Gündemden

Hocam o ikisinide halledebilen oyuncularda malesef bizi seçmiyorlar şöyle diyeyim, çok büyük bir para ve ihtiyaçlarını karşılayacaksın ki sana gelsin.

Evet Lucas Neil'in gösterdiği performans bellidir ama şu da bir gerçek ki sizin dediniz ( ki aynı zamanda bütün Galatasaray'lıların istediği özellikler ) gibi oyuncuların ilk tercihi malesef ülkemiz olmuyor. Servet'in ağırlığını giderebilmesi ve Terry gibi geriden sorunsuzca oyun kurabilen kişide Popescu ya da Puyol gibi adamlar oluyor. İnşallah istediğimiz özellikte bir stoper bulup getirtebiliriz ama ben bu konuda biraz umutsuzum yani o kadar iyi özellikte ismi olan birini getirebilmek zordur diye düşünüyorum..
Aslında böyle bir oyuncu şu an kadromuzda var. İsmi de Semih Kaya.

Metin Kuruçay' Alıntı:
Bu kulüpte satılmayacak tek futbolcu vardır. O da Arda' dır. Liverpool Gerard' ı neden satmıyor? Milan Kaka' yı neden satmıyor? Barcelona neden Puyol' u satmaz? Real Madrid neden Casillias ve Raul' u satmaz.

Galatasaray' ı bunlardan aşağı olarak görüyorsanız evet Arda' nın gitmesini onaylayabilirsiniz. Benim formamı giymeyen, benim armamı taşımayan oyuncu benim değildir. Onunla Arsenal' da forma giyiyor diye gurur murur duymam.

Burda uygulanacak formül de basittir. Real Madrid en çok parayı sembol (veya bayrak) oyuncusuna veriyor. Bu Galatasaray' da da uygulanabilir. Ancak Arda bunu kabul etmez ise o zaman yol gösterilir. Ancak bunun geri dönüşü olmaz. Benim gözümde maddi yönler hariç Avrupa' yı Galatasaray' a tercih eden futbolcu aşağılık kompleksi olan futbolcudur. Böyle oyunculara da Galatasaray' ın ihtiyacı yoktur. Lafla değil, icraatla Galatasaray' lı futbolcu olunur.

Kurumsal açıdan ve maddi güç kaaynakları düşünüldüğünde Galatasaray evet bu saydığınız takımlardan daha alt sırada yer alır.Bu değerlendirmede fanatikliğe gerek yok.Kıyaslamanın çok mantıklı olduğunu düşünmüyorum.

Kaldıki sorun buda değil ben Arda satılsın demiyorum.Adnan Polat'ta Arda'yı illa satacağım demiyor.Fakat burada etken Arda'nın avrupada oynamak isteğidir.Ben bu isteğini anlıyorum siz istediğiniz kadar eziklik deyin zerre umrumda olmaz.Tugay bugün avrupa olmasa 3-4 sene önce futbolu bırakmıştı.Oranın futbol kültürü buradan çok farklı dikiş tutturulduğu durumda bence son derece doğru bir tercih.

Neticede Arda para yüzünden değilde gelecek planları için bu klübe para kazandırarak giderse gittiği her klüpteki başarısı beni gururlandırır ve dönecek olursada başımın üstünde ağırlarım onu.

Sizde kendi bildiğiniz tepkileri verirsiniz ama ne kadar tınlar.

Semih'in alt yapıdan bir iki maçını izledim tam istediğimiz güçte ve mantalite de değil gibi gözüktü bana. Evet iyi bir oyuncu ancak biraz daha maç oynamalı ve kadroda devamlı yer almalı ayrıca dün akşam TRT'de ki Stadyum programına bir kaç dakika göz attığımda Hakan Şükür'de tam bu konuda henüz yeterli düzeyde olmadığını söyledi.

O yeterli düzeye de oynaya oynaya gelecek ama şu anda yeterli mi ve oynadığı takdirde ne kadar tahammül edilecek orasıda muamma...

