Gündemden

Futbolcular arasında yaşanan kavga ilk kez resmi sitede tüm açıklığı ile basına yansıtıldı. Bana göre bonservis bedelini düşürme taktiği bir nevi. Yaşanan olaydan hem ders veriyor Terim hem de maddi olarak elimizin güçlü çıkmasını sağlamaya çalışıyor.

Bu Terim´e güveniyorum. Gönderse de, bonservisini alalım dese de...

Riera resmen kendini saklayarak gitmiş ülkesine..Gözü morarmış baya..Seneye yabancı sayısı kaç olacak o bile belli değil..Melo seneye bence kesin olmaz..

Melo her ne kadar asabide olsa,keşke Riera'ya böyle bir şey yapmasaydı..fener maçında volkan,emre'ye rieraya yaptığını yapsa çok sevinecektim.

Melo el bombası gibi. Maç içinde gereksiz agresifliklerinin yanında maçı bırakıp hakemlerle diyaloğa girmesi zaten bir süredir Fatih Hoca'nın hasıraltı ettiği bir sorundu. Ben burada kalacağını sanmıyorum.

Riera resmen kendini saklayarak gitmiş ülkesine..Gözü morarmış baya..Seneye yabancı sayısı kaç olacak o bile belli değil..Melo seneye bence kesin olmaz..

Yaz gelmiş şapka kaban falan inandırıcı değil. Önceden bir video olabilir. Riera'nın bir ara GS'da ya da GS'a gelirken gözü mor maçlara çıktığı olduğunu hatırlıyorum. O zamanların görüntüsü olabilir. Melo'yu falanda savunduğum düşünülmesin. Olayın ayrıntılarını ordakiler biliyor. Terim en doğru kararı verecektir. Ama yazılıp çizilen Melo'nun tüm takım tarafından dışlandığı. Karar ne olacak göreceğiz.

Yaz gelmiş şapka kaban falan inandırıcı değil. Önceden bir video olabilir. Riera'nın bir ara GS'da ya da GS'a gelirken gözü mor maçlara çıktığı olduğunu hatırlıyorum. O zamanların görüntüsü olabilir. Melo'yu falanda savunduğum düşünülmesin. Olayın ayrıntılarını ordakiler biliyor. Terim en doğru kararı verecektir. Ama yazılıp çizilen Melo'nun tüm takım tarafından dışlandığı. Karar ne olacak göreceğiz.
Şampiyonluk yolunda giderken bir oyuncu bunu yaparsa olacağı budur . Zerre sevgim kalmadı bu nedir ya .

Futbol kariyeri boyunca zaman zaman bu gibi olayların içinde olan Melo için ilk değildi, son da olmayacak.

Yani, zaten kusurlarıyla kiraladık adamı, alırsak da kusurlarıyla alacağız.

Şampiyonluk yolunda heyecanlanan bir tek biz değiliz arkadaşlar oyuncularında tansiyonu yükseliyor bunu unutmamak lazım.

Melo için tüm yıl saha içi olaları söylendi durdu ancak adam bizi hemen hemen hiç bir zaman yüz üstü, eksik bırakmadı demek çıkınca adın 9'a gerçekten inmiyor 8'e.

Şu olay tatlıya bağlanabildiği taktirde bonservis konusunda okadar ciddi bir avantaj sağladık ki bu olayı ayyuka çıkararak.

Yok arkadaş ben 'Melo gitsin,rezil adam!!' triplerine giren taraftarın %90'nınıda samimi bulmuyorum. 20 maça gittim şu ana kadar bu yıl içinde Reiraayağına her topu aldığında, kenarda her ısındığında,her topu kaptırdığında ana avrat söven, paketi açılmamaış küfürler icad eden, o an eline versen 42 saat ıslatıp ıslatıp dövecek adamlar şimdi değişik tiriplere girmiş. Hiç samimi bulmuyorum, aleni yalancılık, samimiyetsizlik şu yapılan.

Sen tribünde GS arması taşıyan adama bunları yapmak için fırsat kollarken, böyle kinliyken bırakında oyuncularda kendi arasında kıvılcımlar yaşasın biraz.

Öte yandan 2 sene önce Caner'in dudağını patlatan üstelik bunu kamera karşısında yapan Arda'yada 'defol git' demeyen ama şimdi ahlak bekçisi olan adamlarda samimiyetsiz ve gereksiz konuşuyor.

Şahsen ben Melo gitsin diyenlerdenim ve aynı zamanda da disiplinini kaybetmiş ve kendini dokunulmaz sanan Arda'nın zamanında Caner'e o hareketi yaptığında da Arda'nın da gitmesini isteyenlerden. Bugüne kadar gözünü karartıp insana fiziksel zarar verebilecek Emre, Lugano ve Melo tarzı adamların Galatasaray'ın çatısı altında yeri olmasından da hoşnut değilim. Kimseyle 2'li tartışmaya girmek istemiyorum ama bir futbolcu kötü oynadı diye Riera'ya yapılan saldırıyı nasıl meşru gösterebiliyorsunuz? Oldu olacak topuğuna da sıksaydık keşke..

Ben düşünmedim değilde neyse :D

Olay bir tarafı meşru görüp görmemek değil tutarlı olmak. Sen iki olaydada tutarlı davranıyorsan her eleştiriyi getirmeye hakkın vardır lafım olmaz kendi düşüncen der saygı duyarım ancak bir öyle bir böyle konuşanların lafına saygı duymuyorum.

