Gündemden

Onur Karakuzu' Alıntı:
abi banada yıllık 3milyon euro para verseler tabiki bende gitmek istemem

adam zaten canı istediğinde çekip gidiyor..kafasına eserse paşa gönlü istemezse deplasmana da gitmiyor .. nede olsa tribünde lincolnnnn lincolnnn diye bağırıyorlar ..ne yaparsa yapsın

Derbi endişesi

04 Nisan 2009 Cumartesi * 10:31

Lincoln'e verilecek para cezasının F.Bahçe derbisi öncesi belirlenmesi sarı-kırmızılı kurmaylarda fikir ayrılığına sebep oldu.

Galatasarayımızda Lincoln krizinde Başkan Adnan Polat'ın Brezilyalı yıldızla yaptığı görüşmedeki sert çıkışları ve taviz vermeyen tavırları, yönetici arkadaşları tarafından takdirle karşılaşırken, verilecek para cezasının F.Bahçe derbisi öncesi belirlenmesi sarı-kırmızılı kurmaylarda fikir ayrılığına sebep oldu. Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel, cezanın gelecek salı günü yapılacak yönetim kurulu toplantısında belli olacağını söylerken, bazı yöneticiler cezanın Lincoln'e tebliğinin oyuncunun moralininin derbi öncesi bozulmaması için ertesi haftaya bırakılmasını savunuyor. F.Bahçe derbisinin kazanılmaması halinde taraftarların protestosundan çekinen yöneticilerin, "Lincoln'e cezayı keseceğiz. Onu derbide oynatmazsak bu kez cezayı kendimize vermiş oluruz" dediği öğrenildi. G.Saray yönetiminin Lincoln'e 150 bin euro ceza vermesi bekleniyor.Kaynak: Sabah

ece şahan' Alıntı:
Derbi endişesi

04 Nisan 2009 Cumartesi * 10:31

Lincoln'e verilecek para cezasının F.Bahçe derbisi öncesi belirlenmesi sarı-kırmızılı kurmaylarda fikir ayrılığına sebep oldu.

Galatasarayımızda Lincoln krizinde Başkan Adnan Polat'ın Brezilyalı yıldızla yaptığı görüşmedeki sert çıkışları ve taviz vermeyen tavırları, yönetici arkadaşları tarafından takdirle karşılaşırken, verilecek para cezasının F.Bahçe derbisi öncesi belirlenmesi sarı-kırmızılı kurmaylarda fikir ayrılığına sebep oldu. Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel, cezanın gelecek salı günü yapılacak yönetim kurulu toplantısında belli olacağını söylerken, bazı yöneticiler cezanın Lincoln'e tebliğinin oyuncunun moralininin derbi öncesi bozulmaması için ertesi haftaya bırakılmasını savunuyor. F.Bahçe derbisinin kazanılmaması halinde taraftarların protestosundan çekinen yöneticilerin, "Lincoln'e cezayı keseceğiz. Onu derbide oynatmazsak bu kez cezayı kendimize vermiş oluruz" dediği öğrenildi. G.Saray yönetiminin Lincoln'e 150 bin euro ceza vermesi bekleniyor.Kaynak: Sabah
Gelde çık şimdi işin içinden.

Arda ile ilgili açıklamayı duyunca içim rahatladı. Çünkü muhtemelen sene sonunda birçok kulüp Arda için kapımızda yatacaktır. Arda'yı satmak demek, hayallerimizi satmak demektir. Umarım sadece takımı onun üstüne kurmakla kalmaz, kaptanlığı da ona veririz...
Bende şampiyon olsak dahi Bülent Hoca ile yolların ayrılacağını düşünüyorum. Çünkü Bülent Hoca'nın öğreneceği şeyler var. Ben Fatih Hoca'nın değil, Lucescu'nun getirilmesini isterdim takıma. Bu kalitede bir kadro ile neler çok iyi işler yapabilir. Ayrıca bize savunma öğretecek bir taknik adamımız olur...

Lincoln'süz gittik

05 Nisan 2009 Pazar * 16:07

Galatasarayımız, Süper Lig'de Pazartesi akşamı Gaziantepspor ile deplasmanda yapacağı karşılaşma için Gaziantep'e gitti.

Galatasarayımız, Süper Lig'de Pazartesi akşamı Gaziantepspor ile deplasmanda yapacağı karşılaşma için Gaziantep'e gitti. Tatilden geç dönen Lincoln'ün teknik direktör Bülent Korkmaz tarafından kadroya alınmadığı bildirildi.

