Nery Castillo işi nedir, bilgisi olan var mı?
Evet sağ bek gerekli ancak ondan önce birçok mevkii var.Kaleci , stoper , sol bek , ön libero , orta saha.Yani forvet ve kanatlar dışında heryer.Alison Sudol' Alıntı:Bize sağ bek de lazım kimse üstünde durmasada Sabri sezonu baz alacak olursak genel olarak yeterli bir performans gösterdi belki vasat belki vasatın üstü bir sağ bekti ama asla çok iyi olmadı ya çok ileri çıktı defansta açık verdi ya da çok nadir çıktı defansif oynadı Rommedahl gelmeli bu takıma veya türevi...
Tabiki Volkan Şen daha iyi ancak geldiği zaman ilk 11'in değişmezi olabilir mi bizde.Belki olabilir ama ihtimal %100 değil yedek kalabilecek oyuncuya 8-10 milyon euro verilir mi...Yunus Gökyıldız' Alıntı:Serdar çok iyi çocuk iyi niyetli ama son vuruşlarda aşırı zayıf kalıyor ve bu sene oldukça şanssız...
Ben şahsen Serdar' ı takımda görmek isterim. Ama önceliğim Volkan Şen' den yana...
Burak Barut' Alıntı:serdar kim sorması ayıp ?
Serdar ÖzkanBurak Barut' Alıntı:serdar kim sorması ayıp ?
Sezai Saçak' Alıntı:Bu arada ntvspor arjantin ligi reklamını verirken bizim çıldırın marşını çalıyor hep bizim kolpa yapdığımızı göstermeyemi çalışıyor anlamıyorum.
NTVSPOR bazen beni deli ediyor.
mesela kadınlar ligi falan
Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:Galatasaray'da büyük kavga!
Turkcell Süper Lig'de hafta sonu Bursaspor'u ağırlamaya hazırlanan Galatasaray'ın antrenmanı iki oyuncunun kavgasına sahne oldu.
Oldukça neşeli başlayan çalışmanın 5'e 2 pas bölümünde birbirlerine sert giren kaptan Arda Turan ile Caner Erkin arasındaki tartışma bir anda kavgaya dönüştü.
Birbirlerine giren iki oyuncuyu takım arkadaşları güçlükle ayırırken, Caner Erkin'in dudağının kanadığı görüldü.
İki oyuncuyu takım arkadaşları sakinleştirmeye çalışırken, Caner'in Arda'ya yönelik ''Kimsin lan sen, adam mısın?'' sözleri duyuldu.
İki futbolcusunun yaşadığı kavgayı gören teknik direktör Rikaard da o bölgeye giderek oyuncularını sakinleştirmeye çalıştı ve Caner'i bulunduğu gruptan alıp diğer gruba gönderip çalışmayı sürdürdü.
Kaynak: Sabah Gazetesi Internet Sayfası