Gündemden

Arkadaşlar Denizlili olduğum için fırsat buldukça Denizlispor'un maçlarını izlemeye çalışıyorum.Nazar değmesin takımımız iyi gidiyor.Tıpkı takımımız gibi Serdar Eylik'te iyi gidiyor.Her maç 90 dk. sahada kalıyor neredeyse.Bu haftaki Akhisar maçında gol attı yine.Antep Bld. maçında da atmıştı.Orta sahanın her yerinde oynayabiliyor.İnşallah seneye A takımda yer bulacak kendine.Kısacası gümbür gümbür geliyor Serdar. :) Keşke Emre'de A2 takımda oynayacağına, gelseydi Denizlispor'a.Kendisi için büyük fırsat olurdu.

Umut Öncel' Alıntı:
Arkadaşlar Denizlili olduğum için fırsat buldukça Denizlispor'un maçlarını izlemeye çalışıyorum.Nazar değmesin takımımız iyi gidiyor.Tıpkı takımımız gibi Serdar Eylik'te iyi gidiyor.Her maç 90 dk. sahada kalıyor neredeyse.Bu haftaki Akhisar maçında gol attı yine.Antep Bld. maçında da atmıştı.Orta sahanın her yerinde oynayabiliyor.İnşallah seneye A takımda yer bulacak kendine.Kısacası gümbür gümbür geliyor Serdar. :) Keşke Emre'de A2 takımda oynayacağına, gelseydi Denizlispor'a.Kendisi için büyük fırsat olurdu.

Oynatıcak yerli oyuncusu sıkıntısı bu kadar barizken çok önemli ve değerli bir haber bu.

"Rijkaard'la hesabım var"

Kendisi hakkında olumsuz konuşmalar yapan Trabzon Başkanı?na cevabı verdiğini belirten Arıza Makukula, ?Anlaşmamıza rağmen beni reddeden G.Saray?ın hocası dahil beni küçük gören herkes pişman olacak? dedi.

Manisaspor'un Portekizli yıldızı Ariza Makukula Trabzonspor?a 2 gol atarak geçen sene bıraktığı yerden devam etti. Makukula attığı 2 golü ve hedeflerini VATAN?a anlattı. Geçen yılın ?gol kralı? ?Burada kapatılması gereken hesaplar var. Öncelikle Trabzon ve başkanı ile hesap kapattım. Sırada beni istemeyen Rijkaard var? diye konuştu.

Transfer sezonunda adı Trabzonspor?la anılan ama yapılan uzun pazarlıklar sonucu Benfica?dan alınamayan Makukula ?Duydum ki Trabzonspor Başkanı benim için ?Güçsüz.. Bizde oynayamaz.. Geçen seneki gibi gol atamaz? diye konuşuyormuş.. Gereken cevabı geçen hafta almıştır sanırım. Hem güçlü hem de golcü olduğumu görmüştür. Kendimi yeniden kanıtlamam gerekiyorsa bunu tekrar yapacağım. Kimseden bir çekincem yok. Beni almayanların pişman, alanların mutlu olacağı bir sezon geçireceğim.

"PİŞMAN OLACAKLAR"
Türkiye'de sadece Trabzonspor ile hesabım yok. Beni son güne kadar oyalayan Kayserispor ve beni G.Saray kulübüyle anlaşmama rağmen reddeden Frank Rijkaard ile de karşılaşacağız. Herkes oturup düşünecek. Beni küçük görenler, beğenmeyenler, ?Gene yıl şanstı? diye düşünenler pişman olacaklar? ifadelerini kullandı.

Manisa ile çıkışa geçeceklerini ve önlerindeki iki iç saha (Sivas, Kayseri) maçını kazanacaklarını iddia eden Makukula ?Arkadaşlarım ve ben bir bütün oluşturup, bir takım gibi oynayacağız. Neleri yapabileceğimizi biliyoruz. Geçen yıl Kayseri?nin yaptığını bu sezon Manisa ile yapabiliriz. Küçük görülen ama aslında güçlü bir takımız. Her maçın ayrı bir önemi var bizim için? diye konuştu.

Şu adamı takımda görmeyi çok isterdim :?

Bende isterdim ama takımın ihtiyacı bas bas bağıran orta sahasına adam alamamışken forvete almak bu yönetimden beklemeyeceğim bir davranış olurdu. İşin garip yanı, haziran başında sizin bile düşünemeyeceğiniz adamlar geelcek bu takıma, diyip takımdaki eksik noktaları çok iyi saptamış ve belirten bir yönetim vardı konuştuğumuz. Şimdi bakıldığında GS'ın Sağ bek, DMC, Forvet alternatifleri yok Kaleci, B'B ve sağ açıkda direk oyuncusu yok. GS'ın geniş akdrosu var diyen ekndini kandırır. Basında kadroya geniş diyorlar. Ki daha sonra Rijkaard'a yüklenecekler bu kadroyu bile adam edemedin diye.

