Gündemden

Victor Rivera Galatasaray'da

Küba’dan çıkış izni alamadığı için Henry Bell transferinden vazgeçen Galatasaray Yurtiçi Kargo, Porta Rikolu smaçör Víctor Rivera ile anlaşmaya vardı.

Porta Riko Liginde forma giyen 1976 doğumlu Víctor Rivera, milli takım ile 2007 Erkekler Dünya Kupasında 6.lık elde etti. Aynı yıl NORCECA Şampiyonasında en iyi smaçör seçildi. Ayrıca 2010 yılında milli takımı ile bronz madalya kazandığı Pan-American Kupasında en skorer oyuncu ödülünü aldı.

voleybolunsesi

Geçen hafta fatih terim basın toplantısında 'başkanımız'ın ronaldinho'nun şartları 8 milyon bonservis,6 milyon yıllık ücret,3 yıllık minimum sözleşme toplam 24 milyon hocam ne dersin diye' sorduğu şeklinde açıklama yapmıştı.şakiri transferi demek bundan daha pahalıydı artık ben böyle düşünmek istiyorum.

Shaqiri'nin transferine karşı çıkan yöneticiler varmış.16 milyona yakında fiyat çekmiş adamlar.Terim'e Leto önerilcek deniyor.Onay verirse harekete geçilcekmiş.Leto iyidir hoşturda Pana'nın en önemli oyuncusuyken,Pana ligle liderken ve transfer sezonunun kapanmasına bu kadar az vakit kalmışken alınırsasa bile ciddi bir kazık yenecektir buna eminim.Wijnaldum 1 haftaya bitirilcek transfer zaten değil.Umarım B planında olan oyuncularla da temas kurulmuştur.Sonuçta B planı demek her ihtimale karşı 2.plan demek.B planındaki oyuncular için temas kurulmadığını düşünmek bile istemiyorum.Eğer Podolski'ye yoğunlaştıktan sonra apar topar Riera'yı getirip kazık yediysek 2.kazığa hazırlıklı olmamız lazım.

Sezon başı hele bi başlıyalım ara transferde bombalar patlar dendi geldiğimiz durum ortada.Zaten iyi bir kadromuz yok.Öyle ya da böyle rakiplerde havaya girdi.Umarım şike muhabbetine güvenmiyoruzdur.Ayrıca yönetim içinde çok ama çok ciddi sorunlar olduğuda ortada.Kendi içinden düşman çıkarıp onlara karşı savaş veren başka bir takım yok bu ülkede.

Kimsa kusura bakmasın ama yönetim maalesef felaket amatörce davranıyor. 25 ocak olmuş 2. devrenin 5. maçına çıkıyoruz hala o mu alınsın, bu mu alınsın onu düşünüyorlar. Bu düşünceler, görüşmeler 25 Ocak'ta değil 1 Aralıkta tamamlanır 25 Aralıkta resmi imzayı atarsın biter. Sanki Fenerbahçe gibi bir kaostasında bunları düşünüyorsun. Bu seneyi geç seneye Şampiyonlar ligi var. Hala oyuncu alacağızda, o oyuncu takımın kimyasına uyum sağlayacakta ölme eşeğim ölme.

Bu saatten sonra alınacak oyuncu takıma yarar değil zarar getirir benden söylemesi. Maalesef durum bu. Gördüğüm kadarıyla 2. yarının sonunda takımın gösterdiği performans birilerinin gözlerini fena boyamış. Takımda yedek santrafor yok. Kimse bana Sercan var demesin.

Umut Bulut deniyor ama bence bize lazım olan oyuncu tipi ceza sahasında etkin, bitiriciliği iyi ve savunma arkasına koşu yapabilecek biri diye düşünüyorum.

Bayern Münih'in ''bomba'' başlığıyla duyurduğu sürpriz golcü transferinin, taraftarlara yapılan bir şaka olduğu belirtildi.

Kapa bildirip almıyoruz diye kızıyoruz da beteri var..

Yönetim ne yapmaya çalışıyor hiç anlamıyorum.Takımın acil kanat ve forvete ihtiyacı var.Beşiktaşta sürüyle forvet var.Kanatlar mükemmel.Fenerde Topuz,Dia,Stoch,Caner var.Üstüne birde Krasiç i istiyorlar.En çok bizim ihtiyacımız var ama biz transfer yapmıyoruz.Play-off ta çok zorluk çekeriz.

Kazım çok büyük ihtimalle Olympiakos'a gönderilmiş.Kendisi gitmek istemiş.Zaten takımda kanat yok bakalım neler olacak? Yönetimde neler dönüyor anlamak güç.Kazım için benim düşüncem bizden uzak olsun nereye giderse gitsinde Melo,Eboue,Muslera gibi adamların performanslarını direk etkiler gidişi.Neler dönüyor vay anam vay