Barış Şişman' Alıntı:
Semih'in alt yapıdan bir iki maçını izledim tam istediğimiz güçte ve mantalite de değil gibi gözüktü bana. Evet iyi bir oyuncu ancak biraz daha maç oynamalı ve kadroda devamlı yer almalı ancak dün akşam TRT'de ki Stadyum programına bir kaç dakika göz attığımda Hakan Şükür'de tam bu konuda henüz yeterli düzeyde olmadığını söyledi.

O yeterli düzeye de oynaya oynaya gelecek ama şu anda yeterli mi ve oynadığı takdirde ne kadar tahammül edilecek orasıda muamma...

Tecrübe eksiğini söylemeye gerek yok sanırım.Bunun yanında fiziik olarak hazır değil.Semih'le omuz omuza girmiş biri olarak söylüyorum bunu Semih 1.ligde en azından GS'da sürekli oynayabilecek ve rakip forveti yıpratabilecek güce henüz sahip değil.

Ama çok yetenekli ve Erkan Ferin gibi unutulmaması gereken bir yetenek kendisi.Zaten çoğu kişide bunun farkında 1-2 yıl sonra ciddi bir çıkış yapacaktır ama şu anda daha 17-18 yaşında biri olarak fiziksel gelişimini bile tam olarak bitirmiş değil.

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
[quote="Metin Kuruçay":zaulbpns]Bu kulüpte satılmayacak tek futbolcu vardır. O da Arda' dır. Liverpool Gerard' ı neden satmıyor? Milan Kaka' yı neden satmıyor? Barcelona neden Puyol' u satmaz? Real Madrid neden Casillias ve Raul' u satmaz.

Galatasaray' ı bunlardan aşağı olarak görüyorsanız evet Arda' nın gitmesini onaylayabilirsiniz. Benim formamı giymeyen, benim armamı taşımayan oyuncu benim değildir. Onunla Arsenal' da forma giyiyor diye gurur murur duymam.

Burda uygulanacak formül de basittir. Real Madrid en çok parayı sembol (veya bayrak) oyuncusuna veriyor. Bu Galatasaray' da da uygulanabilir. Ancak Arda bunu kabul etmez ise o zaman yol gösterilir. Ancak bunun geri dönüşü olmaz. Benim gözümde maddi yönler hariç Avrupa' yı Galatasaray' a tercih eden futbolcu aşağılık kompleksi olan futbolcudur. Böyle oyunculara da Galatasaray' ın ihtiyacı yoktur. Lafla değil, icraatla Galatasaray' lı futbolcu olunur.

Kurumsal açıdan ve maddi güç kaaynakları düşünüldüğünde Galatasaray evet bu saydığınız takımlardan daha alt sırada yer alır.Bu değerlendirmede fanatikliğe gerek yok.Kıyaslamanın çok mantıklı olduğunu düşünmüyorum.

Kaldıki sorun buda değil ben Arda satılsın demiyorum.Adnan Polat'ta Arda'yı illa satacağım demiyor.Fakat burada etken Arda'nın avrupada oynamak isteğidir.Ben bu isteğini anlıyorum siz istediğiniz kadar eziklik deyin zerre umrumda olmaz.Tugay bugün avrupa olmasa 3-4 sene önce futbolu bırakmıştı.Oranın futbol kültürü buradan çok farklı dikiş tutturulduğu durumda bence son derece doğru bir tercih.

Neticede Arda para yüzünden değilde gelecek planları için bu klübe para kazandırarak giderse gittiği her klüpteki başarısı beni gururlandırır ve dönecek olursada başımın üstünde ağırlarım onu.

Sizde kendi bildiğiniz tepkileri verirsiniz ama ne kadar tınlar.[/quote:zaulbpns]

Galatasaray' ı bir spor kulübünden ibaret olarak görürseniz "FM mentalitesi ile", evet sizin dediğiniz gibi düşünen çok genç var.

Ben bu düşünceyi Galatasaray açısından son derece sakıncalı bulduğum için saygı duymuyorum.

