Umut Öncel' Alıntı:
Jovanovic de benzerleri gibi olur umarım. Örneğin Adnan Sezgin'in beceriksizliğinde Stoch, Adnan Polat'ın kabiliyetsizliğinde Gökhan Gönül...
O zaman kafalarını vuracakları duvarları beraber seçerler!
Umut Öncel' Alıntı:
Transferin son gününde foto finişte kazanan Beşiktaş oldu. G.Saray'ın söz verdiği peşinatı düşürmesi nedeniyle Beşiktaş'ın teklifine 'evet' diyen Fatih Tekke, siyah-beyazlı kulüple iki yıllık sözleşme imzaladı.
Beşiktaş, transferin son gününde bombayı patlattı. Fatih Tekke'yi kadrosuna katan Kartal, tecrübeli golcüyle ilk temasa geçen ezeli rakibi Galatasaray'a da son dakika golü attı. İşte Tekke'nin Beşiktaş'a geliş öyküsü: Mehmet Batdal'ın iki ay sürecek sakatlığı üzerine forvet hattında Baros dışında alternatifi kalmayan ve yabancı oyuncu tercihlerini orta saha ve defans için kullanan Galatasaray, Rubin Kazan'da forma giyen Fatih Tekke ile temasa geçti. Rusya'da oynadığı sürede bedelli askerlik yapma hakkı kazandığı için Türkiye'ye dönmeye sıcak bakan Tekke, G.Saray'a "Evet" dedi. Transferin son gününde tecrübeli golcüyü kadrosuna katmaya hazırlanan G.Saray, oyuncunun menajeri ile yaptığı toplantıda ilk görüşmede prensipte anlaşılan peşinatı düşürmek isteyince, Fatih'in menajeri masayı terketti ve devreye Beşiktaş yönetimi girdi. Schuster'in ısrarla santrfor istemesi nedeniyle Avrupa'da arayışlarını sürdüren ancak yabancı kontejanını boşaltamadığı için zorlanan Kartal, son günde adeta altın buldu. Tekke'nin "Gelirim" cevabını üzerine jet hızıyla Rubin Kazan kulübüyle temasa geçen siyah-beyazlı yönetim transferi borsaya bildirdi.
sppor.com
Bu da bana ders olsun, özür dilerim başkanım.Onur Yavuz' Alıntı:Miliyet masa başı haber yapıyor diyordum ama...
Yazık şu kulübü yöneten zihniyete, yazık. Belgrad maçında yorumculuk yapar mısın teklifi geldiğinde, başkanıma sormam gerek diyerek çalıştığı kulübün başkanına değil sana soran bir adama yanlış yaptın Adnan Polat.
Bu ayıp sana yeter Polat, bu ayıp sana yeter.
"Yıldızı" "yıldızları" yaparsak olur bu iş.Sercan Karabıçak' Alıntı:Transfer sezonunda da istedikleri yıldızı İstanbul'a getirme sözü veren Ziliç'in bu teklifi karşısında Sarı-Kırmızılı yöneticilerin yüzü güldü. Ivan Ziliç, Almanya'da yaşayan bir işadamı.