Lincoln'ün yanı sıra sakatlıkları süren Nonda, Mehmet Topal, Servet, Emre Güngör, Uğur Uçar ve Serkan Çalık ile kart cezalısı Yaser de Gaziantep'e götürülmedi.

ARDA TEHLİKEDE

Galatasaray?ın yıldız futbolcusu Arda, Fenerbahçe ile ligin 27. haftasında oynanacak derbi öncesinde, sarı-kart cezası sınırında.
Arda, Gaziantepspor maçında sarı kart görmesi halinde, derbi maçta forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11

De Sanctis, Sabri-Emre Aşık-Hakan-Volkan, Barış-Ayhan-Arda-Kewell, Ümit Karan-Baros

GAZİANTEPSPOR'DA İLHAN DIŞINDA EKSİK YOK

Ev sahibi Gaziantepspor'da ise cezalı oyuncu bulunmazken, sakatlığı süren İlhan dışında eksik oyuncu yok. Muhtemel 11 şöyle:

Murat Şahin- İsmail, Deumi, Bekir, İvan- Erkan, Murat Ceylan, Zurita, Mehmet Yozgatlı- Tabata, Beto...Kaynak: DHA

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Merve Durgut":3skix968]mehmet topal iyileşti antep maçında kadroya girer dediler yok :S
bari ümitin yerine nonda olsaydı o da sakat :S
Pardon,Şabani Nonda ne yapabilir?[/quote:3skix968]

ümit yerine onu tercih ederim kötünün iyisi durumu.. benim fikrim!!

Üzerinden zaman geçti ama, bazı olayları yazayım...

Lincoln, Hamburg maçında oyundan çıktıktan sonra direkt soyunma odasına girince medya tarafından "hain" yaftası vurularak linç edilmişti. İspanya ile yapılan milli maçta Semih Şentürk oyundan çıktıktan sonra Fatih Terim'e sinirlenerek direkt soyunma odasına gitti. Basında bu olayı dile getiren kimse yoktu...

Pazar günü oynanan F.bahçe - Eskişehir maçında tribünlerden 7-10 dakika arası toplu halde aralıksız ve galiz Galatasaray aleyine küfür edildi. Bakalım Galatasaray'a Ali Sami Yeni Stadı'nı "yanlış suladı" bahanesiyle ceza veren TFF, F.bahçe'ye ceza verebilecek mı?

Ahmed Salih' Alıntı:
Üzerinden zaman geçti ama, bazı olayları yazayım...

Lincoln, Hamburg maçında oyundan çıktıktan sonra direkt soyunma odasına girince medya tarafından "hain" yaftası vurularak linç edilmişti. İspanya ile yapılan milli maçta Semih Şentürk oyundan çıktıktan sonra Fatih Terim'e sinirlenerek direkt soyunma odasına gitti. Basında bu olayı dile getiren kimse yoktu...

Pazar günü oynanan F.bahçe - Eskişehir maçında tribünlerden 7-10 dakika arası toplu halde aralıksız ve galiz Galatasaray aleyine küfür edildi. Bakalım Galatasaray'a Ali Sami Yeni Stadı'nı "yanlış suladı" bahanesiyle ceza veren TFF, F.bahçe'ye ceza verebilecek mı?

Doğru söylüyorsun abi bu küfürlerin bizzat videoları bile var.

Tuncay için Chelsea-G.Saray savaşı!
İngiltere Premier Lig'de forma giyen golcü oyuncu Tuncay Şanlı'nın takımı Middlesbrough, düşme tehlikesiyle karşı karşıya...

Takımın menajeri Gareth Southgate yaptığı açıklamada, Tuncay'ın sezon sonunda 9 milyon euro karşılığında transfer olabileceğini ama futbolcunun beklentilerini karşılamak için uğraştıklarını ve onu ikna etmeye çalıştıklarını söyledi.

İngiliz Mirror Gazetesi, bu transfer konusunda Chelsea ve Galatasaray kulüplerinin istekli olduğunu ve transfer ücretinin düşürülmesi için Middlesbrough'nun küme düşmesini beklediklerini yazdı.