Benim kafamda hedef olarak Galatasaray' ı kendi altyapısından yetiştirdiği futbolcusunu kimseye para yüzünden kaptırmayan Real Madrid var. Kendi futbolcusunu "Batı Avrupa Kulüplerine" satıp 20 milyon?' lar kazanan ve bununla gurur duyan Hırvat veya Sırp Futbol Takımları değil.

Daha basit örnekle açıklayayım.

Senaryo 1)Raul, Real Madrid altyapısından yetiştikten sonra 22 yaşında Manchester United' a transfer olur. Sonra Real Madrid taraftarı Raul 33 yaşına girip Real Madrid' e döndüğünde Real taraftarı onu bağrına basar, gurur duyar. Ne kadar abuk değil mi? Asla gerçekleşmeyecek bir senaryo.

2)Tam tersine bir Hırvat Kulübü Modric' i Tottenham' a satar ve bundan gurur duyar. Modric eski takımına 34 yaşında döndüğünde hemen kabul edilir ve taraftarı onla gurur duyar.

Ben bize yakışanın 1. durum olduğunu biliyorum ve görüyorum. Avrupa' nın Anadolu takımı olmak Galatasaray' a da, onun futbolcusuna da yakıştırılamaz.

Barış Şişman' Alıntı:
Semih'in alt yapıdan bir iki maçını izledim tam istediğimiz güçte ve mantalite de değil gibi gözüktü bana. Evet iyi bir oyuncu ancak biraz daha maç oynamalı ve kadroda devamlı yer almalı ayrıca dün akşam TRT'de ki Stadyum programına bir kaç dakika göz attığımda Hakan Şükür'de tam bu konuda henüz yeterli düzeyde olmadığını söyledi.

Semih Kaya tam tersine çok önemli bir futbolcu. Eksiği yok fazlası var. Emre Belözoğlu' na forma 17 yaşında Dortmund' a karşı verildi. Avrupa' da özellikle Arsenal' de bir sürü örnek var.

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
Tecrübe eksiğini söylemeye gerek yok sanırım.Bunun yanında fiziik olarak hazır değil.Semih'le omuz omuza girmiş biri olarak söylüyorum bunu Semih 1.ligde en azından GS'da sürekli oynayabilecek ve rakip forveti yıpratabilecek güce henüz sahip değil.

Ama çok yetenekli ve Erkan Ferin gibi unutulmaması gereken bir yetenek kendisi.Zaten çoğu kişide bunun farkında 1-2 yıl sonra ciddi bir çıkış yapacaktır ama şu anda daha 17-18 yaşında biri olarak fiziksel gelişimini bile tam olarak bitirmiş değil.
Evet tv'den bile izlenildiğinde bu açık olarak görülüyor. Şu anda alıp A takımda banko oynatılabilecek bir oyuncu malesef ki değil. Haa yeteneklerine kimsenin diyeceği bir laf olamaz, yetenekli mi? Evet yetenekli ama dediğimiz gibi zamana ve devamlı oynamaya çok ihtiyacı var tabii birde vücutsal gelişimide çok önemli...

Metin Kuruçay' Alıntı:
[quote="Barış Şişman":smzwrmz7]Semih'in alt yapıdan bir iki maçını izledim tam istediğimiz güçte ve mantalite de değil gibi gözüktü bana. Evet iyi bir oyuncu ancak biraz daha maç oynamalı ve kadroda devamlı yer almalı ayrıca dün akşam TRT'de ki Stadyum programına bir kaç dakika göz attığımda Hakan Şükür'de tam bu konuda henüz yeterli düzeyde olmadığını söyledi.

