Gündemden

Rijkaard'a sezon sonuna kadar alacakları ödenecek. Yani kağıt üzerinde hala klübün bir çalışanı gibi Rijkaard. Terim'in milandaki durumu gibi yani. Ama Rijkaard bu esnada bir takım ile anlaşırsa o zaman sözleşme fesh olacak ve kalan parayı ödemeyeceğiz.

Sühan Cem' Alıntı:
Rijkaard'a sezon sonuna kadar alacakları ödenecek. Yani kağıt üzerinde hala klübün bir çalışanı gibi Rijkaard. Terim'in milandaki durumu gibi yani. Ama Rijkaard bu esnada bir takım ile anlaşırsa o zaman sözleşme fesh olacak ve kalan parayı ödemeyeceğiz.

Ozaman durum Terim'in durumla birebir aynı abi.

Terim'i istemeyen,tavuğuna kış denilmiş olan Maldini,Costacurta ikisi,

Bizde Servet,Mustafa,Hakan Balta

Sözleşme durumları aynen örtüşüyor,

Bide devrede takım bulursa Rijkaard iyidir keyfimiz :p

Terimden tek farkı yılbaşına kadar bir takımın başına geçmezse, kalan alacakalrının tamamını alacak snaırım Rijkaard. Bu arada bazı şeylerden feragat ettiği söyleniyor Rijkaard'ın ama nedir bilmiyorum.

Abi biliyorum sen Rijkaard'ı gerçekten seviyorsun ama bence hiç bir şeyden feragat etmedi Rijkaard.

Sadece şu opsyonu sundu sanırım; tazminat miktarını direkt almak yerine yıllık ücretini aylık şekilde ödenmesini kabul etti.Tazminat miktarıda ekibiyle beraber 3,5 milyon avro imiş bunu kesin olarak öğrendim.Yani bakacak olursak sene başına kadar bu adam bir takımla anlaşmazsa tazminat miktarından 500 bin avro kadar fazla ödemiş ama bunu taksitle ödemiş olacağız.

Ben söz konusu GS olduğunda olaya çokprofesyonel bakamadığım için bunu kesinlikle bir feragat olarak görmüyorum.

:)) Yok Doğan. Rijkaard'ı seviyorum diye burda yalan bilgi verirsem bu gene yalancılık demektir. Duyduğum dediğim şeyi, TV'de duyduğum için emin değilim laf ola beri gele de söylemiş olabilirler. Bir araştırayım net dönerim buraya o konu hakkında ama bu feragat etme olayı öyle büyütülecek bir hadise değil. Her hoca yapar bunları zaten genel olarak.

"Hagi Stancu'yu getiriyor"Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi'nin devre arasında Rumen golcü Bogdan Stancu'yu Galatasaray'a getireceği iddia edildi.
2007 Kasım 2010 Pazar - 10:21
Sabah Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna katacağı iddia edilen Rumen golcü Bogdan Stancu için Rumen televizyonunda da "Hagi, Stancu'yu Galatasaray'a götürüyor" yorumu yapıldı.

Steaua Bükreş'in Avrupa Ligi'nde evinde Hollanda ekibi Utrecht'i 3-1 yendiği karşılaşmada iki dakikada 2 gole imza atan Stancu için maçı naklen yayınlayan Rumen televizyonunda, "Hagi, Stancu ile anlaştı. Steaua Bükreş onu çok arayacak ancak Stancu için ülkeden ayrılma vakti" ifadesi kullanıldı.

Rumen futbolunun en bitirici forveti kendisi bence.Hagı'nin vatandaş takıntısına her zaman karşı çıktım ama Bogdan Stancu kesinlikle ses çıkartmayacağım oyunculardan.

Ozan Deniz' Alıntı:
Bogdan Stancu,Baros a çok iyi bir yedek olur.Benimde beğendiğim forvetlerden biridir.Bonservisi ne kadardır acaba?Çok fazla olmasa gerek.

Romenler'de oyuncu menejeri ve oyuncu ile anlaşmak çok önemli bir faktördür.Bunu yaparsak ki bizim için en kolay kısım uçuk bir maliyetinin olacağını zannetmiyorum en fazla 3 milyon avroya işi bitirebilirz bence.

