Kewell'ı kesinlikle bırakmamalıyız. Şu an sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın en iyi kanat ikililerinde birini sahibiz. Gelecek sene onu Arda ile birlikte kaptanlardan biri yapmayı yönetim düşünmeli.
Ruud mu ? kalbim kalbimUğur YILMAZ' Alıntı:Sarı-kırmızılı kulübün eski yöneticisi Aziz Üstel, Star Gazetesin'deki yazısın da Galatasaray'ın tecrübeli golcü Ruud Van Nistelrooy'la anlaşmaya vardığını yazdı.
İşte Aziz Üstel'in yazısı:
"ABD'de başarılı bir diz ameliyatı geçiren Ruud Van Nistelrooy ile görüşen Galatasaray, büyük çapta anlaşmaya vardı. Hollandalı yıldız şu anda güçlendirme idmanları yapıyor. Dizinin eskisinden de daha iyi olacağını söylüyor.
Galatasaray, Real Madrid ile de yakında masaya oturacak. Sportif Direktör Butragueno ile telefonla yapılan ilk ön görüşmede de yüzde 80 onay alındı.
32'lik santrfor, Baros ile birlikte eski futbolunun yarısını bile sergilese büyük bir kazanç olur. Yöneticiler Rijkaard'ın da Nistelrooy ile bir görüşme yaptığını ve birlikte çalışmak istediğini açıkladığını söylüyorlar. Bir tarafta futbolu neredeyse unutmuş bir Ümit, öte yanda oynamakla oynamamak arasında gidip gelen Nonda, Florya'nın kapısına doğru ilerliyorlar.
Galatasaray'ın bundan sonraki hedefi iyi bir kaleci ve iyi bir stoper alıp transferi kapatmak. Kaleci için Alman Ligi inceleme altında. Stoper içinse Doğu Avrupa ülkeleri...
Hemen her konuda anlaşılan Aurelio'nun bel fıtığı ameliyatı geçireceği söyleniyor. Aurelio, Türkiye'de ciddi bir sağlık denetiminden geçecek ve ondan sonra imza atacak.
Bu transferler yapılır ve Rijkaard da göreve getirilirse taraftarlar müthiş bir takım izler. Adnan Polat'ın bu girişmlerinin ardında yeni stadın loca ve VIP biletlerini satmak istemesi yatıyor. Stat bitince transferler birer birer patlayacak, haziran başı gibi yeni stadın kombine biletleri satışa sunulacak.
Bunlar önümüzdeki sezonun süper gelişmeleri! Bir de şu anda gündemde derbi var. Galatasaray?da herkes kenetlenmiş, yönetimi, futbolcusu ve Bülent Korkmaz galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.
Ama tabi düşünmek başka bir şey, 90 dakikanın sonunda ortaya çıkacak sonuç başka şey. Yalnız bu kez Galatasaray?a galibiyete daha yakın görünüyor..."
Onur Yavuz' Alıntı:Ben geçen sezon da demiştim Van Nilsteroy Galatasaray´a gelecek diye. Nilsteroy ile birlikte Morientes´in de geleceği yönünde bir duyum aldım.
Okan DAMGACI' Alıntı:Kameni
hakan b. servet Neil ugur
arda aurelio m.topal kewell
Baros V.Nistelrooy
tabiki hayal ama olsa Tff kupayı bize verir direk
biraz yaşlı takım olmuş sankiOkan DAMGACI' Alıntı:Kameni
Baros V.Nistelrooy
biraz yaşlı takım olmuş sanki [/quote:3wgofiec]Emre Evren İçöz' Alıntı:[quote="Okan DAMGACI":3wgofiec]Kameni
Baros V.Nistelrooy
Doğan, Morientes geldi mi bu kadro Avrupa Şampiyonu da, Kıtalararası Şampiyonu da olur. : ) Gelmezse yine Avrupa Şampiyonu oluruz ama süreç biraz uzar. : )Doğan SAĞLAM' Alıntı:Abi Morientes duyumunu en mutlu rüyalarının birinde aldın diğil mi?
Bu kadar ısrara adamın gelmeyeceği varsada gelir artık.
Maç Sonu: Adnan Polat
Galatasaray - Fenerbahçe karşılaşması sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Adnan Polat, ''İki takım sabaha kadar oynasalar, bu hakem üçlüsü maçı berabere bitirecekti'' dedi.
Başkan Adnan Polat, daha sonra şu açıklamalarda bulundu: ''Tamamıyla çok güzel bir tezgah ortaya konmuş. İki takım da ligden düşürüldü. Yetkilileri tebrik ediyorum. İkinci yarı başladığından beri senaryo gayet güzel uygulandı. Galatasaray ve Fenerbahçe gibi Türkiye'nin iki önemli takımı devre dışı bırakılmaya çalışılıyor ve başarılı da oluyorlar bana göre.''
Başkan Adnan Polat, karşılaşmanın son anlarında yaşanan ve dört oyuncunun kırmızı kart görerek oyun dışı kaldığı gerginliğin sorulması üzerine, ''O gerginliği kim yarattı, ona bakmak lazım. Televizyondan izlenince açık açık görülüyor'' diye konuştu.
http://www.galatasaray.org/futbol/super ... r/3661.php