Gündemden

Yedikleri goldeki hatayı amatör takım yapmaz. Webo neredeyse mangal yapacaktı kale önünde.

Umarım bu Belediye aynı direnci FB´ye de gösterir.

Galatasaray bence bu sene yaratıcı oyuncu sıkıntısı çekebilir, keşke ama keşke diyorum Culio'yu vermeseydik.. Belki yarın da puan kaybedebiliriz hiç şaşırmam bu takımın çok zamana ihtiyacı var, bu takımın bir Felipe'ye, bir Alex'e ihtiyacı var açıkçası. :)

Trabzon giden 3 puana değil Vittek'i kaybettiğine üzülmüştür. 1 yıl oynamayacak olması büyük kayıp, umarım belini doğrultabilir diyeceğim ama işi oldukça zor

Bir çok kişi dikkat etmiştir futbola ilgi azalmış
ilk olarak Bursa-Kayseri maçında tribünlerin boşluğu şaşırttı daha sonra Eskişehir-Beşiktaş ve kendi evimizde oynadığımız Samsun maçı
35 bin seyirci sezon ortalaması için iyi bir rakam ancak sezon açılışı için bence kötü sezonu geçen haftaki İBB-Galatasaray maçında açtık desek o da değil olimpiyatta toplasan 30bin kişi yoktu geçtiğimiz senelerde böyle olmuyordu yaz-bahar mevsiminde olimpiyatta yaptığımız maçlarda 40bin seyircinin altına düşmezdik maçdan önceki yorumlarda 40bin 50bin kişi diyordu inşallah düzelit hayırlısı

fener ceza aldı fedarasyon böyle bir uygulama başlattı
Telegolde bunun geyiğini yaptılar kadın kılığına giren erkekler olur mu diye?

olur mu olur valla fenerlilerden herşey beklenir
:)

Tribünlerine Sefa'nın eşi şart. :)
Fenerbahçe'nin aldığı cezayla alakası olduğunu düşünmüyorum.Yalnız gündem değişsin,ortam yumuşasın diye her şeyi yapıyorlar.Görüntü eğlenceli olsa da şike sürecini unutturmamak lazım.

Olumlu bakmayı öğrenmemiz lazımmış,çok güzel şeyler yaşıyormuşuz bu sezon.Alttan alttan veriyor mesajları Melih bey.Yutmamak lazım bunları.

vuvuzela gibiydi. hiç değişmeden devam eden rahatsız edici bir ses.
kadınların maça gelmesi harika. ama cezaları verdikten sonra cezanın içeriğini değiştirirseniz kimse size iyi niyetli bakamaz. içeri bir şekilde giren erkek olduğu için ceza gelecek mi örneğin fenerbahçe'ye? bunu zaman gösterecek.
fenerbahçe varan 1. özellikle kasım ayında iddianame açıklandıktan sonra takımın inancı da kalmayacaktır diye düşünüyorum. şimdilik bir gazla gidiyorlar.