Bence de Eray daha kaliteli bir kaleci. Ona daha çok önem vermeliyiz.Onur'la ikisi iyi işler yapacaktır inşaAllah..
Ufuğu unutun bence onun aklı istanbul gecelerinde - bayanlarda. Eray yetiştiriliyor bence gelecek için.
Net bilgimi bu. Muslera kesin gidiyor mu seneye ?
Sınırlamada sıkıntı olmasa hiç ihtimal vermezdim ama hayırlısı olsun.
Görkem Bey şimdiden hayırlı tezkereler. Ben de askerliğimi Nisan-Eylül döneminde yaptım. En güzel, en rahat zamanda gidiyorsunuz. İnşallah iyi bir yere düşersiniz.Selamlar.
Bu satırları buraya yazıyorum fakat 10 gün sonra askere gideceğim için yazdığım şey olduğunda aranızda olamayacağım. Seneye Galatasaray futbol takımının kalecisi Onur Kıvrak olacak. Bunu net şekilde söylüyorum. Hatta bu işin dakika dakika gelişimini de anlatabilirim fakat bunları anlatırsam bu olayın bana ulaşmasını sağlayan kişiye hem insani hem de konumu nedeniyle ayıp etmiş olurum. Sadece milli maç öncesi Onur Kıvrak ile hocamız oturup bir yemek yediler ve bazı konular konuşuldu. Ayrıca Onur bu sezon yeni sözleşme imzalarken menajeri ısrarla serbest kalma maddesi koydurttu. Benim bildiğim ortada bir söz var ve bu camiada sözler imzalardan daha önemlidir. Şimdiden yazdım ben buraya. Onur Kıvrak hayırlı uğurlu olsun camiaya.
Görkem Bey şimdiden hayırlı tezkereler. Ben de askerliğimi Nisan-Eylül döneminde yaptım. En güzel, en rahat zamanda gidiyorsunuz. İnşallah iyi bir yere düşersiniz.
Muslera gidebilir Onur gelsin mi? gelsin ama unutmayalım elimizde Ufuk gibi genç bir kaleci ve Taffarel gibi bir antrenör var Ufuk'u da onur seviyesine çıkartabilir.
Evet, asker sayısı bakımından en tenha celptir. Bu bakımdan biraz rahattır. Ne demişler; nerde çokluk, orda pislik.Çok teşekkür ederim. Katılım çok azmış Nisan döneminde. Arkada bir de sevenlerimizi ve Galatasaray'ımızı bırakmasak koymayacak ama inşallah alacağımız güzel haberlerle de o açığı kapatacağız
Fatih Hocanın olmadığı maçlarda puanlar kaybedersek ve elimizdeki şampiyonluğu kaçırırsak, sezon sonu Ünal Aysal, Terim ile yolları ayırır. Bunu yapmakta da maalesef haklı olur.
Yıllardır sizin UEFA kupanız var, tesadüfen aldınız diye dalga geçenlerin bugün yarı finale çıktıkları için delice sevinmeleri ayrı bir ironi..
Benim yazdıklarımdan bunumu anladınız? Tebrikler o zaman...He takımı ayağa kaldırması, dipten alıp buralara getirmesi filan hiçbiri önemli değil şampiyonluk gelmezse öyle mi? Sizin gibi düşünen taraftar çok oldukça olur da böyle bir hata yapılırsa gene kimse tepki koymaz, eski günlere dönebiliriz.