Bogdan Stancu sağlam bir Baros'a önümüzdeki 2 yıl için iyi bir yedek olur dediğin gibi.Yaşı daha 23 o yüzden artık sakatlık sorunu had safaya çıkmış Baros'u kesmeside işten değil onun için.Dediğim gibi sevinirim bu transfere.

Bogdan Stancu muthis bir isimdir.Alexe'den daha iyi.Rumenlerin yeni Mutu adayi Stancu. O yuzden 2.bir forvet olarak transfer edilmeli.

Asil onemli olan yildiz transferleri on libero'ya yapilmali.

Kewell yerine medyada surekli ismi gecen Ronaldinho'da alinsa fena olmaz.

Ronaldinho-Diarra-Stancu bir de yabanci defans alindi mi,Elano-Pino-Misi ve Neill ve performansina gore Cana ile,8 yabanci guzelcene yeni stadta Roni ve Arda onderliginde show yapariz.

Emir Kalyoncu' Alıntı:
Bogdan Stancu muthis bir isimdir.Alexe'den daha iyi.Rumenlerin yeni Mutu adayi Stancu. O yuzden 2.bir forvet olarak transfer edilmeli.

Asil onemli olan yildiz transferleri on libero'ya yapilmali.

Kewell yerine medyada surekli ismi gecen Ronaldinho'da alinsa fena olmaz.

Ronaldinho-Diarra-Stancu bir de yabanci defans alindi mi,Elano-Pino-Misi ve Neill ve performansina gore Cana ile,8 yabanci guzelcene yeni stadta Roni ve Arda onderliginde show yapariz.

Başka isteğiniz var mı efendim :) Neill'in yanına Nesta Kaleye Buffon bir de messi fena olmaz pino nun yerine ne dersiniz :)

Ön libero için artık Diarra'yı geçelim bence.Adam 30 yaşına geldi ve potansiyel şekilde ciddi sakatlık geçirme tehlikesi mevcut.Bizim için o denli kritik bir bölge için alınabilir bir risk içermiyor bence.

Yine tekrara düşüyor gibi olacağım ama Gökhan İnler o bölge için nirvanadır Türkiye şartlarında.

Daha uygun fiyat aranıyorsa Bantley var onu kapabiliriz belki.Kısacası o bölgeye yıldızdan ziyade komutan bulalım yeter bize.

Yok fazla yildiza gerek yok.Fener gibi oLur cikariz allah muhafaza sonra..Roni (AMC) Arda (Sol) Elano (Sag) bu 3 lunun onunde iyi bir forvet Baros ve yanlarinda sert zenci(ayak kiran) bir on libero.Yedekleri Pino,Stancu,Cana gibi maaliyeti dusuk oyuncular.

Burada bonservisine verecegin bir Roni var 10 milyon dolar.Onu da Pegasus Airlines saglar.

Önlibero için Annan,çift yönlü o.saha için standard liege den Defour veya Witsel iyi gider bize.

Yerli olarakta G.İnler müthiş olur ama onu almamız zor.Selçuk,Ceyhun ve Hamit ten 1 yada 2 si ikna edilebilirse çok iyi olur

Bu Baros'un tekrar sakatlandığı olayı bugün bazı gazetelerde de yer almıştı.

Bana pek inandırıcı gelmiyor açıkçası, çıkar kokusu.

İnşallah doğru değildir ama bana gerçek gibi geliyor.Sakatlandığında antalya maçına yetişecek deniyordu.Ama hala takımla 1 antrenmana dahi çıkmadı Baros.

Enes Kömürcü' Alıntı:
Sakatlık varsa ne zaman oldu diye düşünüyorum çünkü; dünkü idman raporunda kondisyoner eşliğinde çalıştığı yazıyordu.

Evet bence de doğru bir haber değil belki süre uzamıştır demek istemişlerdir. Açıklamayı yapanlar

Kulübümüzün bir resmi sitesi var bu isin de asli oradan paylasilabilinir aslinda.