POLAT YÖNETİMİ, ASLANTEPE'NİN ÜÇ YILLIK LOCA ve VİP KOLTUK SATIŞLARINDAN GELEN 70 MİLYON EUROYU ÇÖPE ATTI.
Galatasaray?da Polat yönetimi ÜÇ YIL İÇİN SATILAN loca ve VIP koltuk paralarından gelen 70 MİLYON EURO geçen sezon hüsran yaşayan futbol takımı futbolcularına yatırdı.. G.Saray hem şampiyonluğu kaçırdı.. Hem devler ligine kalamadı.. HEM DE ÜÇ YILLIK LOCA ve VİP KOLTUK satış paraları uçtu gitti.. İŞTE DETAYLAR.

Galatasaray?da Polat yönetimi loca ve VIP koltuk paralarını futbola harcadı.

Üç yıl için satılan localar ve VIP koltuklardan gelen 70 milyon dolar geçen sezon hüsran yaratan futbol takımına yatırıldı. G.Saray hem şampiyonluğu kaçırıp hem de Devler Ligi?ne kalamayınca 3 yıllık gelir uçup gitti.

G.Saray'da herkesin merak ettiği gerçeği VATAN açıklıyor.

Son bir yıl içerisinde satışa sunulan TT Arena loca VIP koltuklarından kulüp 70 milyon dolar gelir elde etmişti. Başkan Adnan Polat bu gelirle şirketleri birleştireceklerini açıklamıştı. Ardından kulüp iki şirketi birleştirmek için bankalardan 70 milyon dolar kredi çekmişti. Ve herkes localardan gelen 70 milyon doların nereye harcandığını merak ediyordu. Yönetim de bu soruların cevabını hep üstü kapalı şekilde veriyordu. Yönetimin 70 milyon doları geçen sezon futbol takımına yatırdığı ve alınan başarısız sonuçlarla birlikte paranın buhar olduğu ortaya çıktı.

KARŞILIKSIZ?YATIRIM

Rijkaard ile birlikte Elano, Keita, Neill, Dos Santos, Jo gibi büyük transferler yapan ve büyük düşünen G.Saray gelen başarısız sonuçlarla hem prestij kaybına uğradı hem de ekonomik olarak yatırımının karşılığını alamadı. 3 yıl için satılan 150 loca ve VIP koltuklardan G.Saray tam 70 milyon dolar kazandı. Hâlâ satışta olan VIP koltuklardan da gelir elde ediliyor. Ama G.Saray?ın 70 milyon doları alınan başarısız sonuçlarla adeta buhar oldu. 3 yıldır Şampiyonlar Ligi?ne katılamayan, Türkiye?de şampiyon olamayan G.Saray yatırımlarının karşılıksız kalması sonucu büyük maddi gelirden oldu.

?ÇÖPE?GİTTİ??

G.Saraylı bir yönetici bu konuyu kendisine sorduğumuzda ?Parayı çöpe attık sayılır. Yaptığımız hiçbir sportif yatırımın karşılığını alamadık? diye konuşurken bu durumun yönetim içerisinde de çok eleştirildiğini söyledi. Öte yandan G.Saray?ın iki şirketi birleştirmek için Denizbank konsorsiyumundan aldığı 70 milyon doların 35 milyon dolarını kullandığı, geri kalan 35 milyon dolarla da kısa vadeli borçlarını uzun vadeye yaydığı öğrenildi.

Kaynak: Vatan

Habere inandığım için değilde bu 70 milyon dolar nereye gitti acaba bir bilgi varmı diye ekledim...Bilgisi olan arkadaşlar vardır belki...

VIP ve Localardan paraların %90'ı daha gelmeye başlamadı. Bunu yönetim açıklamıştı. Zaten çoğu taksitle ödeyecek paralarını. Sanırsınki herkes verdi parayı peşin bekliyorlar:))

Bu arada paraların gittiği söylenen oyunculardan (Elano, Keita, Neill, Dos Santos, Jo) Elano ve NEill takımda Keita'dan kar edildi. Dos Santos ve JO için para ödenmedi. Acemi değil art niyetli bir haber.

Ya kardesler bir haber o okudum febeşin kasımpaşa ile oynayacağı maç samiyendeymiş istemiyorum bu heriflerin kapalımıza eski açığa gelmesini protesto edelim kabul etmeyelim kesin zarar verecekler staaa ya!!!

Sühan Cem' Alıntı:
VIP ve Localardan paraların %90'ı daha gelmeye başlamadı. Bunu yönetim açıklamıştı. Zaten çoğu taksitle ödeyecek paralarını. Sanırsınki herkes verdi parayı peşin bekliyorlar:))
.

Teşekkür ederim cevap için,banada art niyetli bir haber gibi geldi ancak merakımdan o para geldiyse harcandımı acaba biryere diye sorayım dedim...

Galatasaray yönetimi, 2000 yılında UEFA Kupası'nı kazanan kadrosunu onurlandırmak için Türk Telekom Arena Stadı'nın açılış maçına davet etti. Ancak o kadrodan sadece Fenerbahçe forması giyen Emre Belözoğlu'nun davet almadı.

Arda bu habere çok üzülecek...

Can, karşı yakanın formasını giyen herkesi idam sehpasına çıkarmamak gerek. Yozgatlı´nın bir terbiyesizliği varsa da hatırlayamadım doğrusu.

Benim gözümde Okan Buruk´un, Hakan Ünsal´ın vs. Belözoğlu´ndan pek bir farkı yok. Biz zeytin dalı uzattıkça kendilerini adam sanıyorlar. Oysa ki onlar sadece iyi oyuncuydu, adam olmak başka bir şey. Daha önce burada anlattığım bir hikayenin sonunda babanın oğluna dönüp "Ben sana kaymakam olamazsın demedim ki, ben sana adam olamazsın dedim" dediği gibi.

Onur Yavuz' Alıntı:
Can, karşı yakanın formasını giyen herkesi idam sehpasına çıkarmamak gerek. Yozgatlı´nın bir terbiyesizliği varsa da hatırlayamadım doğrusu.

Benim gözümde Okan Buruk´un, Hakan Ünsal´ın vs. Belözoğlu´ndan pek bir farkı yok. Biz zeytin dalı uzattıkça kendilerini adam sanıyorlar. Oysa ki onlar sadece iyi oyuncuydu, adam olmak başka bir şey. Daha önce burada anlattığım bir hikayenin sonunda babanın oğluna dönüp "Ben sana kaymakam olamazsın demedim ki, ben sana adam olamazsın dedim" dediği gibi.

imza..
hakan ünsal'ı da hiç sevmiyorum ama katlanabilirim..
yalnız o stadın açılışına emre belözoğlu gelirse infial çıkar..
ben şimdien uyarayım. daha ilk maçtan koltuklar sahaya inmesin..
stad yeni stad ama taraftar eski taraftar.

Onur abinin yazısına da, Emre abinin yazısına da toplu olarak imza atarız herhalde..

Ama zaten Emre gelmez, gelemez.. Hem bizimkiler çağırmaz, hem karşı yakadakiler izin vermez (böyle bir başarının altında ezildikleri için de olabilir) hem de kendi istemez.. O kadar aptal değildir diye düşünüyorum yani.. Yoksa ?.. : )

"Emre gelip sarı-kırmızılı formayı giyecek ardından fenerde oynamaya devam edebilecek." bu olay hayallerde gerçekleşir.
O açılışta Sergen'i görmektense Prekazi'yi görmeyi tercih ederim.
Kadro şu olabilir
Tafferel
Capone-Bülent-Popescu-Hakan Ünsal(Malesef)
Suat-Uğur Tütüneker
Prekazi-Hagi
Hakan Şükür-Arif Erdem

Jardel ve Kubilay da ikinci yarı girsin.

2000 yılında Uefa kupasını alan takımın temelleri, o zihniyetin temeli 86 da atıldı..
Jupp Derwall huzur içinde uyusun..

Eğer gönlümüzden geçen kadroyu yazacaksak, ben gönlümden hiç çıkmayan sadece izlediklerimden seçtiğim kadroyu yazayım.. Tribünde "seni sevmeyen ölsün" ün söylendiği, "bir başkadır cimbom aşkı " pankartının her deplasmanda yerini aldığı yıllardan..Gırtlağını kessen, Galatasarayı satmayacak, orada burada hakkında kötü konuşmayacakların kadrosu bu.. yerler biraz değişik olabilir..olsun.. Bu kadro çıksın stad açılışına.. Galatasaraylılığı para ile ölçülmeyenlerin , cip alamadık diye ağlamayanların, futbolu bıraktıktan sonra arkadan konuşmayanların kadrosu..

---------------simovic------------

ismail --- erhan önal--- cüneyt tanman ---- bülent k.

hamza hamzaoğlu--- tugay k --- metin yıldız -- cevat prekazi

-------kubilay türkyılmaz ---- roman kosecki..

yedekler: hayrettin, suat kaya, uğur tütüneker, mert korkmaz, mirsad kovacevic, hagi, ümit davala...
teknik direktör: jupp derwall..