Semih Kaya tam tersine çok önemli bir futbolcu. Eksiği yok fazlası var. Emre Belözoğlu' na forma 17 yaşında Dortmund' a karşı verildi. Avrupa' da özellikle Arsenal' de bir sürü örnek var.[/quote:smzwrmz7]Hocam önemsiz demedim ki zaten. Önemli ve bir o kadar da yetenekli bir futbolcu ancak oynamaya ve güçlenmeye ihtiyacı olduğunu söylüyorum. Tabii bunu da bir kaç maçını izleyerek yapıyorum ( bu da ne kadar sağlıklı olur tartışılır ) ama yeteneğine ve özelliğine laf eden yok, sadece sürekli oynamaya ve tahammül edilebilmesi lazım yoksa bende isterim çok genç olarak oynamasını ve tamamiyle yıldız olmasını... ;)

Bugün Santon denen 18 yaşındaki Arjantinli İnter'in son 2 maçında ilk 11'de çıktı.Aşırı büyük bir yetenek değil en azından bir Maicon değil ama Man.U. maçında Ronaldo'nun karşısında çok güzel ayakta kaldı ezilmedi fizik olarak. Defans adamında yetenek tabiki olucak ama önce güç kuvvet lazım.Yoksa Messi kadar ince bileği olsa fark etmez benim görüşüm.

Metin Kuruçay' Alıntı:
Galatasaray' ı bir spor kulübünden ibaret olarak görürseniz "FM mentalitesi ile", evet sizin dediğiniz gibi düşünen çok genç var.

Ben bu düşünceyi Galatasaray açısından son derece sakıncalı bulduğum için saygı duymuyorum.

Benim kafamda hedef olarak Galatasaray' ı kendi altyapısından yetiştirdiği futbolcusunu kimseye para yüzünden kaptırmayan Real Madrid var. Kendi futbolcusunu "Batı Avrupa Kulüplerine" satıp 20 milyon?' lar kazanan ve bununla gurur duyan Hırvat veya Sırp Futbol Takımları değil.

Daha basit örnekle açıklayayım.

Senaryo 1)Raul, Real Madrid altyapısından yetiştikten sonra 22 yaşında Manchester United' a transfer olur. Sonra Real Madrid taraftarı Raul 33 yaşına girip Real Madrid' e döndüğünde Real taraftarı onu bağrına basar, gurur duyar. Ne kadar abuk değil mi? Asla gerçekleşmeyecek bir senaryo.

2)Tam tersine bir Hırvat Kulübü Modric' i Tottenham' a satar ve bundan gurur duyar. Modric eski takımına 34 yaşında döndüğünde hemen kabul edilir ve taraftarı onla gurur duyar.

Ben bize yakışanın 1. durum olduğunu biliyorum ve görüyorum. Avrupa' nın Anadolu takımı olmak Galatasaray' a da, onun futbolcusuna da yakıştırılamaz.

Metin Bey Galatasaray'ın tarihini bilmiyor değiliz taraftar olarak fakat Galatasaray'ı felsefe klübü olarak mı göreceğiz tabiki spor klübüdür.Real Madrid sizin bu dediğiniz duruşu 600 yıllık tarihi varda ondan mı sergiliyor?Hayır, çünkü onlar bizim bugün geçtiğimiz yollardan daha önce geçip ekonomik olarak zenginliğe kuvuşmuş durumda.
Şimdi Galatasaray bu statüde değildir.Ekonomik olarak bu yükün altındayken 20 milyon avronun üstünde gelecek tekliflere kayıtsız kalamaz.Hadi bunu yapsa bile Arda daha 22 yaşında dışarısı şansını hiç kullanmamak iste mi?Kesinlikle ister,he yapamazsa zaten bu 2-3 yıla kadar belli olur bize geri döner ama tüm hayatının GS'da olduğu bilinci ile döner.Dünya Kupası sonrasındaki Hasan Şaş gibi dönmez.Oradada başarırsa 33 yaşına kadar kalmayı ve oynamayı Tugay'a bugün yaptığım gibi yarında ona destek veririm gurur duyarım.

Bizim yaklaşımımız 1. deki gibi olmaalıdır doğrudur fakat bu gökten düşer gibi olamaz.Bir takım durumlar olgunlaşmalı,ekonomik olarak düzlüğe çıkmalısın.Bunun 3-4 yıl sonra olacağını biliyoruz fakat bu süre içinde oyuncuların isteklerinede gem vuramayız.

