Gündemden

Doğan Sağlam' Alıntı:
[quote="Bayram Kurtulmuş":2rhsyjcg]Adriano bir zamanlar herkesin dünya karması yaptığında forvet'e yazdığı bir isimdi ama yaşadığı sorunlardan dolayı adı unutuldu resmen.Eski halini düşünen herkes Adriano gelsin ister ama ben riske girmeye gerek yok diyorum,Galatasaray'ın yeni bir problemli brezilyalıya katlanmasını istemem.

Sönmüş yıldızlar yerine genç ve gelecek vaat eden oyuncuların peşinde koşsak daha iyi olur bizim için.

Açıkçası Bayram o dediğine pek katılamıyorum.Zira Baros için bu dediklerinin hepsi geçerli.Hagı içinde geçerli.Kewell içinde geçerli.Bu 3 isimde futbol hayatları düşüşte olan hatta unutulmaya yakın isimlerdi.Geldikten sonra bize kattıkları ortada.

Adriano'yu onlardan daha zor yapan Brazilyalı olması.Onun içinde dediğim gibi adamın ihtiyaçlarını karşılayacak bir menejer şart.[/quote:2rhsyjcg]
Zaten esas sorun bu her o yaşta gelen oyuncunun Hagi gibi olmasını,Baros gibi çıkmasını bekliyoruz,tabi alırsın 5 yabancı 1 tanesi çıkar öyle.Kaldıki Baros,Kewell sürekli olarak takımda oynamıyorlar sürekli sakatlık problemi yaşıyorlar,oynadığı zaman katkı veren adamlar ama devamlılıkları yok.

Sühan Cem' Alıntı:
Bence bunlar asparagas Bayram. Futbol hayatının sonuna gelmiş hangi futbolcu var? Türkiyedeki sorun yerlilerde. Yerliler hem yabancılara o kadar para verilemsini kaldıramıyor, hem futbol bilgisi taktik disiplini oyun bilgisi zayıf hemde antrenman konusunda nasıl kaytarsam derdinde. Bana isim söyle futbol hayatının sonuna gelmiş de GS'a gelmiş.
Hagi mi? 30 yaşında geldi. Ortega geldiğinde yaşlı dediler adam hala oynuyor River da. Anelka bak Chelsea de. Keita gitti. Elano 28 yaşındaydı. Baros desen ha keza. Misimoviçin yaşı kaç? Ya Cana'nın yaşı kaç? GS'da en beğendiğimiz oyuncu Neill değilmi? Bence Türkiye'de yöneticiler yıldız oyuncu ile çalışmayı bilmiyorlar. Al Jo geldihemde futbol hayatının başında geldi. Ne oldu? Neymiş adam alem yapıyormuş. Bize ne ki? R10 gelse CR9 gelse o zaman mahvolacağız. İkisininde çapkınlık hatta anyaklığa varan davranışalrı dillere destan. Biz ne yapacağız? Adamalrı öldüreceğiz.

Beşiktaşa johnsson geldi adama topçu değil bu nasıl defans dediler. Bir sene sonra Manu şampiyonlar ligini kaldırırken kupayı ilk o kaldırdı. Trabzona Olsen geldi boşuna gitti paralar dendi. Adam 92 de Avrupa şampiyonu olan Danimarka'nın kaptanı olarak kupayı kaldırdı.Kleberson'a Ricardinho'ya topçu dğeil dendi bu ülkede. Ya düşünsem aklıma daha çok isim gelir. Bizim ülkenin futbol bilgisi yok, yldız yönetimi yok, bir de üzerine asparagas veriyorlar neymiş "Türkiye'ye futbolu bırakmak üzere olan doymuş adam geliyormuş" diye tamamdır. E İngilterede misal Westham'ın istediği adamı sen nasıl ikna edeceksin? İşte o adamı ikna edince de "para için geldi" diyorlar. Gelmese bir türlü gelse bir türlü. Bu ülkeye gelen herkes para için gelmiyor. Sonuçta tabiiki para önemli bir kriter ama "Westhamda küme düşmeye oynayacağıma GS'da şampiyonluğa oynarım" diyende var.

