Gündemden

Işın Çelebi'nin Aslantepe'deki rolü çok önemlidir. Özellikle yaşadığımız sorunları aşmakta kilit rol oynamıştır. Bu projede en önemli kişilerden biridir. Umarım bu bir basının asparagas haberinden öte değildir...

Fanatik Gazetesi yazarı Yalçın Dümer'in yazısı ...

10 Eylül çarşamba günü gazeteniz FANATİK?te çıkan yazımda, Adnan Polat?la Işın Çelebi?nin arasının bozuk olduğunu iddia etmiştim. Hatta Işın Çelebi ile pek de hoş olmayan telefon konuşmasını sizlerle paylaşmıştım. Ne demişti Çelebi? Hatırlayalım isterseniz: ?İstifam diye bir olay söz konusu değil.? Ben de, ?İyi o zaman, istifa olayının uydurma olduğunu yazarım? demiştim. Tekrar söz Çelebi?de: ?Yazma kardeşim! Bir şey yazmaya mecbur musun?? Kardeş esprisini sizlere tekrar hatırlatmama gerek yok. Sonra ne demiştik. Şu ana kadar yurt dışında olduğunu belirten Işın Bey?i, bugün (10 Eylül) Divan Toplantısı?nda görürsek sorun yok. Ama ya tersi? Karar sizlerin. Ama birkaç gün önce Adnan Polat ne demişti? ?Bizi yıkamazlar.? Kimi, ya da kimleri kastetti sizce? Işın Bey toplantıya gelmedi. Ya gelmek istemedi, ya da gelemedi. Fotoğraf olarak gazeteniz haklı çıkmıştı. Ama bunun sözlerle de ispat edilmesi gerekiyordu. Defalarca Adnan Polat?ı aradım. Nihayet dün akşam, saat 20.15?te başkanın beklenen telefonu geldi. Bendeniz; ?Nasılsınız, iyi misiniz?? faslından sonra futbol takımını, Skibbe?yi, Divan?daki atmosferi sordum. Amacım hüzzam taksimden sonra rast makamına karar kılmaktı. Tahmin edeceğiniz gibi konu aralarında Çelebi ile olan tartışmalara geldi. (Diğer konuları da 1-2 güne kadar sizlerle paylaşacağım)

?Bu işlerle vakit kaybetmemeliyiz?
Başkan olaydan sadece ve sadece 20 dakika sonra nasıl duyabildiğimi sordu. Benim cevabım. Sadece, ?Biz FANATİK GAZETESİ?yiz dedim. Adnan Polat konuşmasına şöyle devam etti: ?Evet, yazdıkların büyük ölçüde doğru. Hatta az önce, Işın Bey, bana istifa mektubunu gönderdi. Ama, henüz bakmadım. Galatasaray?ın bu gibi işlerle çok fazla vakit kaybetmemesi gerekiyor. Başkan olarak bu konuda, neler yaşayacağımızı yönetim kurulumuzla birlikte ileride göreceğiz. Ama şu anda, sana kesin bir cevap veremem.?
Galatasaray?da her türlü sıkıntıya rağmen, önemli işlere imzasını atan Adnan Polat, dürüstlüğünü bir kez daha gösterdi. Affınıza sığınarak, ?Kıvırmadı, yalanlamadı ve akrabalık işlerine hiç girmedi.? Başkan ilke olarak edindiği şeffaflık politikasında doludizgin gidiyor. Adnan Bey, ?Bizi yıkamazlar? diyordu. Haklı. Bana sorarsanız haklı. Çarşamba günü. Galatasaray Lisesi?nde Eren Talu?nun koluna girerek kimleri kastettiği o kadar açık ki...

Eğer ki yalçın Dümer hayali telefon görüşmesi yapmadıysa ve başkanla bu görüşmeyi yaptıysa ki muhtemelen yapmıştır çünkü böyle bir yalan haber olmaz (başkanla telefonda konustum diye) istifa gerçek arkadaslar ...

Galatasaray Spor Kulübü'nden Yalanlama

Fotogol Gazetesi'nin bugün yayınlanan spor sayfalarında kulübümüzle ilgili iki asılsız haber art arda yayınlanmıştır.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın, Beşiktaş'ın futbolcusu Batuhan Karadeniz'le görüştüğü haberi tamamen asılsız ve gerceği yansıtmamaktadır.

Bir diğer haberde de, Sağlık Kurulu Başkanımız Mehmet Kurdoğlu'nun, futbolcu Stephen Appiah'ı, Galatasaray'a önerdiği yazılmıştır. Bu haber de diğer haber gibi tamamen asılsız ve masa başı üretilmiş bir haberdir. Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Bugün çıkan haberlerle ilgili yalanlamalar.

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Işın Çelebi'nin Aslantepe'deki rolü çok önemlidir. Özellikle yaşadığımız sorunları aşmakta kilit rol oynamıştır. Bu projede en önemli kişilerden biridir. Umarım bu bir basının asparagas haberinden öte değildir...

Işın Çelebi'nin istifa etmesinden çok çok mutlu oldum.Ancak güzel bir yönetim olduk neden mutlu olduğumu soranlara cevabı msnden veririm ben ;)

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Galatasaray Spor Kulübü'nden Yalanlama

Fotogol Gazetesi'nin bugün yayınlanan spor sayfalarında kulübümüzle ilgili iki asılsız haber art arda yayınlanmıştır.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın, Beşiktaş'ın futbolcusu Batuhan Karadeniz'le görüştüğü haberi tamamen asılsız ve gerceği yansıtmamaktadır.

Bir diğer haberde de, Sağlık Kurulu Başkanımız Mehmet Kurdoğlu'nun, futbolcu Stephen Appiah'ı, Galatasaray'a önerdiği yazılmıştır. Bu haber de diğer haber gibi tamamen asılsız ve masa başı üretilmiş bir haberdir. Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Bugün çıkan haberlerle ilgili yalanlamalar.

1. haber neyse de 2. haber bayagi bir saçmaymis harbiden ya :shock: ... ben saglık kurulunun görevinin sakatlari iyilestirmek oldugunu saniyordum ... oyuncu tavsiye ettigini bilmiyordum :p neyse fotogol yine farkli oldugunu göstermis :D:D

Işın Çelebi giderse çokta üzülmem işin doğrusu.Işın Çelebi'nin büyük payı lduğu söyleniyor ama ben Işın Çelebi'nin sağda solda Polat ve klup hakkında neler söylediğini burda söylersem çoğunuzun fikri değişir eminim.
Işın iş bitirici bir adamdan çok işi takip eden bir kişiydi yeri dolarmı derseniz bu yönetim onun yerini doldurur.
Ama şunu söylemek isterim geçen divan toplantısında katılan üyelerin tavrı beni korkuttu Polat nekadar onlarla iletişime geçmeye çalışsada liselilerden bir sıcaklık göremedim bunu görünce basket kombinesinde neden taviz verildiğini biraz anladım :roll:

cmde cafuyu doktor yapmıştım personel olarak futbolu bırakınca...heralde bu tür birşey :)

ya bu arada az önce NTVSPOR'da haberlerde bu istifa konusuyla ilgili bir haber vardi .. Işın Çelebi'nin NtVSPOR'a yaptigi aciklamada istifa etmedigini hala görevinin basinda oldugunu söyledigi yayinlandi .. ama görüntü yoktu sadece spiker Işın Çelebi'nin böyle dedigini söyledi ...
hangisine inancaksak ya .. klüb bir aciklama yapsada insanlarin meraki ortadan kalksa keske :roll: