Gündemden

Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:
Galatasaray'da büyük kavga!

Turkcell Süper Lig'de hafta sonu Bursaspor'u ağırlamaya hazırlanan Galatasaray'ın antrenmanı iki oyuncunun kavgasına sahne oldu.

Oldukça neşeli başlayan çalışmanın 5'e 2 pas bölümünde birbirlerine sert giren kaptan Arda Turan ile Caner Erkin arasındaki tartışma bir anda kavgaya dönüştü.

Birbirlerine giren iki oyuncuyu takım arkadaşları güçlükle ayırırken, Caner Erkin'in dudağının kanadığı görüldü.

İki oyuncuyu takım arkadaşları sakinleştirmeye çalışırken, Caner'in Arda'ya yönelik ''Kimsin lan sen, adam mısın?'' sözleri duyuldu.

İki futbolcusunun yaşadığı kavgayı gören teknik direktör Rikaard da o bölgeye giderek oyuncularını sakinleştirmeye çalıştı ve Caner'i bulunduğu gruptan alıp diğer gruba gönderip çalışmayı sürdürdü.

Kaynak: Sabah Gazetesi Internet Sayfası

Bu hırslarını sahada futbol oynarken görmek isterdik.

Senin gibi kaptan olmaz olsun.Kaptan dediğin adam birleştirici olur dudağa yumruk atan olmaz.Her ne olursa olsun takımın kaptanı buysa gerisinden ne bekliyoruz ki...Derhal kaptanlığı alınmalı.

''Kimsin lan sen, adam mısın''

Her ne kadar hoş bir söz olmasada aslında bu söz bir çok şeyi açıklıyor.

Koskoca Galatasaray kaptanına ''adam mısın'' diye durduk yere demezler. Ben hiç bir Galatasaray kaptanının böyle bir olaya karıştığını görmedim. Hepsi de zor günlerde takım arkadaşına yumruk atmak yerine takımı tek yürek haline getirmeye çalışıyordu.

Yönetimimiz malesef Arda'nın üzerine takım kurup, bir de üstüne Arda'ya kaptanlık verince yani kısacası her türlü planı Arda üzerine kurunca kaderimizi etkileyecek hatalardan birine imza attı.

Mevcut kaptana bakınca eski karakterli kaptanlara olan hasretim 2 kat daha artıyor. Arda şu armayı biraz seviyorsa, biraz karakteri varsa gelecek sezon o pazubandı takmayacağını kamuoyuna açıklar.

Yakışmıyor o pazuband koluna.

Not: Bir oyuncu, kaptanına adam mısın diyecek konuma geliyorsa bunda sadece Caner'in suçu olamaz. Bazılarının şapkasını önüne koyup düşünmesi lazım.

Burak Barut' Alıntı:
Senin gibi kaptan olmaz olsun.Kaptan dediğin adam birleştirici olur dudağa yumruk atan olmaz.Her ne olursa olsun takımın kaptanı buysa gerisinden ne bekliyoruz ki...Derhal kaptanlığı alınmalı.
Burak aslında yazdıklarında haklısın ama zaten şurada bitime 4 hafta kalmış. Yönetim böyle bir kararın altına imza atarmı sence?

Gelecek sezon için düşünülebilir ki çok da iyi olur aslında.

Arda'nın ruh hali anladığım kadarıyla iyice çökmüş.Ani gelen şöhret,Messi ile kıyaslanma,Galatasaray kaptanlığına getirilme,Sinem kobal ile birliktelik,Büyük beklentiler ve Alisamiyendeki son tepkiler iyice ruh halini bozdu.Yani o Vestel Manisa'dan takıma yeni dönmüş,bıyıkları daha yeni terlemiş Arda yok.Bi şekilde yardım almalı.Düzelmeli.

Çeyrek asırdır bu takımı takip ederim daha bir kaptanımızın bir futbolcumuza yumruk attığını görmedim...Hala bunu savunacak kadar gözü kör olmuş arkadaşlar var ise durum dahada vahim...Bunun yok öyleydi yok böyleydi denilecek tarafı yok olmamalıda...Lütfen...