Ha 3 büyükler kötü idare ediliyor doğru. Çünkü işi bilmeyen güdükler işin başına geçiyor. Al işte Aziz Yıldırım demiyor mu futbolu çok kişiden daha iyi bilirim diye? Adnan Polat net demese de futbolun idaresini elinde tutmuyormu? Chelsea'nin ne zaman başarılı olduğuna bir dikkat et mesela. Ne zaman Abramowich çekildi, yönetici atadı, Chelsea de işler iyi gitmeye başladı. Sorun yöneticilerde ve yerli futbolcuların kabaetini kaldıranlarda. Yoksa bvu ülkeye doymuş sporcu gelmiyor. Tam tersine aç, para kazanmak isteyen topçu geliyor. Tok doymuş adam aza razı olup mednei ülkede oynuyor topunu. Türkiye'ye gelme riskine girmiyor.
Yerlilerdede sorun var ama gidip Bursaspor'dan Mustafa Sarp gibi adamı alırsan yerlide sorun yaşarsın,Aynı sorunu Sercan ve Volkan Şen'i alırsakta yaşayacağız bu konuda herkesle iddaya girebilirim,bu tip adamlar kendi takımlarındaki oyunlarıyla taraftara çok cazip geliyor ama Galatasaray'a geldiği zaman bekleneni asla veremiyorlar kaldıki Sercan ve Volkan'ın bize gelmesi halinde sürekli saha dışı yaptıklarıyla gündeme geleceklerinin garantisini veriyorum.

Ben hep derim ne olursa olsun alt yapına güven,sonuçta gidip milyon dolarlar verdiğin,karşılığında takasa 4-5 oyuncu verdiğin adamlar hiçbir katkı sağlayamıyor takıma.Madem büyük kulüpsün taş gibi alt yapın olacak tabiki alt yapıdan heryıl büyük yıldızlar çıkarmayacaksın ama takımında görev adamı olacak,seni diğer anadolu takımlarının yerlilerine muhtaç etmeyecek oyuncular çıkaracaksın.

Yabancı transferindede hep genç oyuncu alınmasından yanayım,30'lu yaşlarda adam alırsın ama hepsi iyi çıkmaz,hepsi Hagi gibi olmaz,Baros gibi olmaz.

Gökhan Zan
Ali Turan
Mustafa Sarp
Serdar Özkan
Çağlar Birinci
Mehmet Batdal

Bunlar hep Anadolu takımlarından aldığımız yerliler ne faydalarını gördük,bunların yerine alt yapıdan çıkan oyuncularımız olmalıydı,Nedense kimse alt yapımızı sorgulamıyor ben bunada şaşırıyorum,göstermelik alt yapının başına klas bir antrenör getiriliyor sonrası muamma.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Zaten esas sorun bu her o yaşta gelen oyuncunun Hagi gibi olmasını,Baros gibi çıkmasını bekliyoruz,tabi alırsın 5 yabancı 1 tanesi çıkar öyle.Kaldıki Baros,Kewell sürekli olarak takımda oynamıyorlar sürekli sakatlık problemi yaşıyorlar,oynadığı zaman katkı veren adamlar ama devamlılıkları yok.

Bayram, işte sende diyorsun o oyuncuların düzenli katkı verememe sebepleri sakatlık.Benim bildiğim kadarı ile Adriano'nun sakatlıkla ilgili bir geçmişi yok.Kendisi son derece güçlü bir oyuncudur kolay kolayda sakatlanmaz.Alkol sorunu başladığı ve ülkesini özlediği için sıkıntılar yaşıyordu.2 yıl ülkesinde gayet iyi performans gösterdi hani düşmekte olduğunu söyliyemeyiz bence.Sene başındada Roma'ya gitme kararı vermiş ki artık kendini tekrar hazır hissetmiştir diye düşünüyorum.Dediğim gibi Adriano'yu ufak tefek küçük işlerle uğraştırıp,onun zaten düşük eşikli psikolojisini orada zorlamazsak Türkiye Ligi için muhteşem ötesi bir transferdir Adriano.

Sercan-Volkan ikilisi hakkındada ters düşüyoruz bence.Volkan'a okadar yatırım yapılır mı hala tam emin değilim ama Sercan'ın yeteneği kesin bir durum.Gol vuruşunu yapana kadar her şeyi ile çok iyi bir oyuncu.İyi bir GS kadrosun,iyi bir hocanın elinde çok yararlı olur Sercan.

