Gündemden

ben size olucakları söyliyim , 1 ocak itibariyle 428 tane oyuncu ile görüşmeler başlar.. başkan çıkar dünyanın çeşitli yerlerinde 5 arkadaşımız isimlerle görüşüyor der , hergün biri gider hergün biri gelir , arada galatasaray da transfer bitmez 3-4 isimle bugün yarın anlaşıcaz der..

31 ocak günü gece yarısına doğru 2 tane romen gelir apar topar.. biri de kiralık olur hatta, transferi kaparız.. ne sercan'ı ne volkan'ı ne alabilicek paraları nede alabilcek çapa sahipler bence boşa umut ve ümit beslemeyin transfer adına.. yaptıkları yapcaklarının teminatı bunların..

Levent Öktener' Alıntı:
ben size olucakları söyliyim , 1 ocak itibariyle 428 tane oyuncu ile görüşmeler başlar.. başkan çıkar dünyanın çeşitli yerlerinde 5 arkadaşımız isimlerle görüşüyor der , hergün biri gider hergün biri gelir , arada galatasaray da transfer bitmez 3-4 isimle bugün yarın anlaşıcaz der..

31 ocak günü gece yarısına doğru 2 tane romen gelir apar topar.. biri de kiralık olur hatta, transferi kaparız.. ne sercan'ı ne volkan'ı ne alabilicek paraları nede alabilcek çapa sahipler bence boşa umut ve ümit beslemeyin transfer adına.. yaptıkları yapcaklarının teminatı bunların..

ne yazık ki tamamına katılıyorum

Volkan kimdir Sercan kimdir abicim yapmayın yahu!Hem bizim oyuncumuz değiller hem de bizim ihtiyacımız olan oyuncular değiller.

Bizim mutlaka bir tane orta sahanın ortasında oynayan oyuncu almamız lazım diye kaç defa söyleyeceğim.Takımın ihtiyacı bu yönde.Ayhan çilesini çekiyoruz kaç yıldır.Onun yerine bir orta saha oyuncusu takımın bütün çehresini değiştirir.Bu hallolduktan sonra da stoper ya da forvet alınabilir.[Ya da dememin sebebi alınacak oyuncunun yabancı olmasıdır.]

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Levent Öktener":2j3js14s]ben size olucakları söyliyim , 1 ocak itibariyle 428 tane oyuncu ile görüşmeler başlar.. başkan çıkar dünyanın çeşitli yerlerinde 5 arkadaşımız isimlerle görüşüyor der , hergün biri gider hergün biri gelir , arada galatasaray da transfer bitmez 3-4 isimle bugün yarın anlaşıcaz der..

ne yazık ki tamamına katılıyorum[/quote:2j3js14s]
Ben de katılmıyorum
Polat'ın Son Şansı..

Bu yönetimin şimdiye kadar transfer konusunda yaptıkları,yapacaklarının teminatıdır o yüzden ben transfer konusunda ne beklentiye giriyorum,nede ilgileniyorum.

Erdal Avcı' Alıntı:
Volkan kimdir Sercan kimdir abicim yapmayın yahu!Hem bizim oyuncumuz değiller hem de bizim ihtiyacımız olan oyuncular değiller.

Bizim mutlaka bir tane orta sahanın ortasında oynayan oyuncu almamız lazım diye kaç defa söyleyeceğim.Takımın ihtiyacı bu yönde.Ayhan çilesini çekiyoruz kaç yıldır.Onun yerine bir orta saha oyuncusu takımın bütün çehresini değiştirir.Bu hallolduktan sonra da stoper ya da forvet alınabilir.[Ya da dememin sebebi alınacak oyuncunun yabancı olmasıdır.]

Var mı senin takımında Baros ve Arda'yı çıkarsak bu 2 oyuncuyu kesebilecek adam sırf sen söylemiyosun herkes görüyo çift yönlü orta sahaya ihtiyacımız olduğunu ama diğer bölgelerde de eksikler var.

POLAT: 4 TRANSFER YAPACAĞIZ!

Başkan Polat, ara transferde 4 transfer yapacaklarını, bu isimleri belirlemek için tam yetki verdiklerini açıkladı.

Hagi'nin arzu ettiği 4 mevki için 3'er futbolcu ismi vereceğini belirten Polat, ''Bu hafta sonuna kadar listeyi bize verecek. Biz de bütçemiz içinde bu transferleri yapacağız'' dedi.

''GERÇEK ZARAR 85 MİLYON TL''-

Başkan Polat, toplantıda yapılan rakamsal eleştirileri de yanıtlayarak, kulübün iki yılda gerçek zararının 85 milyon lira olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın toplam takım maliyetinin yıllık 60 milyon dolar olduğunu anlatan Polat, ''Futbol şubesinin yıllık ortalama gideri ise 77 milyon dolardır. Biz 55 milyon avro harcıyoruz, Avrupa'nın önde gelen kulüpleri ise 300 milyon avrolar harcıyor'' dedi.

Polat, 2006 yılındaki 77 milyon dolar banka borçlarının şu anda 120 milyon dolara çıktığını, ancak bazı yatırımlar yaptıklarını belirtti. Polat, bütün kredilerin ödemelerinin gününde yapıldığını da anlattı.

