Gündemden

Gsstore mağazalarından birinde çalışan arkadaşım var a takım ürünlerinde sıkıntı var anlasmiyolar ürün çıkarmıyorlar demişti .. Bende başka store da baktım hakkaten bazi ürünlerde bulmak zor suda bir gerçek ki adidas da bildiğim forma sicakligini nike da bulaadim

Acaba play off serisi için 3 maçı kapsayacak bir kombine çalışması yapmıyor mu yönetimimiz. Bilgisi vefa duyumu olan var ise eğer paylaşırsa sevinirim.

Abi 1100 tl değil mi o :)))

Pardon 1190 TLymiş :)

"Süper Final Paketi" içeriğinde;

Arena’da oynanacak 3 Süper Final maç bileti ve maç programı

Stadyuma özel balkon koltuklar ve LCD ekranlardan pozisyon tekrarı izleme imkanı

Her 2 kişiye 1 araçlık otopark

Stadyum Restoranı’nda set menü ve limitsiz meşrubat

Masaya özel garson hizmeti

İsteğe göre firmalara özel masalar (logo ve giydirme hakkı)

Galatasaray forması (Dilediğiniz maçta 1 kereliğe mahsus)

TT Arena maketi (Dilediğiniz maçta 1 kereliğe mahsus)

Paketlerimiz, 1 kişilik olup paket bedeli 1.190 TL’dır. Rezervasyon için: 0212 305 1935 / hospitality@galatasaray.org

Abicim oda yönetimin politikası. Sen adamlara şöyle yap böyle yap diye yönlendirme yapmıyor musun? Onlarda senin yönlendirmelerin doğrltusunda tasarım yapıyor ve senin onayına sunuyor. Ben yaptım oldu gibi bir durum yok yani. Burada aradaki fark Nike'ın verdiği Adidas'ın 3 katı olan para. Onun dışında prosedürler aynı.

O stada bjk'lıyı sokan onlara oraya sokan yöneticiler hatta bunu aklından geçirenler dahi hemen yarın defolup gitsinler bu kulüpten hiç sülalerini anmayalım o stadta yazık günah.

Biz Olimpiyat Stadı çilesini çekerken, Metin Oktay'a, Ali Samiyen'e, Eboue'ye daha dün Muslera'ya küfür eden karaktersiz,ayyaşlara o stadın kapılarını açanların bu camiada bu taraftar önünde 1 saniye dahi işi yok defolup gitsinler.

Eğer Arena'nın Beşiktaş ile ortak kullanılması gibi bir durum söz konusu olursa ben Galatasaraylılığımı değil ama taraftarlığımı askıya alırım. Store'dan aldığım tüm ürünleri bedelsiz bir şekilde iade ederim. Varsa; GsMobile, GsBonus vb. tüm kartlarımı iptal ederim. Kombinemi yönetim binasının önüne bırakırım..

Böyle bir rezaletin olmayacağını umuyorum, o şekilde düşünmek istiyorum. Aksi halde kan da akar, olay da çıkar, çok hadiselere gebe olunur.

Böyle bir şey olamz olmamalı madem bilet satışı istiyorlar gitsinler olimpiyatta 80bine oynasınlar . Bunu kabul etmek bir salaklıktır bu kadr güzel şey oluyorken olmamalı lütfen .

Oğuz Altay nasıl bir kukla nasıl birde kıvrak belli olduğu güzel gösterdi bugün. İlk açıklamalarına hem taraftardan hemde uA içinden sert tepki gelince 180 derece dönüşü yapmış, sevmiyorum böyle dik durmayan duramayan adamları. O pozisyonda onun kendi görüşünü açıkla lüksü yok temsil ettiği insanların çoğunluğu ne düşünüyorsa onu seslendirmeli onu savunmalı ama yok menfaat ilişkileri illa konuşacak. Neyse!

Adnan Öztürk gereken açıklamayı yaptı sağ olsun 'Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davur zurna az' demişler artık.

Bu arada yaklaşık 1 yıldır yönetici olrak gösterdiği performansa ve özellikle taraftarın sesine doğrudan kulak veren ilkeli duruşunu izlediğim Adnan Öztürk'ü gördükten sonra Polat ile olan başkanlık yarışında onu desteklemediğim için kendimi sorumlu hissettim resmen. Büyük hata etmişiz Adnan Polat'ı destekleyerek çok büyük hemde.