Gündemden

Cekler Litvanya'ya kendi sahasinda 1-0 yenilmis, Baros penalti kacirmis.

Salih Coskun' Alıntı:
Cekler Litvanya'ya kendi sahasinda 1-0 yenilmis, Baros penalti kacirmis.
Ters psikoloji yapacak olursak; sıradan bir lig maçından sonra milli maçı olsa ve penaltı kaçırsa kafası milli takımda kendini oraya saklıyor yorumları yapılırdı muhtemelen bu mantığa göre kendini bize sakladığı aşikar. :)

HOENNES'ten MİSİMOVİÇ TRANSFERİ İLE İLGİLİ ŞOK AÇIKLAMA..
Wolfsburg genel menajeri Hoeness Galatasaray'ın yeni transferi Zvjezdan Misimovic'in transferi için iki kulüp arasındaki anlaşmanın detaylarını açıkladı ve GALATASARAY İKİNCİ TAKSİDİ ÖDEMEZSE, MİSİMOVİÇ YİNE BİZİM FUTBOLCUMUZDUR dedi.. İŞTE DETAYLAR..

Bundesliga takımlarından Wolfsburg'un genel menajeri Hoeness, Misimoviç transferinde iki kulüp arasında yapılan anlaşmanın ÇOK İNCE DETAYLARINI açıkladı..

Bu transfer için 8 MİLYON EURO banka teminat mektubu alamadıklarını belirten Alman Menajer, GALATASARAY'dan İLK TAKSİDİ ALDIK.. ANCAK İKİNCİ TAKSİT GÜNÜNDE ÖNEDMEZSE, MİSİMOVİÇ OTOMATİK OLARAK SEZON SONUNDA YİNE WOLFSBURG'UN OYUNCUSU SAYILACAK. GALATASARAY'IN VERDİĞİ PEŞİNATI DA BİR YILLIK KİRALIK BEDELİ OLARAK SAYACAĞIZ dedi..

Hoeness'in bu açıklaması Alman medyasında ÇOK AKILLI BİR ANLAŞMA şeklinde yer bulurken HOENNES ÇOK AKILLI BİR HAREKET YAPMIŞ, BÖYLESİNE KALİTELİ BİR FUTBOLCUNUN ÖDEMEDEN DOLAYI HAKLARININ KAYBOLMAMASI SON DERECE ÖNEMLİ. BU ANLAŞMA İLE YIKICI BİR SONUCUN GERÇEKLEŞMESİ ENGELLENECEĞİ GİBİ MİSİMOVİÇ TEKRAR TAKIMA KAZANDIRILMIŞ OLUR denildi

Tolga Ankara ALMANYA ..
TSN ÖZEL HABER..

Semih Çiğdem' Alıntı:
HOENNES'ten MİSİMOVİÇ TRANSFERİ İLE İLGİLİ ŞOK AÇIKLAMA..
Wolfsburg genel menajeri Hoeness Galatasaray'ın yeni transferi Zvjezdan Misimovic'in transferi için iki kulüp arasındaki anlaşmanın detaylarını açıkladı ve GALATASARAY İKİNCİ TAKSİDİ ÖDEMEZSE, MİSİMOVİÇ YİNE BİZİM FUTBOLCUMUZDUR dedi.. İŞTE DETAYLAR..

Bundesliga takımlarından Wolfsburg'un genel menajeri Hoeness, Misimoviç transferinde iki kulüp arasında yapılan anlaşmanın ÇOK İNCE DETAYLARINI açıkladı..

Bu transfer için 8 MİLYON EURO banka teminat mektubu alamadıklarını belirten Alman Menajer, GALATASARAY'dan İLK TAKSİDİ ALDIK.. ANCAK İKİNCİ TAKSİT GÜNÜNDE ÖNEDMEZSE, MİSİMOVİÇ OTOMATİK OLARAK SEZON SONUNDA YİNE WOLFSBURG'UN OYUNCUSU SAYILACAK. GALATASARAY'IN VERDİĞİ PEŞİNATI DA BİR YILLIK KİRALIK BEDELİ OLARAK SAYACAĞIZ dedi..