Son 5 senede gelirlerinin 468 milyon dolar, giderlerin ise 505 milyon dolar olarak gerçekleştiğini, aradaki farkın da gerçek zarar olduğunu kaydeden Polat, göreve geldiği zaman toplam borcun 155 milyon dolar olduğunu ve 1996-2006 dönemine ait davalardan dolayı 31,5 milyon dolar borç ödediklerini vurguladı.

2 senede 213 milyon lira zararlarının olduğunun söylendiğini vurgulayan Polat, şöyle devam etti:

''Bu zararlar reel değil. Kur farkları, azınlık payları, değerlendirme amortismanları gibi faktörleri var. 85 milyon liralık bir gerçek zarar var. Bu önümüzdeki dönemde de olacak. Ancak önümüzdeki yıllardan itibaren bu yıllık zarar kalkacak.''

Başkan Polat, bu sezon kötü neticelerden dolayı yan faktörlerle birlikte 50 milyon dolarlık zararlarının bulunduğunu ifade etti.

İşin maddi zararı bellide sayın başkan,asıl senin tepki gördüğün manevi zararlar,manevi zararımız maddi zararımızdan çok büyük,bu yüzden bu kadar tepkiliyiz.

Ceyhun Gulselam: defans
Murat Ceylan: orta saha
Selcuk Inan: orta saha
Volkan Sen: kanat
Yekta Kurtulus: joker
Sercan Yildirim: forvet

Kesinlikle turk oyunculara yonelmeliyiz. Selcuk'u Trabzonspor'un satmasi zor. En az 10 milyon isterler. En kotu ihtimal Murat'i baglamamiz lazim. Murat bizim orta sahayi 1-2 kademe yukari cikarir. Hadi canim diyenler olursa, elimizde olan orta saha oyuncularina baksin Cana disinda Murat'in hepsinden daha iyi oynayacagini iddia ederim. Murat'in top teknigi Baris ve Mustafa'ya nazaran daha iyi. Murat, Cana'yi Ayhan'da dahil daha iyi tamamlar. Cana-Murat ikilisi iddial bir ikili olur. Adnan Polat'in Gaziantep baskani ile arasi iyi. Her ihtimale karsi Selcuk Inan'i da listeye ekliyelim. Yekta tam bir joker. Cana'nin yaninda, orta sahanin ortasinda, kanat olarak kullanabilirsin. Top teknigi yuksek bir oyuncu. Galatasaray'li oldugu dahil soyleniyor. Volkan Sen ve Sercan Yildirim gundemde. Gecen yillar bu iki oyuncuyu istemistik. Sercan'da gundemimizi epey mesgul etmisti. Baros'u yedekler. Volkan Sen ise sag kanat banko oynar. Baska oyuncumuz yok o bolgede. Yabanci transfere yonelmeye gerek yok devre arasi. Sezon sonu olabilir. Turkler'e yonelip, kadroda bulunan curukleri temizlememiz dilegiyle.Boyle bir hamleye ihtiyacimiz var. Kadroyu kalitelestirmek lazim. Bu yonetimle olacagini zannetmiyorum ama yinede bir umut tasiyorum.

vay be ne guzel birsey başkan devamlı transfer yapacaz diye acıklama yapıyor yanlıs hatırlamıyosam sezon basıda 5 demıstı şimdi 4 e indi cok uzuldum sayı azalmıs..baskan transfer edilecek oyuncu sayısına kadar söylüyor daha ne olsun demi.... :) :)

Yekta tam joker olacak adam bizim de sakatlıkları düşündüğümüzde lazım bize böyle bir oyuncu :)

Herkes Yekta diyor, var mi ciddi manada Yekta'yi en azindan söyle bir 5-6 mac dikkatle izlemis biri? Ben sadece bize karsi 1 macini izleme firsati buldum o macta iyidi. Ama hep öyle mi bilemiyorum.

Yekta iyi bir oyuncu.Mücadeleden kaçmayan top tekniği yüksek,defanstada boğuşan bir adam.Kasımpaşa'nın hemen her maçında kilit oyuncudur.Alınırsa son derece yararlı olacağını düşünüyorum.

Sol kanatta,forvet arkasında ve orta sahada oynayabilen çok yönlü bir adam Yekta.Zaten geçen yıl kasımpaşanın ligde kalmasını sağayan oyuncularında başında geliyor.En azından futbolu biliyor barış,sarp gibi değil.Yaratıcı bir oyuncu.

Uzun zamandır kadromuzda 2-3 bölgede oynayabilecek oyuncumuz yok.Alınırsa çok iyi olur.

Yekta nın idolüde Tugay dır.Direk GS liyim diyemiyor(bütün büyükler istediğinden) ama adam GS li.İzmirspordan yetişme,Metin Oktay hayranlığıda var doğal olarak.

365 günümüz transfer konusmakla geciyor, sadece futbolda degil tüm branslarda.

Bir defa da sezon basi bir kadro kurulsa ve tüm camia hem fikir olsa, bu kadro iyidir bu sezon bu kadroyla mücadele edecegiz dense? Cok mu sey istiyorum acaba.