Gündemden

G.Saray İran'a gidiyor

Galatasaray, İran'ın Tebriz Traktörsazi takımından gelen özel maç teklifini kabul etti. İran'ın Tebriz Traktörsazi futbol takımı tarafından gelen maç teklifi üzerine İran'a giden Galatasaray heyeti, maç teklifine "evet" dedi.

Tebriz Traktörsazi futbol takımının genel müdürü Naser Şafak, Galatasaray heyeti ile Tebriz'de yapılan görüşmede, konuk heyetin maça tüm yıldızlarıyla katılacağına söz verdiğini belirtti. Şafak, "25 Nisan üzerinde bir mutabakata varıldı. Ama Futbol Federasyonu, devam eden müsabakalardan dolayı buna karşı çıkabilir. O yüzden 19 Temmuz alternatif bir tarih olarak belirlendi" diye konuştu.

21.04.2010
Kaynak : DHA

25 Nisan şakası mı bu :p

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarını Metin Oktay Tesisleri?nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Jupp Derwall antrenman sahasında basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenman, Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Pujol ve Carlos Cuadrat yönetiminde, saat 10.30?da, ısınma ve açma germe çalışmalarıyla başladı.

Antrenmanın ana bölümünde teknik ve taktik çalışmalar yapıldı.

Soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlanan antrenmanın ardından oyuncular öğle yemeği için ana binaya geçtiler.

Kendisiyle 1 Haziran 2010 tarihinden itibaren geçerli olacak prensip anlaşmasına varılan Ali Turan, kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde salon ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırıldı.

Harry Kewell tedavisinin ardından salonda ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırılıyor.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarını 22 Nisan Perşembe sabahı saat 10.30?da basına ve taraftara kapalı olarak yapılacak antrenmanla sürdürecek.

Eren Bekdemir' Alıntı:
aslında iyi bir haber popüleritemiz artıcak.

acaba yabancılar gidecek mi?

ayrıca ali turan bizim defansa tam oturur.
Haber iyi olmasına iyi de 25 nisan diyor.Niye direk 19 temmuz değilde alternatif olarak 19 temmuz.25 nisanda İran'a gitme gibi bir olasılık olamazki...

Büyük iddia!
G.Saray'ın milli oyuncusu Mehmet Topal'ın Valencia ile ön anlaşma imzaladığı iddia edildi. Bir hafta içinde üçüncü kez Mehmet Topal'a gazetesinin birinci sayfasında yer veren İspanyol Super Deporto gazetesi, Valencia kulübünün Mehmet Topal ile yaptığı görüşmelerde anlaşma sağladığı, 4 yıllık sözleşme önerilen oyuncunun 5 yıllık sözleşmede ısrarcı olduğunu öne sürdü.
İspanyol gazetesi, Topal ile anlaşma sağlayan Valencia'nın G.Saray ile bonservis problemini çözmek için masaya oturacağını ve oyuncuyla anlaşma sağlayan Başkan Manuel Llorente'nin bu transferi mutlaka bitirmek istediğine sayfalarında yer verdi.

G.Saray 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan Topal için 7 milyon Euro isteyecek.

Çok iyi olur inşallah gider.Artık bizim de oyuncu satarak para kazanmamız gerekiyor.Mehmet'i satıp üzerine biraz daha para koyup Nuri yada Gökhan İnler'i alabiliriz.

Mehmet topal,servet ve Arda yı bencede satmamız gerekiyor.Oyuncu satışından para kazanma stratejisini artık bizimde kullanmamız lazım.Hem bu 3 isimden artık pek birşey bekllemiyorum.İnş. giderlerde kulüp biraz para kazanır.

Bu transfer hem Galatasaray için hemde Topal için iyi olur.Cimbom 7-7.5 M? yu kasasına koyar.Topal da İspanya nın en büyük 3. takımında oynayıp avrupa hayalini gerçekleştirmiş olur.

Tolga Kaplan' Alıntı:
Ciddi ciddi Topal'la anlaşmışlar..

Anlaşsınlar Tolga.Bahsi geçen ücret bize verildiğikten sonra çok büyük sorun olmaz bizim açımıza.Üstelik Topal yüzünden sezon boyunca yediğimiz 7 golü,üstelik bunlar yüzünden puan kaybıyla sonuçlanana 3 maçı düşününce üzülesim,şaşırasım gelmiyor.

Mehmet Topal İspanya'da her zaman iş yapar.İspanya, Anti futbola göz yumulmayan bir lig...Mehmet'ten de biz zaten yeteri kadar sert oynamadığı için yakınıyoruz.Gider orada kendini kanıtlar Örümcek !Zaten yabancı statüsünde de olmayacak.(İspanya'da Türk oyuncular yabancı statüsünde sayılmıyor.)

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
[quote="Tolga Kaplan":dns1hyvi]Ciddi ciddi Topal'la anlaşmışlar..

Anlaşsınlar Tolga.Bahsi geçen ücret bize verildiğikten sonra çok büyük sorun olmaz bizim açımıza.Üstelik Topal yüzünden sezon boyunca yediğimiz 7 golü,üstelik bunlar yüzünden puan kaybıyla sonuçlanana 3 maçı düşününce üzülesim,şaşırasım gelmiyor.[/quote:dns1hyvi]

Topal ilerleyeceğine geriye gidenlerden biri bencede..İlk parladığı sezon ve Milli takımda ki performansını geliştiremedi.Onun içinde bu transfer çok çok iyi olur..E bizim kasamıza girecek para da hiç fena değil.O parayla iki yönlü bir yabancı almak bizim lehimize olur.

Her şeyi geçtim de, tekrar yazıyorum. Bilgisi olan lütfen bilgilendirsin.

Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:
Karşının karaktersizleri yapmışlar yine köpekliklerini. antu.com adlı site şerefsizce oyunlarına devam ediyor. Akılları sıra bizi tahrik edip Bursa maçına asılmamızı sağlamak.

ulan biz zaten siz değiliz, maç satmayız! Biz, bize yakışanı yapacağız, yapmamız gerekeni yapacağız çıkıp ADAM GİBİ topumuzu oynayacağız.

ultrAslan, Bursa maçında bu terbiyesizliğe bir yanıt verir umarım!

Tolga Kaplan' Alıntı:
[quote="Doğan SAĞLAM":3l7lpizr]
Anlaşsınlar Tolga.Bahsi geçen ücret bize verildiğikten sonra çok büyük sorun olmaz bizim açımıza.Üstelik Topal yüzünden sezon boyunca yediğimiz 7 golü,üstelik bunlar yüzünden puan kaybıyla sonuçlanana 3 maçı düşününce üzülesim,şaşırasım gelmiyor.

Topal ilerleyeceğine geriye gidenlerden biri bencede..İlk parladığı sezon ve Milli takımda ki performansını geliştiremedi.Onun içinde bu transfer çok çok iyi olur..E bizim kasamıza girecek para da hiç fena değil.O parayla iki yönlü bir yabancı almak bizim lehimize olur.[/quote:3l7lpizr]

Aynen öyle.Kaldıki gerçekten 7 milyon avro civarı bir para dönüyorsa ortada bu transfere muhalif olmak gereksizdir.Zira o para gerçekten Topal'dan çok daha yararlı olacak oyun tarzımıza daha uygun bir oyuncu takıma kazandırabiliriz rahatlıkla.

Bunun yanında Topal'ın mevkiisine tranfer ettiğimiz oyunun iki yanınıda oynayabilen bir oyuncumuzda zaten mevcut.Altay'dan gelecek olan Musa bizi kısa sürede kendine bağlayacaktır.Güveniyorum ona.

Dün akşam Roma macında Gökhan İnler'i izleme fırsatı buldum bir kez daha.Gercektende alınırsa gücümüze güç katar.Sağlam adam,uzaktan şutları tehditkar.

''Manisa'da yaşanan olay farklıydı. Maçtan önce Manisalılar tribünde kız arkadaşıma küfür ediyorlardı. Ancak bizim tribünden bana değil, onlara destek geldi. Bu canımı sıktı. O yüzden de tribüne gitmedim.''
Arda Turan / G.Saray Kaptanı

Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:
Her şeyi geçtim de, tekrar yazıyorum. Bilgisi olan lütfen bilgilendirsin.

[quote="Ömer Faruk Ünalan":15ml8uir]Karşının karaktersizleri yapmışlar yine köpekliklerini. antu.com adlı site şerefsizce oyunlarına devam ediyor. Akılları sıra bizi tahrik edip Bursa maçına asılmamızı sağlamak.

ulan biz zaten siz değiliz, maç satmayız! Biz, bize yakışanı yapacağız, yapmamız gerekeni yapacağız çıkıp ADAM GİBİ topumuzu oynayacağız.

ultrAslan, Bursa maçında bu terbiyesizliğe bir yanıt verir umarım!
[/quote:15ml8uir]

İyide bunun üzerinde neden bu kadar duruyorsunuzki...Şereflilik konusunda en son tartışmaya girilecek kişi onlardır bunu camia olarakta bilirler...Şimdi böyle bir camianın işe yaramaz bir taraftar sitesinde 3 kuruşluk adamların yaptığı gerizekalıca şeylere neden bu kadar takılalım neden cevap filan verelim...Ne gerek var...Geçiniz...

Aynen katılıyorum Kerem'e.. Bugün doğru dürüst bahseden bile yok bu olaydan... Çünkü şerefsizlikleri içselleştirmiş bir grupla karşı karşıyayız. Bizim ise kimseye ispat kaygımız yok. Yeneriz yeniliriz ama kimsenin aklında soru işareti kalmaz. (Akılları olmayanları kastetmiyorum)