Baros: Fener'e 2 gol atacağım
"G.Antep'te yönetime 'Gol atacağım' dedim ve sözümü tuttum. Şimdi tüm G.Saraylılar'a söz veriyorum; F.Bahçe'ye iki gol atacağım"

Zorlu Gaziantep deplasmanında attığı mükemmel röveşata golüyle G.Saray'ı galibiyete taşıyan Baros, Fenerbahçe'yi de gözüne kestirdi. Kaybeden tarafın şampiyonluk yarışından
iyice kopacağı derbi için çok iddialı açıklamalarda bulunan Baros şunları söyledi: "G.Antep maçından önce yöneticimiz Haldun Üstünel'e gol sözü verdim ve sözümü tuttum. Şimdi tüm G.Saraylılar'a söz veriyorum; F.Bahçe'ye bir değil iki gol birden atacağım. Rakibimiz, Ali Sami Yen'den üzgün ayrılacak. Çünkü biz onlardan çok daha iyi bir takımız. F.Bahçe'yi yarışın dışına iteceğiz."

* * *
Emre: G.Saray'ı bana bırakın
"F.Bahçe formasıyla ilk kez Sami Yen'e çıkacağım. Orada şov yapmak istiyorum. G.Saray'ı iyi tanıyorum. Benim maçım olacak"

F.Bahçe'ye transferi büyük yankı uyandıran Emre Belözoğlu, eski takımı G.Saray'a karşı her zamankinden daha fazla sorumluluk üstlenecek. Derbide tüm gözlerin üzerinde olacağını bildiğini söyleyen yıldız futbolcu şu açıklamayı yaptı: "Bu maçın benim için anlamı çok büyük. F.Bahçe formasıyla ilk kez Ali Sami Yen Stadı'na çıkacağım. Heyecanlıyım ama içimde en ufak bir endişe, korku yok. Taraftar baskısını düşünmüyorum bile. Ali Sami Yen'de futbol-şov yapmak istiyorum. Tabii ki maç zor geçecek ama kazanan biz olacağız. G.Saray'ı çok iyi tanıyorum. Kazanmak için neler yapmam gerektiğini biliyorum. Hocamıza ve takım arkadaşlarıma 'G.Saray'ı bana bırakın' dedim. Bu derbi benim maçım olacak."

kaynak:fotomaç

Lincoln G.Saray'ı sildi mi?

Galatasaray'ın sorunlu yıldızı Lincoln'de şok gelişme bir gelişme yaşandı.

ATV'de yayınlalan EKSTRA programında konuşan Selçuk Manav "Hamburg maçlarından sonra Bülen Korkmaz kaldığı sürece Lincoln G.Saray'ı kafasından sildi. Sezon sonunda eğer Bülent Korkmaz takımın başında kalırsa Brezilyalı futbolcu kafasında B planı oluşturdu. Brezilya'ya
gittiği zaman hem menajeri aracılığıyla hem de kendisi Almanya'nın Wolfsburg takımıyla görüştü. Wolfsburg teknik direktörü de Lincoln'ü çok istiyor. Kulüp Lincoln için sarı-kırmızılı ekibe 5 milyon euroluk bir teklifte bulunacak.

İzinsiz Türkiye'den ayrılan ve 5 gün sonra İstanbul'a dönen Casio Lincoln'ü Gaziantepspor maçında kadroya alınmamıştı.
kaynak:fotomaç

Kewell gidemez

İngiltere'ye gitmeye sıcak bakan Avustralyalı oyuncuya "Taraftar sana aşık, seni gönderemeyiz" yanıtı verildi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham'ın Harry Kewell'a talip olması Galatasaray yönetimini harekete geçirdi. Sarı-kırmızılı kulüple 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Avustralyalı yıldız ile görüşme yapan yöneticilerin, oyuncudan konuyla ilgili bilgi aldığı ifade edildi. Kewell'ın, "Burada çok mutluyum ama İngiltere'den istenmek de güzel bir duygu.
Sezon sonu izin verirseniz gitmek isterim. Ama kal derseniz de seve seve kalırım" dediği bildirildi. Yöneticilerin Kewell'a, "Taraftarlar sana hayran. Seni bırakmayı düşünmüyoruz" yanıtını verdiği iddia edildi.
Yaşar YALÇIN
fotomaç

Fotomaç iyi sallamış yine tebrikler. Emre bizde 9 sene önce oynamış ama iyi tanıyormuş bizi :) Ayrıca futbolcunun ağzından yazıp en sonuna dediği iddia edildi yazmıyorlar mı, komedi orada başlıyor işte :)

Şu sezon bitmeden takımdan kimse ayrılmaz sezon sonu ise kimlerin şutlanacağı zaten belli.
Nonda şu anda kendine takım arama çalışmaları içinde ayrılması sezon sonu olacak.