Bunlarla beraber ben yerli yıldız oyuncuların avrupaya gitme isteklerinin 1 numralaı sebebinin MEDYA olduğunu düşünüyor ve dediklerimin hepsini 2 . plan olarak söylüyorum.

Semih şu anda alt yapıdan çıkan Arda'dan sonraki 1 numaralı yıldız adayıdır.Bunu samimiyetle söylüyorum.
Ama hazır olmadan sahaya çıkacak Semih'in yapacağı hatarlara alacağı tepkilerle futbol hayatından çok şeyi götürebiliriz.(Örnk. Cafercan,Malatya maçı,Hagı).
O yüzden bu gençlere daha dikkatli yaklaşılmalı.Defans heleki stoper olarak onun hızını koruyarak fiziğini geliştirmesi lazım.Bunu yapmadan çıkabileceği bir Hamburg veya Sivas maçında Oliç'in yada Mehmet Yıldız'ın omuzu karşınd ne hale düşeceğini bir düşünün.
Semih'e başkan Polat çok önem veriyor.Kaptan Bülent'te bunun farkındadır olamasa bile zaten farkına varacaktır ki bence Bülent Korkmaz, Semih Kaya için çok büyük bir şanstır.

Fernando Meira Zenit'le Anlaştı

Meira Zenit'le anlaştı
Galatasaray Yönetimi, Rusya'nın Zenit kulübüyle görüşmeler yapan Fernando Meira'nın transferine izin verdi. 7 milyon Euro karşılığında Rus ekibiyle el sıkışan sarı-kırmızılılarda Meira'nın 2 gün içinde Rusya'ya gitmesi bekleniyor. Bu arada Zenit'in Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Lincoln için de girişimlere başladığı öğrenildi.
Galasaray'ın Portekizli oyuncusu Fernando Meira, futbol yaşantısını artık Rusya'da sürdürecek. Meira için Zenit Kulübü?yle anlaşan sarı-kırmızılı kulüpte bu trnasferden 7 milyon euro bonservis bedeli alacak.

2 gün sonra Rusya'ya giderek Zenit Kulübü?yle resmi sözleşme imzalaması beklenen Meira, Galatasaray'ın 5-2 kaybettiği Kocaelispor maçından önce Rus takımıyla anlaşmış ve sarı-kırmızılı yönetime St.Petersburg'a gitmek istediğini açıklamıştı.

Sarı-kırmızılı takımla sezon başında 4 yıllık sözleşme imzalayan Fernando Meira, özellikle son haftalardaki kötü performansıyla eleştirilerin hedefi olmuştu.

Meira'nın Rusya'da oynamak istemesi nedeniyle bu transfere onay veren teknik direktör Bülent Korkmaz ise, Galatasaray Sağlık Kurulu?nu Emre Güngör'ün iyileşme sürecinin hızlandırılması için seferber etti.

Bu arada Fernando Meira'yı kadrosuna katan Zenit, gözünü bir başka Galatasaraylı futbolcuya çevirdi. Rus ekibinin, sarı-kırmızılı kulübün Brezilyalı yıldızı Lincoln'ü de alabilmek için girişimlere başladığı öğrenildi.

İki kulüp arasında görüşmelerin devam ettiği, bonservis konusunda anlaşılması durumunda Galatasaray yönetiminin bu transfere onay vereceği ifade edildi. Nakit akışına ve sıcak paraya ihtiyaç duyan sarı-kırmızılı kulüpte başkan Adnan Polat geçtiğimiz hafta yapılan mali kongerede futbolcu satabileceklerinin sinyallerini vermişti.

