Erdal Can İçelli' Alıntı:
[quote="Tolga Kaplan":3fqp6ssi]Hemen de böyle kaptan olmaz olsun,triplerine giriyorsunuz.. Var ya diyecek birşey bulamıyorum artık..
Adam gittikçe battı,bitti,tükendi artık zaten..Bu saatten sonra ne bize faydası olur,ne kendisine..Avrupa'dan kim istiyorsa satılsın bu çocuk yoksa 25'ini göremeden futbolu bırakacak,bizim yüzümüzden..
Son olarakta biz taraftar olarak hiçbirşeyi haketmeyen insanlarız,buna kanaat getirdim..
Aynen katılıyorum
Anlamıyorum bundan 6 ay önce Arda diye kendini yırttan insanlar şimdi her hareketi batmaya başlamış.Kaptan nasıl yapar diyenlere onunda bir insan olduğunu hatırlatmak isterim.Manisa maçında ki tutumunu onaylamasam da sonuna kadar ARDA TURAN
msn,facebook,site imzasında bir zamanlar eksik etmediğiniz Arda Turana şimdi acımasızca eleştiren bütün renktaşlara selamlar olsun[/quote:3fqp6ssi]
Aleyküm selam öncelikle.tekrar yazıyorum bi daha yazacam hep yazacam...
Galatasaray Takım Kaptanı, arkadaşının dudağını patlatıyor, suçlu Caner oluyor neredeyse.
Kameraların olduğu bi yerde, Takım Kaptanı sıfatıyla bu tür işi yapması ayıptır.
Defalarca söyledim.Arda'nın kötü performansıyla işim olmaz.Bursa maçında 5 gol 6 asist yapsa bile düşüncelerim bakidir.
Galatasaray Takım Kaptanı basına bu kadar malzeme veriyorsa, taraftarına da trip atıyorsa suçlu buraya yazı yazanlar da oluyorsa ne denir ki ?
Metin Oktay'ı tanımıyorum ama en büyük hayalim Liverpool diyen bi takım kaptanım varsa orada benim için Galatasaray'ı karısına tercih eden Metin Oktayla kıyaslanma olayı bitmiştir. . .
Özel hayatını da ,tribünlere tribi, sinemasını da, geçen sene güvenlikçiyi tartaklaması da , geçen sene Fb maçında kavgası da , bu sene başında Cristian'la tartışması da sürekli basına malzeme verdikçe üstüme çok geliyorsunuz deme hakkı yok...
Kendine çeki düzen versin, giydiği formanın kıymetini taktığı pazubandın ağırlığını versin ya da . . .
Taraftarlık böyledir; Sabri Sarıoğlu geçen sene Kocaelispor maçında yuhlandı.Bordo maçında çok kötü oynadı son dakikada gol attı.Taraftar bi anda sahiplendi ama o trip atmadı.Geldi oradaki çoşkuya daha da çoşku katacak bi üçlü çektirdi.Bu tür şeyler olur ama Arda ben oldum havalarına girdiği için gururuna yediremedi sanırım.
2 ay önce Messiyle kıyaslanıyordu Messi uçtu gitti, Arda yerin dibine girdi.Kendisi düşünsün hatayı nerede yapıyorum diye.Liverpool'u için düşünsün. . .