Gündemden

Ne yapmışlar merak ediyorum.
Manchester'ın Galatasaray'ın teşviğine ihtiyacı vardı.
Ya da Uefadaki görevlilerin..

Biraz tazminat öderse aklı başına gelir..
Reyting uğruna yapıyorlar bunu.
Erman da aynı..
Geçen gün de ruh çağırıyorlardı.

ah erman delirttin bak çakarı, bütün kahvelerde senin adın var metrobüste millet seni konuşuyor,erman diyolar neler yapıyor yahu!!! hey gidi günler diyor çakar bir zamanlar kanaltürkteydim iyi kötü izleniyoduk herhafta gündemi yalan dolan belirliyorduk e şimdi hangi kanalda olduğumu bilen yok,ulen ne yapsam ne yapsam elimde gs camiasına ait bir kulaktan dolma zırvalığım var arasıra abaaltından sopamı gösteriyodum ama adnan polatta gitti,bir taşla iki kuş vursam fenerbahcelilere sempatik gözüksem en azından onları eleştirirken elimde koz olsa bakın gs ıda işin içine soktum diyip rahat rahat yorum yapsam,ermanıda gündemden düşürsem konuşma esnasında savcı çağırırsa anlatırım desem,hey gidi ada basını gelin bi çayımı için yahu ermanamı kalmış bu meydan yaklaşın yamacıma şöyle beni konuşun yahuuuu beni mahkemelere verin beni gündeme getirin yahu siz ne biçim adamsınız ben ahmet çakar yahu ben herşeyi bilen adam...
not:cihan oskay olayının nasıl kapatıldığını iyi hatırlayın o günkü yayını bir daha izlemenizi tavsiye ederim
çakara tavsiyem bikinisini giysin sonra o çok güvendiği mahkemelere kendisini kimin vurdurduğunu anlatsın sonra delikanlılık yapsın,söylediği sözlere itibar eden varsa aptaldır

ahmet çakar'ın taktiği çok basit, 10 yıldır bunu yapıyor. herkes ne konuşuyorsa aksini söylüyor. olayı kapmış. böylece gündeme geliyor. örneğin herkes fenerbahçe'yi övüyorsa diyor ki ' fenerbahçe tarihinin en kötü dönemini yaşıyor, biiir'. böylece 'ben farklıyım' imajı yaratmaya çalışıyor. milli takım şike yaptı, çok önemli duyumlarım var dedi, tutmadı. şimdi galatasaray'ı attı ortaya. hem de türkiye liginde de değil, şampiyonlar ligi ön elemesinde. aradan yıllar geçtiği için, insanlar tam olarak hatırlayamayacak ve ona hak verecekler. ama bu da yemedi tabii. mesela daha akıllı biri olsaydı Neuchatel maçını söylerdi çünkü o maç üstünde spekülasyon yapmaya daha uygun bir skora sahipti. ama işte alalacele olunca böyle oluyor. şimdi kıvırıyor, şikenin belgesi olmazmış falan filan. işte bulan buluyor belgeleri. temizlikten bahseden insanların önce çalıştıkları kanalın kime ait olduğuna bakıp ne kadar 'beyaz' olduklarını gözden geçirmesi gerekir.

Avusturya ile oynana milli maçı izliyorumda,şu hiddink bu kadar maaşı,parayı hangi akla hizmet alıyor merak ediyorum,oynadığımız şu futbola bak üst üste 2 pas yapamayan bir takımımız var neymiş şampiyonaya gitmek istiyoruz,ya valal billa Hikmet karaman başta olsa daha çok farkeder,bu kadar rezil bir futbol daha önce izlememiştim.

Şimdi Tugay Aktepe bu başlığa döktürür. Arda şöyle böyle penaltı bile vuramıyor falan diye :) Ben ortaya vursun dedim ortaya da vurdu ama kaleci iyi atlayamadı :D

Geçen maç Arda´nın attığı frikiği gözümüzün önüne getirelim. Top baraja çarpmasaydı kaleci gözü kapalı kurtaracaktı. Neyse ki baraja çarptı yön değiştirdi ve gol oldu.