ntvspor

Re: Fernando Meira Zenit'le Anlaştı

Halil İbrahim' Alıntı:
Meira Zenit'le anlaştı
Galatasaray Yönetimi, Rusya'nın Zenit kulübüyle görüşmeler yapan Fernando Meira'nın transferine izin verdi. 7 milyon Euro karşılığında Rus ekibiyle el sıkışan sarı-kırmızılılarda Meira'nın 2 gün içinde Rusya'ya gitmesi bekleniyor. Bu arada Zenit'in Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Lincoln için de girişimlere başladığı öğrenildi.
Galasaray'ın Portekizli oyuncusu Fernando Meira, futbol yaşantısını artık Rusya'da sürdürecek. Meira için Zenit Kulübü?yle anlaşan sarı-kırmızılı kulüpte bu trnasferden 7 milyon euro bonservis bedeli alacak.

2 gün sonra Rusya'ya giderek Zenit Kulübü?yle resmi sözleşme imzalaması beklenen Meira, Galatasaray'ın 5-2 kaybettiği Kocaelispor maçından önce Rus takımıyla anlaşmış ve sarı-kırmızılı yönetime St.Petersburg'a gitmek istediğini açıklamıştı.

Sarı-kırmızılı takımla sezon başında 4 yıllık sözleşme imzalayan Fernando Meira, özellikle son haftalardaki kötü performansıyla eleştirilerin hedefi olmuştu.

Meira'nın Rusya'da oynamak istemesi nedeniyle bu transfere onay veren teknik direktör Bülent Korkmaz ise, Galatasaray Sağlık Kurulu?nu Emre Güngör'ün iyileşme sürecinin hızlandırılması için seferber etti.

Bu arada Fernando Meira'yı kadrosuna katan Zenit, gözünü bir başka Galatasaraylı futbolcuya çevirdi. Rus ekibinin, sarı-kırmızılı kulübün Brezilyalı yıldızı Lincoln'ü de alabilmek için girişimlere başladığı öğrenildi.

İki kulüp arasında görüşmelerin devam ettiği, bonservis konusunda anlaşılması durumunda Galatasaray yönetiminin bu transfere onay vereceği ifade edildi. Nakit akışına ve sıcak paraya ihtiyaç duyan sarı-kırmızılı kulüpte başkan Adnan Polat geçtiğimiz hafta yapılan mali kongerede futbolcu satabileceklerinin sinyallerini vermişti.

ntvspor
Yonetim Meira transferin yalanladı ve zaten boyle birşey olsa biz size haber veririz dedi.
bu durumda lincoln olayıda yalan haber

Yalan haberlerden sıkıldım... Stoper kıtlığında 2 hafta sonra Hamburg maçı varken kim gönderir Meira'yı... Hiç yakıştıramadım NTVspora

Resmi açıklama gelmeden konu açılmıyordu bildiğim kadarıyla değişti mi bu kural yoksa...
Meira ve Lincoln'ü şu anda satmak mali açıdan çok iyi hamledir ancak yapılması çok çok yanlıştır.

Semih ikinci bir Bülent Korkmaz olur.
Hatta Bülent'ten çok daha büyük artıları var.
Soğukkanlı ve topu oyuna iyi sokabiliyor.
O çoçuk Baby Popescu'dur bence.

Meira'nın transferine sakatlık engeli

Galatasaray yönetimi Servet, Emre Güngör ve Mehmet Topal'ın sakatlıklarının uzun sürecek olması nedeni ile Zenit'in ısrarlı teklifine olumsuz yanıt verdi.

Galatasaray'ın Kocaelispor'a 5-2 mağlup olduğu maçın öncesinde Rus Kulübü Zenit St Petersburg, sarı kırmzılıların tecrübeli savunma oyuncusu Fernando Meira'yı transfer etmek üzere görüşmek için yetki istedi Galatasaray Kulübü istenilen yetkiyi Zenit'e verirken, Rus temsilcisi Fernando Meira ile masaya oturdu.Galatasaray'da mutsuz olan Meira, bu transfere olumlu bakarak transfer şartlarını Zenit ile görüşmeye başladı.

Ancak Kocaeli karşısında Servet'in ve Emre Güngör'ün yaşadığı ağır sakatlıklar Galatasaray yönetiminin Meira'yı Zenit'e vermekten vazgeçmesine neden oldu.