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Çeyrek asırdır bu takımı takip ederim daha bir kaptanımızın bir futbolcumuza yumruk attığını görmedim...Hala bunu savunacak kadar gözü kör olmuş arkadaşlar var ise durum dahada vahim...Bunun yok öyleydi yok böyleydi denilecek tarafı yok olmamalıda...Lütfen...

Kerem ben 30 senedir takip ediyorum ama çok geriye gitmeye gerek yok.Bülent'in stumpfle tanju ile hakan ile ve Tugay ile kavgaalrını bilmeyen yoktur Biz de hafta sonu bületn tugay elele hep beraber tribüne diyip bu barışı bir de gözlerimizle görmeye çalışıyorduk.. Yani bunlar hep oldu. Hele 2. Fatih Terim döneminde resmen takım kavga etti. yani hiç olmadı demen garip olmuş. Dünyanın her yerind eolur biter bu olay. Hierro kimlere gider yapmadı Real Madridde? Seedorf'u kovaladı antrenmanda mesela:)

Bu çocuklar 20-22 yaşında insnlar. Aşırı şeyyükledik bunalra.. Bizdeki stresin bin aktı bunalrda var. Fazla üzerlerine gitmeyelim artık bence.. Klübdede Adnan Sezgin'in bu işleri bilmediği belli. Takım içindeki koordinasyonu sağlayacak birilerinin oraya atanması lazım..

Valla hafızamı zorladım ama bir kaptanımızın bir futbolcumuza yumruk atıp ağzını dağıttığı aklıma gelmedi...Takım içinde tabiki böyle şeyler olurda ama ben takım kaptanı kelimesini iyice bastırarak söylüyorum...Belki biraz balık hafızalıyımdır,düşündüm aklıma böyle birşey gelmedi...Sizin hafızanız daha kuvvetli olabilir...

Hemen de böyle kaptan olmaz olsun,triplerine giriyorsunuz.. Var ya diyecek birşey bulamıyorum artık..

Adam gittikçe battı,bitti,tükendi artık zaten..Bu saatten sonra ne bize faydası olur,ne kendisine..Avrupa'dan kim istiyorsa satılsın bu çocuk yoksa 25'ini göremeden futbolu bırakacak,bizim yüzümüzden..

Son olarakta biz taraftar olarak hiçbirşeyi haketmeyen insanlarız,buna kanaat getirdim..

Tolga Kaplan' Alıntı:
Hemen de böyle kaptan olmaz olsun,triplerine giriyorsunuz.. Var ya diyecek birşey bulamıyorum artık..

Adam gittikçe battı,bitti,tükendi artık zaten..Bu saatten sonra ne bize faydası olur,ne kendisine..Avrupa'dan kim istiyorsa satılsın bu çocuk yoksa 25'ini göremeden futbolu bırakacak,bizim yüzümüzden..

Son olarakta biz taraftar olarak hiçbirşeyi haketmeyen insanlarız,buna kanaat getirdim..

Aynen katılıyorum
Anlamıyorum bundan 6 ay önce Arda diye kendini yırttan insanlar şimdi her hareketi batmaya başlamış.Kaptan nasıl yapar diyenlere onunda bir insan olduğunu hatırlatmak isterim.Manisa maçında ki tutumunu onaylamasam da sonuna kadar ARDA TURAN

msn,facebook,site imzasında bir zamanlar eksik etmediğiniz Arda Turana şimdi acımasızca eleştiren bütün renktaşlara selamlar olsun

Eleştirmek ayrı olay Arda'yı tik haline getirmek ayrı olay.Arda niye pas vermiyorsun diye sinirlenip yapmadı heralde bunu.Caner'in maç içinde kendini kaptırıp rakibine nasıl daldığını düşündüğümde(bkz. Atlatico ve Diyarbakır maçı) o esnada neler yaşanmıştır az çok tahmin edebiliyorum.Sakat oynasa bakbul geçmiyor,oynamasa yüreği el vermiyor son haftalara girdik Arda'nın sertlik karşısında gösterediği tepki normaldir.Bunu fırsat bilip Arda'ya saldırmak saçma.

Karşının karaktersizleri yapmışlar yine köpekliklerini. antu.com adlı site şerefsizce oyunlarına devam ediyor. Akılları sıra bizi tahrik edip Bursa maçına asılmamızı sağlamak.

ulan biz zaten siz değiliz, maç satmayız! Biz, bize yakışanı yapacağız, yapmamız gerekeni yapacağız çıkıp ADAM GİBİ topumuzu oynayacağız.

ultrAslan, Bursa maçında bu terbiyesizliğe bir yanıt verir umarım!

