Ali Sami Yen SK GSStore Açılış Töreni Yapıldı
Ali Sami Yen Spor Kompleksi GSStore açılış töreni, bugün Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, eski kulüp eski başkanlarımızdan Ali Tanrıyar, Nike Türkiye Genel Müdürü Matthiijs W. Visch, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, sporcularımız ile teknik kadrolarımız ve davetlilerin katılımıyla düzenlendi.
Başkan Ünal Aysal’ın Ali Tanrıyar, Matthiijs W. Visch ve Ali Ülker ile birlikte gerçekleştirdiği kurdela kesme töreninin ardından başlayan organizasyonda ilk alışveriş, futbol takımının efsane parçalı formasını satın alan Başkan Ünal Aysal tarafından yapıldı. Aysal, bir konuşma yaparak mağazanın yapım aşaması ve özellikleriyle ilgili olarak davetlilere bilgiler verdi.
Galatasaray Spor Kulübü’nün bir numaralı kurucusu ve ilk başkanı Ali Sami Yen ile efsane futbolcularımızdan Metin Oktay’ın da balmumu heykelleri GSStore’un Ali Sami Yen Spor Kompleksi’ndeki açılış günüde sergilendi. Metin Oktay’ın balmumu heykeline yoğun ilgi gösteren futbolcularımız, heykel önünde fotoğraf çektirdiler.
Başkan Ünal Aysal ise Ali Sami Yen’in heykeli yanında basın mensuplarına poz verdi.
Organizasyonda hazır bulunan Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Galatasaray TV’nin canlı yayınına katıldı. Galatasaray taraftarları için eşsiz bir yapının ortaya çıktığını belirten Terim, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Futbolcularımızdan Sabri Sarıoğlu, sarı ve kırmızının olduğu her yerin kendisine güzel göründüğünü belirtirken, Necati Ateş, Tomas Ujfalusi, Johan Elmander ve Felipe Melo da yeni mağaza için övgü dolu sözler kullandı.
GSStore'da Ülker'in desteği ve Ali Sami Yen Stadı nostaljisiyle bir de Fanzone oluşturuldu. 60 kişi kapasiteli Ülker Fanzone'da yıl boyunca çok çeşitli faaliyetler düzenleneceği belirtildi. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker ise Galatasaray ile 2005 yılında başlayan işbirliğinin önemine değinerek desteklerinin süreceğini ifade etti.
Organizasyonun sonunda Başkan Ünal Aysal, Yönetim Kurulu üyeleri, sporcularımız ile teknik kadrolarımız ve davetliler, Ülker Fanzone'da basın mensuplarına toplu poz verdiler.