Gündemden

Şu dakikadan sonra Misimoviç'te beni çok ılgalamıyor.Oyuna girdikten sonra neyi nekadar değiştirebildi gördük.Emre Çolak bile ondan çok büyük hareket getirdi takıma.
Servet mümkünse defolsun şu takımdan.Ali Samiyen'in torunu olsa yine benim için Servet değersiz bir adam.

İnsua ise takımın başarısı için yırtınana ender oyunculardandı.Ancak formuna kavuşmuş bir Çağlar yada Hakan kontenjan farkı ile onu kesecektir ne yazık ki.

Erdal Avcı' Alıntı:
Yapmayın ama Evren Büker'de en kral Galatasaray'lı değil miydi?Servet'i eleştirirken Evren Büker'in transferini içinize sindirdiğinizi hatta sevindiğinizi unutmayın.

;)

Erdalcım, neden Galatasaraylılık sorgulması yapıyorsun canım ;) ben sana sen Galatasaraylı mısın diye sorsam ne olur ?

Evren Bukerin tuttugu takimdan cok vermis oldugu oyuna katkilarini analiz etmek daha dogru..O da Servet gibi olmasada,gecen seneki Evren'den eser yok.Yani performanslari 0 altinda ikisininde -'lerde geziyor.Ha Servet - 100 Evren - 5

Burak Barut' Alıntı:
Barış maçtan sonra alem yapmış :)

Ayvayı yedin tosunum !

Cimbom dibe vurdu, o parti verdi!

Galatasaray'ın dibe vurduğu, taraftarın kahrolduğu Manisaspor maçının ardından Barış Özbek, Hadımköy'deki evinde sabaha kadar süren bir parti düzenledi. Eğlenceyi duyan yönetim genç oyuncuya tepki gösterdi.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Tarihinin en karanlık sezonlarından birini geçiren, arka arkaya aldığı mağlubiyetlerle taraftarına bayramı zehir eden Galatasaray'da bir futbolcu, Manisaspor maçı sonrası evinde sabaha kadar parti düzenledi. İşte sarı-kırmızılı takımın gurbetçi yıldızı Barış Özbek'in önceki akşam sabaha kadar süren aleminden detaylar: Taraftarın maç sonrası Ali Sami Yen Stadı çevresi ve Florya'da protesto ettiği futbolculardan milli takımlarına gidecek olanlar tesislerden ayrılırken, gurbetçi yıldız Barış Özbek için hayat devam ediyordu!

TAKIM ARKADAŞINI DA PARTİYE ÇAĞIRDI

Hadımköy'deki evine gece yarısı kız arkadaşlarını çağıran ve sabaha kadar parti veren Barış'ın takım içinden genç bir oyuncuyu da partiye davet etti. Barış'ın bu davetine genç oyuncu, takımın kötü gidişatı nedeniyle 'hayır' dedi ve evinden çıkmadı. Galatasaray camiasında "Çalışmıyorlar" eleştirilerinin muhatabı olan futbolculardan, üç sezondur sarı-kırmızılı formayı giyen Barış'ın taraftarların üzüntüden kahrolduğu gecede sabaha kadar parti düzenlemesinden sarı-kırmızılı yönetimin de haberdar olduğu ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan gurbetçi oyuncuyla Ocak ayında yolların ayrılabileceği gelen haberler arasında.

---- Vatan

Haber doğruysa gereken yapılmalı. Aslında daha evvel yapılmalıydı.
Şimdi gerekçesi de hazır, iş yönetime kalmış bundan böyle.

Zaten yetersiz bir oyuncusun, azda olsa yedek kalma ihtimalin vardı.Taraftarın kelle istediği bir zamanda bunu yaparsan gidersin Barışcım. :)
Yine tek korkum mustafanın takımda kalmasıdır.Artık takıntı haline geldi.

