Gündemden

Valla herkes Ünal Aysalı rakipsiz görüyor ama içerde ne tilkilikler döndüğünü bilmiyoruz. Seçimden sonra hayalkırıklığına uğrayabilir , başlıbaşına yeni bir kaos ortamıyla karşılaşabiliriz.
Herşey iyi giderken kendi içimizde savaşmayı bırakıp yolumuza bakmalıyız. Şu durumda Şark Kurnazlarının ekmeğine yağ sürmüş oluyoruz.

Mithat abi sen hepimizden(En azında benden :) ) iyi bilirsin ama Ünal Aysal seçime katılırsa çok büyük bir gaf yapmadıkça veya çok kötü bir liste çıkarmadıkça her şekilde kazanır diye düşünüyorum ben.

Şimdi sevgili KAAN kardeşim 2 yıl önce Ünal başkana seçimi kazandıran üş kişi vardı.O gün o 3 kişi örneğin Turgay KIRAN'ı destekleselerdi başkan o olurdu.Şimdi o üş kişi nasıl bir politika izleyecek.Eğer kendi aralarından birini başkan adayı gösterirlerse seçim sonucu açıkça söylüyorum Ünal AYSAL için tarihi hezimet olur.Kim o üç kişi dersen hemen söyleyeyim.Sn.Ahmet OCAKLI Sn.Ali DÜRÜST Sn.Adnan ÖZTÜRK

İlk iki senesinde üst üste şampiyon olup, ŞL'de çeyrek final gören, mali olarak da kulübün borçlarını azaltan bir Galatasaray Spor Kulübü Başkanı'nın seçime gittiğinde, tekrar seçilip seçilmemesi birkaç kişiye bağlıysa ve Genel Kurul tekrar o Başkan'ı göreve getirmeyecekse, yazılar olsun öyle Genel Kurul'a!

Ünal Aysal'ın işi cidden zor, ama başarırsa bu kulübün önünü bir daha kimse kesemez!

Her şey iyi giderken en azından gidiyormuş görünür iken ayağımıza sıkmaya bayılıyoruz camiamızda biraz mazoşistlik var gibi liseci küçük zümrenin tahakümü altında geçecek bir genel kurul olmaz inşallah .Birde Azizin avukatı falan listeye girecek söylentileri varki dağlara taşlara Aysal kazansın istiyorum ancak düzgün liste ile Semih Haznedaroğlu ,Azizin avukatı falan olucaksa listede hiç olmasın daha iyi bilemiyorumben çok ortadayım bu konuda iki ucu sihirli değnek Allah'a emanet ne diyelim ayrıyetten siyasi bir gölgede bu olayların arkasında yoktur inşallah malum ırkçılık konusundaki U dönüşü falan korkuyorum birde statik liseci küçük zümrede kazansın istemiyorum sözün özü tuhaf bir kongre bekliyor Galata Saray'ı.

Hakedenler Hakettiklerini Bulacak Allahın İzniyle ..

Ünal Aysal :
“ Fenerbahçe'nin lig'den düşmesi bize de yaramazdı. Karşımızda rakip olmayınca ben stadımı dolduramam. bizim paraya ihtiyacımız var. 52 bin kişilik stadı ben nasıl dolduracağım? Ancak; Bu şike sürecinin sonucunda hem Aziz Yıldırım hem de Fenerbahçe ceza alacak. Akıllı Hamleler yapılsaydı bu durum olmazdı. ”

Başkanın 3 senelik seçim stratejisi bana göre fırsatçılık. Mithat abinin dediğine paralel olarak, adı Başkanlık için çokça geçen Adnan Öztürk aday olursa sıkıntı olacaktır Aysal için.

Ünal Aysal, 3 yılın tamamlanmasına kalan süre için yönetim kurulunun değişeceği bir seçime gitseydi o zaman sorun yoktu. Ama Başkan olmak isteyen kişilerin aday olmasını, liste hazırlamasını zorlaştıran ve o kişilerin 3 yıl daha beklemesini bir nevi zorunlu kılan bir hamlede bulundu.

Ünal Aysal, eğer bu kararı camianın bahsedilen "ağır abi"lerine danışmadan aldıysa hezimete uğrama ihtimalini ben de düşük görmüyorum.

