Gündemden

O yönetim yeterli desteği içeride verseydi, Fatih hocanın altını oymaya çalışmasalardı, federasyona gerekli baskılar kurulsaydı, hatta Demirören seçilirken masaya yumruğunu koyup kendi adayını çıkarabilseydi bunlar olmazdı emin ol, Fatih hoca bu kadar gerginse 2 senedir, yönetimin pasifliği ve hocaya karşı olan güvensiz tutumunun payı büyük!

Bu balla kesin Basel çıkar bunlara. Bu kadar bal bir takım gôrmedim. Hep hûcum gûcû düşük takımlarla oynadılar. 6 maçta sadece 3 gol yedik diye seviniyorlar. Chelsea ya da Benfica çıkarsa parçalar bu ezikleri. Yarı Final oynamaları ayrı bir futbol ayıbıyken,final yapmaları hatta kupayı almaları beni futboldan soğutur...

Futbol adil bir oyunsa karşıyakanın işi buraya kadardır. Benfica parçalar bu ezikleri.
Bir taraftan Bate,Plzen ve Lazio gibi hücum gücü düşük takımları eleyip buraya gelen karşıyaka.
Diğer taraftanda Şampiyonlar Ligi'nde 10 puan toplamış ve sırasıyla Leverkusen,Bordoeux ve Newcastle gibi güçlü takımları eleyip buraya gelmiş Benfica.
Cidden çok ballıydılar,ama buraya kadarmış...

Basel - Chelsea

Fenerbahçe - Benfica

Bu eşleşmeler çok güzel oldu. Fenerbahçe'nin peri masalı buraya kadardır. Benfica bu kupayı gerçekten isteyen bir takım. Diğer beceriksizler gibi değil. Sonuçta bu sene Porto'nun önünde liderler ve şampiyonluk onlar için yeterli değil. Senelerdir ezeli rakipleri Porto Avrupa'dan kupa ile tur ile dönerken Benfica kulüp olarak sadece şampiyonlukla yetinemez. Bu yıl güzel bir fırsat geçti ellerine ve yarı finalde futbol katilleri ile eşleştirler. İlk maçın Kadıköy'de olması da çok güzel. Benfica gol atamadan yiyeceği golleri evinde rahatlıkla telafi edebilir ki burada gol atacaklarını düşünüyorum. Gol atamama ihtimali zayıf. Neticede hedefi olan bir takımla eşleştiler. Lazio gibi sıradan lig maçını bahane gösterip yedek takımla sahaya çıkmayacaklardır. Çıksalar bile Lazio gibi beceriksizler ordusu olmayacağı kesin.

Diğer eşleşme de güzel oldu. Bu falcı ve büyücü kulüp, olur da yine balının fazla aktığı zamana denk gelir kör-topal Benfica'yı da elerse finalde Chelsea ile karşılaşması muhtemel. Chelsea için bu kupa geçen sezon baz alındığında çok fazla anlam ifade etmeyebilir ama finale kadar gelinmiş bir turnuvada lakayıt olmayacakları kesindir.

Şampiyonlar Ligi'nde de gönül Alman takımlarının karşılaştığı bir final istiyor..

Yemin ediyorum dünyanın en ballı takımlarından bunlar. Diğer tarafta Atletico,Liverpool,İnter gibi takımlar elenirken bunlar hep kıyıdan köşeden Plzen,Bate gibi takımlarla maç yaptılar.

Yemin ediyorum dünyanın en ballı takımlarından bunlar. Diğer tarafta Atletico,Liverpool,İnter gibi takımlar elenirken bunlar hep kıyıdan köşeden Plzen,Bate gibi takımlarla maç yaptılar.

Aynen ağabey. Çok doğru. Lazio'yu da ekle o kıyıdan köşeden takımlara. Hiçbirinin hücum gücü yoktu. Benfica'nın normal şartlarda parçalaması lazım. Ama hakem hataları hep lehlerine ve kahrolası balları beni korkutuyor açıkcası :)

Önümüzdeki yıl Fly Emirates ile forma reklamı anlaşması yapacağımız söyleniyor. Yıllık 10 milyon euro dan 5 yıllık bir anlaşma olacağı söyleniyor. İnşaAllah doğrudur. Dünya devi olma yolunda hızla ilerliyoruz evelAllah :)

Ben işin para kısmında değilim. Formamızda TT yerine dünyaca ünlü bir firmanın isminin yazması bence kazanacağımız paradan daha önemli. İnşallah sırttaki Ülker reklamından da kurtuluruz. :)

Biz bu Feneri Kadıköy'de Allah'in izniyle ezeriz. Futbol oynamiyorlar vallahi bunlar. Amatôr takim gibiler. Anadolu takımlarinin bize karşi oynadiği oyunu,onlar Anadolu takimlarina karşi oynuyorlar. Golü at,kapan,kontr ataktan gol bulmaya calış. Yok böyle eziklik. Şu takıma gereken cevabi inşaAllah once Benfica sonra da biz onlari parcalayarak verecegiz...

''bu maçı da alırlarsa artık mucize'' dedim.. gerçekten mucize ya eskişehir nerdeyse 90 dk karşı yarısahada oynadı, direkler,pozisyonlar flan fenerin tek pozisyonu yok gol attılar maçı aldılar. hakemin inanılmaz skandal kararlarını saymıyorum bile.

Şampiyonluğa oynayan takımın iç saha maçında ilk devre bitiminde kaleyi bulan şutu yok.
İlk devre kaleye en çok şut göndermeye çalışan oyuncu Egemen Korkmaz.
Hiçbir iddiası olmayan rakibin direkten dönen 2 şutu, kaleciden dönen 2 pozisyonu.

İkinci devre dakika 55 kaleyi bulan ilk şut. Sonucu gol.
Daha sonra oyuna giren defansif oyuncular.
Üzerine yatılan skor.

Ligin ayıbı mıdır bu artık rakiplerin mi bilemiyorum.
Bildiğin tek şey var şu futbol özürlüsü, balı kıçından eksik olmayan, gram top oynamayan takıma şampiyonluk verilirse bu ayıp BİZİM olacaktır. Yani şu adamların şu futbolla halen şampiyonluğu kovalamalarını sindiremiyorum, sinirlerim bozuldu son günlerde..

Hakemlerin desteğiyle ligde tutunuyorlar. Futbol falan oynadıkları yok.

Biz maçlarımızı kazanıp Kadıköy'e 4 puan farkla gidersek, bunları dağıtacağız. İsterse hakemlere de FB forması giydirsinler, futbol dersi verir, 90 dakika sonunda da şampiyonluğu kutlarız.

Futbolun Adaleti varsa Benfica içerde dışarda üçlük eder bunları. 2 pas yapmaktan aciz köy takımlarıyla oynayarak yarı finale kadar geldiler. Sonunda gerçek bi rakip , akla kara belli olacak.

Fener'in uşağı olan federasyon başkanı,Kulüpler Birliği'ne"Benfica'da fenerbahçeyi destekleyelim"önerisinde bulunmuş. Kulüpler Birliği de kabul etmiş. Fikret Orman ve Başkanımız Ünal Aysal'în cevabı beklenıyomuş. Trabzonspor da reddetmiş. İnşaAllah Ünal Başkan da kabul etmez. Yoksa ona olan sevgim azalır. Ayrıca bu fener uşağı olan zat Galatasaray'a neden bôyle birşey düşünmedi hiç ? Tarafını belli ediyor utanmadan. En çokta canım buna sıkılıyor...