Bana garip gelmedi. Başkanı, futbol şubesi sorumlusu bangkoklarda Antalya'larda ve bilimum eğlence yerlerinde takılırken Barış evinde parti vermiş çok mu? Balık baştan kokar kaptanına bakacak, başkanına bakacak, demek ki böyle yürüyor bu işler diyecek.

Apaçi partisi yapmışlardır. Hatta mekanın ortasına kazan koyduktan sonra içine birini atıp çaplarınca eğlenmişleridir. Ben bu adama haysiyetsiz dersem ceza alırım. O zaman demiyeyim... Dimi ?

Mert Göker' Alıntı:
Haber doğruysa gereken yapılmalı. Aslında daha evvel yapılmalıydı.
Şimdi gerekçesi de hazır, iş yönetime kalmış bundan böyle.

Baris'in parti duzenlemesi super oldu.Tamda adami yani,hani bir Neill veya bir Baros olsa uzulurdum ki,bunlar profesyonel adamlar..

3 pas yapamayan,ne orta,ne sut ozelligi olan Baris'i yaptigi bu hareketten dolayi tebrik ediyorum.

Barış Özbek yalanladı!
Zor günler geçiren Galatasaray'ın genç futbolcusu Barış Özbek, hakkında çıkan haberler üzerine resmi sitesinden yaptığı bir açıklamayla ilgili haberleri yalanladı.

Barış Özbek'in açıklamasının tam metni şöyle:

Bugün bir gazetede yayınlanan ??Alemin Kralı Barış?? başlıklı haberi hayretler içinde okumamın ardından açıklama yapmak gerekliliği ortaya çıktı.. Bu haberde belirtilen yenilginin ardından evime arkadaşlarımı topladığım ve sabaha kadar eğlendiğimiz iddiaları kesinlikle yalandır. Bu yalanın içinde bulunduğumuz sıkıntılı günlerde beni ve takım arkadaşlarımı yıpratmak amacıyla kasıtlı olarak yazıldığı çok açıktır.

Benim 3,5 senedir şerefimle taşıdığım ve taşımaktan da gurur duyduğum Galatasaray formasına laf getirecek herhangi bir tavır ya da davranış içinde bulunmam mümkün değildir.

Kaldı ki bu sonuçlar herkesten çok beni ve takım arkadaşlarımı üzmüştür. Böyle bir sonuç üzerine evimde parti verip sabaha kadar eğlenecek bir karakter ya da yapıda olmadığımı beni tanıyan herkes çok net bilir.

O gün karşılaşma sonrası tesislerden ayrıldıktan sonra samimi olduğum birkaç arkadaşımla evime gittiğim doğrudur. Ancak evde arkadaşlarımla film izledikten sonra ertesi sabah da antrenmanımız olduğu için saat 12 civarı yatıp uyuduk.Bu haberde iddia edildiği gibi ne bir parti ne de alem yapıldı evimde. Bu haberi yazanların benim haftalardır tesiste kaldığımı ve yaptığım ekstra antrenmanları hiçbir zaman yazmamış olmaları da ayrıca düşündürücü ve manidardır.

Takımımızın kötü gittiği, arkadaşlarımın taraftarın tepkisine hedef olduğu, kötü gidişat için günah keçisi arandığı bugünlerde yapılan bu haberin beni de hedef göstermekten başka bir amaç gütmediğine hiç şüphe yoktur. Bugün yayınlanan bu haber ve bunun gibi başka haberler de çıkacaktır mutlaka. Taraftarlardan ricamız bizleri yıpratma amacı güden bu tür yalanlara itibar etmemeleridir.

Şunu açık ve net bir şekilde söyleyebilirim ki Galatasaray?ı karıştırarak bundan menfaat elde etmek isteyenler bu hedeflerine ulaşamayacaklardır. Takımımızın içinde bulunduğu bu durumun sorumlusu biziz, bu durumdan çıkaracak olan da yine biz olacağız.

Bu vesileyle herkesin mübarek Kurban Bayramı?nı kutlar, mutlu, sağlıklı bir bayram geçirmenizi dilerim.

