Kaan Can Garip' Alıntı:takımımızın çeyrek final oynayacağı varsa final oynar, ama BİZİMLE..
Evet özellikle bizim desteğimiz çok önemli, başarı aramaksızın salonda olmalıyız. Takımımızın arkasında durduğumuzu göstermeliyiz.
Kaan Can Garip' Alıntı:takımımızın çeyrek final oynayacağı varsa final oynar, ama BİZİMLE..
o kıytırık, nescafe taklidi karışım; ancak galatasaray'ın hatrı için içilirdi zatenUğur GÜVEN' Alıntı:Bazı arkadaşlar demiş cafe crown artık bize 5 kuruş fazla vermez.Vermemeyi bırakın bizi bırakmayın diye yalvarcakalr seneye görürüm o her ntv reklamındaki bi cafe crown arası lafını seneye cafe crown satışlarına ve borsadaki değerine bi bakalım nasıl oynıcak.Ülker başkanı ilk senesinde demişti yanlış hatırlamıyosam galatasaray sayesinde pazardaki payımız %25 arttı diye.
Hüseyin Karaçil' Alıntı:bence bu sezon telekomla birleşilmesse zaten cafe crown la 1 yıllık sözleşmemiz daha var.onu kullanırız.seneyede GALATASARAY TT ile en az 3 kupa
Murat kardeş o zaman kapatalım şubeleri , voleybol takımlarımızın halini bir görsen sponsor olayına böyle yaklaşmazsın sanırım.Murat İnal' Alıntı:Aslında karşı olanların (benim gibi) farketmediği bir şey var.
Zaten Galatasaray artık Galatasaray Cafe Crown. Zaten bir markayla birleşmişiz.
Ama yetmiyor.
Fülker diye yazdık o kadar zaman karşı çıktık şimdi başımıza gelsin mi diyoruz böyle birşey.
Bir yandan da aklıma sürekli Bologna geliyor. Her sene başka sponsorla başarıya çabalar.
Son olarakta bilet miş tribünmüş ürünmüş..Matematik kullanın biraz. Zarar görmezsiniz.
evet murat kardeş destekleyeceğiz , inşallah bütün yarı prof. şubelerimizi ayakta tutacak atılımları yaparlar. takımlarımızı kötü durumda görmek hiç hoşumuza gitmiyor.Murat İnal' Alıntı:Cevdet bey,
Bologna örneğini verdim. Bu şekilde birleşme uygundur benim için. Çünkü ilk başta dediğim gibi zaten isim gitmiş farkında değiliz. Ama bir şirketle özdeşleşmek yerine o ismin sponsor olduğunu bilelim. En fazla 2 senelik anlaşalım mesala. Ve bu anlaşılan şirket taraftarın kabulleneceği bir marka olsun.
Voleybolu bilmem ama basketbolun neler çektiğini zamanında bir su parasını veremediği zamanları iyi biliyorum. Gelipte hiç bir zaman Galatasaray rezalet batıyor demedim. Altyapıya ağırlık verilsin, adam gibi projeler yapılsın dedik. Hiçbiri olmadı bugüne geldik işte. Yapacak birşey yok.
Aslında biraz Türkiye gerçeği. Basketbolun girdileri belli çıktıları belli. Kalite artıyor gelir artmıyor. Tribün gelirii ürün geliriyle hiç birşey olmaz. Reklam,yayın,sponsor(forma,su,ulaşım gibi.) gelirlerinin artması gerekiyor kendi ayakların üzerinde durmak için. E onlar da ilgiye bakıyor haliyle. Türkiye'de basketbola şu anda ilgi belli rating belli. Yapacak bir şey de yok şu an için. Ne kadar basketbol gelişse de ilgi azalıyor bir şekilde. (milli takımın başarısızlığı gibi nedenlerle olabilir ayrı bir tartışma konusu)
Sonuçta ne olursa kabulümdür ben desteklemeye devam ederim. Ne de olsa demişiz bir kere..
Çabamızın adı Galatasaray .. !
Önder Çiçekoğlu' Alıntı:Olayın sponsorluk değilde birleşme olması halinde bunu bende kendi içimde kabul edemem. Şu zamana kadar herkesin aksine sadece sponsorluk olacağını düşünüyordum. Ama Telekom gibi bir klüp kapatılıp tüm oyuncularını,haklarını,altyapısını vs. biz alacaksak bu pekte kabul edilebilir birşey değil. Yıllardır laf ettiğimiz Fülker den ne farkımız kalır o zaman?
Bunun yanında sponsorluk olayına bile karşı çıkan arkadaşları da anlamıyorum. Galatasaray SK 'nın gelirlerinin çoğunun nerden geldiğinin farkındamısınız arkadaşlar? Aldığımız kombinelerle,formalarla vs ile mi dönüyor bu klüp?