Adnan Öztürk şöyle Ali Dürüst'ü de içeren kallavi bir liste hazırlarsa (zaman kısıtlı ama hiç belli olmaz) Başkan olabilir.

Mithat abi İnan Kıraç falan Adnan Öztürk'ün aday olmasını isterler ve destekleyebilirler mi bu seçim için? Onun tercihinin de önemli olduğunu söyleyebilir miyiz?

edit: Adnan Öztürk, Telegol'e konuşmuş, Başkan adaylığım ihtimal dahilinde demiş.

Ünal Aysal öyle ya da böyle vizyon geliştirdi, sınıf atlattı özellikle futbolda. Erkek basketbol ve kadın voleybol da atılım içinde.

Bu yönetimle işler yürümezdi. Ali Dürüst bi yanda, Adnan Öztürk bi yanda, Ünal Aysal-Bülent Tulun bi yanda. Yönetim kurulu içinde kurulcuklar vardı adeta. Zaten sık sık basına düşüyordu yönetimin bir çok konuda ikiye ve hatta üçe bölündüğü.

Bakalım liste nasıl olacak. Bir kaç güne belli olur sanırım.

Ünal Aysal öyle ya da böyle vizyon geliştirdi, sınıf atlattı özellikle futbolda. Erkek basketbol ve kadın voleybol da atılım içinde.

Bu yönetimle işler yürümezdi. Ali Dürüst bi yanda, Adnan Öztürk bi yanda, Ünal Aysal-Bülent Tulun bi yanda. Yönetim kurulu içinde kurulcuklar vardı adeta. Zaten sık sık basına düşüyordu yönetimin bir çok konuda ikiye ve hatta üçe bölündüğü.

Bakalım liste nasıl olacak. Bir kaç güne belli olur sanırım.

Bahsettiğiniz Adnan Öztürk ve Ali Dürüst, Başkan'a kimle çalışmak istemiyorsanız (bu biz de olabiliriz) söyleyin o isimler istifa etmeye hazırlar, ama siz istifanızı geri alın ve kalan süreyi tamamlayın önerisinde bulunmuşlar.

Sizce yine de 3 yıllık seçime gitmeli mi peki? Merak ettiğimden soruyorum, genel kanı ne diye.

Adnan Öztürk benimle benzer düşünüyor. Demiş ki "Bu kulüp 108 yıldır kurnazlıkla yürülmüyor". Ünal Aysal'ın başarılı olması, gücünü kullanıp da 3 senelik görev süresini "fırsatçı" yaklaşımla 5 seneye çıkarması hakkını vermiyor.

Ben Başkan'a karşı çok öfkeliyim. O'na verilen 3 senelik görev süresini beğenmiyor, istifa ediyor. Yönetim Kurulu'nda ayrı sesler çıkıyordur ama bu Yönetim Kurulu O'nun kurduğu bir kurul. O zaman baştan sağlıklı yapılanmayı kursaydı.

Benim bildiğim geleneksel Galatasaray camiası, Ünal Aysal'ın bu yaptıklarını dikkatle takip ediyordur. Ben 15 Haziran'da Ünal Aysal'a kötü bir sürpriz yapabileceklerini de düşünüyorum. Aysal bu noktada mantıklı davranıp istifasını geri almalı bence.

Şimdi sevgili KAAN kardeşim 2 yıl önce Ünal başkana seçimi kazandıran üş kişi vardı.O gün o 3 kişi örneğin Turgay KIRAN'ı destekleselerdi başkan o olurdu.Şimdi o üş kişi nasıl bir politika izleyecek.Eğer kendi aralarından birini başkan adayı gösterirlerse seçim sonucu açıkça söylüyorum Ünal AYSAL için tarihi hezimet olur.Kim o üç kişi dersen hemen söyleyeyim.Sn.Ahmet OCAKLI Sn.Ali DÜRÜST Sn.Adnan ÖZTÜRK

Ünal Aysal'ın başkan olmasını sağlayan tek kişi var => İnan Kıraç...

