Gündemden

Abi nasıl Kuyt kim ya abartmamak lazım adam son şampiyonlar ligi oynadıkları dönemdi sanırım tam tarihini bilmiyorum ama 12 maçta 7 gol atmıştı bir de bilmiyorum ama ben baya beğeniyordum adamı aldıklarını duyunca bi tuhaf oldum tabi bi de şu durum var bunların ceza almaları yüzde 99 ama herifler yine de adam alıyo :)

Abi nasıl Kuyt kim ya abartmamak lazım adam son şampiyonlar ligi oynadıkları dönemdi sanırım tam tarihini bilmiyorum ama 12 maçta 7 gol atmıştı bir de bilmiyorum ama ben baya beğeniyordum adamı aldıklarını duyunca bi tuhaf oldum tabi bi de şu durum var bunların ceza almaları yüzde 99 ama herifler yine de adam alıyo :)

Ya Onur son 2 senesini söyle işte bana? 30'una kadar oynadı oynadığını ki o oyununu bile beğenmezdim hadi onu geçtim 2 yıldır sadece maça çıkıyor zaten.Hele son sezonunda 40 maça çıkıp ne gibi bir katkı vermiş biraz daha incele . 40 maç 2 gol. Muslera'nın biraz daha golcüsü işte.

Bazı adamları attığı gol sayısı ile değerlendirmezsin ancak Kuyt gibi forvet-forvet arkası-sağ-sol kanat yani sürekli hücüm bölgesinde oynayan bir adamı nasıl değerlendirmek lazım acaba?

Birde bu transferin maliyetine bakmak lazım adamlar bonservise 1 milyon oyuncuyada 2,5 milyon vermiş bu ciddi bir külfet değildir hiç bir zaman. Ancak bizim yapacağımız yapmaya çalışacağımız transferin hepsinin ciddi bir külfeti olacak onların battı balık... demesi ,bizimse yoğurdu üfleyerek yememiz oldukça normal.

Neyse arkadaşlar sene başından beri 3 kere bize teklif edilen menejerinin 2 kere İstanbul'a gelip 'Kuyt gelmek istiyor' dediği bir elemanın fb'ye gitmesine üzülecek değilim ben şahsen. İstenmiyorsa olay bitmiştir ki hala abartıldığını düşünüyorum zor bir transfer değildi.

Uefa'yı bekliyorlar diye yönetim eleştiriliyor ya şaşıyorum. Bu kuş beyinliler yüzünden eğer biz Uefa'dan ceza alırsak ben bir daha bu ülkede futbol falan izlemem. Yönetim de ne yapsın anamızın liginde Fener'le Beşiktaş'la top oynamak için gidip Adebayor'u mu alsın Allah aşkına. Hamit de kendi söyledi bizle anlaştığını, mutlaka atılan hamleler vardır. Galatasaray da yıllardır çok erken transfer yapılıyor sanki daha transfer sezonu açılalı iki gün oldu biraz sabır.

Kuyt konusu tartışılıyor ki fazla sürmemesi gerekir bu tartışmanın. Kewell bize geldiğinde Liverpool'da topa vuramıyordu antrenmanlara çıkmakta zorlanıyordu nerdeyse ve yine bu Kewell taraftarın sevglisi haline geldi ve oyunuyla Galatasaray'a çok şey kazandırdı hatta bizde her mevkiide oynadı kale hariç.Kuyt eğer İngiltere'de Liverpool'da hala ilk onbir oyuncusuysa bu adamda iş vardır.Unutmayın Elmander gol atamıyordu Bolton'da ama geçen sene az daha kariyer rekoru kırıyordu.

Bu arada elit takımlar katagorisine gecmedikme hala nike`da herkes yeni formaları cokdan cıkardı...

Birde kenan doglu yeni mars yazmıs bulan bilen varsa link atarmı dinlemek icin

Kuyt konusu tartışılıyor ki fazla sürmemesi gerekir bu tartışmanın. Kewell bize geldiğinde Liverpool'da topa vuramıyordu antrenmanlara çıkmakta zorlanıyordu nerdeyse ve yine bu Kewell taraftarın sevglisi haline geldi ve oyunuyla Galatasaray'a çok şey kazandırdı hatta bizde her mevkiide oynadı kale hariç.Kuyt eğer İngiltere'de Liverpool'da hala ilk onbir oyuncusuysa bu adamda iş vardır.Unutmayın Elmander gol atamıyordu Bolton'da ama geçen sene az daha kariyer rekoru kırıyordu.

