Gündemden

Ben Cale falan istemem, Çağlar oynasın daha iyi. Aynı hesap, Cale ne kadar ileri çıkarsa Çağlar da o kadar çıkar. Ayrıca Cale bir de yabancı kontenjanını kaplar. Fazla abartmak da istemiyorum ama Balta'nın max.'ı Cale'den fazladır. Balta son iki seneden beri min bile oynamayı o ayrı mevzu.

Ben Cale falan istemem, Çağlar oynasın daha iyi. Aynı hesap, Cale ne kadar ileri çıkarsa Çağlar da o kadar çıkar. Ayrıca Cale bir de yabancı kontenjanını kaplar. Fazla abartmak da istemiyorum ama Balta'nın max.'ı Cale'den fazladır. Balta son iki seneden beri min bile oynamayı o ayrı mevzu.
Çağlar'ın sakatlanmıcağını garanti edebilirmisin Uğur? Yada Hakan'ın hazırlık kampında birkez şu min.'dan yukarı çıkabildiğini gördün mü?
Ben Çağlar'ı beğeniyorum,ilk 11'de olması gerektiğini düşünüyorum ancak riskli bir adam. Eee +2 kontenjanını kullanabiliriz o halda Cale için.

Tabi ben bunu sol beke transfer düşünülmüyor,oraya para harcanmayacak düşüncesi ile söylüyorum. O bölgeye para harcanacaksa daha iyisi alınsın buyursun gelsin ama mevcut durumda Cale bizde en az 20 maça çıkar.

Ben de sol beke transfer geleceğini düşünmüyorum. Gelse Çağlar'ı falan yedeklemek için değil, Çağlar'ı yedeğe düşürmek için bir adam alsınlar. Aslında Drenthe'yi kiralasak fazla maliyeti olmaz gibi geliyor ama.

Breziya'lı futbolcu Leonardo de Deus Santos (Dedê) Eskişehirspor'a transfer oldu. Dedê, Başkan Halil Ünal ile birlikte kendisini 2 +1 yıllığına Eskişehirspor'lu yapan imzayı attı.

ne yazık ki geçmişten ders almıyoruz,içinde başkanlık isteği olan hiç bir adam yönetime girmemeli,daha önceki adnan polat-mehmet helvacı çekişmesi,şimdi ünal aysal -adnan öztürke dönmek üzere,fatih terimin olaylardan çok rahatsız olduğu söyleniyor.

Son 3 seneyi sürekli kavga ve başarısızlıkla geçiren sarı-kırmızılılarda Ünal Aysal'ın başa gelmesiyle herkes umutlanmıştı. Fatih Terim'in takımın başına geçmesiyle G.Saray yeniden büyük takım havasına bürünmüştü ama önceki gün yönetimde yaşananlar yine suları bulandırdı.

MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN

Fatih Terim'in yönetimde kendisine ve yapılan transferlere karşı yöneltilen eleştirilere çok üzüldüğü hatta istifasını bile hazırladığı öğrenildi.

Dün bütün gün yönetici Abdürrahim Albayrak'ın sakinleştirmeye çalışıtığı, hatta gönlünü almak için başkan Ünal Aysal'ın Florya'ya gittiği Terim'in çok üzgün olduğu ve "Biz ne yaparsak G.Saray için yapıyoruz.. Dışarıdan burası nasıl gözüküyor çok merak ediyorum.. Bunları hak edecek bir şey yapmadık.. G.Saray'ın birlik olması gerekirken yaşananlara bakın.. Eğer benim gitmemle kulübü istedikleri gibi yöneteceklerse bunu onlara veririm" dediği öğrenildi..

Tam herşey yoluna girmişken hocamızı sinirlendiren kim ya da kimler merak ediyorum takım havasını buluyorken neden yapılır böyle şeyler .

