Gündemden

Alpaslan Koç' Alıntı:
fatura misi insua ve servete kesilcekmiş.
ligtv nin haberi

misi ve insua? sacmalık

Misi gibi Avrupa'nın en iyi gol attıran adamalrından birini alıyon ama önüne o golü atacak adamı koymuyorsun. Ondan sonra Misi tu kaka:) Yeni yabancı almak için Misi ve İnsua'yı feda ediyorlardır. İnsua gitse solbekde Hakan-Çağlar rotasyonu olur demekki yabancı stoper alacaklar. Misi yerine de golcü alırlar. Bu da demek olyuorki bizim yönetim hala yerli oyuncu işine girmeyi düşünmüyor.

Umut Öncel' Alıntı:
Mustafa Sarp yine iyi yırttı.Tam dananın kuyruğunun kopacağı hafta sakatlığından oynamadı.

Hehehe aslında maçtan çıkışta düşündüm bunu. Şimdi acaba Forumda, "lan Mustafa oynasa böyle olmazdı" diyen olur mu? gibilerinden. Ballı adam. Taraftar Ufuk'u bile yuhladı. Şu an bence taraftarın gözünde kredisi olan adamlar biraz Elano, herşeye rağmen Kewell ama kesinlikle Cana, Baros ve Neill tabii Emre Çolakı saymıyorum. Bunun dışında ilk hatasında asılacak çok oyuncu var. Yazık ki GS taraftarı o treni Antalya maçında kaçırdı.

Hagi "kiralık oyuncu istemiyorum. Bu takımı sahiplenecek oyuncu istiyorum." dedi ya. Lig TV'nin zeka küpü çalışanları da Misi'nin bonservisinin bir kısmı verilmediği için ve İnsua da zaten kiralık oolduğu için onları düşünmüş. Ama Hagi'nin kastettiği başka bişeydi bence.

İnsua nın kontenjan dan yemeye deyecek kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.Takımda daha önemli,acil transfer gerektiren birçok mevkii var.O yüzden gönderilsin bencede.Kiralıktı zaten.

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
Hagi "kiralık oyuncu istemiyorum. Bu takımı sahiplenecek oyuncu istiyorum." dedi ya. Lig TV'nin zeka küpü çalışanları da Misi'nin bonservisinin bir kısmı verilmediği için ve İnsua da zaten kiralık oolduğu için onları düşünmüş. Ama Hagi'nin kastettiği başka bişeydi bence.

Toplantıyı dinlemediğim için net bir şey diyemem ama

ya takımı sahiplenmeyen takımın parçası değil de takımda emanet takılan oyuncu istemiyorum manasında söylemiştir.

Ya da devre arası transferlerinde kiralık değil direk alınacak oyuncu istiyorum. Geçen sene devre arası yapılan transferler hep kiralıkdı demek istemiştir.

Mehmet Uygun' Alıntı:
Misi gitmek istiyor galiba.Riijkard ayrılınca gitmek istediğini söylemiş.

Zaten Turkiye'de kalmasi hata..Ben niye Rusyada calisiyorum Turkiye'de degilim? Turkiye'de heran her sey olabilir is yerlerinde vs..O yuzden yurt disinda garantici olmak lazim.Turkiye'de bir cok sektor,spor dahil klupler profesyonel degil.. Ya onlara yem olacaksin,ya da oynamadan kazanma yoluna gideceksin(en kotu senaryo)..

Misimovic sen kalk Almanyadan Turkiyeye gel.. Turkie'de ne zaman gercek anlamda profesyonelizm olusur o zaman yabancilar katki vermeye baslar..3 pas yapamayan Mustafa Sarpin yaninda Misimovicin isi ne?

Hagi'nin açıklamasını dinledim. Tam olarak diyorki ki türkçe diyor. "Kiralık oyuncu istemiyorum Galatasaray oyuncu şimdilik bu kadar". İşte böyle diyor. Yani GS'lı gibi oynayacak oyuncu istiyorum demek istiyor.

Hagi'nin demek istedigi benim anladigim kiralik derken( formasi sari-kirmizi, kalbi sari-lacivert) oyuncu istemiyorum.. Servet ve gibilerine guzel bir top atmis.

Emir'e katılıyorum Hagi de onu demek istiyor. Ha Servet FB'lidir GS'lıdır o önemli dğeil. GS'lılık heyecanı ile oynamıyor. Maçlara konsantre olmuyor. Bugün hele hiç maçla alakası yoktu Servet'in. Bende Servet'i kastettiğini düşünüyorum. Hagi kurnaz adam taraftarın yanınd aolduğunu biliyor ve taraftarın istemediği adamları oda tutmaz bu takımda. Hatta taraftarı rahatlatmak amacı ile Servet'in bu hafta içi kadro dışı kalması bile söz konusu bence.

Umut Öncel' Alıntı:
Servet'in Fb'li olduğunu nerden biliyorsunuz Emir Bey?

Servet'in fener formasi altinda bir Denizlispor maci sonrasi yaptigi aciklama daha dun gibi aklimda.. ''Dogustan taraftari oldugum bu buyuk camianin parcasi olmaktan gurur duyuyorum''..

O tür açıklamaları geçiniz.Herkes sözleşmeyi imzalarken; "Ben zaten X takımlıydım" diyor.Önemli olan bir futbolcunun hangi takımlı olduğu değildir.Önemli olan giydiği formanın hakkını vermesidir.

Ya Servet'in bu takımda olmaması gerektiğini açıklamak için bu tür argümanlara ne gerek var,Servet denilen şahıs fanatik Galatasaraylıda olsa bu takımı satmıştır,daha neye gerek var anlamıyorum...Yok fenerliydi yok onluydu geçiniz...Bu adam bu takımı satmıştır,bu armaya ihanet etmiştir varmı ötesi...

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Ya Servet'in bu takımda olmaması gerektiğini açıklamak için bu tür argümanlara ne gerek var,Servet denilen şahıs fanatik Galatasaraylıda olsa bu takımı satmıştır,daha neye gerek var anlamıyorum...Yok fenerliydi yok onluydu geçiniz...Bu adam bu takımı satmıştır,bu armaya ihanet etmiştir varmı ötesi...

Aynen katılıyorum. Göğsünü açsa, içinden Metin Oktay fırlasa, Servet bitmiştir. Aslında ben zamanında Kadıköyde tribüne çağırmadığımız gün bitirmiştim Servet'i de işte GS forması giyen adama lafımızı sakınarak edişimizden böyleydik.

Yapmayın ama Evren Büker'de en kral Galatasaray'lı değil miydi?Servet'i eleştirirken Evren Büker'in transferini içinize sindirdiğinizi hatta sevindiğinizi unutmayın.

;)

Erdal Avcı' Alıntı:
Yapmayın ama Evren Büker'de en kral Galatasaray'lı değil miydi?Servet'i eleştirirken Evren Büker'in transferini içinize sindirdiğinizi hatta sevindiğimizi unutmayın.

;)

Evren'in GS'lı olduğunu kimden duydun Erdal? Biz Evren'in GS'lılığını konuşmadıkki hiç. FB'li osla ne olur adam ölümüne oynuyor topunu. Servet'in aksine yani.