Barış Özbek yalanladı!
Zor günler geçiren Galatasaray'ın genç futbolcusu Barış Özbek, hakkında çıkan haberler üzerine resmi sitesinden yaptığı bir açıklamayla ilgili haberleri yalanladı.
Barış Özbek'in açıklamasının tam metni şöyle:
Bugün bir gazetede yayınlanan ??Alemin Kralı Barış?? başlıklı haberi hayretler içinde okumamın ardından açıklama yapmak gerekliliği ortaya çıktı.. Bu haberde belirtilen yenilginin ardından evime arkadaşlarımı topladığım ve sabaha kadar eğlendiğimiz iddiaları kesinlikle yalandır. Bu yalanın içinde bulunduğumuz sıkıntılı günlerde beni ve takım arkadaşlarımı yıpratmak amacıyla kasıtlı olarak yazıldığı çok açıktır.
Benim 3,5 senedir şerefimle taşıdığım ve taşımaktan da gurur duyduğum Galatasaray formasına laf getirecek herhangi bir tavır ya da davranış içinde bulunmam mümkün değildir.
Kaldı ki bu sonuçlar herkesten çok beni ve takım arkadaşlarımı üzmüştür. Böyle bir sonuç üzerine evimde parti verip sabaha kadar eğlenecek bir karakter ya da yapıda olmadığımı beni tanıyan herkes çok net bilir.
O gün karşılaşma sonrası tesislerden ayrıldıktan sonra samimi olduğum birkaç arkadaşımla evime gittiğim doğrudur. Ancak evde arkadaşlarımla film izledikten sonra ertesi sabah da antrenmanımız olduğu için saat 12 civarı yatıp uyuduk.Bu haberde iddia edildiği gibi ne bir parti ne de alem yapıldı evimde. Bu haberi yazanların benim haftalardır tesiste kaldığımı ve yaptığım ekstra antrenmanları hiçbir zaman yazmamış olmaları da ayrıca düşündürücü ve manidardır.
Takımımızın kötü gittiği, arkadaşlarımın taraftarın tepkisine hedef olduğu, kötü gidişat için günah keçisi arandığı bugünlerde yapılan bu haberin beni de hedef göstermekten başka bir amaç gütmediğine hiç şüphe yoktur. Bugün yayınlanan bu haber ve bunun gibi başka haberler de çıkacaktır mutlaka. Taraftarlardan ricamız bizleri yıpratma amacı güden bu tür yalanlara itibar etmemeleridir.
Şunu açık ve net bir şekilde söyleyebilirim ki Galatasaray?ı karıştırarak bundan menfaat elde etmek isteyenler bu hedeflerine ulaşamayacaklardır. Takımımızın içinde bulunduğu bu durumun sorumlusu biziz, bu durumdan çıkaracak olan da yine biz olacağız.
Bu vesileyle herkesin mübarek Kurban Bayramı?nı kutlar, mutlu, sağlıklı bir bayram geçirmenizi dilerim.
BARIŞ ÖZBEK
Kaynak : maraton.com.tr