Gündemden

Aziz Yıldırım'ın bu kulüpte tek adam olmasının sebebi açık, ikinci adam yok. En fazla yedinci sekizinci adam olabilirler bunlar. Ali Şen falan nasıl katlanıyor bunlara acaba.

BORSAYA BİLDİRİLDİ

Galatasaray Kulübü'nden İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) gönderilen açıklamada, "Profesyonel futbolcu Xherdan Shaquiri ve kulübü F.C. Basel ile resmi olarak görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir" denildi.

toplanti sonunda borsaya bildirildigne gore baselin son verdiği teklif görüsülüp kabul edildi ama basel taraftari klubu basarsa ozaman is degisebilir yeni trend bu oldu transfer olmayinca taraftar klup basiyo

Çocuk gelceksen gel artık. bak senin yüzünden her ismini buralarda gördüğümde Kuştepe'den bi çocuğu kesiyorum. Ulan yarın öbür gün açıklandığında Kuştepe'de çocuk kalmayacak yemin ediyorum İzzetpaşa'dan kesmelik çocuk ithal edicez. Hadi gel olum atla uçağa . Hatunun doğum günü olmasa uçak paranı bile öderdim ama şartlar bozuk Sherdan'cım. Atla gel sen uçağa ; bi ara hesaplaşırız.

Twitter'da yer alan haberlere zerre kadar inanmam ama Ertem Şener Berbatov isminin geçtiğini söylemiş bizim için.Değil nokta transfer daha ötesinde bir hamle olur.

Bir de Taiwo'yu isteyen arkadaşlar daha fazla hayal kurmasın kendimde dahil.QPR ile anlaşmış kendisi.

Gökhan Töre-kanat, Odion Ighalo-santrafor, Martin Olsson-sol bek ,Nelson Oliviera-santrafor, Ryo Miyaichi-kanat,pablo piatti(messi)-kanat..

bu oyuncular gerçekten inanılmaz yetenekli hepside ayrı ayrı özellikleri var.

Töre;hızlı,teknik,hırslı tam bir kanat oyuncusu...
Ighalo;teknik,güçlü,bitirici,hızlı tam anlamıyla santrafor...
Martin Olsson;pas,orta yeteneği cok iyi,hızlı,zeki bir bek...
Nelson Oliviera;Ighalo kadar olmasada teknik ve hızlı bir santrafor,teknik gücü Ighaloya göre fazla,şutları da iyi bir santrafor...
Ryo Miyaichi;Türkiyede bu oyuncu tutabilecek bek olduğunu düşünmüyorum..Teknik ve zeki oyuncu...
Pablo Piatti; Messi'ye çok yakın özellikleri var. Türkiye'nin Messi'si olabilecek bir oyuncu...

Oyuncu bilgileri vermek istedim,bilmiyorum yeri burası mı ama...

En kötü ihtimal; bu oyuncuları kiralık olarak takımımızda görmeyi çok isterim...

Mevlüt Erdinç,Eren Derdiyok çok faydalı olur.

Önce bir shaqiriyi bitirip acilen bir forvet alınmalı sadece bununlada kalmayıp sağ bek ve defansın göbeğine de bir isim alınmalı Allah korusun Ujfa ya da semihe bir şey olsa odunlara kalıyoruz umarım yönetim alır bir yedek .