Gündemden

Baros'un eksikliğini Türk statüsünde kapatacak tek oyuncu Umut Buluttur,başkada piyasada oyuncu yok zaten,ha bu arada transferi tamamıyla yaz dönemine bırakmışız,beklentiler yaz dönemine kaldı....

Bana göre Necati'nin artısı hem Elmander'in hemde Baros'un pozisyonunda oynayabilesi. Her ne kadar taraftarla arası açık bir şekilde ayrıldıysada başkaları gibi kulübe karşı olumsuz tavır sergilemedi. Ben olumlu bakıyorum bu transfere.

Necati ileri uçta her noktada oynayabilir bence Kazım'ı çok savundum ümitliydim ama olmadı olmadı.Yerli piyasada ekonomik ve etkili olabilecek oyuncu olduğunu düşünüyorum resmi açıklama gelir umarım.

Kazımla - 1 dik zaten yiğit oynar daha iyi . MAA içinde söylenecek söz yok fb casa açtığı davayı kazanacak bence ayrıca yeni yönetim filan neler olacak bakalım bayağı ertelenecek ceza aferim MAA devam böyle yakında fb başkanlığını da görürüz .

Biz kadronun alternatifsizliğinden bahsederken Kazım gitti birde. Yerine gelecek adam en iyi ihtimalle yabancı olacağı için her türlü sıkıntı yaşayacağız ilerde.

Dirk Kuyt'la 8 milyon euroya anlaştık gibi haberler dolaşıyor ama bakalım zaten az kaldı yarına herşey belli olur.Ayrıca Maa için diyecek söz yok devam etsin böyle yakında başkan olcak fenerbahçeye dilil yok diye diye !

Drogba lar Reyes ler Ronaldınho lar derken Necatı geldı bravo yonetım Hoca yı guc duruma dusurmek ıcın elınızden gelenı yapıyorsunuz. Kafanıza gore Sercan ı - Rıera yı aldınız sımdı de Necatı bu kadar vaad verıp hocanın ıstedıgı tum adamları almayıp kendı bıldıgınızı okuyorsunuz. Kume dusecek mı dusmeyecek mı gelecek yılı bellı olmayanlar bıle 10 mılyon eurolarla transferler yaparken bıze pahalı gelıyor her oyuncu. Anca 30 yas ustu populer adam olsunda ısım yapalım dusuncesı. Bız bu yemlerı yıyelı cok oldu sevgılı yonetım. Yarın obur ılk ıslanacak kısının Fatıh hocanın olacagını bıldıklerınden boyle davranıyor olabılırsınız ama bızlerde bırseylerın farkındayız.

Necati ilk adres olmalıydı.Sezon başı alınmalıydı.L'pool alt ligden eski topçusu Bellamy'i alınca helal olsun biz Necati'yi aldık mı aowww.Necati gelir yedekliği sorun etmez.Topunu oynar.Kulube için şarttı zaten.Çift forvetli sistemde 3 forvetle yola çıkılmazdı.Necati iyi transferdir net.Ama tribün reislerimiz bu transfere çok kızacak.Onların onayı alınmadan yapılmamalı bu transfer.Sonra yine bize küfretti der dövüp gönderirler adamı.Eğer Necati'nin ''en ufak'' hatasında tepki gelcekse ne biz şampiyonluk dilenelim ne de Necati gelsin üzülsün.Herhangi bir sorun olmayacaksa hemen gelsin.Necati lazımdır candır.