Gerçekten bizimkiler Adriano'yu getirmeye karar verdiyseler önce burada bir Brezilya ortamı yaratsınlar,sonra Adriano yine Brezilya'yı özler başımıza dert olmasın.Ben artık bu tarz Brezilya'lılar görmek istemiyorum takımda,ben birtek Brezilya'lı tanırım oda Taffarel :)

Tamam Sercan iyi bir oyuncu diyorsun,Peki biz ne kadar para öderiz sence onu almak için Bursa'ya,çok büyük rakamlar isteyeceklerini düşünüyorum ben,bu transferden zararla çıkmasını istemem Galatasaray'ın.

Bayram beni anlamamışsın. Mevzu sercan volkan mustafa dğeil. Genel türk oyuncu yapısı antrenmana hoş bakmıyor. Taktik disiplin yok. Yabancılara karşı hizipleşmeye meyilli ve kendindne çok kazanana karşı tepkili. bunun ismi önemli dğeil Hakan olmuş Sercan olmuş arketmiyor. Bu yüzden bizim türklerde parayı bulduğunda relax moda geçiyor. Çünkü adamalr güdük olduğundan dahasını istemiyorlar. Bak mesela sergen birde utanmadan söylüyor bunu. Dikkat et bu ülkede uzun yıllar top oynayan türklerin hemen tamamı yurtdışında yetişip geliyor. Çünkü alt yapı ve futbola bakış farklı. Taktik disipline uyuyor en azından onlar. Baki Mercimek gibi yeteneksizlikler kralı sakar baykuş bile rahatlıkla oynayabiliyor bu taktik disiplini sayesinde.

İşte sen hangi yıldızları getirirsen getir bu mantalitedeki köylü türklerde kadronda olacağından kenarda hocandan daha iyi futbolu bildiğini düşünen yönetim üyeleri olduğu sürece bir şey olmaz Türk futbolundan. yoksa çok ileirye gitmeyeceğim

Elano, Misimoviç, Kewell, Baros, Cana, İnsua, Neill, Pino bunlar bizim yabancılarımız. bunların arasından bana futbola doymuş kim var söyleyebilirmisin? Yaş olayına hiç girme çünkü artık 35-36 ya kadar futbol oynanıyor rahatlıkla ki bunu geçende var. Bu yaş olayı bir bizim ülkeye has bir olay. Sanki gençlere çok önem verirmiş gibi 32'yi geçene yaşlandı diyoruz. Ayhan'a bile yaşlı deniyor 33yaşında diye. scholes 36 Giggs 37 Vander saar 41 yaşında. Lampard 33 yaşında Ayhan ile aynı yaşta. Gelse istemezmisin Lampard'ı GS'a? Ya Drogba o da 33 yaşında. Cavalho 33 yaşında Real Madrid'e transfer oldu. Bak ben 2009 haziran döneminde Chelse deco ile beraber onu satmaya çalıştığında dedimki ikisinide beraber GS alsın bak nasıl takım oluruz. Bana neler dediler. Yahu carvalho'nun futbol hayatı bitti bıraktı bırakacak diye. Aha adam Real'e transfer oldu. Yani önemli olan yaşı dğeil ne yapabildiğidir insanın. Bizim ülkemize de ununu elemiş futbolcu gelmiyor. Buna inandırmış medyadaki şerefsizler kendini ve bizede o baskıyı yapıyorlar. Bir zaman sonra sende inanıyorsun buna. Ama bize ununu elemiş oyuncu elmiyor adam oynamak istiyor spastik doymuş türklerle oynuyor. Asıl doymuş olan Türkler yani. Bak Batuhan 19 yaında. Sence açmı bu adam? Şampiyonlar ligi şampiyonluğunuda almış Baros Kewell mı aç sence yoksa Batuhan mı? Anlatabildim umarım.

Adriano konusunda da gelse süper transfer olur. Ben hayalimde bile düşünemiyorum GS'da onu. Ama bu ülkede yöneticilik yok. Futbolcuyla ilgilenmeyi abi akrdeş gibi yaklaşmak olarak görüyoruz. Sor sokaktaki GS'lıya, GS'da futbolcular düzelmesi için Abdurrahim albayrak2ın gelemsini ister. Bu tarz kafa kol hadi aslanım muhabbeti türklere geçer. Yabancı adamın sorunu farklıdır. Yemek arar mesela. Brezilyalı adam kendi yemeğini ister. Sen şimdi Fransaya gitsen fransız mutfağı çok iyi diye salyangoz mu yersin sabah akşam. Yada türk mutfağı diye sabah akşam döner verseler sana mutlumu olrusun? Sonra bu adamalr dinlerine bağlı osla da içen adamalr. Antrenmann dışında eğlenir ama bizim ülekde bir adet avrdır. Maçta yenildiyse futbolcu gidecek evine ağlayacak. Sen iş yerinde patronun bir ihaleyi kaçırdığında gidip ağlıyormusun evde mesela? Garip garip alışkanlıkalrımızı dayatıyoruz yani. Bu yüzden Bu ülkeye yıldız oyuncu dğeil Lukunku gibi Appiah emenike gibi afrikadan aç adamalr gelecek. Önüne hangi yemeği koysan off karnım doydu diyecek adama daha fazla kazanmak içni oynayacak. Az para aldığı için Türk oyuncular sorunda etmeyecek lokal başarılarla mutlu olacaksın. Bak concecaio bize geldi baaşrısız oldu ertesi sene Saidoo ile bu yüzden şampiyon olduk.