Habere inanmiyorum.Ama haber dogruysa Fatih hoca yanlis yapmistir.Fatih hoca elestirilmez yada hesap sorulmaz bir kisi degildir.Yanlisi varsa elestirilecek,basarisizlikta kendisinden hesap sorulacaktir.En ufak durumda birakir giderim diyen bir kisiyle bu isler olmaz.Galatasaray teknik direktoru elestiriye hakaret olmadigi surece sonuna kadar acik olacak ve bu yonetim kurulundan geliyorsa bunun sinirlari daha genis olacaktir.Daha onceki transfer yanlislari ve benzeri durumlarda goz onune alindiginda Fatih hocanin denetime tabi olmasindan dogal bir sey yoktur.Ve Sedat dogan ve Adnan Ozturk gibi Galatasaray menfaati disinda bir seyi dusunmeyen kisiler elestiri yapiyorsa cok daha duyarli olmak gerekir bu elestirilere.BU klupten Abdurrahim Albayrak gibi zihniyetlerinde bir an evvel uzaklastirilmasi gerektigini dusunuyorum.Bir laf tasima ve olayi baska noktalara ve yonetim kurulunda konusulanlari gazetecilere tasima gibi bir durum varsa bunu yapacak kisi Albayraktir.
Ama yinede haberin yalan olmasini ve bu yasananlarin olmamis olmasini diliyorum.

Tam 15 yıl önce bugün, sadece 700 bin dolar'a.

358yys6.jpg

Commandante Hagi!

Ulan Trabzon şampiyonlar ligi senin neyine,Avrupada oynamak senin neyine:)haaa ama pardon onlara her yer Trabzondu sahi,nasıl içimin yağları eridi anlatamam....

Trabzon 1 Benfica 1

Elenecekleri belliydi açıkçası, zor kuraydı.. Yalnız bu savunmayı çok tokatlarlar ligde. Evlere şenlikti savunma maşallah. Şenol Güneş savunmaya takviye yapmadan lige başlama intiharına girer mi göreceğiz bakalım..

Şu Giray da kendini nimetten sanıyo ya daha ne denebilirki. Takımlarımızın yerli kalitesine bakarmısınız. Şampiyonlar ligine giden takımımızın stoperi; Giray. Bu adam top mu kesiyor, bileklerine mi çok hakim, oyun zekası mı üst düzeyde, çok mu iyi markajcı, hava toplarında mı çok iyi, yer tutma konusunda mı üstün. En azından bir tanesinin vasat üstü olması beklenirdi bu seviyedeki adam için.

Bulent Tulun yuzunden aramalar yapiliyormus bu adami zaten hic sevmezdim artik iyice nefret eder oldum ne ise karisti acaba kendisi... Galatasaray imizinda adini su takimlarla andirdi

Kulüpten yapılan açıklamaya göre "tanık" olarak konuşulacakmış Tulun ile. Bu durumda herhangi bir sakınca görünmüyor bizim açımızdan..

Eğer bu yıl bir şike olayına karıştıysak federasyonun bizi salaklığımızdan dolayı düşürmesi lazım . Anlamış değilim bir belge imzalamış Bülent onla ilgiliymiş ama hayırlısı umarım bu pisliğe bulaşmamışızdır .

2007 yılındaki bir olay için diyorlar ama ben inanmıyorum umarım karışmamışlardır bu işe anlamadığım Bülent Tulun geçen yıl bizde değildi 2007 yılında şike yapıldıysa nasıl kanıtlayacaklar eğer geçmiş yıllara bakılırsa süper ligde takım kalmaz .

Basında söylenen Denizli maçında teşvik primi verdiğimiz iddiasıyla arama yapıldığı. Ama şöyle bir saçmalık var ki, o yılda teşvik primi bir suç değildi ve o tarihte suç dahi olmayan bir iddiaya yönelik bir araştırmanın ve aramanın yapılmasında da mantık yok.

Ama Uğur benim bildiğim Fb ninde bazı maçları kanundan önce ama aramalara takıldığı için ceza alabilirler benim anlamadığım olay eğer geçmişteki teşfik primi araştırılacaksa Fb bölgesel lige filan düşürülmeli .

Eğer şike ile ilgili ise olabilir, o yasadan önce. Ancak teşvik primi ile ilgili ise bu mümkün değil. Temel seviyede hukuk gören birinin bile bildiği bir şeydir bu. Kanunlar geriye doğru işleyemez, hele aleyhte bir durum için hiç işleyemez. Teşvik Primi verdiğimizi iddia ettikleri tarihte böyle bir suç yoktu ki ortada zaten.