Gündemden

Kerem Seçer' Alıntı:
Gönül orta kısımdan izlemek istiyor ama abi ya :)

Orta kısım diye bişi yok Kerem. Alt kat ve Üst kat var. O ortdaki bölgenin pahalı olamsının sebebi. Orada 3-5 sıra koltukta oturanlar locaların hakalrından, Loungelardan restoranalrdan faydalanacak. Bu yüzden lüx sınıfın yakınına avam almamak için o bölge pahalı. O bölgeden bilet alanalr sahanın cevresinde koridorlardan tur atabilecek:)

Hayret ki ne hayret şu kötü maçtan sonra Rıdvan hayatında Gs için kurmadığı tüm iyi cümleleri kurmuştur heralde pozitif anlamda enteresan.

Duymadım daha Rıdvan ne dedi ama bende kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Gene de tavsiyemi yineliyorum. Maça gidip seyretmeyen yorumcunun yorumlarına inanmayın arkadaşlar. Futbol açık saha oyunudur.. Basketbol gibi tüm oyuncuları aynı anda TV'de görebildiğin bir spor değildir. Maçları stadda izleyip yorumlayan adamalrın sesine kulak verin sadece. Mesela Uğur Meleke.

Kazım Kazım ara transferde GS'de

Galatasaray, Kazım'ı bedavaya renklerine katacak. Milli yıldız ara transferde atacağı imzayla sezon sonunda Aslan olacak

Galatasaray, Fenerbahçeli Kazım'ı transfer etmek için planını hazırladı. Transferin son gününde sarı- lacivertli oyuncuyu renklerine katmayı hedefleyen ancak istenen 1.7 milyon euro'luk bonservis nedeniyle imzayı attıramayan Galatasaray yönetimi, Ali Turan taktiğini devreye sokacak. Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Kazım'ın ara transferde, Galatasaray ile ön protokol yapmayı kabul ettiği belirtildi.

İki taraf da kazançlı çıkıyor

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan ve mutsuz olan milli futbolcunun, Türkiye'den ayrılmayı düşünmediği için de sarı-kırmızılıların teklifini kabul ettiği ifade ediliyor. Böylece ocak ayında Galatasaray'a imza atacağı öğrenilen Kazım hem Türkiye'de futbol yaşantısına devam edecek hem de sarı-kırmızılı yönetim, maliyetsiz transferlerine bir yenisini daha katmış olacak. Fenerbahçe yönetiminin, Kazım'ı İngiliz kulüplerine satmayı planladığı ancak şu ana kadar alıcısının çıkmadığı da gelen haberler arasında.

sabah-fotomaç :)

Kazım Kazım tay gibidir ama Fenerbahçe'de oynayamaz..

Kazım disiplinsizdir fakat iyi oyuncudur.Geçen sezonun 2. yarısında Fb aramıştı Kazım'ı.Disiplin konusunu çözebilirsek yararlı olur bizde.Ama Keita'yı disiplinsiz diye saymışlardı.Onun için Kazım'ın transfer edileceğini düşünmüyorum.

Semih Çiğdem' Alıntı:
Bizde oynarmı peki?

Sanmam.Kazım Kazım Galatasaray'da da oynayamaz.Takım bozar Kazım.
Galatasaray'daki Pino'nun kumaşı çok daha iyi, disiplinsizlikte de hemen hemen aynılar.Pino tutarsa çok faydalı olur.

Ucuz etin yahnisi... Abi beleşe aldıkları da ortada biri iki yıldır külübede veya sağlık ebikiyle takılarak milyon eurolar aldı diğeri buna bir aday ve başka bir beleşe aldıkları oyuncu yokluktan orta sahamızı felce uğratıyor...

Ne belesci bir yönetimimiz var yahu nedir bu... hani belese Kewell'i alsak neyse :)

Beleş olması kriterse Trabzon'dan Selçuk İnan ve Ceyhun'un sözleşmeleri de gelecek sezon bitiyor. Aynı senaryoyu onlara uyarlayıp seneye beleşe alsak daha iyi olurdu.

Duruyoruz çünkü Şubat ayından önce sözleşme teklifi yaparsak Trabzonspor'un bizi UEFA'ya şikayet etme ve tazminat talep etme hakkı var.Sözleşmesi Haziran ayında bitecek oyuncuya Şubat'dan önce teklif yapamayız Bağdat abla.