Yok ben zaten muhalefet olsun diye yazmadım sadece GS arması taşıyan oyuncudan tek beklenti arkadaşıyla kavga etmemek değil bunu söylüyorum.
Orada Reira değilde Ujfalusi'de olsa benim GS arması taşıyan oyuncudan öncelikli beklentim takım arkadaşının anasına-karısına-kızına sövmemesidir. He bunu yapan fb-bjk-ts-GS arması taşıyan yada taraftar dahi yaptıysada buna tepki göstermesini beklerim karakter bunu gerektirir.
Ailesine edilen lafa tepki koymayan eyvallah çeken oyuncudan sahada armayı savunmasını beklemem,yapıyosada yalan gelir bana, inanmam bir daha.
O yüzden Melo şu olayda karaktersizlik falan değil aksine karakter koymuştur ortaya. Bunun sonu keşke yumruklaşmaya gitmeseydi ancak olan olmuş artık abartmanın hiç bir mantığı yok. Çok normal olaylar bunlar.
Ferguson soyunma odasında Beckham'ın kafasını yardı, ama Ferguson büyük hocadır. Bülent ile Hakan Şükür kaç kez kavga ettiler,ikiside büyük kaptan. Hagi kaç oyuncuya sövüp,tükürüp,dövmüştür efsane. Eee arkadaş Melo'nun suçu ne, niye ona ikinci bir şans verilmesin?