kol kola girip yürüsünler.Onlarada bu yakışır...
 
Şimdiye kadar anlaşma olup bitmiştir boşuna yürürler.Şuan anlaşma şartları kararlaştırılıyodur yada ufak pürüzler gideriliyodur. Birisi ahmet dedehayıra yada yiğit şardana ulaşsada kısa zamanda olup bitenleri öğrensek.Olumlu yada olumsuz artık kabak tadı vermeye başladı.Forum birbirine girdi Eyüp abi burdan sana sesleniyorum birilerinden bişey öğrenemezmisin?
 
türk telekom ulebe başvuru yapmamış yani bence %100 birleşme olacak arkadaşlar kesinlikle hemde bu bana 2yıl önce ülkerin başvurusnu fenere devretmesini aklıma getirdi aynısı oluyor nerdeyse bence kesinlikle bu iş olacak....
 
bu sene baskette tarih yazalım,kupaları şirketlere bırakmayalım. ne efes,ne ülker, ne de telekom haydi bastır cimcombom sensin şampiyon...
 
Türk Telekom ve Galatasaray spor klüpleri arasında yapılması planlanan birleşmeden vazgeçildi.Bu olayın nedenide kamuoyu baskısı olarak gösterildi........

kaynak:gsbha


Yaşasın ülker-Yaşasın Cafe Crown-Yaşasın 3,5 milyon dolar ;)


ülkerden kurtulalım diye dua eden arkadaşların bile bu olaya tepki göstermesi bugün yine bizim ülkere muhtaç olmamızı sağladı.Kimse turgay-aziz istedi diye bu olmadı falan filan demesin ilk önce kendimize bakalım.Bu olayda içimizdeki ülker aşkı ortaya çıktı..
 
harika bi haber ya ee bu yıl kaç takım küme düşüyodu yada kaçıncı play offa girebiliyodu bence bizim için bunları konuşmamız lazım süper oldu oley 3,5milyon doalrla off neler yapmayız ki biz harika ya :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
 

Üst