Pardon 'gol atmayan' Elmander bize gelmeden önceki sezon kaç gol atmış? Üstelik ligin ikinci yarısını orta sahanın ortasında oynamış olmasına rağmen kaç gol atmış?

İkincisi Kewell'ın sorunu sakatlıktan dolayı oynamamasıydı, Kewell oynadığı her sezon katkı vermiş bir oyuncuydu Kuyt'ta ise sorun oynamaması değil , Kuyt'un futbolun doğal sürecinden ötürü düşüşe geçmiş olması. Kuyt 2 sezondur 70 maça yakın oynadı ama verimli olamıyor,üretken olamıyor ondan önceki 4 yılki Kuyt'un yanına yaklaşamıyor olay budur.

Pardon 'gol atmayan' Elmander bize gelmeden önceki sezon kaç gol atmış? Üstelik ligin ikinci yarısını orta sahanın ortasında oynamış olmasına rağmen kaç gol atmış?

İkincisi Kewell'ın sorunu sakatlıktan dolayı oynamamasıydı, Kewell oynadığı her sezon katkı vermiş bir oyuncuydu Kuyt'ta ise sorun oynamaması değil , Kuyt'un futbolun doğal sürecinden ötürü düşüşe geçmiş olması. Kuyt 2 sezondur 70 maça yakın oynadı ama verimli olamıyor,üretken olamıyor ondan önceki 4 yılki Kuyt'un yanına yaklaşamıyor olay budur.

Elmander Bolton'da çok gol atan bir oyuncu değildi 92 maç 18 gol ama savaşçı mücadeleci bir futbolcuydu burada Elmanderi eleştirmiyorum. Evet Kewell sakattı oynayamıyordu ama burada sakatlıktan kurtulup oynadı ve katkısını da verdi.Dirk Kuyt geçen sene de çoğu maçta katkısı oldu ki bu sene ruh gibi dolaşıyordu ona da lafım yok.Şahsi görüşüm bu adam burada iş yapar son olarak karşı tarafın transferlerini konuşup birbirimizi kırmamamız gerekir.Fazla da uzatmayalım hatam olduysa özür dilerim :)

Elmander Bolton'da çok gol atan bir oyuncu değildi 92 maç 18 gol ama savaşçı mücadeleci bir futbolcuydu burada Elmanderi eleştirmiyorum. Evet Kewell sakattı oynayamıyordu ama burada sakatlıktan kurtulup oynadı ve katkısını da verdi.Dirk Kuyt geçen sene de çoğu maçta katkısı oldu ki bu sene ruh gibi dolaşıyordu ona da lafım yok.Şahsi görüşüm bu adam burada iş yapar son olarak karşı tarafın transferlerini konuşup birbirimizi kırmamamız gerekir.Fazla da uzatmayalım hatam olduysa özür dilerim :)

Estafurla ben kırıcı birşey yaptığımı düşünmüyorum sizdende öyle bir tepki görmedim sadece konuşuyoruz, fikir belirtiyoruz.

Ben 32 yaşına gelmiş ve son 1 aydır menejeri kapımızda yatan bir Kuyt'un transferinin zor bir olay, abartılası bir transfer olduğunu düşünmüyorum sadece. Katkı vermezde demiyorum İngiltere'de bunca yıl top oynamış adamın bitik hali bile burada fark yaratır ancak Kuyt artık düşüşte olan bir oyuncu sadece ismen değil oyun olarak düşüşte.

Geçen yıl 40 maçın 35inde ruh gibi dolaştı, yine koştu çalıştı ama katkı yok eski gücü yok. Gol bölgelerinde bundan 3 seneki 5 seneki etkinliğinden eser yok.

Neyse gerçekten çokta mühim değil Bank Asya'daki defans oyuncuları düşünsün beni bağlayan bişi yok :)

Estafurla ben kırıcı birşey yaptığımı düşünmüyorum sizdende öyle bir tepki görmedim sadece konuşuyoruz, fikir belirtiyoruz.

Ben 32 yaşına gelmiş ve son 1 aydır menejeri kapımızda yatan bir Kuyt'un transferinin zor bir olay, abartılası bir transfer olduğunu düşünmüyorum sadece. Katkı vermezde demiyorum İngiltere'de bunca yıl top oynamış adamın bitik hali bile burada fark yaratır ancak Kuyt artık düşüşte olan bir oyuncu sadece ismen değil oyun olarak düşüşte.