Tamam Sercan iyi bir oyuncu diyorsun,Peki biz ne kadar para öderiz sence onu almak için Bursa'ya,çok büyük rakamlar isteyeceklerini düşünüyorum ben,bu transferden zararla çıkmasını istemem Galatasaray'ın.

Valla Bayram bunu geçendede demiştim.Sercan daha 20 sinde.Ve bence çok yetenekli ve istekli bir adam.Onu 4 milyon avro civarına alabilirsek hiç bir zaman zarar edeceğimizi düşünmüyorum.Sercan özellikle Rijkaard'ında çok isteyeceği bir adamdı.Hem kanatta hemde forvette oynama özelliği var.Son vuruşlarını geliştiremezde artık sabır taşırır duruma gelirse onu kanatta değerlendirebilirz.

Üstelik daha milli takımda tam oynamıyor bu çocuk ancak oynayacağı kesin bence.Zaman içinde oradada pirim yapacaktır o yüzden zarar etmeyiz.

Volkan Şen konusunda bazı tereddütlerim var ancak yine 3 milyon avro civarına alınabilirse değer derim.Bir oyuncu yararlı şekilde 5 yıl takımında oynayabilecekse bonservis verilsin satılmasında zarar değildir bu.

Vallah hep söylüyorum gene söyliyeyim. Ben bu takımın mali müşaviri değilim. Taraftar olarak her türlü harcamayı yaapıp maç kaçırmıyorum. Beni hiç bağlamıyor kaç lira verdikleri. Daha önce boş boş saçtıkalrı paralara saysınlar. Aydın'ı serdar'ı görmektense 15 milyon versinler Sercan ve Volkan'ı görmeyi isterim. Oynamazlarsa da en azından rotasyonda adam gibi oyuncu olur.

Sercan olayında da Doğan ile aynı düşüncedeyim. 20 yaşında bir adamdan bahsediyoruz daha epey gelişecektir. Sonuçta potansiyeli var. Siz arshavinin bırakın 20 yaşını 23 yaşındaki halini biliyormusunuz? Adam 27 yaşında yıldız oldu. Alınsınalrda ne yapacağımızı ondan sonra görürüz. Bülent Akın'a 8 milyon vermiş bir klüp Sercana 3-5 vermiş bunumu düşüneceğiz. :))

Sühan Cem' Alıntı:
Bayram beni anlamamışsın. Mevzu sercan volkan mustafa dğeil. Genel türk oyuncu yapısı antrenmana hoş bakmıyor. Taktik disiplin yok. Yabancılara karşı hizipleşmeye meyilli ve kendindne çok kazanana karşı tepkili. bunun ismi önemli dğeil Hakan olmuş Sercan olmuş arketmiyor. Bu yüzden bizim türklerde parayı bulduğunda relax moda geçiyor. Çünkü adamalr güdük olduğundan dahasını istemiyorlar. Bak mesela sergen birde utanmadan söylüyor bunu. Dikkat et bu ülkede uzun yıllar top oynayan türklerin hemen tamamı yurtdışında yetişip geliyor. Çünkü alt yapı ve futbola bakış farklı. Taktik disipline uyuyor en azından onlar. Baki Mercimek gibi yeteneksizlikler kralı sakar baykuş bile rahatlıkla oynayabiliyor bu taktik disiplini sayesinde.