Başkanın 3 senelik seçim stratejisi bana göre fırsatçılık. Mithat abinin dediğine paralel olarak, adı Başkanlık için çokça geçen Adnan Öztürk aday olursa sıkıntı olacaktır Aysal için.

Ünal Aysal, 3 yılın tamamlanmasına kalan süre için yönetim kurulunun değişeceği bir seçime gitseydi o zaman sorun yoktu. Ama Başkan olmak isteyen kişilerin aday olmasını, liste hazırlamasını zorlaştıran ve o kişilerin 3 yıl daha beklemesini bir nevi zorunlu kılan bir hamlede bulundu.

Ünal Aysal, eğer bu kararı camianın bahsedilen "ağır abi"lerine danışmadan aldıysa hezimete uğrama ihtimalini ben de düşük görmüyorum.

Adnan Öztürk şöyle Ali Dürüst'ü de içeren kallavi bir liste hazırlarsa (zaman kısıtlı ama hiç belli olmaz) Başkan olabilir.

Mithat abi İnan Kıraç falan Adnan Öztürk'ün aday olmasını isterler ve destekleyebilirler mi bu seçim için? Onun tercihinin de önemli olduğunu söyleyebilir miyiz?

edit: Adnan Öztürk, Telegol'e konuşmuş, Başkan adaylığım ihtimal dahilinde demiş.

Sevgili Utku bundan dört yıl evvel rahmetli Özhan abi adeta bir veda yemeği verdi camiaya,bu yemekten çıkan sonuç Adnan ÖZTÜRK kulübün gelecekteki başkanı olması ancak yetrli yöneticilik tecrübesinin olmayışı sebebi ile bir kaç yıl yöneticilik yaptıktan sonra başkanlığa oturması konuşuldu.Çünkü sn. Ali DÜRÜST o zamanda başkanlık yapmayacağını deklare etti.Evet İnan abi bu camianın duayeni desteklediği isimde kazanma şansı çok yüksek.Sonuç olarak bu saaten sonra İnan abi Adnan ÖZTÜRK'ü destekler.

Adnan Öztürk ün Galatasarayın haklarını daha iyi savunacağını düşünsem de, Ünal Aysaldan yanayım... Ne zaman başkanlık seçimi olsa Adnan Öztürk ya aday oluyor ya da son anda çekiliyor..

Adnan Öztürk, Galatasaraylılık duruşuna biraz aykırı bir adam. Lafını esirgemeyen, demeç vermeyi seven biri, gerektiği yerde masaya elini vuracağını düşünüyorum AMA Adnan Polat'ın da söylediği bir cümle aklıma geliyor;

''Başkasının şirketinde çalışan biri Galatasarayın başkanı olamaz.''

Ünal Aysal içinse, sadece şunu söyleyebilirim... Gerçek bir kurt.. Sadece basına sevimli ve sakin göründüğünü düşünüyorum..

2 sene önce Adnan Polat ibra edildiğinde, Mehmet Helvacı ve Turgay Kıran'ın Galatasaray başkanı olamayacağını düşünenler, Ünal Aysal'ı zoraki başkan yaptılar... Kendisi de 3 seneyi doldurup, görevi teslim edeceğini falan söylemişti ama galiba koltuk rahat geldi ya da gerçekten bu işi sevdi.. Ki ben sevdiğini düşünüyorum.. Çünkü görünen köy kılavuz istemez..Kulüp her geçen gün büyüyor. Galatasaray bir dünya markası , evet.. ama bugün Drogba ve Snıjder Galatasaray da oynuyorsa buradaki en büyük neden Ünal Aysal'ın ismidir.(Bu benim görüşüm)

Aysal’ın kesinleşen listesinde; Emir Sarıgül, Sedat Doğan, Adnan Nas, Ali Sabancı, Galip Yorgancıoğlu, Adnan Çebi, İzzet Pinto, Akagündüz Özdemir, Mehmet Cibara, Saffet Ulusoy yer alırken; listede yer alacak diğer 5 ismin çarşamba veya perşembe günü netlik kazanacağı öğrenildi.

AMK'a göre Başkan'ın listesi yukarıdaki gibi bunların üstüne bir de Alp Yalman & Mehmet Cansun ikilisinden birisi de girebilir diye yazılıyor.