Geçen yıl 40 maçın 35inde ruh gibi dolaştı, yine koştu çalıştı ama katkı yok eski gücü yok. Gol bölgelerinde bundan 3 seneki 5 seneki etkinliğinden eser yok.

Neyse gerçekten çokta mühim değil Bank Asya'daki defans oyuncuları düşünsün beni bağlayan bişi yok :)

Yok hayır zaten kırıcı bir şey yapmadınız bende yapmadığımı düşünüyorum yaptıysamda özür dilerim sadece karşı tarafın transferleri için kırmamak gerekir demek istedim yani genel konuşmuştum o yüzden.Fikir belirtiyoruz haklısınız. Neyse artık biz Galatasarayın yapacağı transferlere bakalım onlarda tartışırız inşallah :)

Valla beni tanıyanlar Dünya futbolunda en nefret ettiğim oyuncunun Kuyt olduğunu bilirler. Ben lise çağlarımda hem Hollanda hem de Liverpool sempatizanıydım. Bu adam bir çıktı iki takımdan da soğudum valla. Kuyt'un bana göre gram yeteneği yok. Dümdüz futbolcu. Eskiden mücadeleyle karambolle golleri atar defansı da rahatsız ederdi yine. Son 2-3 senedir bunları da yapmaz oldu. Bu sene göreceksiniz Fener taraftarları Guiza'daki gibi saç baş yolarken biz de yeni bir dalga konusu bulmuş olacağız :)

Sosyal medyadaki yorumları görünce ve hatta bir yerde "Liverpool efsanesi" diye bi başlık okuyunca herhalde Steven Gerrard'ı aldılar dedim.Harbi ne Kuyt'mış burada bile kendisinden çekinenler var.Ayrıca ceza alacakar diye hiç transfer yapamazlar diye bir kural da yok.Kuyt'ı da alır.Yarın öbür gün muhtemelen yine oyuncu alacaklardır.

Yine kendi işimizi bırakıp başkalarınınkine yöneldik.

Hayır olay şu arkadaşlar bu adamlar ciddi maliyetli oyuncu transferi yapamazlar. Ciddi bonservis veremezler Kuyt'un bonservisi 1 milyon avro riski minimum demektir bu. Eee 2. lige düşseler Kuyt zaten kendi ayrılmak ister oturur konuşur 1 milyon daha verilir sözleşme fesih edilir işte bu kadar riski düşük transfer bu ve Salih transferi ki Salih daha resmi imza atmadı :)

Bizim ilgilendiğimiz isimlerin en ucuzunun bonservisi 4-5 milyonda başlıyor. Yıllıkları 1,5-3,5 arasında gidip geliyor. Sözleşmesini fesih etsek bonservisi bize kaçar. Bu riski alamıyor yönetim şu an için ama boş boş oturduklarınıda zannetmiyorum. Görüşmeler, ön sözleşme imzalanan oyuncular muhakkak vardır yada ben bu şekilde düşünmek istiyorum.

Kuyt sıradan bir futbolcu hiç bir ekstra özelliği yok pres yapıyor diye seviliyor sadece golcülük desen yok bireysel yetenek desen yok ee ?

Kuyt sıradan bir futbolcu hiç bir ekstra özelliği yok pres yapıyor diye seviliyor sadece golcülük desen yok bireysel yetenek desen yok ee ?

Kuyt'un golcülüğü Feyenord'tan ayrıldığı gün bitti zaten sıkıntı o değil ki ,sıkıntı Kuyt'un ne olduğuda değil. Olay Kuyt gibi yaşı 32'ye gelmiş futbolu 2 yıldır düşüşte olan bir oyuncu için bizim GS taraftarı olarak heyecan yapıp, 'bizim yönetim ne yapıyor yea' moduna girmemiz. Yoksa cidden Kuyt benim umrumda bile değil kaldıki geçen sene fb'nin yaptığı Dia transferi o mevkii için çok daha önemli ve çekinmemizi gerektiren bir transferdi sonuç?

Kuyt iyi bir golcü değil ama
iyi bir kanat oyuncusu
bence iyi bir transfer yaptılar
inşallah bizde her sene olduğu gibi yine geç kalmayız transfere