Gündemden

Yalnız ben bu eleştiri yapıldı diye ceza verilmesi mantığını kesinlikle kabul etmiyorum.Nasıl bir demograsidir bu yada demograsi her yerde var ama futbolda yok mu arkadaş.Bu anlamda futbol cezaları mahkemelere taşınabiliyor duruma geldiği veya geleceğine göre bu cezalara itirazlar hemen yapılmalıdır.

Hakemler baskı altına alınıyor falan filan adam gibi maç yönetsinler kimse eleştirmez.Yapamıyorlarsa bıraksınlar bu işi,bırakmıyorlarsa ozaman katlanacaksın arkadaş.Bir kulüp başkanı maçını katlettiğini düşündüğü bir hakem hakkında tabiki konuşacak, 'sus, konuşma!' demek ne demektir.

Dün maç boyunca Emre'ye salladım mutluyum :) Sesimi duymuş mudur bilmem ama kırmızı karttan sonra tepkiler hakeme değil Emreyeydi kesinlikle dostluk maçınında içine itinayle etti.

Hangi siteye girsem bir Drogba dedikodu almış başını gidiyor,yok bize geliyormuş güya seneye aslı astarı varmı acaba gelicekse gelsin gelmeyecekse akıllı olsun Didier:)

Yazıklar olsun gazete gibi size lanet gelsin ya.Uzun zamandır geç yatıp geç kalktığım için gazeteleri okuyup yatarım.Az once fotomaç denen kağıt parçasına bakıyım dedim haberlere bakın.Bugün çıkan tüm haberler.Çağlar ve Sabrinin döneceği,Baros'un ilk 11 çıkacagı haberleri dısında.

-Hagi gidiyor.Kaderi 3 maça bağlı.
-Misinin menajeri:''Hagi koca bir sıfır.''
-Galatasaray Cana'yı satacak.2 takımla görüşülcekmiş.yuzde %100 karlı olcakmış transfer.Bu arada Cana zaten gitmek istiyormuş.
-Frankfurtlu Ümit Korkmaz bizi reddetmiş.
-Neill yıllık parayı beğenmemiş gidiyomuş.
-Kewell maç başına parayı beğenmemiş gidiyomuş ABD'ye.
-Pino'dan kendisine kulüp bulması istenmiş.
-Galatasaray'ın sistemi yokmuş.
-Dia aslında Galatasaray'a önerilmiş ucuz diye Pino'yu almışız.Fener elimizden kapmış.

Şu taraftarı galeyana getirmek için tüm basın yayın organları devrede. Lincolnleri Keitaları Ardaları bunların yüzünden kaybettik.Yeter artık ya biri dur demeli şunlara.Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın ayıptır ya.

Evet bu haberlerin çoğu zannedersem Fotomaç'a ait, gazete elimde şu anda.. 1 yada maksimum 2 tanesi doğrudur, geri kalanı da gidişata göre işkembeden sallamışlardır.. Alıştım şahsen Fotomaç'a, kendi çaplarında eğleniyorlar

Gs tv'den yayın yapacağına çık adam gibi basın toplantısı düzenle konuş,giderini yap...Yapılan yayınlar kaçak güreşmek gibi...Komik ve iç acıtıcı...

Çıkıp konuşacak,meydan okuyacak yüreğin yoksa bunları yapmayacaksın,bu kadar net...

Haberlerde o bölüm gelince direk kanalı değiştiriyorum,bilmem kaç kişinin izlediği bir televizyonda komik yayınlar...Kimin umrunda ise artık...

Bugün yayınlanan Fanatik Gazetesi’nde “Fener’le Kesin Anlaştı” başlıklı haberde yer alan iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.

Hiçbir kulüple anlaşma yapmadığım gibi hiç kimseyle de transfer görüşmem olmamıştır. Halen Galatasaray’ın mukaveleli bir oyuncusu olarak sırtımda taşıdığım forma için ter döktüğümü ve bu renklerin başarısı için çalıştığımı belirtirken; şahsımı yıpratmaya yönelik bu tür spekülatif haberlere itibar edilmemesini rica ederim.

Barış Özbek
Galatasaray Profesyonel A Takımı Oyuncusu

Ahhhh ahh..

Galatasaray'ın futbolcularından Barış Özbek basında Fenerbahçe ile anlaştığına dair çıkan haberle ilgili bir açıklama yaptı.

Barış'ın, kulübün resmi internet sitesi aracılığı ile yaptığı açıklama şu şekilde:

"Bugün yayınlanan Fanatik Gazetesi’nde “Fener’le Kesin Anlaştı” başlığı altında yer alan haberde yer alan iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.

Hiçbir kulüple anlaşma yapmadığım gibi hiç kimseyle de transfer görüşmem olmamıştır. Halen Galatasaray’ın mukaveleli bir oyuncusu olarak sırtımda taşıdığım forma için ter döktüğümü ve bu renklerin başarısı için çalıştığımı belirtirken; şahsımı yıpratmaya yönelik bu tür spekülatif haberlere itibar edilmemesini rica ederim.

Barış Özbek
Galatasaray Profesyonel A Takımı Oyuncusu"