Gündemden

Gençlerbirliği'nin duayen başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe karşısında aldıkları 6-1'lik yenilgi ile ilgili olarak, "Fenerbahçe bize sergilediği futbolu her maçta sergileseydi sezon sonuna dek en az 100 puan toplardı" dedi.

'RÜYAMDA BİRER KAMYON UN DAĞITTIM'
"Bu Fener, Real Madrid'i bile yener. Futbol hayatımda ben böyle bir takım, böyle bir futbol seyretmedim. Yediğimiz her golü gece rüyamda gördüm. Stoch'un o muhteşem golünü ise defalarca gördüm. Rüyamda birileri sürekli kulağıma 'Cavcav sana nasıl 6 gol attık' diye fısıldadı. Daha da farklı yenilebilirdik. Futbolcularıma ceza vermeyi düşünmüyorum. Niye vereyim? Hepsi elinden geleni yaptı. Öyle ki gece rüyamda futbolcularıma kamyonla un dağıttım. Her birine birer kamyon un verdim. Kendilerini bu şekilde teselli etmeye çalıştım" dedi.

'SABAHA KADAR UYUYAMADIM'
Maça adeta yenik başladıklarını vurgulayan Cavcav, "Çok üzgünüm. Rezil olduk. Sabaha kadar uyuyamadım. Yatakta bir o tarafa bir bu tarafa döndüm. Sürekli olarak Fener'i, Alex'i, Stoch'u sayıkladım. Hiçbiri rüyamdan çıkmadı. Bu Stoch'u transfer etmeye kimsenin gücü yetmez yetmez. Parayla alamazsınız. Avrupa'nın her takımında banko oynar. Alex zaten başlı başına bir takım. Mehmet Topuz da yaşamının topunu bize sergiledi. F.Bahçe bu hava ile play-off'ta şampiyon olur. Her maçını kazanır. Tüm futbolcuları gol pozisyonuna giriyor. F.Bahçe camiasında taraftarından futbolcusuna kadar müthiş bir bütünleşme var. 65 yıldır futbolun içindeyim, bu Fenerbahçe kadar hayran kaldığım başka bir takım olmadı" şeklinde konuştu.

Habertürk

Kimsenin günahını almamaya çalışırım ama bu cümleleri söyleyen insanın psikolojisine göre bu adam bu maçı satmıştır..Bir insan böyle mantıksız konuşamaz çünkü..

Yalakalığın sebebi şikeyle alakalı olmalı kanımca bu cavcavın altındanda çok şey çıkar biraz deşilse:) İçerdeyken emir aldığı başkanı azize ele vermediyse bunu o yüzden yalakalığını yapmıştır...

Kamuoyuna Duyuru

İnternet ortamında ve çeşitli yayın organlarında “Adnan Öztürk ve Adnan Nas Yönetimden istifa ettiler” şeklinde yer alan haberler yanıltıcı niteliktedir. Sermaye Piyasası Kurulu tarafından alınan karar ve 31.12.2011 tarihi Resmi Gazete’de yayınlanan tebliğde belirtilen yeni koşullara uyum amacıyla Sayın Adnan Öztürk ve Sayın Adnan Nas Sportif A.Ş’deki Yönetim Kurulu’ndaki görevlerinden yasal zorunluluk olan bağımsız üyelere yer açmak için kendi istekleriyle istifa etmişlerdir. Her iki yöneticimiz de Galatasaray Spor Kulübü’ndeki Asli Yönetim Kurulu üyeliklerini sürdürmektedirler.

Galatasaray Spor Kulübü

Resmi siteden böyle bi açıklama geldi...

Blackburn Rovers'dan Martin Olsson ismi geçiyor.Umarım transfer olurda bizi Hakan Balta'dan kurtarır.Nasıl Eboue ile adam akıllı sağ bek gördüysek şimdi de adam akıllı sol bek görürüz.Hakan Balta'yla Şampiyonlar Ligi hayatta oynanmaz...

Aldığım habere göre Melo ile yollar ayrılıyor. Önümüzdeki sene kesinlikle ayrılacak.
Bu sene de play off larda takımdan yollanması muhtemelmiş. Herşey iyi giderken böyle turp sıkan adamlardan oldum olası nefret etmişimdir.

Hiç kimse bir yere gitmez arkadaşlar , gitmiyorda.

Terim, basın toplantısındada sık sık dedi böyle şeylerin olması normal ve biz bu süreçten güçlenerek çıkacağız diye. 2-3 gün kadro dışı kalmak, hocayla dahi görüşemiyor olmak bu iki oyuncuya nerede olduklarını hatırlatacaktır zaten. Özür dilemek için randevu istiyor ikiside olay Manisa maçından sonra tatlıya bağlanır.

Melo'nun bonservisi almak içinde eminimki biraz daha dikkatli düşünecektir hoca ancak Juve ilede müthiş bir pazarlık hamlesi sağladı şu olay buda inkar edilemez bir gerçek. Bu olaydan sonra ne Melo'nun fiyatı 13 kaldı nede biz 13 veririz. Sene başından beri ne olduğunu bildiği, farklı ufak tefek olaylarının olduğunu söylediği adama ALIN talimatı verdiyse Terim şu olayla 180 derece döneceğini hiç sanmıyorum.

Ben hala olayı abarttığımızı düşünüyorum. Hagi, Bülent, ve Hakan kaç kere kavga ettiler kimisi duyuldu kimisinin üstü örtüldü ama hiç bu şekilde abartılmadı olay.

Saha dışını,antrenmanları tabiki bilemem sürekli huzursuzluk çıkartıyorsa gereken elbet yapılsın ama lig bitmeden 3 hafta önce bu adamın alınması için talimat veriliyorsa sürekli bunu yapan,maraz çıkartan biri değil Melo demek ki.

Böyle bir olayda futbol hayatı boyunca 1-2 kez olur belki ki şu an aldığımız tavır bunun tekrarlanmaması için yeterli bence. Takıma,armaya,sisteme alışmış ve çok iyi katkı vermiş bir adamı harcamak,silmek bu kadar kolay olmamalı bence. Burnu sürtsün ama silmeden önce 2-3 kez düşünmek lazım.