Erdal Can İçelli' Alıntı:
[quote="Tolga Kaplan":3fqp6ssi]Hemen de böyle kaptan olmaz olsun,triplerine giriyorsunuz.. Var ya diyecek birşey bulamıyorum artık..

Aynen katılıyorum
Anlamıyorum bundan 6 ay önce Arda diye kendini yırttan insanlar şimdi her hareketi batmaya başlamış.Kaptan nasıl yapar diyenlere onunda bir insan olduğunu hatırlatmak isterim.Manisa maçında ki tutumunu onaylamasam da sonuna kadar ARDA TURAN

msn,facebook,site imzasında bir zamanlar eksik etmediğiniz Arda Turana şimdi acımasızca eleştiren bütün renktaşlara selamlar olsun[/quote:3fqp6ssi]

Aleyküm selam öncelikle.tekrar yazıyorum bi daha yazacam hep yazacam...

Galatasaray Takım Kaptanı, arkadaşının dudağını patlatıyor, suçlu Caner oluyor neredeyse.
Kameraların olduğu bi yerde, Takım Kaptanı sıfatıyla bu tür işi yapması ayıptır.
Defalarca söyledim.Arda'nın kötü performansıyla işim olmaz.Bursa maçında 5 gol 6 asist yapsa bile düşüncelerim bakidir.

Galatasaray Takım Kaptanı basına bu kadar malzeme veriyorsa, taraftarına da trip atıyorsa suçlu buraya yazı yazanlar da oluyorsa ne denir ki ?

Metin Oktay'ı tanımıyorum ama en büyük hayalim Liverpool diyen bi takım kaptanım varsa orada benim için Galatasaray'ı karısına tercih eden Metin Oktayla kıyaslanma olayı bitmiştir. . .

Özel hayatını da ,tribünlere tribi, sinemasını da, geçen sene güvenlikçiyi tartaklaması da , geçen sene Fb maçında kavgası da , bu sene başında Cristian'la tartışması da sürekli basına malzeme verdikçe üstüme çok geliyorsunuz deme hakkı yok...

Kendine çeki düzen versin, giydiği formanın kıymetini taktığı pazubandın ağırlığını versin ya da . . .

Taraftarlık böyledir; Sabri Sarıoğlu geçen sene Kocaelispor maçında yuhlandı.Bordo maçında çok kötü oynadı son dakikada gol attı.Taraftar bi anda sahiplendi ama o trip atmadı.Geldi oradaki çoşkuya daha da çoşku katacak bi üçlü çektirdi.Bu tür şeyler olur ama Arda ben oldum havalarına girdiği için gururuna yediremedi sanırım.

2 ay önce Messiyle kıyaslanıyordu Messi uçtu gitti, Arda yerin dibine girdi.Kendisi düşünsün hatayı nerede yapıyorum diye.Liverpool'u için düşünsün. . .

Neyse bu muhabbet çok uzadı.Size takımımızdan mutlu bir haber veriyim.Belki başka bir başlıkta bu konudan bahsedilmiş olabilir ama ben yine de buraya yazıyım.Sabri Sarıoğlu,Yağmur Yılmaz(Sarıoğlu) ile evlenmiş.Allah mesut etsin.Kısa süreli performans düşüklüğü olabilir dinamomuzda :) .

Selim Aktepe' Alıntı:
Neyse bu muhabbet çok uzadı.Size takımımızdan mutlu bir haber veriyim.Belki başka bir başlıkta bu konudan bahsedilmiş olabilir ama ben yine de buraya yazıyım.Sabri Sarıoğlu,Yağmur Yılmaz(Sarıoğlu) ile evlenmiş.Allah mesut etsin.Kısa süreli performans düşüklüğü olabilir dinamomuzda :) .

Nasıl böyle bir yorum yapabiliyorsun aklım almıyor :shock: Yani verdiğin haber gerçekten çok güzel, ama sonunu yadırgadım şahsen.

Neyse. Mutluluklar Sarıoğlu Ailesi. Allah mesut bahtiyar etsin.