Gündemden

arkadaşlar ne bu aceleniz yahu, bir durun, sizi görende transfer sezonunun son günlerindeyiz de transfer yapmıyoruz zanneder, her defasında bir plan ve programları olduklarını söylüyor Ünal Aysal, azıcık sabredin

Acele etmemiz lazım neden:sözleşmesi biten oyuncularla ilgileniyoruz genelde başkanın demesi bu ve onlara onlarca teklif geliyordur bonservisi olmadığından..yerli piyasa hızlı hareket etmeliyiz çünkü fiyatlar yükseliyor ve elimizden isimler kaçıyor..gelecek vadeen yabancılar konusunda da hızlı olmalıyız sebep yetenek avcısı kulüpler hızlı davranıp anlaşabilir ve son olarak hızlı olmalıyız eğer avrupa şampiyonasında oynayan oyunculara ilgimiz var şampiyona sonrası alamayabiliriz!
Ayrıca Kuyt transferi bence başarılı fiyat kalite olarak bakılırsa ben Elmander kadar olmasa da ona yakın performans bekliyorum..Hiçbir şey yapmasa bile takıma karakter,enerji katıyor.

Arkadaşlar çoğunuz sadece futbol takip ediyorsunuz ancak bu kulüpler birer şirket hemde borsada işlem gören şirketler. Fb çok sıkıntılı zor günler geçiriyor, hisse değerleri son mahkemeyle birlikte düşüş trendinde ve bu yönetim kısa süre sonra %15'lik bir hisseyi halka açma hazırlığı içinde.

Dolayısı ile bu tür bir transfer yaparak düşmek yok,ceza yok,vs havası yaratıp hisse değerlerini yükseltmek istiyorlar, kısacası artık futbol yalnızca futbol değil ne yazık ki.

Kimse Kuyt ...ok atmasın abi iyi transfer yaptılar.Karsıyaka gibi eziklige gerek yok söle böle diyerek adama, bizim kevell ile pek farkları yok güzel transfer ama hersey tek isimle bitmiyor.Galatasarayında artık hareket`e gecmesi lazım yavas yavas oda olucakdır.Korkum ise araya sampiyona girip 3 `e alıcagımız adamı 5 `e almak

Bir forum sakini olarak forum genelinden rica etsem,şu adamlara Karşıyaka yerine Fenerbahçe desek.Karşıyaka İzmir'deki aman aman sevmesem de ciddi saygı duyduğum spor kulübü.İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan,nefretten ve argodan bağımsız düşünemediğim ezeli rakibimiz ise Fenerbahçe.Herkese ismiyle hitap edelim diyorum naçizane.

Kayserispor denen kulübe ne dense azdır. Adamlık dersi vermeye kalkanlar önce aynaya gidip kendilerine baksınlar adammıyız diye. Ülkede son gün imza atacakken futbolcu kaçırabilen iki kulüp var, sağolsunlar hiç aratmıyorlar birbirini. İkisinin de beter olmaları dileklerimle...

Kayserispor bize çamur atacağına kendilerine baksınlar James Troisi transfer edilirken yapılan oyunlar şimdi de Bobo transferi ne utanmaz yöneticiler var ülkemizde. İnsan adam olur ilk önce ama nerdeeee yüzsüzlük diz boyu...

UEFA'dan iki takıma onay!

UEFA şike davası ile ilgili bir adım daha attı. Galatasaray'a müjdeli haber gelirken; Fenerbahçe'ye ise istediği haber ulaşmadı.

UEFA'dan Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne; Trabzonspor'un da Avrupa Ligi'ne katılmasıyla ilgili onay yazısı TFF'ye gönderildi.

Diğer takımlarla ilgili henüz yazı gelmedi.

Hatırlanacağı gibi; Beşiktaş, Bursaspor ve Gaziantepspor'a UEFA tarafından men cezası verilmişti.

Bu kulüplerin itiraz başvurusunun UEFA Disiplin Kurulu tarafından değerlendirilmesine devam edildiği için ön onay yazısının henüz gelmediği öğrenildi. Gaziantepspor zaten kupada yok ama Beşiktaş mali açıdan men edilmişti. Bursaspor ile ilgili Avrupa Ligi'ne onay yazısının, inceleme yapıldıktan sonra gelebileceği belirtildi.

Şimdilik sadece Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne; Trabzonspor'un da Avrupa Ligi'ne katılmasıyla ilgili onay yazısı TFF'ye gönderilirken, UEFA'nın Fenerbahçe hakkındaki kararı önümüzdeki hafta içinde vereceği öğrenildi.

Kaynak : DHA

Ben hali hazırda elemeleri oynayabileceklerine de ihtimal vermiyorum.

Zira UEFA bütün kulüplerden son 5 yıllarının temiz olduğuna dair belge talep ediyor. FB bu belgeyi yolladı, zira TFF süreci aklamış geçen sene şike yok demiştir, UEFA daha disiplin kuruluna sevk etmedi ve resmi bir ceza veya hüküm vermedi, mahkeme sonuçlanmadı dolayısı ile kağıt üstünde fb'nin son 5 yılı temiz görünüyor şu anda.

Dolayısı ile elde verilmiş bir karar olmadan men cezası verseydi UEFA fb'nin dava hakkı doğardı bunu ortadan kaldırmak için izni verip süreçleri devam ettirecekler.

Dilara Gönder'den mutlusu yoktu bugün.Bu insanlara tutulmayı hiç sevmiyorum ama cılkını çıkardı yayında.Türk futbolu kazanmışmış,bardağın dolu tarafına bakmalıymışız.Gerekçeli kararı doğru okuyamamış hanımefendi,ceza çıkınca suratının aldığı hali görmek istiyorum.

Fenerbahçe, UEFA'nın Şampiyonlar Ligi'ne katılmasına izin verdiğini açıkladı.

UEFA geçtiğimiz hafta Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderdiği bir yazıyla geçen sezonu şampiyon olarak bitiren Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne, üçüncü sırada bitiren Trabzonspor'un da Avrupa Ligi'ne katılacağını teyit etmiş, ancak Fenerbahçe'yle ilgili herhangi bir bildirim yapmamıştı.

Beklenen açıklama bugün öğleden sonra Fenerbahçe Kulübü'nden geldi.

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesi fenerbahce.org'da yer alan açıklamada, UEFA'nın ''katılıma uygunluk konusunda son kararın UEFA Disiplin Kurulu'na ait olduğu'' kaydının altı çizilirken, ''şu an itibarıyla'' UEFA karşılaşmalarına katılabilmesine karar verildiği belirtildi.

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, BBC Türkçe'nin sorularını yanıtlarken, uygulamanın rutin olduğuna dikkat çekti ve nihai kararın Disiplin Kurulu'na ait olacağını vurguladı.

Erzik, BBC Türkçe'nin soruları üzerine, kendisine atfedilen ''Artık Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmesi için önünde bir engel kalmadı. Bu iş bitti'' ifadelerini ise yalanladı ve bu ifadeleri kullanmadığını söyledi.

Fenerbahçe yandaş medyasınıda yanına alarak borsada tavan yaptı.Bugünkü olaylar prosedürmüş yani UEFA kararı daha vermedi.