Her takımda bu tür olaylar olur, en basitinden halı sahada hangimiz kavga etmedi yahu? Ben normal insanım valla altyapıda basket oynarkende, gazozuna halı saha maçı yaparkende gereksiz sertlikten,küfürleşmeden Reira'dan çok daha kötü duruma soktuğum adamlar var.İyi bir şey mi bu, Hayır. Ancak insan her an her şeyi kaldıramaz heleki birazda asabilik varsa bu dahada zor. Üstelik bu adamların üstünde aldıkları paranın, yeni sezonda takımda olup olmayacaklarının, şampiyonluk baskısı var arkadaşlar sadece biraz empati yapalım.

Bunun haricinde şu tarz olaylarla adam siliyorsan tarihimizden Bülent'i Hakan'ı ve Hagı'yi silelim lütfen.

Kavga falan olur çokta abartmamak lazımda bir Galatasaray forumunda takımın bir oyuncusuna atılan yumruğu meşru görmek nedir Allah Aşkına, kendinize gelin.

Aynı mantıkla bir GS oyuncusunun anasına küfür edilmişken eyvallah çekip yoluna gitmeside bana ters geliyor.
Açıkçası senin mesajını okumayıp diğer arkadaşa yönelik yazmıştım bu mesajı ki şu an okudum ve seninle paralel düşünüyorum zaten bende bu tür olayların çokta abartılmaması gerektiğini söylemişim ama Riera kötü oynuyor diye iyi ki dövmüş denilmesine tepki göstermek gayet doğal olsa gerek.

Açıkçası senin mesajını okumayıp diğer arkadaşa yönelik yazmıştım bu mesajı ki şu an okudum ve seninle paralel düşünüyorum zaten bende bu tür olayların çokta abartılmaması gerektiğini söylemişim ama Riera kötü oynuyor diye iyi ki dövmüş denilmesine tepki göstermek gayet doğal olsa gerek.

Yok ben zaten muhalefet olsun diye yazmadım sadece GS arması taşıyan oyuncudan tek beklenti arkadaşıyla kavga etmemek değil bunu söylüyorum.

Orada Reira değilde Ujfalusi'de olsa benim GS arması taşıyan oyuncudan öncelikli beklentim takım arkadaşının anasına-karısına-kızına sövmemesidir. He bunu yapan fb-bjk-ts-GS arması taşıyan yada taraftar dahi yaptıysada buna tepki göstermesini beklerim karakter bunu gerektirir.

Ailesine edilen lafa tepki koymayan eyvallah çeken oyuncudan sahada armayı savunmasını beklemem,yapıyosada yalan gelir bana, inanmam bir daha.

O yüzden Melo şu olayda karaktersizlik falan değil aksine karakter koymuştur ortaya. Bunun sonu keşke yumruklaşmaya gitmeseydi ancak olan olmuş artık abartmanın hiç bir mantığı yok. Çok normal olaylar bunlar.

Ferguson soyunma odasında Beckham'ın kafasını yardı, ama Ferguson büyük hocadır. Bülent ile Hakan Şükür kaç kez kavga ettiler,ikiside büyük kaptan. Hagi kaç oyuncuya sövüp,tükürüp,dövmüştür efsane. Eee arkadaş Melo'nun suçu ne, niye ona ikinci bir şans verilmesin?

Yok ben zaten muhalefet olsun diye yazmadım sadece GS arması taşıyan oyuncudan tek beklenti arkadaşıyla kavga etmemek değil bunu söylüyorum.

Orada Reira değilde Ujfalusi'de olsa benim GS arması taşıyan oyuncudan öncelikli beklentim takım arkadaşının anasına-karısına-kızına sövmemesidir. He bunu yapan fb-bjk-ts-GS arması taşıyan yada taraftar dahi yaptıysada buna tepki göstermesini beklerim karakter bunu gerektirir.

Ailesine edilen lafa tepki koymayan eyvallah çeken oyuncudan sahada armayı savunmasını beklemem,yapıyosada yalan gelir bana, inanmam bir daha.

O yüzden Melo şu olayda karaktersizlik falan değil aksine karakter koymuştur ortaya. Bunun sonu keşke yumruklaşmaya gitmeseydi ancak olan olmuş artık abartmanın hiç bir mantığı yok. Çok normal olaylar bunlar.

Ferguson soyunma odasında Beckham'ın kafasını yardı, ama Ferguson büyük hocadır. Bülent ile Hakan Şükür kaç kez kavga ettiler,ikiside büyük kaptan. Hagi kaç oyuncuya sövüp,tükürüp,dövmüştür efsane. Eee arkadaş Melo'nun suçu ne, niye ona ikinci bir şans verilmesin?

Doğan sana tamamiyle katılıyorum. Ayrıca olayın büyütülme sebebi Melo'yu göndertip Süper Final öncesi Galatasaray orta sahasının çökmesini sağlamak. Kötü olan taraf ise bizim taraftarlarımız bile gönderilmesini istiyor. O zaman okulda iki sınıf arkadaşı kavga ettiklerinde okuldan atılsınlar. Ne kadar saçma olurdu değil mi?