Gündemden

Tamam da adam hakkında tek bir iyi özellik söylemeyip iyi oyuncu demen ilginç geldi. Ayrıca ne Marsilya ne de Borussia Mon. normal şartlarda kadro yapısı olarak Fenerbahçe'den üstte değil. Meireles de Porto ve Chelsea'de oynamadı mı üst düzey maçlarda. Cristian Baroni'ye gelince Baroni geçen sene kendini aştı daha o seviyelere gelemez. İnşallah gitmez orta sahada derbilerde işimize yarıyordu :)

Bence en büyük artısı saha içindeki o yılmaz karakter yapısı. Pas yüzdesi yüksektir mesela,kondisyonu üst seviyededir,hırçın oynar ama zor kart görür, takımını saha içinde fişeklemek için elinden geleni yapar vs. ben oyuncuyu fb'nin ihtiyaç duyduğu oyuncu tarzı ve özellikleri üzerinden değerlendirdiğim için bunları saymadım.

Adamlara hız,dribling,yaratıcılık özelliklerine sahip biri hatta 2 kişi lazımdı onlar gitti Baroni'nin daha iyisini aldılar neyse benim için no problem diledikleri gibi davransınlar :)

Ulan necati; helal olsun sana... Gel dedik geldin. Git dedik gittin. 400.000 euro da bonservis getirdin. Şampiyonlukta büyük emeğin vardı aslanım. Helal olsun sana...

304363_10151017496906954_300235797_n.jpg

Bence Bjk nin amacı Q7 yi kadroya ekletmeyip Q7 federasyona başvurup bonservisini alsında 3.7 milyon eurodan kurtulalım... 45-50 gün eklenmezse Q7 nin böyle bir hakkı doğuyormuş...

Quaresma bonservisini almaz bence o kadar parayı bedavaya alır gider mayısta.Aybaba kadroda olmayacak dedi zannetmem eklesinler.

Gökhan Süzen'i alabilseydik keşke transferden vazgeçmişken Beşiktaş.

Sevgili taktik dehası hocamızın taktik planlarında Selçuk'un yeri yokmuş, gülsem mi, ağlasam mı bilemedim.

Böyle bir mantık var mı Allah aşkına oynatmayacağın adama 5 milyon euro'ya yakın para ver oturt sonra taraftardan feda kampanyasına katılmasını bekle.. Komik... kombineler ve tshirtler satılarak sağlanan o paralar Quaresma'nın milyarlık pantolonlarına mı ceketlerine mi arabalarına mı osuna busuna mı verilecek. Bir Galatasaraylı olmanın ötesinde bir Türk olarak beni irite ediyor bu durum. Bizde de tam buna benzer bir Baros olayı var ama Baros elinden geldiğince takıma yararlı olmaya çalışmış takımda huzursuzluk çıkarmamış gol krallığı yaşamış bir oyuncumuz. Bizim yönetimimiz de oyuncuyu Quaresma'ya yapılan gibi itibarsızlaştırma operasyonu yapmıyor Allah'tan. Zamanı gelince kullanırız demeleri gsstore'a gittiğimde şahsen parayı havaya atıyorum hissi uyandırmıyor bende.. Eğer parasını da vereceğiz oynatmayacağız gibi bir söylemi bizim yöneticilerimiz söylese tek bir kuruşluk ürün almam store dan şahsen. Bjk çok çok yanlış yapıyor. Taraftarına ihanet ediyor adeta taraftarını yolunacak kaz durumuna getiriyor..

Bu arada milli takımımız bu gün Selçuk Gökhan Gönül ve Hakan Balta ile başlasaydı bu maça Hollanda'yı hezimete uğratırdı. son yıllarda karşılaştığımız en kötü milli takımlardan biriydi... Şu defansın arkasına, arasına top atacak bir oyuncu yoktu kendimi parçaladım evde vallaha. Ortalama bir futbol seyircisi dahi teknik direktör olsa Hollanda'yı yenebilecek kadroyu en azından ikinci yarı sahaya sürerdi. Çok yazık birinci olmak istiyorsun şu dökülen takımı yenemiyorsun. Hamit şu anda milli takıma hazır değil maç eksiği var keza Emre öyle. Hasan Ali hiç bu eviyelerin oyuncusu değil. Umut'u oynatıyorsan yanına seken düşen topları gol yapacak bir oyuncu lazım. Umut iyi bir oyuncu ama tek forvet olmaz!! Mehmet Topal Emre ikilisi yerine Mehmet Topal Selçuk ikilisini oynatmamanın nasıl bir taktik bahanesi olabilir? Emre Belözoğlu'nun yaptığı neyi Selçuk yapamaz çözemedim. Çok saçma bir şekilde şu Hollanda'yı elimizden kaçırdık yazık oldu.