Gündemden

Aysalın kesinleşen listesinde; Emir Sarıgül, Sedat Doğan, Adnan Nas, Ali Sabancı, Galip Yorgancıoğlu, Adnan Çebi, İzzet Pinto, Akagündüz Özdemir, Mehmet Cibara, Saffet Ulusoy yer alırken; listede yer alacak diğer 5 ismin çarşamba veya perşembe günü netlik kazanacağı öğrenildi.

AMK'a göre Başkan'ın listesi yukarıdaki gibi bunların üstüne bir de Alp Yalman & Mehmet Cansun ikilisinden birisi de girebilir diye yazılıyor.

Haldun Üstünel,Oğuz Altay ve Hakan Üstünberk isimleri de konusuluyordu. İnşaAllah bu 2 isimde olur yönetimde. Alp Başkan ve Mehmet Başkan'in yeni yönetime biseyler katacağıni duşünmuyorum. Adnan Öztürk ya da Ali Dürüst daha iyi katki verirlerdi...

Erkek basketbol takımımız da Euroleague'e katılırsa seneye tüm takımlarımız şampiyonlar liginde(yada Euroleaguede) olacak(Futbol,Erkek-Kadın Basketbol,Erkek-Kadın Voleybol,Engelsiz Aslanlar) bir tek sutopu takımımızın durumunu bilmiyorum

Seçim iyi olacak. Inan Kıraç gibi fosillesmis zihinlerin sonu olacak. Bu kavga kulüp üzerinden itibar yapmanın kavgası, bu kavga rant kavgası. Ozellikle riva arazisi kullanılabilir hale geldikten sonra Galatasaray'da hep bir kavga oldu. Eğer o kelli felli adamlar hala birkaç kişinin ağzına bakiyorlarsa kime oy verecekler diye onlara da yazıklar olsun.

Adnan Öztürk`e gelince... son yıllarda hep aday oldu sonra kazanacak gibi görünen yönetimlere geçti.

Ben Ali Dürüst ve Adnan Öztürk'e saygı duymakla birlikte tarzlarını beğenmiyorum. Ali Dürüst fazla mütevazi, ağırbaşlı birisi. Adnan Öztürk ise fazla agresif. Ünal Aysal ise bu ikisinin tam ortası. Çoğu zaman beyefendi bir görüntü çiziyor ama yeri geldiğinde çıkıp bir açıklama ile kamuouyunu lehine çevirmesini çok iyi biliyor. Mahir Bey'in dediği gibi; tam bir kurt. :)

Aysal'ın listesinde kimlerin olacağını bilmiyorum ama umarım basketboldan şubesinin başına geçecek güçlü bir yönetici olur.

Erkek basketbol takımımız da Euroleague'e katılırsa seneye tüm takımlarımız şampiyonlar liginde(yada Euroleaguede) olacak(Futbol,Erkek-Kadın Basketbol,Erkek-Kadın Voleybol,Engelsiz Aslanlar) bir tek sutopu takımımızın durumunu bilmiyorum

Özellikle kadın basketbol ve erkek voleybolda şampiyonlar ligine gitsek ne olacak? Yönetici bozuntularının çıkardığı küçülme safsatası yüzünden seviye yerlerde.. Kadın basketbolda eldekiler gitti, transfer yok. Erkek voleybolda transferler içler acısı...

arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun 5 gündür deliriyorum.eskişehirde oturuyorum ve erkek basketbol takımımızın bu seneki formasını almak istiyorum gsstore'nın resmi sitesine baktım bulamadım bana yardımcı olur musunuz çok acil formayı almam lazım mümkünse de carlos'un ya da marko paşa'nın olmasını istiyorum lütfen yardımcı olun

Aysal'ın listesi belli olmuş, basının söylediği veya yazdığı kimse yok neredeyse listede :)

Özkan Olcay
Ümit Özdemir
Dursun Özbek
Şükrü Ergün
Sedat Doğan
Aka Gündüz Özdemir
Mete İkiz
Emir Sarıgül
Mehmet Cibara
Adnan Nas

Yedek Liste
Ahmet Yüce Ocaklı
Mehmet İpekdokuyan
Mehmet Karlı
Necati Demirkol
Ebru Köksal

Ünal Aysal’ın yönetim kurulu listesinde flaş bir değişiklik gerçekleşti. Aidatını ödemediği öğrenilen Dursun Aydan Özbek, listeden çıkarıldı. Özbek’in yerine ünlü sanatçı Candan Erçetin dahil edildi. (AMK)

Liste hazırlanırken böyle bir nokta nasıl göz ardı edilir?