İşte sen hangi yıldızları getirirsen getir bu mantalitedeki köylü türklerde kadronda olacağından kenarda hocandan daha iyi futbolu bildiğini düşünen yönetim üyeleri olduğu sürece bir şey olmaz Türk futbolundan. yoksa çok ileirye gitmeyeceğim

Elano, Misimoviç, Kewell, Baros, Cana, İnsua, Neill, Pino bunlar bizim yabancılarımız. bunların arasından bana futbola doymuş kim var söyleyebilirmisin? Yaş olayına hiç girme çünkü artık 35-36 ya kadar futbol oynanıyor rahatlıkla ki bunu geçende var. Bu yaş olayı bir bizim ülkeye has bir olay. Sanki gençlere çok önem verirmiş gibi 32'yi geçene yaşlandı diyoruz. Ayhan'a bile yaşlı deniyor 33yaşında diye. scholes 36 Giggs 37 Vander saar 41 yaşında. Lampard 33 yaşında Ayhan ile aynı yaşta. Gelse istemezmisin Lampard'ı GS'a? Ya Drogba o da 33 yaşında. Cavalho 33 yaşında Real Madrid'e transfer oldu. Bak ben 2009 haziran döneminde Chelse deco ile beraber onu satmaya çalıştığında dedimki ikisinide beraber GS alsın bak nasıl takım oluruz. Bana neler dediler. Yahu carvalho'nun futbol hayatı bitti bıraktı bırakacak diye. Aha adam Real'e transfer oldu. Yani önemli olan yaşı dğeil ne yapabildiğidir insanın. Bizim ülkemize de ununu elemiş futbolcu gelmiyor. Buna inandırmış medyadaki şerefsizler kendini ve bizede o baskıyı yapıyorlar. Bir zaman sonra sende inanıyorsun buna. Ama bize ununu elemiş oyuncu elmiyor adam oynamak istiyor spastik doymuş türklerle oynuyor. Asıl doymuş olan Türkler yani. Bak Batuhan 19 yaında. Sence açmı bu adam? Şampiyonlar ligi şampiyonluğunuda almış Baros Kewell mı aç sence yoksa Batuhan mı? Anlatabildim umarım.
Dediklerine katılıyorum yalnız dediğin her yerli oyuncu aynı değil,dediğin her 35-36 yaşındaki yabancı oyuncuda aynı değil yaş konusunda örnek verdiğin adamlar Gigs,Van der saar,böylesini bizde bulursak oynatırız 40 yaşında kadar sorun değil.

Yerli oyuncu konusunda dediklerinde haklısın ama bana göre biraz abartmışsın,sonuçta takımlarımızın eli muhtaç yerli oyunculara.

Doğan Sağlam' Alıntı:
[quote="Bayram Kurtulmuş":1wsirl2x]Tamam Sercan iyi bir oyuncu diyorsun,Peki biz ne kadar para öderiz sence onu almak için Bursa'ya,çok büyük rakamlar isteyeceklerini düşünüyorum ben,bu transferden zararla çıkmasını istemem Galatasaray'ın.

Valla Bayram bunu geçendede demiştim.Sercan daha 20 sinde.Ve bence çok yetenekli ve istekli bir adam.Onu 4 milyon avro civarına alabilirsek hiç bir zaman zarar edeceğimizi düşünmüyorum.Sercan özellikle Rijkaard'ında çok isteyeceği bir adamdı.Hem kanatta hemde forvette oynama özelliği var.Son vuruşlarını geliştiremezde artık sabır taşırır duruma gelirse onu kanatta değerlendirebilirz.

Üstelik daha milli takımda tam oynamıyor bu çocuk ancak oynayacağı kesin bence.Zaman içinde oradada pirim yapacaktır o yüzden zarar etmeyiz.

Volkan Şen konusunda bazı tereddütlerim var ancak yine 3 milyon avro civarına alınabilirse değer derim.Bir oyuncu yararlı şekilde 5 yıl takımında oynayabilecekse bonservis verilsin satılmasında zarar değildir bu.[/quote:1wsirl2x]
4 milyon euro'ya bırakacağını sanmıyorum Bursaspor'un Sercan'ı,anca üzerine takas olarak oyuncu verirsek alabiliriz.4 milyon euro + servet vs ...

