Gündemden

Son 2 gündür Avrupa transfer piyasası kızıştı bende onları paylaşayım...

Inter -Angelo Palombo

Paris S.G. - Thiago Motta

Everton - Nikica Jelavic

Inter - Fredy Guarin

Manchester City - David Pizarro

Everton - Steven Pienaar

Queens P.R. - Bobby Zamora

Tottenham - Louis Saha

Porto - Marc Janko

Fulham - Pavel Pogrebnyak

Milan - Lucas Roggia

Ha bide şunu unutmayalım 300 milyon dolar borçlar ile uğraşan bir klübun sırf taraftarın gönlü olsun,bizim taraftar da havaalanlarına tekrar hücum etsin diye 20-25 milyon avroları bir kalemde vericek durumları yok artık,Ronaldinho welcome to Turkey,3.gün Reinanın kapısından çıkışlar,5.gün Türkişh rakı-balık süper 7.gün Ronaldinho kampa katılmadı,9.gün Fatih hoca Ronaldinhoyu kadro dışı bıraktı hoop 25 milyon avro klübun kasasına,borçlarına bir yük daha....

yanlış anlaşılmasın burda Ocak transfer döneminde en çok transfer ihtiyacınıda dile getiren benimdir burda hatta 4-0,4-1 galibiyetlerimizde bile kanatlara transfer şart dedim hepsini geçtim Keita ile Umut bulut kiralık olarak alınsaydı ilaç gibi gelirlerdi ama olmadı demekki....

Samsunspor ve Samsun deplasmanı Fenerbahçe için gerçekten üzücü bir yer.

2-0 geriye düştüğümüzde sevinip mutluluk naraları atanlar 4-2 galip gelince susmuşlardı birden. Şimdi de 1-0 öne geçip aynı yerde maçı 3-1 kaybetmeleri üzücü gerçekten onlar için.

Celal Kolot: Türkiye'ye şikeyi Galatasaray getirdi

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün eski futbol şube sorumlusu Abdi Celal Kolot, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün eski futbol şube sorumlusu Abdi Celal Kolot, TV 8 kanalında katıldığı Stadyum programında yaptığı açıklamalarla gündeme damga vurdu.

Son dönemde gündeme gelen şike soruşturmaları ile ilgili açıklama yapan Kolot, Galatasaray hakkında birbirinden çarpıcı cümleler kullandı.

“ŞİKEYİ TÜRKİYE’YE G.SARAY GETİRMİŞTİR”
Türkiye'ye şikeyi Galatasaray Furbol Kulübü'nün getirdiğini iddia eden Kolot, "Gençlik yıllarımın şampiyonluklarını Galatasaray çaldı. Şikeyi Galatasaray'dan öğrendik" diyerek çok iddialı bir açıklama yaptı.

“ÖZTÜRK KENDİ İŞİNE BAKSIN”
Celal Kolot ayrıca Beşiktaş Başkanı'nı da korudu. Söz konusu konuşmasında Yıldırım Demirören'i istifaya davet edeceğini söyleyen Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk hakkında da açıklamalar yapan Kolot, "Öztürk kendi işine baksın. Beşiktaş Başkanı'nı istifaya çağırmak ona mı düşmüş?" dedi.

Celal coşmuş dün gece:)

Biz onlara Avrupa'yı fethetmeyi de öğrettik ama işlerine geleni mi yapmışlar?

Bu arada sakatlama pahasına rakibine arkadan çift dalan Quaresma'ya 2,hakeme eliyle dokunan Baros'a 3 maç ceza.Fikrimiz değişmedi değişmeyecek.Bu kurumlar normal sezonda böyleyse play offta neler olacak tahmin edemiyorum.

Ali Sami Yen SK GSStore Açılış Töreni Yapıldı

Ali Sami Yen Spor Kompleksi GSStore açılış töreni, bugün Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, eski kulüp eski başkanlarımızdan Ali Tanrıyar, Nike Türkiye Genel Müdürü Matthiijs W. Visch, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, sporcularımız ile teknik kadrolarımız ve davetlilerin katılımıyla düzenlendi.

Başkan Ünal Aysal’ın Ali Tanrıyar, Matthiijs W. Visch ve Ali Ülker ile birlikte gerçekleştirdiği kurdela kesme töreninin ardından başlayan organizasyonda ilk alışveriş, futbol takımının efsane parçalı formasını satın alan Başkan Ünal Aysal tarafından yapıldı. Aysal, bir konuşma yaparak mağazanın yapım aşaması ve özellikleriyle ilgili olarak davetlilere bilgiler verdi.

