Gündemden

Bu G.Özdanak nasıl bir insandır ya.Arda,trabzona gitmedi diye nasıl eleştiriyor çocuğu.Bu yüzden eleştirilir mi oyuncu hiç,gitseydi kazanacakmıydık sanki ayıp ya, birde GS nin önemli eski oyuncularından.

Ziya Şengül; " Galatasaray´da daha göğüs stop u yapmasını bilmeyen futbolcular var " dedi. Gerçekten bravo. Bunu herkes çıkıp tv de söylemez.

Maçtan sonra heyiflenmek, zaman geçirmek için laf oslun diye seyretmiyorsanız Rıdvan, Çakar gibi programalr seyredilmez. Soonra orada yapılan saçma yorumları 2 gün sonra, adam doğru söylüyor abicim diyerek buraya geliyorsunuz.

Bir kere sizlere nacizane tavsiyem, maçı maçta seyretmemiş adamın yorumunu kaale almayın. TV'den bakınca çok oyuncu iyi gözüküyor

Sühan, ben tabikide zaman geçirmek için, trişkadan izliyorum.
Aslında Rıdvan´ın Cana ile ilgili yaptığı yersiz eleştrisinden sonra spor programı izlememe kararı vermiştim kendi kendime. Her ne kadar Ziya Şengül Fb´li de olsa bu söylediklerini inkar eden olmaz herhalde ?

Yok ben genel söyledim Mert. Başlıkalrı geziyordum senin lafını görünce de aklıma geldi. Vallah Zİya, Gökmen ve ahvadı ne derse desin pek umurumda değil benim dostum. Sen diyorsan doğru demişsin derim o ayrı. Boşuna sinirlerimi germiyorum. Şu andada o yüzden keyfim yerinde. Spor programı seyretsem gene gergindim kesin.:)

Bugün gazetelerde Galatasaray futbol şubesine hediye edilen araçtan bahsediliyordu. Koltuklarda masaj özelliğinin olması vs. çok konforlu bir otobüs olduğu belli.

Hagi´nin koltuğu özelmiş. Onun haricinde takım kaptanları Arda ve Ayhan´ın yanısıra takımın ağabeyleri olan Mustafa Sarp ile Sabri´nin. Sarp bu takımda ağabey konumuna geldiyse vay o takımın haline!

Onur Yavuz' Alıntı:
Hagi´nin koltuğu özelmiş. Onun haricinde takım kaptanları Arda ve Ayhan´ın yanısıra takımın ağabeyleri olan Mustafa Sarp ile Sabri´nin. Sarp bu takımda ağabey konumuna geldiyse vay o takımın haline!

Abi hani bir söz vardır sen iyi bilirsin;' Dün b.ktu bugün koktu ' diye.Mustafa'nın durumuda aynen bu.Daha 1,5 sezon önce Bursa'da top koşturan adam nasıl oluyorda sadece 1,5 yılda takımın abisi oluyor anlamıyorum.Kaldıki abide abi olsa!

Ona çok takılmaya gerek yok arkadaşlar. Servette 2008de geldiği sene takımın abisi olmamışmıydı? Arda'ya saha ortasında bağırıyordu hatta maçalrda:) Arkadaki dört koltuk 160 derece yatabilme özelliğine sahip 3ü Arda, Sabri ve Ayhan'a ait dördüncü kimin bilmiyordum demek Mustafanınmış.

Futbolcularımız çoktan haketmişti böyle şeyleri.Aferim yönetim.Keşke böyle otobüste falan uğraşacaklarına Arda'ya, Servet'e, Hakan'a, Mustafa'ya falan özel şöförlü birer limuzin vereylerdi.

Sühan Cem' Alıntı:
Ona çok takılmaya gerek yok arkadaşlar. Servette 2008de geldiği sene takımın abisi olmamışmıydı? Arda'ya saha ortasında bağırıyordu hatta maçalrda:) Arkadaki dört koltuk 160 derece yatabilme özelliğine sahip 3ü Arda, Sabri ve Ayhan'a ait dördüncü kimin bilmiyordum demek Mustafanınmış.

Bu haberi okudum ya,soylenecek pek bir sey yok.Avrupa klubu nasil olcaz biz?Bu Arda disindaki oyuncular bilhassa Mustafa,Servet hak ediyor mu boyle luks icinde maclara gitmeyi? Hak etmeyene boyle imkanlar sunarsan,hocayida takmaz,Rijkaard,Mourinho falan da dinlemez..Kafasina gore oynar,gezer...

Bir masajci eksik aslinda,maclarda cok efor sarfettikleri icin,Rusyadan,Tayland'dan otobuste gorev alacak masajcilarinda gelmesi gerekiyor. Yazik.

4 kişi paşa torunu diğerleri patlıcan yani :) Bana bir iyi icraat söyleyin ekonomik olmayan diyim ki aferin yönetim.. Ben o koltuklara layik görülen biri olsam hayatta oturmam orda ayıp diye birşey var. Üstlerinde aynı forma varsa ona göre muamele etmek lazım.

Ben inanmiyorum o koltuklarin bazi oyunculara özel olduguna. Bence herkes icindir ve herkes kullanabilir.

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
O koltuklar boş kalmalı ve yeni gelen oyunculara verilmeliydi. Mustafa Sarp ve Servet kadar gözüme çirkin görünen oyucumuz hiç olmamıştı.
Ya hele bugün Servet dahada battı gözüme. Ben skor taraftarı değilimdir. Takım yenilse bile iyi oynarsa hakkını veririim. Ama yensek de Servet hakkında görüşlerim değişmezdi. O kadar çok pozisyon var ki bugün Servet ile ilgili. Tek tek anlatamayacağım. Ama sanırım gene GÜVEN SORUNU (!) yaşıyor.