Gündemden

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
Ntvspor?da şu an ??Dortmund Küllerinden Doğdu?? öyküsü anlatılıyor.
Tam bizlik.

Kagawa?yu 300 bin Euro?ya almışlar.İnanılmaz bir scout başarısıdır.En pahalı transferleri 4milyon750bin euro ile Lewandowski.Oyuncuyu tanıyanlar iyi biliyor zaten.

Biz ise 30yaşına kadar değil avrupa takımları ANADOLU TAKımlarında oynayan adamı alalım ilk 11 e koyalım..

Yapılanma böyle olur, bizim gibi her sene 10 oyuncu değiştirmekle değil.

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Bayram Kurtulmuş":eek:udzhjvh]Anlamadığım isterse parti yapar kime ne ? Takım kötü gidiyor diye adam karalar mı bağlayacak,tamam takım kötü giderken insan kendini kötü hisseder ama takım kötü gidiyor diye bunalım hayatı yaşayamaz kimse.Saha içinde Barış'ı eleştirebiliriz veya takım kötü giderken saha içinde veya yedek kulübesinde bazı göze batan hareketler yaparsa eleştirebiliriz ama adamın özel hayatına kimse karışamaz.Bu kulüp diplerde sürünürken başkanıda yurtdışında tatil yapıyor illa laf edilecekse ona edilsin,futbolcularında bu kadar özel hayatlarına girmesinler.

*Herşey kötü giderken en azından futbolcularımıza sahip çıkmalıyız,Tamam hepsine çok kızgınız ama biliyorsunuz basın bizi yıpratmak ve dibe vurdurmak için elinden geleni yapıyor,yönetim desen tamamen pasif böyle bir durumda bu kulübün sahibi Galatasaray taraftarıdır ve futbolcularımıza her nekadar kızsakta onlar sarı kırmızılı formayı giydiği sürece Galatasaraydırlar.Ve bu tür haberler böyle zamanlarda bilinçli olarak yapılıyor,taraftarı kışkırtmak için,daha önceki yıllarda oldu bu tarz haberler.

Onlar benim hayatıma müdahele edebiliyorsa, ben de onların hayatına müdahele ederim. Şu durumda bir futbolcunun yaptığı partiyi savunacak adamın farklı dertleri vardır. Senin derdin de belli Bayram...

Biz de memnun değiliz yönetimden,başkandan ama senin gibi başka başka konularda olur olmadık savunmalar yaparak yönetime dolaylı yoldan sitem etmiyoruz. Savunulamayacak bir olayın perde arkasında değil alanen eleştiri yapabilirsin yönetime,başkana...[/quote:eek:udzhjvh]
Olayı niye bana döndürdün ki ben anlamadım.

Oyuncunun parti yaptığının ispatı varmı ? Barış yalanlamış işte

Topçu önce topunu oynasın. Evde onu yapmış banane ya beni ilgilendirmez ki. Yenilgiden sonra çök Barış'ın üstüne bu mu mantık :) Cidden komik oluyorsunuz Barış gidince mi kurtulacak bu takım. Ne particiler , alemciler gördü bu takım. Belli ki ihale şimdi Barış'a kalmış ve belki yapmadığı parti için gönderilcek bu adam. Barış'ı sevmem tipi , futbolu her türlü kıl gelir , Fener'de olsa her maç saydırırım ama günahı alınmışsa ayıp olmuş. Hele ki günah keçisi olarak Barış seçilmişse bu seçimi yapanları Cm , Fm , Pes tarzı organizasyonlara davet ediyorum. Karşılarında 20 milyon gerizekalı var sanıyorlar onlar ama en az 19 milyon biliyor Barış'ın günah keçisi olacağını. Ben burda Barış'ın yerinde olsam o gece Servet abiyleydim diye açıklama yapardım. Nasılsa Servet dokunulmaz olduğu için kelleyi garantiye alırdım. 8)

Capone'den olay sözler
G.Saray'ın durumunu eski yıldızı Capone değerlendirdi.

Sarı kırmızılıların 2000 yılında UEFA Kupası?nı kazandığı efsane kadrosunda yer alan Capone sarı kırmızılı takımın şu anki bulunduğu duruma çok üzüldüğünü söyledi. Galatasaray'ın Manisaspor'a 2-0 yenildiği maçı Ali Sami Yen Stadı?nda izleyen Capone tv8'den Selahattin Ekrekli'ye çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Capone'nin açıklamaları:

"TARAFTAR BUNLARI HAKETMİYOR"
"Manisa maçında hem sevindim hem üzüldüm.Çünkü oyunu gördüm. Taraftar dünyanın en iyi taraftarı her zaman takımını destekliyor. Ama oyuncular değişikti? Benim sahada gördüğüm oyuncular aslında şevkle ve Galatasaray aşkıyla oynamıyorlar malesef bunun için çok üzüldüm. Bizim zamanımızda forma aşkı vardı. Biz forma için oynardık. Şimdiki oyuncular ise para için oynuyorlar, onun için çok üzüldüm. Çünkü taraftarlar yaşananları hiç hak etmiyor. "

"ÇOK ÜZÜLÜYORUM"
"Galatasaray çok büyük bir kulüp.Tarihine baktığımızda büyük başarılara imza atmış, Uefa ve Süper kupayı kazanmış ve şampiyonlar liginde çok mücadele etmiş bir takım. Ama şu anki durumlarını gördükçe gerçekten çok üzülüyorum. İnşallah en kısa zamanda düzelirler."

"UEFA RUHU KAYBOLMUŞ"
"Şu anki Galatasaray da antrenmanlar bile farklı. Eskiden biz çok büyük bir aile idik. Her şeyi paylaşırdık. Ama gördüğüm kadarıyla şimdi böyle bir durum yok. o ruh kaybolmuş. Fatih Terim ve Lucescu oyuncularına bir baba gibi, evlatları gibi davranırdı ve bizimle çok ilgilenirdi. Eskiden idmanlar çok kısa olsa bile biz oyuncular çok büyük verim alırdık. Zaten başarı da böyle geldi.

EFSANELERİN GÖNDERİLMESİ DOĞRU KARAR MI?
Hakan Şükür, Bülent, Hakan Ünsal, Hasan Şaş gibi eski oyuncuların gönderilmesinin cevabının doğru olup olmadığını ben size sorayım. Galatasaray şimdi nasıl durumda? iyi bir durumda mı? Yoksa kötü durumda mı? Galatasaray?ın şu anki durumu her şeyi açıklıyor."

"TAKIMA HOCA DAYANMIYOR"
"Takımın şu anki bulunduğu yer ve bu hale gelmesinde herkesin suçu var. sadece teknik heyet ve futbolcular değil, yönetim dahil herkes suçlu. Bence takımın bu hale gelmesinin en büyük nedeni istikrarsızlık. Biz sadece 2 hoca ile çalıştık. Fatih Terim ve Lucescu. Suç teknik direktörleri sürekli değiştirmekte. Biz Fatih Terim ve Lucescu ile bol bol vakit geçirdik. Takım kurmak için biz onlarla büyük başarılar elde ettik. Şimdi ise sürekli teknik direktör değiştiriyorlar. Ve onlara yeterince sabredilmiyor. Sistemlerini oturtmaları ve takımlarını kurmaları yönünde onlara kimse yardım etmiyor. "

"BEN BU TAKIMDA OYNARIM"
"Sabri ve Ali Turan ikisi de mevkilerinde oynamıyor. Kendi mevkilerinde oynamadıkları için haklarında bir şey söyleyemem. Ama Sabri?nin kendi mevkisinde oynaması gerekiyor. Sağ bekte oynarsa daha verimli olur kanaatindeyim. Bana 2 ay hazırlanma fırsatı versinler kesinlikle bu takımla oynarım. "

BEŞİKTAŞ?TAN TEKLİF VARDI
"Galatasaray?da sözleşmem bittikten sonra kimse bana kal demedi.Bir daha sözleşmemi uzatmadılar. Bende ayrılmak zorunda kaldım. Türkiye?de lucescu döneminde Beşiktaş beni istemişti.Ama az para önerdikleri ve Galatasaray?daki ortamı bulamayacağımı düşündüğüm için kabul etmedim."

"En heyecanlandığım maç Arsenal ile oynadığımız UEFA Finali idi. Hagi kırmızı kart görmüştü 10 kişi kalmıştık. iyi mücadele ettik çok heyecanlı geçmişti. Bildiğiniz gibi maç penaltılara kaldı. Beşinci Penaltıyı da ben atacaktım.Ama gerek kalmamıştı.iyi ki atmamışım.Çünkü sakatlanmıştım. Önemli olan kupayı almaktı. Biz de başardığımız için çok mutlu olmuştuk. Ama görev gelseydi mecburen atacaktım."

Başkan Adnan POLAT'dan acı itiraf!!! Yönetimin içinde dolduruşa gelip,isyan edenler var.Sn Helvacı bunlardan biri beni sırtımdan vurup BÜRÜTÜS olmuştur.

Vay anam vay bir başkan kendisinden sonra ki!!! en yetkili kulüp yöneticisi için bu lafları basına deklare ediyorsa,bu iş çoktan bitmiş.

Taraftarı kandırmaya çalışmayı bırakıp,bir an önce İSTİFA etmeliler.

Emir Bey, pardon ama nasıl bir yok olma tehlikesiyle karşı karşıya Galatasaray? 14 sene şampiyon olamadığı dönemi de gördü bu camia ve hiç kimse yok olma tehlikesinden vs. bahsetmedi!

http://krampon.net/karsinizda-efsane-uc ... 2a-aaaa-40

4.jpg

Misimovic'in kadro dışı kalmasıyla birlikte artık, BAM'ı çok rahat 11'de görebiliriz.

G.Saray'da büyük operasyon
HABER: CÜNEYT ERSAN

Galatasaray?da kötü gidişin ardından yönetim masaya oturdu, devre arası operasyonu şimdiden başlatıldı. Ajansspor.com yazarı Cüneyt Ersan?ın Galatasaray?a çok yakın kaynaklardan edindiği bilgilere göre, devre arasında taşlar yerinden oynayacak.

-YENİ KADRODIŞILAR DA OLACAK-
Ligde ikinci devreye bambaşka bir çehreyle girmeyi planlayan yönetim ve teknik kadro ilk olarak beklentileri karşılayamayan Bosna Hersekli futbolcu Zvjezdan Misimovic'i kadro dışı bırakmıştı. Ancak takıma vurulacak neşter bununla sınırlı değil.

Beşiktaş maçına kadar sabırlı davranacak olan teknik heyetin, bazı yerli futbolcuları da kadro dışı bırakacağı, özellikle derbiden sonra ikinci devreye kadar sürecek bir operasyon dalgasının başlayacağı ifade ediliyor.

-ALEXE CİM BOM?DA GİBİ-
Operasyonun transfer ayağı Galatasaray Teknik Direktörü Hagi'nin gözdeleri arasında yer alan bir yıldızla başlanacak. Dinamo Bükreş'te forma giyen Marius Alexe'nin sarı kırmızılı formayı giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

20 yaşındaki oyuncu ile 6 milyon Euro bonservis karşılığında anlaşılacağı, kulübüyle prensip anlaşmasına da varıldığı öğrenildi. Rumen futbolcu, Romanya futbolunun son dönemde yetiştirdiği en büyük yıldız adayları arasında yer alıyor.

-KALEYE DONİ-
Takımın kalesini deneyimli bir ismin korumasını amaçlayan Galatasaray yönetimi, Brezilyalı kaleci Doni?yi de kadrosuna katıyor. 30 yaşındaki Doni?nin iplerini koparma noktasında olduğu Roma?dan transferine kesin gözüyle bakılıyor.

Hagi?nin ve Galatasaray?ın eski kalecisi Taffarel?in de başarılı eldivenin transferi konusunda olumlu rapor verdiği, yönetimin de bu transfer için girişimlere başladığı kaydedildi.

-CADU GELİYOR-
Devre arası transfer taarruzunda defansa da takviye yapılacak. Takıma yeni bir stoper alınması konusunda yönetime rapor veren Hagi'nin, Cluj'da forma giyen Cadu?yu istediği belirtiliyor.

Yönetim, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Portekizli futbolcuyu devre arasında yüksek bir bonservis bedeli ödemeden takıma kazandırmanın peşinde.

-MISIMOVİC TAKASLA GİDİYOR, BİR YILDIZ GELİYOR-
Sezon başından beri isteneni veremeyen Misimovic'i de elden çıkarmayı düşünen Galatasaray, Wolfsburg?a dönmek isteyen futbolcu için müthiş bir hamle tasarlıyor.

Misimovic?i eski takımına gönderecek olan Aslan, Alman ekibinin iki yıldızından birini takasla kadrosuna katmak istiyor.

Takasta öncelikle Diego isminin geçtiği, ancak Baros?un sık sık yaşadığı sakatlık sorunu nedeniyle Grafite?nin de gündeme alındığı belirtiliyor. Ancak 31 yaşındaki golcünün transferi, Alexe transferine göre netlik kazanacak. Takas için Wolfsburg?la pazarlıklara başlandığı, takasla birlikte Misimovic?in zararsız elden çıkarılacağı kaydedildi.

-GENÇLER GERİ GELİYOR-
Türk Telekom Arena?ya güçlü ancak genç ve savaşan bir kadro ile çıkmanın planlarını yapan Galatasaray yönetimi, bu konuda da planlarını yaptı.