Galatasaray Spor Kulübü’nün bir numaralı kurucusu ve ilk başkanı Ali Sami Yen ile efsane futbolcularımızdan Metin Oktay’ın da balmumu heykelleri GSStore’un Ali Sami Yen Spor Kompleksi’ndeki açılış günüde sergilendi. Metin Oktay’ın balmumu heykeline yoğun ilgi gösteren futbolcularımız, heykel önünde fotoğraf çektirdiler.

Başkan Ünal Aysal ise Ali Sami Yen’in heykeli yanında basın mensuplarına poz verdi.

Organizasyonda hazır bulunan Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Galatasaray TV’nin canlı yayınına katıldı. Galatasaray taraftarları için eşsiz bir yapının ortaya çıktığını belirten Terim, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Futbolcularımızdan Sabri Sarıoğlu, sarı ve kırmızının olduğu her yerin kendisine güzel göründüğünü belirtirken, Necati Ateş, Tomas Ujfalusi, Johan Elmander ve Felipe Melo da yeni mağaza için övgü dolu sözler kullandı.

GSStore'da Ülker'in desteği ve Ali Sami Yen Stadı nostaljisiyle bir de Fanzone oluşturuldu. 60 kişi kapasiteli Ülker Fanzone'da yıl boyunca çok çeşitli faaliyetler düzenleneceği belirtildi. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker ise Galatasaray ile 2005 yılında başlayan işbirliğinin önemine değinerek desteklerinin süreceğini ifade etti.

Organizasyonun sonunda Başkan Ünal Aysal, Yönetim Kurulu üyeleri, sporcularımız ile teknik kadrolarımız ve davetliler, Ülker Fanzone'da basın mensuplarına toplu poz verdiler.

Tamam Gerets cansın kansında ne işi var bu adamın İstanbul'da? Keyif adamıdır Gerets rakı-balık yapmaya gelmişse hoş gelmiş sefalar getirmiş.Bu sebeple de gelmiş olsa getiren Bülent Tulundur ama bu Tulun ve takımı ziyaret ve rakı balık keyfinden başka bir sebeple yapıldıysa vay anam vay.Şampiyon olduğumuz gün Terim'in istifası gelir.Bunları biz düşünüyorsak bu pası basın affeder mi?

Hakan Ünsal da Terim hakkında birşeyler fısıldamış. Bariz belli yönetim ile arasının iyi olmadığı. Gerets'i tribünde görmek çok güzel ama biz yolumuzu almış gidiyoruz, sezon sonu şampiyonluk maçımıza kutlamaya gelseydi çok daha güzel olurdu. Yani kötü şeyler konuşmak istemem ama şerre de hayırdan bakarsak imparator giderse en azından Gerets gelir saçma sapan adamlar değil..

Hakan Ünsal da Terim hakkında birşeyler fısıldamış. Bariz belli yönetim ile arasının iyi olmadığı. Gerets'i tribünde görmek çok güzel ama biz yolumuzu almış gidiyoruz, sezon sonu şampiyonluk maçımıza kutlamaya gelseydi çok daha güzel olurdu. Yani kötü şeyler konuşmak istemem ama şerre de hayırdan bakarsak imparator giderse en azından Gerets gelir saçma sapan adamlar değil..

Ona şüphe yok.Tulun için Gerets'ten başka hoca yok zaten.Herkesin aksine Tulun'un bazı tercihlerini çok beğenirim.Çok saçma sapan transferleri oldu ama nokta atışlarıda oldu.Herkesin aksine çok çok kötü düşünmüyorum hakkında ama Fatih hocaya karşı olunca canı yanıyor insanın.Olaylar farklı gelişsede en son yönetim basketbolda Cem Akdağ'a haksızlık yapmıştı Mahmuti tercihine rağmen.Mahmuti şubenin tarihini değiştirdi ama Cem hocaya yapılan üzdü bizi.Terim'e yapılırsa bu olay çok daha can yakıcı olur.Şu kadroyla lideriz 13-14 kişi ile şampiyonluğa yürüyoruz.Olanları anlamak çok güç.Fatih Terim 10 yıllık plan diyor tribünde her türlü teoriye açık olan Gerets.Umarım biz saçmalıyoruzdur. Not:Terim'i çok çok severim Gerets'i daha fazla.