Bayram evet yerliye muhtacız. Ama muhtacız diye bu adamlara da kalammalıyız. Türkiyede yetişen yerliler aklını başına alana kadar. Kalbur üstü bir yerli dğeilse Avrupada yetişmiş ve/veya oynayan yerlilere yönelmek zorundayız. Tanju Kayhan,Veli Kavlak ve Yasin Pehlivan, Hamit-Halil Altıntop, Gökhan İnler, Eren derdiyok, Mevlüt, Gökdeniz ve ismini hatırlayamadığımız ve bilmediğimiz onalrca türk var. Taktik disiplini maç boyunca götürme alışkanlığı olan o türklerin ve aldığımız yıldızların yanıan bizim türkleri koyup onalrında alışmasını sağlayacağız başka yolumzu yok. Yoksa Messi Xavi gelse yürümez bu iş:))

Sercan ile Volkan Gökhan Ünal-Mehmet Topuz ikilisi gibi olmasinlar da, eger alirsak.

Bu arada Adriano'yu alacaksak Ronaldinho'yu da alalim. Birbirlerine destek olurlar gurbette :)

Sühan Cem' Alıntı:
Bayram evet yerliye muhtacız. Ama muhtacız diye bu adamlara da kalammalıyız. Türkiyede yetişen yerliler aklını başına alana kadar. Kalbur üstü bir yerli dğeilse Avrupada yetişmiş ve/veya oynayan yerlilere yönelmek zorundayız. Tanju Kayhan,Veli Kavlak ve Yasin Pehlivan, Hamit-Halil Altıntop, Gökhan İnler, Eren derdiyok, Mevlüt, Gökdeniz ve ismini hatırlayamadığımız ve bilmediğimiz onalrca türk var. Taktik disiplini maç boyunca götürme alışkanlığı olan o türklerin ve aldığımız yıldızların yanıan bizim türkleri koyup onalrında alışmasını sağlayacağız başka yolumzu yok. Yoksa Messi Xavi gelse yürümez bu iş:))
Yani illa yerli alacaksak Türkiye'deki takımlardan almayalım,senin dediğin gibi Avrupa'da yetişen yerlilerden alalım.

Transfer konusunda herkes forvet ister,10 numara oynayan oyuncu ister veya etkili kanat adamları ister,tabiki hepsine ihtiyaç var ama bana göre öncelik mutlaka ön libero olmalı,önce buraya çok iyi pas yapan,iyi top kesen,geriden oyun kuran,duran topları iyi kullanan bir oyuncu almamız lazım,gerçi bunu 2-3 yıldır diyorum ama tarif ettiğim şekilde bir oyuncu alınmadı.Bu tarif ettiğim gibi oyuncu transfer edilmezse diğer mevkilere gitsinler ronaldinho'yu alsınlar,forvete adriano'yu alsınlar birşeyler eksik olacak,mutlaka ama mutlaka çok kaliteli bir ön libero şart bu takıma.

4 milyon euro'ya bırakacağını sanmıyorum Bursaspor'un Sercan'ı,anca üzerine takas olarak oyuncu verirsek alabiliriz.4 milyon euro + servet vs ...

4 e bırakmasın 5'e bıraksınlar Bayram ne olacak yani.Ben ikisine toplam 8 milyon artı Servet'i istesinler.Demiyormuydun bugün hemen sözleşmesi fesih edilsin bu adamın diye.Ozaman niye karşı çıkacaksın buna gitsin bir halta yarasın işte.

Servet'in bir yılı için verdiğimiz para ile Sercan ile Volkan'ın 1 yıllık sözleşmelerinin toplamı aynı olur zaten.Volkan alınırsa evladiyelik olur ama Sercan'dan hiç bir zaman zarar edeceğimizi düşünmüyorum.

Yıllardır Keita'ya,Baros'a,Elano'ya,Misimoviç'e,Linderoth'a dünya bonservis ödenmişken bir kezde Türk'lere ödensin bu para.Ucuz etin yahnisini gördük işte.Doğru düzgün yerli oyunculara para vermeyeceğiz diye 5 yıldır ŞL'den gelecek en az 50 milyon dolardan olduk.Nasıl bir tasarruf ozaman bu.

Uğur Deniz' Alıntı:
ne oluyor fb tv de bilmiyorum ama fb ziraat erkekler macı var 2-1 ziraat onde ikinci seti 44-42 almıs ziraat tam 44-42 vay be
Iste bu mactan bahsediyorum abim Fb'li acti maci, kadin yorumcu yine agliyordu dayanamadi kapatti :)

basket maclarındakı yorumcularınıda unutmamak lazım gecen hafta içi fb nın bayan basket avrupa macında kendi oyuncularına yanılmıyosam macar oyun kurucularıydı hakaretler etti nerden bulmuslar bunu vb. bir cok seyler soyledi