Gündemden

Fatih hocam kiminle nasil calisacagini cok iyi biliyor. Bulent Tulunun Adnan Polata ssantaj mektubu yazdigi iddaasi var bakalim ne olacak fakat en iyisi onun icin bizden uzak dursun arkadas kulubu zarara ugratacak her adam uzak dursun kulupten

işin rengi okadar belli ki...fb yi düşürmemek için ne bahane bulsak diye kara kara düşünen federasyon(!) güzel senaryo..ama içi boş çıkacak bi senaryo...ntvspor süper herzaman ki gibi,sakın ayrılmayın arenanın önünden tamam mı,olay şike ile ilgili değil diye resmi bir açıklama olmasına rağmen halen daha "şike GS' ye de sıçradı" diye haberler yapmaya devam edin,ne olduğuzu biliyoruz.şaşırıyorum: rıdvan dilmen,güntekin onay? nerdesiniz,bi yanlışlık mı var ,konu burda GS ve siz yoksunuz..denizli başkanı net ve güzel bi açıklama yapmış;"Denizlispor Bşk H.Kıbrıslıoğlu: "Denizlispor bu işlerin içinde asla olmaz, olmayacak da. Bunları yine gündeme A.Yıldırım mı getirdi?" olay apaçık belli,ama istediğiniz olmayacak,boşa çabalar bunlar,fb'yi bizim üzerimizden bile kurtaramayacaksınız..."TÜRKİYE'DİR GALATASARAY"

O dönemde suç olmayan bir şey hakkında suçlanmak nasıl bir mantıktır ya ? 1906 1907 yılında filanda yapmışızdır bir maçta teşfik primi filan gerçekten gülünecek durumlar nasıl kurtulmaya çalışıyorlar nasıl çırpınıyorlar anlamıyorum Fb kurtulur böylece küme düşmekten .

Geçmişi incelenen de bir biziz çok ilginç gerçekten :).
Olaylar çok mantıksız hiçbirşey çıkacağını sanmıyorum.

Eğer birşey ispatlayabilirlerse ve "kanunen bir cezamız" varsa neyse o ceza çekeriz sorun değil.
Galatatasaray ismini de bu işlere bulaştıranlara gereken dersleri veririz...

Konunun kendi başlığında tartışılması daha mantıklı bence;

http://gsbasket.org/forum/threads/7644-Şike-Operasyonu!/page46

İyi de Enes kardeşim, bizim o başlıkta ne işimiz var. Bence hiç konuşulmasın bu konu daha yerinde bir hareket olur. :)
Çünkü böyle birşey yok, olmayacak da. Boşuan rüzgar yapıyorlar, fırtına çıkartamayacaklarını onlar da biliyorlar.

Amma velakin, Florya'nın kapıları bazı basın mensuplarına,gazetelere,tv kanallarına kapatılmalıdır. Şart oldu hakikatten.

Bizim bu işlerle alakamız olmadığını alayı biliyor zaten Tugay.

Konuşacak bir şey kalmadı zaten, bizim lig 9 onların ki 10 Eylül'de başlayacak. :)

Buraya da yazalım, Bülent Tulun'un emniyet çıkışı ettiği lafı ; ''Gördüğünüz gibi kendi arabamla geldim, kendi arabamla gidiyorum'' :D

Artık laf kimeyse :D

Ciddi Ciddi Anadolu takımlarının avrupa kupalarında mücadele etmelerinden nefret ediyorum..Galatasaray fener beşiktaş oldumu kalkıyor bi tarafları..
Özellikle Tolunay Kafkas da Bir bülent uygunculuk hatta Bülenti de sollayacak bir karakter seziyorum..

Bir adam hepmi ağlar hepmi ona buna sataşır..kendi sahasında mutlak gol atması gereken maçta en etkili golcün Cenk Tosunu oynatma.Sonra rakip takımın sistemini eleştir.Hocam en azından şunu öğren bir teknik adam rakibi küçük görmez görsede dile getirmez..getirsede rakip takımı eleştirmez..Haddine değildir..Kendi takımınla ilgilen derler adama..Neyse Fikstür belli olsun yeme içme giyinme Galatasaraya hazırlan 90 dk savaşırsınız..

Ciddi Ciddi Anadolu takımlarının avrupa kupalarında mücadele etmelerinden nefret ediyorum..Galatasaray fener beşiktaş oldumu kalkıyor bi tarafları..
Özellikle Tolunay Kafkas da Bir bülent uygunculuk hatta Bülenti de sollayacak bir karakter seziyorum..

Bir adam hepmi ağlar hepmi ona buna sataşır..kendi sahasında mutlak gol atması gereken maçta en etkili golcün Cenk Tosunu oynatma.Sonra rakip takımın sistemini eleştir.Hocam en azından şunu öğren bir teknik adam rakibi küçük görmez görsede dile getirmez..getirsede rakip takımı eleştirmez..Haddine değildir..Kendi takımınla ilgilen derler adama..Neyse Fikstür belli olsun yeme içme giyinme Galatasaraya hazırlan 90 dk savaşırsınız..

bu konu hakkında birşeyler yazacaktım ki sen benden önce davranmışsın,o kadar sinir olduğum bir konudur ki bu,rakip Galatasaray olunca şu anadolu klüpleri dediğimiz takımlar kendilerinden geçercesine adeta kuduz köpek gibi saldırırlar,bizi yenmek için ellerinden geleni yaparlar ama Avrupa maçlarında piyasada yoklar adiler,o zaman hepsi süt dökmüş kedi......

TS´nin genel sekreteri Hasan Yener bazı açıklamalarda bulunmuş.

Athletic Bilbao maçı için bizimle stad konusunda görüşmüşler ve sıcak yaklaşmışız bu duruma !
Başkanları bizim için ileri geri konuşsun, biz onlara stadımızda maç oynamalarına izin verelim. Gerçekten anlayamıyorum bazı şeyleri !

TS´nin genel sekreteri Hasan Yener bazı açıklamalarda bulunmuş.

Athletic Bilbao maçı için bizimle stad konusunda görüşmüşler ve sıcak yaklaşmışız bu duruma !
Başkanları bizim için ileri geri konuşsun, biz onlara stadımızda maç oynamalarına izin verelim. Gerçekten anlayamıyorum bazı şeyleri !
Kaynak nedir abi? Ben izledigim spor haberlerinde Avni Aker´de oynanicak deniliyordu.

Athletic Bilbao rövanş maçı TT Arena’da

Takımımızın UEFA Avrupa ligi Play-Off Turu’nda İspanya’nın Athletic Bilbao takımıyla 25 Ağustos 2011 Perşembe günü oynayacağı rövanş müsabakasının yeri kesinleşti. Buna göre söz konusu karşılaşma belirlenen tarihte İstanbul Galatasaray Türk Telekom Arena Stadı’nda oynanacak.

Bu vesileyle talebimizi değerlendirerek olumlu görüş bildiren Galatasaray Kulübü’nün başta Sayın Başkanı Ünal Aysal olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine anlamlı jestleri ve anlayışlı tavırlarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Athletic Bilbao rövanş maçı TT Arena’da

Takımımızın UEFA Avrupa ligi Play-Off Turu’nda İspanya’nın Athletic Bilbao takımıyla 25 Ağustos 2011 Perşembe günü oynayacağı rövanş müsabakasının yeri kesinleşti. Buna göre söz konusu karşılaşma belirlenen tarihte İstanbul Galatasaray Türk Telekom Arena Stadı’nda oynanacak.

Bu vesileyle talebimizi değerlendirerek olumlu görüş bildiren Galatasaray Kulübü’nün başta Sayın Başkanı Ünal Aysal olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine anlamlı jestleri ve anlayışlı tavırlarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Cok merak ediyorum, acaba bu isten ne gibi bir kazanc elde ettik? Eger bedavaya verdilerse (cidden) rezalet bir durum.