Gündemden

Çok şey yazılıyor TD konusu hakkında ancak ben şu aşamada böyle bir kararın alınacağını düşünmüyorum. En erken devre arasında bu tip bir hamle gelebilir. Ama bunları yapmadan önce Skibbe'ye şans vermek gerekli...

Fatih Terim yaklaşık 7-8 yıldır GS'da bu pozisyonu istiyor bu bilinen bir gerçek.Ve bu pozisyonda gerçekten başarılı olabilecek bir adam böyle bir kararı ben sonuna kadar desteklerim.
Terim'e bu yetkiyi vermek demek Skibbe'yi istifaya zorlamak demektir.Çünkü Terim bu pozisyona geldikten sonra isterse Skibbe'yi tribüne çekip sahaya kendi çıkabilir ki bunu bilen adam istifa eder.

Sami Yen e geldiğinde küfür yemek için elinden geleni yapıyor ama bunu başaramıyacak.
Çünkü Galatasaray taraftarı satılmışlarla muhatap olmaz.

Küfür bile edilmez sana emre, bence fatih akyel abini iyi incele,çünkü sonun onun gibi olacak... ;)

Bundan sonra bu şahsın adını burda kullanmazsak forumun daha eğlenceli bir hal alacağına inanıyorum.Daha güçlüyüz ve daha iyi oyuncularımız var bırakalım kendi hallerini Galatasaray gündemini konuşalım.

Arda Öztürk' Alıntı:
Bundan sonra bu şahsın adını burda kullanmazsak forumun daha eğlenceli bir hal alacağına inanıyorum.Daha güçlüyüz ve daha iyi oyuncularımız var bırakalım kendi hallerini Galatasaray gündemini konuşalım.

Arda, bu Emre ve Fatih Akyel gibileri konuşunca şu anki oyuncularımız değeri daha bir artıyor gözümde biliyormusun.
Bir 2 ay önce 500 bin dolara oynayan ARDA TURAN'ın çevirdiği onca teklifi düşün ki aldığı paranın bir anda 4-5 mislini kazanması kesindi şimdide bu Emre'nin yaptığına bak.'Yemek yediği kaba pislemek' bu olsa gerek.Samiyen'deki maça gitmek için her şeyi yapıcam o golüde Emre'mi bize atar bizmi Emre'ye atarız onu görücem!

Arda ismini Emre ile kullanıp Arda'ya haksızlık etmiyelim.Hırs,mücadele,istek,yetenek=Arda Turan
Diğer ismi geçirmemeye dikkat edelim.

Arda Öztürk' Alıntı:
Arda ismini Emre ile kullanıp Arda'ya haksızlık etmiyelim.Hırs,mücadele,istek,yetenek=Arda Turan

Adaşın olduğundan dolaylı olrak seninde isminin yanına geliyor diye rahatsız oldun anladım ben seni Arda ;)
Tamamdır mantıklı düşününce haklısın burada isminin geçmesini hak etmeyenlere yer vermemek en iyisi.En iyi cevap Ali Samiyen'de fb maçında verilir.

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
[quote="Arda Öztürk":16k1y6jh]Arda ismini Emre ile kullanıp Arda'ya haksızlık etmiyelim.Hırs,mücadele,istek,yetenek=Arda Turan

Adaşın olduğundan dolaylı olrak seninde isminin yanına geliyor diye rahatsız oldun anladım ben seni Arda ;)[/quote:16k1y6jh]

:) :) Sonunda beni anlayan birisi çıktı sağ ol Doğan :)

ismini ağzıma alıp ağzımı kirletmek istemediğim insan ,seni eleştiriyorlar demek ki
İnsan eşek olunca semer vuran çok olurmuş

arda yı ise bunla kıyaslamıyorum bile hele arda abiyi hiç kıyaslamıyorum koy ortasahaya valla terör estirir ortasahada geçit vermeyi bırakın rakibi orta yuvarlağın içine almaz 8)
(arda abi banlamassın dimi beni) :p

Kewell,Meira,Baros tan sonra Eren kesmez bizi.

Yönetim belki farkında değil ama bu sene çıtayı öyle yükselttilerki seneye Etoo yu alsalar normal karşılanacak.
İşleri zor...

İnamoto
Lukunku
Marek Heinz
Pinto dan

Kewell
Baros
Meira'ya

Yıllardır boşuna demedik Canaydın istifa diye... ;)

Eren'in bize katkısı olabilir. Çünkü ortalarda yerli forvet sıkıntısı var. Mehmet Yıldız, Mevlüt ve Eren alınabilecek isimler. Yerli kadronun genişletilmesi açısından iyi olabilir.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Sezgin: Nonda`nın sözleşmesini 2 yıl uzattık. Hakan Balta`nın sözleşmesini de yakında uzatacağız.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Shabani Nonda`nın sözleşmesini uzattıklarını açıklarken, Hakan Balta`yla da görüşmelerin sürdüğünü belirtti.
Sezgin, sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek Shabani Nonda ile yaptıkları görüşmeler sonrasında bu oyuncunun sözleşmesinin 2 yıl daha uzatıldığını kaydetti. Yeni yapılan anlaşmayla Nonda, 2010-2011 sezonu sonuna kadar sarı-kırmızılı takımla sözleşme yenilemiş oldu.

Diğer yandan, defansın solundaki performansıyla göz dolduran Hakan Balta`nın sözleşmesi de uzatılmak üzere. Adnan Sezgin, sarı-kırmızılı ekiple 2009-2010 sezonu sonuna kadar mukavelesi bulunan Hakan`la görüşmelerin devam ettiğini kaydederken, ``Yakında kendisiyle yeni sözleşme yapacağız`` ifadesini kullandı.

http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=57522

Yönetimi kutlamak gerek, bence çok önemli bir başarıya imza attılar.Nonda rakip için önemli bir handikap.

İddaa ediyorum Türkiye'de Nonda gibi bir forvet yok.Topu geriye gelip alıyor, topu saklıyor, gerektiğinde inanılmaz çalımlar atıyor, arkadaşlarına yer açıyor, takımı dinlendiriyor ve en kötü gününde bile bir gol atmasını biliyor.

En önemlisi de adam gibi adam.Her ay sponsordan gelen parayı kimsesiz çocuklara ve hayır kurumlarına bağışlıyor en son bilindiği gibi Güngören'de ki patlamadan sonra bir vatandaşımızı ziyaret etmişti.Helal olsun yönetim.