Bayram beni anlamamışsın. Mevzu sercan volkan mustafa dğeil. Genel türk oyuncu yapısı antrenmana hoş bakmıyor. Taktik disiplin yok. Yabancılara karşı hizipleşmeye meyilli ve kendindne çok kazanana karşı tepkili. bunun ismi önemli dğeil Hakan olmuş Sercan olmuş arketmiyor. Bu yüzden bizim türklerde parayı bulduğunda relax moda geçiyor. Çünkü adamalr güdük olduğundan dahasını istemiyorlar. Bak mesela sergen birde utanmadan söylüyor bunu. Dikkat et bu ülkede uzun yıllar top oynayan türklerin hemen tamamı yurtdışında yetişip geliyor. Çünkü alt yapı ve futbola bakış farklı. Taktik disipline uyuyor en azından onlar. Baki Mercimek gibi yeteneksizlikler kralı sakar baykuş bile rahatlıkla oynayabiliyor bu taktik disiplini sayesinde.
İşte sen hangi yıldızları getirirsen getir bu mantalitedeki köylü türklerde kadronda olacağından kenarda hocandan daha iyi futbolu bildiğini düşünen yönetim üyeleri olduğu sürece bir şey olmaz Türk futbolundan. yoksa çok ileirye gitmeyeceğim
Elano, Misimoviç, Kewell, Baros, Cana, İnsua, Neill, Pino bunlar bizim yabancılarımız. bunların arasından bana futbola doymuş kim var söyleyebilirmisin? Yaş olayına hiç girme çünkü artık 35-36 ya kadar futbol oynanıyor rahatlıkla ki bunu geçende var. Bu yaş olayı bir bizim ülkeye has bir olay. Sanki gençlere çok önem verirmiş gibi 32'yi geçene yaşlandı diyoruz. Ayhan'a bile yaşlı deniyor 33yaşında diye. scholes 36 Giggs 37 Vander saar 41 yaşında. Lampard 33 yaşında Ayhan ile aynı yaşta. Gelse istemezmisin Lampard'ı GS'a? Ya Drogba o da 33 yaşında. Cavalho 33 yaşında Real Madrid'e transfer oldu. Bak ben 2009 haziran döneminde Chelse deco ile beraber onu satmaya çalıştığında dedimki ikisinide beraber GS alsın bak nasıl takım oluruz. Bana neler dediler. Yahu carvalho'nun futbol hayatı bitti bıraktı bırakacak diye. Aha adam Real'e transfer oldu. Yani önemli olan yaşı dğeil ne yapabildiğidir insanın. Bizim ülkemize de ununu elemiş futbolcu gelmiyor. Buna inandırmış medyadaki şerefsizler kendini ve bizede o baskıyı yapıyorlar. Bir zaman sonra sende inanıyorsun buna. Ama bize ununu elemiş oyuncu elmiyor adam oynamak istiyor spastik doymuş türklerle oynuyor. Asıl doymuş olan Türkler yani. Bak Batuhan 19 yaında. Sence açmı bu adam? Şampiyonlar ligi şampiyonluğunuda almış Baros Kewell mı aç sence yoksa Batuhan mı? Anlatabildim umarım.