Elano Misi'den fazla top mu oynadı 1.5 yıldır? İnsua'nın suçuda birşeyler yapmaya çalışması sanırım.
Alpaslan Koç' Alıntı:fatura misi insua ve servete kesilcekmiş.
ligtv nin haberi
misi ve insua? sacmalık
Umut Öncel' Alıntı:Mustafa Sarp yine iyi yırttı.Tam dananın kuyruğunun kopacağı hafta sakatlığından oynamadı.
Bağdat KAYNAK' Alıntı:Hagi "kiralık oyuncu istemiyorum. Bu takımı sahiplenecek oyuncu istiyorum." dedi ya. Lig TV'nin zeka küpü çalışanları da Misi'nin bonservisinin bir kısmı verilmediği için ve İnsua da zaten kiralık oolduğu için onları düşünmüş. Ama Hagi'nin kastettiği başka bişeydi bence.
Mehmet Uygun' Alıntı:Misi gitmek istiyor galiba.Riijkard ayrılınca gitmek istediğini söylemiş.
Umut Öncel' Alıntı:Servet'in Fb'li olduğunu nerden biliyorsunuz Emir Bey?
Kerem BOZGEYİK' Alıntı:Ya Servet'in bu takımda olmaması gerektiğini açıklamak için bu tür argümanlara ne gerek var,Servet denilen şahıs fanatik Galatasaraylıda olsa bu takımı satmıştır,daha neye gerek var anlamıyorum...Yok fenerliydi yok onluydu geçiniz...Bu adam bu takımı satmıştır,bu armaya ihanet etmiştir varmı ötesi...
Erdal Avcı' Alıntı:Yapmayın ama Evren Büker'de en kral Galatasaray'lı değil miydi?Servet'i eleştirirken Evren Büker'in transferini içinize sindirdiğinizi hatta sevindiğimizi unutmayın.