Gündemden

Listedekilerin hepsi futboldan anlıyorda Candan Erçetin'in anlamadığını mı düşünücez?Ayrıca kendisinin Galatasaray Dernekleri başkanlığı yapmışlığı falan var.

Ünal Aysal'ın bu listesindeki herkes iş adamı.Futboldan anlaması için zaten teknik kadromuz var.Ve çok sayıda profesyonel çalışıyor kulüpte.

Galatasaray Lisesi'nde uzun yıllar müzik hocalığı yaptı ve dernek başkanlıkları da var Candan Erçetin'in. Karakteri tartışılmaz, mükemmel bir insan.

Ağabeylerim. Şu yönetimde Federasyon'un herhangi bir kararina karsi elini masaya vuracak birisi var mi siz bana onu soyleyin. Bu yonetim duzenbazliklara karsi aktif mi olur en az Adnan Oztürk kadar yoksa pasif mi ?

Kaç gündür sosyal medyada çarşı aşağı , çarşı yukarı .
Çarşı şunu yaptı , çarşı tomaları ele geçirdi , çarşı dozerle tomaları kovalıyor. Bu ne kardeşim birtek bunlar mı direniyor ??.
Çoğu yazılanlar goygoydan ibaret. Bu oluşum şuan pirimin kralını yapıyor. Bizim taraftarlarda gaza gelmiş yere göğe sığdıramıyorlar. Gelsin Beşiktaş Arenada oynasın diyenler bile var.
Bizim neferlerimizi aşağılayan , değerlerimize küfürler yağdıran bu gûruhun ta kendisi değilmiydi. Yoksa ben mi yanlış biliyorum ??.
Kendinize gelin , duracağınız yeri bilin. Mide bulandırmaya başladınız !

Bizim taraftarımız gibi onlar da direniyor. Çarşı vinçle tomayı kovaladı ve bizim gibi semtine sahip çıktı. Tek artıları vinç olayıdır. Fark yarattılar ama bununla, yapacak birşey yok.

Utku kardeşim ,
Elbet direnecekler. Tabi ki direneceğiz omuz omuza , yanyana.
Bu işin öncüsüde olsunlar. Şüphesiz en iyi yaptıkları şey ( kavga , gürültü ) . Burda bir sıkıntı yok. Benim asıl canımı sıkan durum ; taraftarımızın çizgisini bilmemesi. Tabiri caizse bu samimiyetsiz oluşumun gidip kucağına oturması.
Ortada olağanüstü bir durumda göremiyorum. Hepimizin safı belli , mücadelesi aynı.

Sivasspor,Teknik Direktörlük için Roberto Carlos ile 2 yillik sözleşme imzaladi. İlginc bir hamle oldu gerçekten.. Trabzonspor,Tolunay Kafkas ile olan sözleşmesini feshetti. Ünal Karaman,Sportif Direktörlüge getirildi.. Kasîmpasaspor'un gündeminde Anelka var ve menajeri İstanbulda'ymiş sanirim. Bizden Elmander,Aydin ve Engin ile ilgileniyorlarmiş..fenerin başına inşaAllah Mustafa Denizli veya Lucesci geçmez..Neymar Barcelona'da..Bale-Madrid haberileri var..vesselam...

Ünal Başkanın bağlantilarinin ne kadar ciddi olduğunu şimdi daha iyi anladim. TFF Başkan bozuntusu 2010-2011 sezonu sampiyonu Fenerbahce'dir değişmez,diyor hâlâ. Bu adamlar neyin kafasini yaşiyor. Bu sefer iş ciddi. Kurtulamayacaklar...

Fenerbahçe falan umrumda değil.
Tek dileğim ; Yıldırım Demirören denen zatın alaşağı edilmesi.
Bunu herşeyden çok istiyorum.
Önümüzdeki en büyük engel bu çapsızdır.

oldu da fener men edildi diyelim(inşallah), bu durumda bu sene kim ön eleme oynayacak onların yerine ? yoksa tek biz mi katılcaz ve fenerin ŞL parası geçen seneki gibi bize mi aktarılacak ?

oldu da fener men edildi diyelim(inşallah), bu durumda bu sene kim ön eleme oynayacak onların yerine ? yoksa tek biz mi katılcaz ve fenerin ŞL parası geçen seneki gibi bize mi aktarılacak ?

Emin değilim ama ülke olarak kazanılmış hakkımız var ve TR'den gidecek takım sayısında bir değişiklik olmayacaktır. FB ve BJK men edilirse Bursaspor ön eleme oynar. Bu da zaten tek bizim katılacağımız anlamına gelebilir.

İnşallah. Ben avrupadan men edilmesinden çok bir alt lige düşmesini istiyorum Fenerbahçe'nin. Ya da küme düşürülmeyip lige -10 puanla başlamalarını.