Mustafa Sarp - Murat Ceylan
Servet - Ersan (bonservisi Adana'da şu an ve akıllarını çelebiliriz )
Barış - Yiğit
Serdar özkan - Volkan Şen
Hakan balta - Hasan Ali
Aykut - Metin Erol
Gökhan Zan - Serdar
Ali Turan - Sercan
Avusturyada oynayan 2 oyuncuyu da alırsak 9 adet Türk oyuncumuz olmuş oluyor. Üstlerine Sabri , Arda , Çağlar , Batdal ,Türk pasaportu almış bir Cana , Ufuk , eklenince 16 adet Türk oluyor kadromuzdaki 3. kalecimizin alt yapıdan olcağını düşünürsek 25 kişi oluyor kadro 8 yabancıyla. Elinde direk oynayabilecek Arda , Sercan , Volkan , Yiğit, Sabri ve Cana var zaten... Sol bekte Hasan Ali veya Çağlar'dan da biri oynayacağına göre senin elinde 7 adet direkt oynatabileceğin oyuncun olmuş oluyor. Bu düzende kaleciyi düzgün alırsın , sağ beke yabancı alırsın uğraşmak yerine. Daha Yasin ve Veli de var bu düzene girecek. Ben olsam bu oyunculara paramı harcar sonra defansta Neill'in yanına çok iyi bir defans bulup o arka 3lüyü yabancı yapardım. Bir adet de ortasahada yönlendirme özellği olan bir oyuncu alırdım lider özellikli. Gidecek oyuncular da takasta iş yapaccak oyuncular. Hiç bir şey olmasa Servet'in maaşı zaten bir bonservisin yarısı eder. Kadrom şu şekilde benim
Weidenfeller Metin Emirhan
Sabri Keller
Neill Serdar
Garay Ersan Yasin
Çağlar Hasan ali
Cana Yiğit
Guarin Murat
Moutinho Yekta
Volkan Pino
Arda Veli Kewell
Baros Sercan Emenike Batdal
27 kişilik kadro ve Cana'yı Türk yapacak kabiliyet olduğunu umuyorum. Ufaktan kafamda değer hesapladım ve 25 milyon dolara çıkarız bu işin içinden takasta akıllı davranırsak . Gökhan Zan , Servet , Ali Turan , Hakan Balta takasta baya kolaylık sağlar bize. Barış'ı satabiliriz. Atıyorum Yiğit'i alırken Mustafa Sarp'ı kullanabiliriz. Ayhan da Bursa için Antep için değerlidir ama bence önce jübile teklif edilmelidir. Elano'nun satışından gelen para da var ki daha Misimovic de gidecek . Geçmiş oyuncu borçlarını hesaba katmassak en fazla 30 milyon dolara bu işin içinden çıkar sonra 5 yıl boyunca rahatça izleriz takımımızı. Ayrıca Arda , Volkan , Sercan , Yiğit ve Emenike'yi daha yükseğe satma şansımız var. Bence artık masraftan kaçmayıp takımı değiştirme vakti gelmiştir. Ama yok 3 şovmen yabancı getirelim diyorsanız dilerim transferleriniz gerçekleşmez.