Adamlar şike batağı içinde bir yığın oyuncusunu kaybetti ama gitti yine Sow gibi çok etkili bir silahı alıp getirdi. Biz ise Necati Ateş ile uğraşıyoruz. Başarı için iyi oyuncu lazım sayın yönetim, bedavaya da kimse oyuncu vermez. Her oyuncuya maliyetli deyip elinin tersi ile itersen Necati'lere kalırsın son günde böyle.. Transfer döneminde oyuncu ve menajerler yerine TFF ve yetkilileri ile şike görüşmeleri yapmamız takımımızı olumlu bir şekilde etkileyecektir muhakkak ! Biz şikeye boyun eğin, ses çıkarmayın demedik. Haksızlara karşı elbet yaptırımlar uygulanmalı ve buna en çok Galatasaray karşı çıkmalı ki çıkıyor da. Fakat sen bir işi yaparken diğerini unutursan ileride canın çok yanar. Kadromuz ilk 11 ile yeterliydi fakat kulübede fark yaratacak bir adam bulmak çok zordu. Kanatlarımız ağlıyorken, Türk statüsünde oynattığın adamı gönderiyorsun, yerine adam almıyorsun. Eminim ki burada başka bir arkadaşımızın dediği gibi olası bir kötü gidişatta taraftarın önüne Fatih Hoca'yı atacaktır yönetim ama Galatasaray taraftarının bu gibi hareketlere karnı tok ve hocasını asla kimselere yedirmez. Bunun hesabını yönetim başarılı olsak bile ağır bir şekilde ödeyecektir. Galatasaray sahipsiz değildir !

Valla kimse kusura bakmasında bilip bilmeden yönetime sallanmış o kadar da değil,hepsini geçtimde gündemide mi takip etmiyorsunuz beyler...

Ronaldinho için gerekli olan para 25 milyon avrodan fazla idi,başkan bizzat hocaya geldi hocam istermisin diye hocada maliyeti fazla buldu kendi istemedi bizzat hoca ağzı ile açıkladı bunu...

Bi arkadaş Drogba demiş:) yahu sevgili dostum o 5 ay öncesinin şişirme haberi ,sadece taraftarın istediği bir transferdi,Reyes'te 5 ay öncesinin haberi...

Ocak transferinde hoca;Matiaz Suarez,Gillet ve Shakiri'yi istedi Shakirininde maliyet 15 milyon avrolara ulaştı,evet yetenekli genç bir oyuncu ama 15 milyon avro büyük risk sonuçta İsviçre liginin kalitesi ortada,Beşiktaşta İsviçre liginin en iyi oyuncusu diye Delgadoyu getirmişti sonuç ortada....

Ben sunu diyim Fatih hocanin ozel isteyip yonetimin bazilarini rahatsiz eden transferler Melo -Muslera - Selcuk - Eboue-Engin-Ceyhun peki yonetim de birileri kimi getirdi Sercan - Riera - Elmander simdi hocanin futbolcu bilgisine guvenmemek icin soyledigi adami almamak icin daha kimleri cikartmasi gerekiyor sevgili yonetim.

Ozhan Canaydin doneminde de ayni seyler oldu Rui costalar Nuno gomezler isterken Fatih hoca felipeler geldi sonra hepsi hocanin ustune kaldi ama bu sefer yemiyoruz bunlari sayin yonetimdeki bazi akilli kisiler. Sike olayinda hic adimiz gecmezken herkesten en cok biz ugrastik herkes kume duscekmi puan silincekmi bilmiyorken ne adamlarla ugrasiyor biz ne ile ugrasiyoruz yazik ki ne yazik

Necati drogbadan da ronaldinhodan da daha iyi transferdir. Lider giden bir takımın fantezi aramasına gerek yoktur. Ronaldinhonun nasıl oynacağını bilmiyorken,şuançok hepimiz necatinin nasıl bir katkı sağlayacağını biliyoruz.Bu çok önemli bir avantajdır.

Hleb bugün barca ile sözleşmesinin fesh etmiş ve boşta ,uzun zamandır izlemiyorum kendisini ama eski hleb şahane oynar bizde.Krasiç juventusta mutsuz ,onu alıp getirirsek şahane olur. Bir sıkıntı var ki onu çok arayacaz,gelen yabancıyla birlikte baros-elmander forveti olmayacak 7 yabancı olucaz,işte orda kazımı çok arayacağız.