Yeni planlar çerçevesinde takımdaki genç isimler daha sık kullanılacak ve geleceğin kadrosu kurulacak. Ayrıca farklı takımlarda kiralık olarak forma giyen isimler de takıma geri dönecek.

Bunlardan dönüşü kesinlik kazanan isim Denizlispor?da kiralık olarak forma giyen ve milli takıma kadar yükselen Serdar Eylik. Ayrıca devre arasında diğer genç isimlerin de takıma monte edilmesi bekleniyor.

-MEHMET BATDAL KİRALIK GİDECEK-
Kadrosunu yabancı golcülerle güçlendirmenin planını yapan Galatasaray yönetimi, geleceği Hakan Şükür?ü olarak gösterilen Mehmet Batdal?ı ise pişmesi için kiralık gönderecek.

Genç futbolcunun eski takımı Bucaspor?a kiralık olarak verilmesi ve maç temposunu kaybetmeden deneyimini artırması amaçlanıyor.
http://www.ajansspor.com/futbol/superli ... asyon.html

Nası Rijkaard bize geldiğinde bütün Barca bize geliyorsa şimdide Romen kaç tane iyi ve geleceği olan oyuncu varsa hepsi bize geliyor. Geliyoor gidiyoor filan alıştık artık.

Yine isimlerini duymadığımız oyuncular gündemde...
Mehmet Batdal´ın kiralık gönderilmesine karşıyım. Bu adam 17-18 yaşında bir futbolcu değil ki başka takıma gönderelim kiralık. Zaten Bucaspor´da kendini ispatladı, biz de forma şansı bulamadığı sürece 10 yıl kiralık oynayıp pişse ne olacak ? Mehmet´in yerine esas Emre Çolak kiralık verilmeli.

Servet komşuya gidiyor!
Performansıyla son haftaların en çok tepki çeken
isimlerinden biri olan tecrübeli oyuncu, takımdan ayrılmayı kafasına
koydu. Servet'in menaceriyle Yunan Devi arasında görüşmeler başladı.

Hic durmasin hemen gitsin Servet'e yakisir Yunan takiminda oynamak entrika,hainlik,nankorluk benzesen ozellikleri iyi kabullenirler bir birlerini!!!

Canberk Işcan' Alıntı:
Servet komşuya gidiyor!
Performansıyla son haftaların en çok tepki çeken
isimlerinden biri olan tecrübeli oyuncu, takımdan ayrılmayı kafasına
koydu. Servet'in menaceriyle Yunan Devi arasında görüşmeler başladı.

Sozde yunan devi,Servet'le beraber 1-2 seneye dev olmaktan cikar,cuce'ye burunur. Bu haber Allah'in lutfu olsa gerek.Gercek bir bayram hediyesi..

'Servet'i almaya güçleri yetmez'

Galatasaray?ın başarılı savunma oyuncusu Servet Çetin, sarı kırmızılı takımdan ayrılmayı düşünmüyor.

Milli futbolcunun menajeri Mithat Halis, Radyospor?da Özgür Sancar?la Haber Özel Programı?nda yaptığı açıklamada ?Servet?in Galatasaray?dan aldığı parayı her babayiğit veremez. Yazın transferin son günü Schalke 04 teklifte bulundu; ama teklifleri yeterli değildi. Devre arasında da bir gelişme olacağını sanmıyorum? dedi.

PANATHINAIKOS SEZON BAŞINDA İSTEDİ, ALMAYA GÜÇLERİ YETMEDİ

Mithat Halis, sezon başında Yunanistan?ın Panathinaikos takımın da Servet?e teklifte bulunduğunu belirterek, ?Yunan yöneticiler Servet için istenilen rakamı duyduklarında şaşırdılar; ?Bu kadar yüksek beklemiyorduk? dediler. Panathinaikos, Servet?i alamaz, güçleri yetmez. Zaten son dönemde onlarla temasımız olmadı? dedi.

SERVET?İN HER ZAMAN ARTILARI DAHA FAZLA

Servet?in bazen hata yaptığını ve her zaman artılarının daha fazla olduğunu belirten Halis, ?Spordan anlamayanlar sporu yönlendirmeye çalışıyorlar. Sokaktaki insan da bundan etkilenip, futbolcuya bağırıyor, tepki gösteriyor. Servet bunları hak etmiyor. Bu nedenle Uğur Dündar?ı Servet için kullandığı ifadelerden dolayı mahkemeye vereceğiz? şeklinde konuştu.