Gündemden

Mehmet Topal'ın eline çarpan topta golü verdiler, Selçuk Şahin topa vurcakken ayağını yere vurup düştü faul verdiler... Söz bulamıyorum..

Ağabey,önce Uefa'da Benfica sonra da inşaAllah ligde biz bunları ezip heveslerini kaçıracağımız için ellerinde tek bu kupa kalacak. Onu alsınlar ki bari Aykut hocalarını göndermesinler :) Ben hayatımda bu kadar ezik bir hoca ve futbol takımı ve taktiği görmedim :) Taraftarlar şimdi durum iyi gidiyor diye arkasındalar bu ezik futbola rağmen hocalarının. Ama ben onlari Benfica maçînda ve bizimle oynadıkları maçtan sonra,onlari ezip hayal kirikligina ugrattiktan sonra göreceğim. O zman ne anası kalacak hocalarının ne karısı. Bu serefsizler küfürleri yağdıracak bu adam hissedebiliyorum simdiden...

Portekiz basınının bizim için ortaya attığı bir iddaa var hala gülüyorum Heralde Portekiz'in Fotomaç-Fanatik'i falan bu gazate.

A Bola gazatesi Porto'lu Jackson Martinez için 44 Milyon Euro önerdiğimizi Ve Porto'nun bunu geri çevirip 60 Milyon Euro istediğini iddaa ediyor.

Tahkim cezayı onamış. Fatih Hoca sezonu kapattı.
Bunlarda numara, oyun, üç kağıt ya da kısaca şike bitmiyor.
Yok biz işimizi hallediyoruz, sahaya yansımasına izin vermiyoruz, adamlar da ısrarla devam ediyorlar.

Ünal Aysal, Fenerbahçe - Benfica maçına gitme fikriyle ilgili "Seve seve giderim. Kimse de bana gitme, hayır diyemez. Galatasaray Kulübü kucaklayıcı bir kulüp. Beşiktaş, Fenerbahçe ya da Trabzonspor farketmez'' demiş.

Umarım politik bir cevaptır.

Bu Gekas golü mûthiş kokluyor. Seneye Şampiyonlar Ligi'nde işimize bence çok yarar. Elmander olmayacak muhtemelen seneye. Onun yerine sanki güzel gider..İnşaAllah Hamza Hamzaoğlu'nun takımı ligde kalır...

Trakya'da bir üniversitenin paneline katılan çocuklar çok bilinçliymiş,"şaibe"den bahsetmeyip sporun geleceğiyle alakalı soru soruyorlarmış.Bu adam için "Şam Şeytanı" yakıştırması fazlasıyla naif.Şeytana pabucunu ters giydirir,varlığı insanlığa zarar.

Şampiyonlar Liginde yoluna tam gaz devam eden Gençlerbirliği Fenerbahçe maçında rotasyona gidiyor. Defansta 94'lü genç stoper , yedeklerde Hurşut ve Jimmy Durmaz. Hey yavrum hey. Diyecek söz bulamıyorum. Emir büyük yerlerden. :)

Şampiyonlar Liginde yoluna tam gaz devam eden Gençlerbirliği Fenerbahçe maçında rotasyona gidiyor. Defansta 94'lü genç stoper , yedeklerde Hurşut ve Jimmy Durmaz. Hey yavrum hey. Diyecek söz bulamıyorum. Emir büyük yerlerden. :)

Ağabey ben yazmak için girmistim ama siz daha once davranmissiniz. Klavyenize saglik. İlk yarida 2-0 genclerin ustunluguyle bitti ama muthis bir oyun oynanılıyor. 2.yarı bu maç 2-3 ya da 2-4 olacaktir fener lehine bundan suphem yok. İlk yarida ki kadroya laf gelmesin diye boyle bir skor oldu ama 2.yari fener lehine cevirecek. Sonra Galatasaray kendi sahasinda 2-0dan donüyordu bizde deplasman da dönûyoruz deyip hava atacaklar. Múthis oyunlar oynanılîyor hakikaten de...

İnş. Gençler 3 ü bulurda itinayla entrylerimizi yeriz Metehancım. Ama hiç sanmıyorum. Birazdan Aykut kırmızı yiyecek 10 kişi kalacaklar. Sonrası malum. :)

Allah'ım nihayet haftalardır top oynamadan aldıkları puanların şansı bu maçta ters tepti.Bu sefer iyi oynayan, hakeden kazandı ! KADIKÖYE KUPA KALDIRMAYA !!

Valla biz hertürlü şampiyon oluruz, en kötü ihtimal kadıköyde kazanır şampiyon oluruz, bundan eminim, Fatih hocanın takımın başında olmamasıda önemli değildi, bu kadro farkıyla bu ligdeki her takımı yenmemiz lazım arada kalite farkı var, Fatih hocanında dediği gibi ayda yönetse yinede bu kadro şampiyon olur, şampiyon GALATASARAY inşallah...