Hoeness'in bu açıklaması Alman medyasında ÇOK AKILLI BİR ANLAŞMA şeklinde yer bulurken HOENNES ÇOK AKILLI BİR HAREKET YAPMIŞ, BÖYLESİNE KALİTELİ BİR FUTBOLCUNUN ÖDEMEDEN DOLAYI HAKLARININ KAYBOLMAMASI SON DERECE ÖNEMLİ. BU ANLAŞMA İLE YIKICI BİR SONUCUN GERÇEKLEŞMESİ ENGELLENECEĞİ GİBİ MİSİMOVİÇ TEKRAR TAKIMA KAZANDIRILMIŞ OLUR denildi

Tolga Ankara ALMANYA ..
TSN ÖZEL HABER..
şu adamların haberlerini alıp bir kağıda bastırıp tuvalet kağıdı olarak piyasaya sürmek lazım ''

ULTRASLAN İSYAN ETTİ!..

Galatasaray taraftarı, yeni stadın kombine fiyatlarına isyan etti. Sarı-kırmızılıların en etkili grubu Ultraslan?a kapalı tribünde yer ayrılmaması, üyelerinin canını sıktı.

Galatasaray?da Türk Telekom Arena Stadı hizmete girmeden yeni bir tartışma başladı. 29 Ekim?de yapımı tamamlanacak olan ve Cim-Bom?un ligin ikinci yarısından itibaren karşılaşmalarını oynayacağı Telekom Arena Stadı?ndaki kombine bilet fiyatlarının yüksek tutulması, taraftarı isyan noktasına getirirken, sarı-kırmızılı tribünleri Fenerbahçe?de Aziz Yıldırım?ın gerçekleştirdiği operasyonun bir benzerinin yapılması endişesi sardı.

Özellikle Galatasaray?ın en etkili taraftar grubu olarak bilinen ve kapalı tribünde yer alan Ultraslan?a yeni statta yer ayrılmadığı belirlendi. 20 Eylül?den itibaren 3-4 bin liradan satışa sunulacak olan 1.5 sezonluk kombineleri pahalı bulduklarını belirten sarı-kırmızılılar, ?Ali Sami Yen?de bin 200 lira verirken, Türk Telekom Arena?da neredeyse bunun üç katı ödeme yapacağız. Buna kimin gücü yeter?? diye isyanlarını dile getirdiler.

?Statta kayboluruz?

Yönetimin pahalı bilet uygulaması ile sarı-kırmızılı tribünlerin etkisini azalacağını savunan taraftarlar, ?Böyle olursa 50 bin kişilik statta kayboluruz. Yönetim bize iki kale arkasında yer gösteriyor? diye dert yanarken, Aziz Yıldırım?ın Fenerbahçe Stadı?ndaki, taraftar gruplarını etkisizleştirme modelinin örnek alındığını iddia ettiler.

Sarı-kırmızılılar, ?Fenerbahçe Başkanı, stat ambiansı olsun diye sadece ses sistemine 550 bin dolarlık bir harcama yaptı. Biz ise taraftarı dağıtıyoruz ve kendimize zarar vereceğiz? görüşünü savundular.

Bence boş konuşmuşlar. Adam 5000 tl verecek bir gelecek koltuğunda apaçiler tepiniyor geç başka yere diyor:) Alırmı o adam o kombineyi. Bu takımın bağıran apaçi taraftara da ihtiyacı var. 5000 tl para verip koltuğunda maç seyerdip arada tezahurata eşlik edecek adama da. Dünyanın her yerinde tribün grupları kale arkasındadır. Varsa paraları birleşsinler kedilerine ve arkadaşalrına alsınalr kapalıdan bilet. Ama beleşe kombine istemesinler. Ben başkana da demiştim zamanında. Eğer aslantepede tribünün afilli yerlerinden yada kale arkalarından farketmez birilerine beleş kombine verildiği duyulursa(en aızndna ben duyarsam) kombine falan almam almak isteyenlere de anlatırım. Gs tribünleri birilerine peşkeş çekilecek yerler dğeildir. GS için o parayı vermeye yanaşmayan adam gelemsin zaten. Arada bazı maçlara gelir yeter. Hem maça beleş gel. Hem herkesden fazla hak iste. Herkesden fazla GS'lı olduğunu düşün. Milletin koltukalrını gasp et. Bunun dışındada klüp ile haşr neşir ol ve benim senin görüşemediği futbolcualrla canı sıkıldığında telefonla bile konuş. Ohhh iyiymiş.

Yönetimin bir kale arkası tribününü, bir de kapalı diye tabir edeceğimiz tribünden bir kesimi ultrAslan'a ayırması gerekiyor. Başka türlü olmaz bu iş.

