• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Gündemden

M united macını D smart yayınlıcakmis nasıl iş bu anlamadim.Ülkeyi bir takım temsil ediyorsa hanı acık kanal yayınlamak zorundaydı.

Ç.ba maçları D-smart'ta galiba artık.Öyle biliyorum ben.

Dany sakatlanmış..

Dany sakatlanmış..

Nevzat Dindar ‏@nevzatdindar
Dany'nin milli takim kampinda sakatlandigi haberi dogru degil..

Ayrıca bugün ntvsporda gördüm Danny sadece tedbir amaçlı oynatılmamış.Hakan Baltanında ciddi bir sakatlığı yokmuş.İkiside MP Antalyaspor maçında oynabilirmiş.

Bu arada Fas ve Kamerun ilk maçlarını deplasmanda 2-0 kaybetti bizim için iyi haber umarım elenirlerde gidemezler kupaya.

Fildişi,Senagel'i evinde 4-2 ile geçti.

Fas,Kamerun,Fildişi 12 Ekim'de rövanş maçları.

Kartalsporla bugün 17 de yapılacak hazırlık maçı bile lig tv de GStv saat 20 de vericekmiş maçı...

Melo ve Amrabat ile ilk yarım saatte 2-0 yaptık.

Ufuk - Sabri Sarıoğlu, Cris, Gökhan Zan, Çağlar - Furkan Özçal, Yekta, Felipe Melo, Engin Baytar - Nordin Amrabat, Sercan Yıldırım ilk 11'i ile sahadayız.

Sercan'a verilen şans Baros'a da tanınsa keşke :(

Okan ne Barosu Allahan :D Tama mSercanda iyi değil ama Baros olmaz artık :D

4.forvetimiz Sercan olacağına Baros olsun ? daha yararlı olmaz mı, madem Baros'u gönderemedik verim almaya bakalım. Sercan'dan daha çok katkı vereceği çok net.

Eski Baros değil aralara kaçmıyor her dokunuşta yerde mücadele etmiyor ?

Fenerbahçeli bi yöneticinin bu kadar aciz durumlara düştüğünü hiç görmemiştim. Ahmet Çakar, Şekip i yerin dibine soktu.Şekip hala Fenerde aktif yönetici mi? Bu arada şike operasyonu başlığını bulamadım. O yüzden buraya yazdım.

Bu arada UEFA Fb ve Eskişehirin Finansal fair play ödül gelirlerini doldurmuş :) Tüm oyunculara ödenecek aylıkları ocak 2013 e ertelemiş FB anam kıyamam ya o kadr mı dardasınız :D :)

finansal fair play gereği durdurmuş finansal fair play ödüllerini değil.

Geri