Penaltıya gelirsek, topun başına geçtiğinde atamayacağını adım gibi biliyordum ve de öyle oldu. Penaltıyı bırak, mübarek topu yerden kaldıramıyor ki...

Geçen maç Arda´nın attığı frikiği gözümüzün önüne getirelim. Top baraja çarpmasaydı kaleci gözü kapalı kurtaracaktı. Neyse ki baraja çarptı yön değiştirdi ve gol oldu.

Penaltıya gelirsek, topun başına geçtiğinde atamayacağını adım gibi biliyordum ve de öyle oldu. Penaltıyı bırak, mübarek topu yerden kaldıramıyor ki...

Yalnız dünkü maçta golü atabileceğine inanılabilecek 1 tane bile adam yoktu. Belki Mehmet Topal kullansaydı daha değişik olabilirdi durum.

Herkez penaltı kaçırabiliyor ama bir penaltı kaçırmak var birde kalecinin üstüne abanmak
Arda nın duran toplarda '0' olduğunu biliyordum ama böyle şuursuzca penaltı kullanabileceğini tahmin etmezdim

Sakat adam penaltı kullanmak istiyor. Kenar yönetimden hiç mi uyaran olmaz. Guus Hiddink maçı en kral yerden sadece seyrediyor. Son 10 dakika Arda sahada ölecekti nerdeyse çıkarmadı gitti üstüne penaltı attırdı

Takımımızın bugün 19.00'da yapacağı antrenman basına ve taraftara açık olacakmış.Baya kalabalık olacaktır.Oyuncularla fotoğraf çektirmek zor olabilir.Ama yine de gidilebilir.

Play-off statüsünde Avrupa Kupaları.

"Play-off sistemiyle takımların Avrupa kupalarına katılım biçimlerinde de değişiklik yapıldı. Bu değişikliklere göre play-off'un sonunda şampiyonluğu elde eden takım, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak. Ligde normal sezonu birinci bitiren takım ise play-off'taki derecesi üçüncülük veya dördüncülük olsa bile Şampiyonlar Ligi ön elemesine katılacak.
Play-off'u üçüncü sırada tamamlayan takım ile Türkiye Kupası sahibi takım, geçmişte de olduğu gibi UEFA Avrupa Ligi'ne giderken, bu kupadaki üçüncü takımın belirlenmesi için farklı bir usul uygulanacak. Ligi beşinci ile sekizinci sıralar arasında bitiren dört takım, Avrupa Ligi play-off'unda karşı kaşıya gelecek. Bu play-off sonunda rakiplerini geride bırakan takım, ligin 4. sırada bitiren takımla tarafsız sahada tek maç oynayacak ve kazanan takım UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı kazanacak."

Peki play-off 2.si ne olacak?

Örneğin;

Normal sezon
1- Beşiktaş
2- Trabzon
3- Fenerbahçe
4- Galatasaray

Play-off
1- Galatasaray
2- Trabzon
3- Fenerbahçe
4- Beşiktaş

Kupa: Gaziantep

Gönderin bakalım Avrupa kupalarına yukarıdaki sisteme göre :)

Galatasaray-------doğrudan Şampiyonlar ligi
Beşiktaş----------Şamp. Ligi ön eleme
Trabzon-G.Antep--Uefa Avrupa Ligi
Fenerbahçe ile diğer takım tek maç yapar herhalde ama saçma tabii ki.

Bugün Adnan Sezginin samsunspora transfer döneminin son gününde aldığı bance denen adamı izledim..internette zaten videoları vardı ama adnan sezgin adama sormazlar mı Pinoyu Stancuyu vs getireceğine paralar saçacağına çok mu zordu bu adamı getirmek..Madem böle yeteneklerinde vardı..

Nese bu oyuncu ligi sallar..

Şahaneymiş yahu :D Hadi biz alıştık biyerimize takmıyoruzda yazıktır günahtır eşinden, ailesinden, anasından , babasından çok sevdiği , kazandığının 10 katına bu kulübü bu formayı değişmeyen bir adama bu çamuru atmak gerçekten günahtır.