BARIŞ ÖZBEK

Kaynak : maraton.com.tr

Anlamadığım isterse parti yapar kime ne ? Takım kötü gidiyor diye adam karalar mı bağlayacak,tamam takım kötü giderken insan kendini kötü hisseder ama takım kötü gidiyor diye bunalım hayatı yaşayamaz kimse.Saha içinde Barış'ı eleştirebiliriz veya takım kötü giderken saha içinde veya yedek kulübesinde bazı göze batan hareketler yaparsa eleştirebiliriz ama adamın özel hayatına kimse karışamaz.Bu kulüp diplerde sürünürken başkanıda yurtdışında tatil yapıyor illa laf edilecekse ona edilsin,futbolcularında bu kadar özel hayatlarına girmesinler.

*Herşey kötü giderken en azından futbolcularımıza sahip çıkmalıyız,Tamam hepsine çok kızgınız ama biliyorsunuz basın bizi yıpratmak ve dibe vurdurmak için elinden geleni yapıyor,yönetim desen tamamen pasif böyle bir durumda bu kulübün sahibi Galatasaray taraftarıdır ve futbolcularımıza her nekadar kızsakta onlar sarı kırmızılı formayı giydiği sürece Galatasaraydırlar.Ve bu tür haberler böyle zamanlarda bilinçli olarak yapılıyor,taraftarı kışkırtmak için,daha önceki yıllarda oldu bu tarz haberler.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Anlamadığım isterse parti yapar kime ne ? Takım kötü gidiyor diye adam karalar mı bağlayacak,tamam takım kötü giderken insan kendini kötü hisseder ama takım kötü gidiyor diye bunalım hayatı yaşayamaz kimse.Saha içinde Barış'ı eleştirebiliriz veya takım kötü giderken saha içinde veya yedek kulübesinde bazı göze batan hareketler yaparsa eleştirebiliriz ama adamın özel hayatına kimse karışamaz.Bu kulüp diplerde sürünürken başkanıda yurtdışında tatil yapıyor illa laf edilecekse ona edilsin,futbolcularında bu kadar özel hayatlarına girmesinler.

*Herşey kötü giderken en azından futbolcularımıza sahip çıkmalıyız,Tamam hepsine çok kızgınız ama biliyorsunuz basın bizi yıpratmak ve dibe vurdurmak için elinden geleni yapıyor,yönetim desen tamamen pasif böyle bir durumda bu kulübün sahibi Galatasaray taraftarıdır ve futbolcularımıza her nekadar kızsakta onlar sarı kırmızılı formayı giydiği sürece Galatasaraydırlar.Ve bu tür haberler böyle zamanlarda bilinçli olarak yapılıyor,taraftarı kışkırtmak için,daha önceki yıllarda oldu bu tarz haberler.

Onlar benim hayatıma müdahele edebiliyorsa, ben de onların hayatına müdahele ederim. Şu durumda bir futbolcunun yaptığı partiyi savunacak adamın farklı dertleri vardır. Senin derdin de belli Bayram...

Biz de memnun değiliz yönetimden,başkandan ama senin gibi başka başka konularda olur olmadık savunmalar yaparak yönetime dolaylı yoldan sitem etmiyoruz. Savunulamayacak bir olayın perde arkasında değil alanen eleştiri yapabilirsin yönetime,başkana...

Ntvspor?da şu an ??Dortmund Küllerinden Doğdu?? öyküsü anlatılıyor.
Tam bizlik.

Kagawa?yu 300 bin Euro?ya almışlar.İnanılmaz bir scout başarısıdır.En pahalı transferleri 4milyon750bin euro ile Lewandowski.Oyuncuyu tanıyanlar iyi biliyor zaten.

Biz ise 30yaşına kadar değil avrupa takımları ANADOLU TAKımlarında oynayan adamı alalım ilk 11 e koyalım..