Galatasaray'ın Turkcell Süper Lig'de oynadığı Konyaspor karşılaşamsının öncesinde bu transfer bir kez daha gündeme geldi. Zenit Kulübü, Fernando Meira için teklifini 7 milyon Euro'ya kadar yükseltti. Portekizli savunma oyuncusu Konyaspor öğlen saatlerinde Rus Haber Ajansı Itaar Taas, Zenit'in Meira ile her konuda anlaştığını ve Portekizli futbolcunun önümüzdeki günlerde resmi imzayı atacağını bildirdi.

ntvspor

Haldun üstünel teklif dahi gelmedi dedi bir de anlastı demişler gazeteler.Nereden uyduruyorlar.Sezonun en önemli anlarında meira'yı gectim bu takım linclon'ü verir mi biraz mantık calıstırsınlar ya.

Zenit fiyat artırdı!
Top G.Saray'da!

Transfer gündemini bir süredir meşgul eden Zenit-Meira flörtü iyice alevlendi. Galatasaray?ın kapısını 7 milyon Euro bonservis bedeliyle çalan Rus kulübü, Sarı-Kırmızılı yönetimi ikna edemeyince birkaç gün daha süre istemişti. Ve Zenit?in Portekizli futbolcu için fiyat artırdığı, bu yeni teklifi Galatasaraylı idarecilerin de kabul ettiği, artık transferin an meselesi olduğu öğrenildi. Hatta Bülent Korkmaz, Meira?nın alternatifini belirledi bile...

Hakan Balta geçiyor!

Rusya'da transfer sezonunun son günü olan 15 Mart?a kadar Zenit?e gitmesi beklenen Meira?nın yerine, sol bekteki Hakan Balta?nın stoper bölgesine çekileceği belirlendi.

Servet Çetin, Emre Güngör ve Mehmet Topal gibi milli oyuncuların sakatlığına rağmen Meira?yı göndermeyi kabul eden Galatasaraylı yöneticilerin bu kararında, sıcak para ihtiyacının önemli rol oynadığı ve tecrübeli futbolcunun kimyasının takımla uyuşmamasının gerekçe gösterildiği kaydedildi.

FANATİK - Daha ne söylenebilirki...

--------------------------------------------------------------------

Sarp ve Öztürk G.Saray'a doğru

8596_B_mustafasarp005.jpg

Bu sezon sakatlıklardan çok çeken ve birçok maçta sahaya sürecek oyuncu bulamayan Galatasaray, önümüzdeki sezona dönük olarak kadroyu takviye etmek için harekete geçti.

Ara transferin son gününün son saatine kadar Bursaspor?un ön liberosu Mustafa Sarp?ı alabilme uğraşı veren yöneticiler, başarılı olamayınca, 28 yaşındaki oyuncuyla gelecek sezon için el sıkışmıştı. Bursaspor ön liberosunun sözleşmesi mayıs ayında sona ereceği için bonservis bedeli ödenmeyecek.

53?te golünü attı

Mustafa Sarp?ın transferine bitti gözüyle bakan yöneticilerin, şimdi de stoper İbrahim?e kanca attığı belirlendi. Yöneticilerin, Bursaspor ile 2010?a kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki oyuncuyla her konuda anlaştığı ve el sıkıştığı öğrenildi. Meira?nın gitme ihtimalini düşünerek, onun yerine İbrahim?i almak isteyen yöneticilerin, Bursaspor ile masaya oturacağı kaydedildi. Dün başarılı bir oyun çıkaran İbrahim, 53. dakikada şık bir kafayla ağları havalandırdı.

İbrahim Öztürk bu sezon ne yaptı?

Maç Dakika Gol Asist Sarı Kırmızı
21 1840 1 - 1 1

Mustafa Sarp bu sezon ne yaptı?

Maç Dakika Gol Asist Sarı Kırmızı
20 1743 4 - 4 -