Kerem Abiye!
Kerem abi içimden sana yapma Kerem abi diye sürekli sitem ediyorum, gerçekten yazdıklarını ve nedemek istediğini çok iyi anlıyorum ama bugünü çözmeye dönük olmadığını görüyorum!
'Bozuk düzende sağlam çark olmaz'
Çok ünlü vede özlü bir sözdür bu söz, bana okadar çok şey anlatıyorki keşke kalemim yetsede burada açıklayabilsem, ama kestirmeden gidebilirim sanırım, abi ya reformistsindir yada radikal, şayet endüstriyelleşmeye karşıysak bayaağı uzun bir süre hiç bir takımı tutmamamız gerektiğini düşünüyorum, keze ne GS ne fb nede Livorno hatta içinden para geçen bütün spor dalları çok uzun süredir bizim bugün tartıştığımız yerdeler!
Ama gelgörki seviyoruz bu mereti vede aslan armayı yani sarıyı yücelten kırmızıyı, bunun için lanetta peşindeyiz sevdamızın, yada kalemiz düşeli uzun yıllar oldu bize kalan ya devam demek yada 'doğayı sarsacak günü beklemek' diye düşünüyorum!
Sende bu forumdasın, tribündesin, sokaktasın, salondasın, hatta nevizade gecelerinde arma sevgisiyle sarhoşsun, yani diyememişiz sadece kusursuz sevdanın peşindeyiz diye, bazı şeyleri kerhen sevmişsin benim gibi belkide!
Hal böyleyken GS sevgimiz ertelenmemişse başka depremlere, o zaman bırakalımda şaha kalksın en azından sahadaki armamız-formamız, GS hakettiği yere şimdilik böyle gelsin!
Kerem abi nedemek istiyorum biliyormusun Türk Telekom go home demek temizlemiyecek herşeyi, ruhumuzu böyle yıkayamayız şimdilik, ya bırakacağız bazılarımız gibi GS sevgisini!! yada bekleyeceğiz bir gün her şeyin hayal ettiğimiz gibi olmasını!!!
Kerem abi sen birde bunları düşün beni kırma lütfen saygılar