Can Altay' Alıntı:
Yönetimin bir kale arkası tribününü, bir de kapalı diye tabir edeceğimiz tribünden bir kesimi ultrAslan'a ayırması gerekiyor. Başka türlü olmaz bu iş.

Niyeymiş ? Daha güzel karaborsa yapılsın diye mi ? Geçti artık o iş.Aslantepe'de taraftar reformu da olmalı.

Yahu bu haber forumda yapılan yorumlardan yapılmış.

Ben dedim pahalı diye.
Ali dedi mesela.
Ahmet dedi.
Burak dedi.

Bunun dışında da kapalıda yer ayrılsın muhabbetleri 1-2 kişi tarafından denmişse denmiştir ki ben hiç rastlamadım.

Yani hiçbir resmiliği olmayan forum kullanıcı yorumlarından yapılmış bir haber.

Yönetim yer ayırsın ama o yerleri birilerine beleş vermesin. Mesela Ultraslana Güney kale arkasını ayırsın. üst kat öğrenciye alt kat herkese olmak üzere ve parasını veren isterse oradan alsın kombinesini.

Yönetimler taraftarla yakın olmak zorunda. ama o yakınlık beleş bilet anlamında olammalı. Mesela deplasmana gideceksem bana bilet garantisi verebilmeli. (parasını vermem kaydı ile) Yada taraftarın basketbol maçından futbol maçına yetişmesi organize edilmeli maçalrın saatleri ayarlanmalı. Rakip sahalarda seyircisine sahip çıkmalı.Maçların yeri ve sati konusunda beni bilgilendirmeli. Budur yönetimden isteyeceğim şeyler. Ama her maça gidiyorum diye ve maç balşından sonuna kadar bağırıyorum diye bana beleş bilet ayarlamamalı. Ki bu adamalrın çoğu o maça girmiyor bile.
Kapalı da yer alsın olayı işin geyiği. konusu açılmışken bu peşkeşin bitirlmesi için klübün çalışma yapmasını istiyortum. Tabiiki bazı kişiler var sayısı 10u geçmeyecek kişiler. bunların bilet ihtiyacı karşılanmalı. İllegal anlamda klübün çalışanı gibi olmalı o kişiler ama dahası fazla.

ilk sezon tabiki pahalı olacak kombineler arkadaşlar sonuçta 12aya varan taksit imkanları da var ve ali smaiyendeki gibi kombine fiyatları olmaz biraz tuzlu olacağı kesindi ve oldu birazda bir cuçuk senelik sonuçta bence ..

Tüm Serie A'dan daha pahalı bizim kale arkaları. Normal olarak karşılanamaz bu.

Ayrıca kapasitemiz düşük diye bize zaten pahalı satıyorlardı biletleri, kapasite arttı daha da pahalı oldu.

Kerem Seçer' Alıntı:

Ayrıca kapasitemiz düşük diye bize zaten pahalı satıyorlardı biletleri, kapasite arttı daha da pahalı oldu.
Abi Serie A'da Şampiyonlar Ligi kombinesi ayrı satılıyor. Tabi biz bu sene olmadığımız için pahalı ama gelecek sene olursak o zamanda ucuz gelecek fiyatlar.

Kerem Seçer' Alıntı:

Kerem daha pahalı olduğuna katılmıyorum. son üç senedir kale arkası tribün 780 TL idi. Bu sene yarım sezon 400 TL. Ama Aslantepe'de sezonluk 630a ve 765 e geliyor.

Abi CL falan yok diyorlar ama Serie A'da en yüksek kale arkası 295 euro ile Catania'nın. Arada dünya kadar da gelir ve taraftar farkı var.

Yok kıyas yaparsan evet bizim biletler pahalı. Ona lafım yok ama bu konuda isyanı 3 sene önce yapmalıydık. Üç sene önce 780 tl verdik kapalıya 1560 bayıldık. Şimdi hayatında maça gelmeyen tipler kombine alacak onalr koparıyor yaygarayı. Keşke Samiyende kombinesi olanalra %10 veya %20 indirim yapsalar. Devamlı takımın yanında olan taraftara kompliman yapmış olrudu klüp.

Haklısın abi bu konuda ama yöneticiler buna da bir cevap getirmişti o yüzden öyle yazdım zaten. Kapasitemiz az olduğundan talebe göre pahalı olduğunu söylemişlerdi.