Konunun kendi başlığında tartışılması daha mantıklı bence;
http://gsbasket.org/forum/threads/7644-Şike-Operasyonu!/page46
Ciddi Ciddi Anadolu takımlarının avrupa kupalarında mücadele etmelerinden nefret ediyorum..Galatasaray fener beşiktaş oldumu kalkıyor bi tarafları..
Özellikle Tolunay Kafkas da Bir bülent uygunculuk hatta Bülenti de sollayacak bir karakter seziyorum..
Bir adam hepmi ağlar hepmi ona buna sataşır..kendi sahasında mutlak gol atması gereken maçta en etkili golcün Cenk Tosunu oynatma.Sonra rakip takımın sistemini eleştir.Hocam en azından şunu öğren bir teknik adam rakibi küçük görmez görsede dile getirmez..getirsede rakip takımı eleştirmez..Haddine değildir..Kendi takımınla ilgilen derler adama..Neyse Fikstür belli olsun yeme içme giyinme Galatasaraya hazırlan 90 dk savaşırsınız..
Kaynak nedir abi? Ben izledigim spor haberlerinde Avni Aker´de oynanicak deniliyordu.TS´nin genel sekreteri Hasan Yener bazı açıklamalarda bulunmuş.
Athletic Bilbao maçı için bizimle stad konusunda görüşmüşler ve sıcak yaklaşmışız bu duruma !
Başkanları bizim için ileri geri konuşsun, biz onlara stadımızda maç oynamalarına izin verelim. Gerçekten anlayamıyorum bazı şeyleri !
Kaynak nedir abi? Ben izledigim spor haberlerinde Avni Aker´de oynanicak deniliyordu.
Cok merak ediyorum, acaba bu isten ne gibi bir kazanc elde ettik? Eger bedavaya verdilerse (cidden) rezalet bir durum.Athletic Bilbao rövanş maçı TT Arena’da
Takımımızın UEFA Avrupa ligi Play-Off Turu’nda İspanya’nın Athletic Bilbao takımıyla 25 Ağustos 2011 Perşembe günü oynayacağı rövanş müsabakasının yeri kesinleşti. Buna göre söz konusu karşılaşma belirlenen tarihte İstanbul Galatasaray Türk Telekom Arena Stadı’nda oynanacak.
Bu vesileyle talebimizi değerlendirerek olumlu görüş bildiren Galatasaray Kulübü’nün başta Sayın Başkanı Ünal Aysal olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine anlamlı jestleri ve anlayışlı tavırlarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.